Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Και εγώ νιώθω το μωρό αρκετές φορές την μέρα. Τα κορίτσια βάζουν το χέρι τους στην κοιλιά μου και καταλαβαίνουν τις κλωτσιές του. όταν είναι δεύτερη-τρίτη εγκυμοσύνη το νιώθουμε πιο νωρίς.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Κ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ Κ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ? ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΑΝ Κ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΙΠΟΘΥΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ Μ ΜΙΑ ΖΑΛΑΔΑ Π ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΦΤΑΝΕΙ Π ΤΟ ΝΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ;)

ΜΩΛΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ Κ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Μ 9 ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ 29 ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΖΑΛΗΣ Κ ΤΗΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΔΕΝ Μ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΣΙΜΟ LEGOFER Κ ΘΑ ΠΙΝΩ 2 ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ Κ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΡΕΑΤΑΚΙ :-(

ΜΩΛΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ Κ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Μ 9 ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ 29 ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΖΑΛΗΣ Κ ΤΗΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΔΕΝ Μ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΣΙΜΟ LEGOFER Κ ΘΑ ΠΙΝΩ 2 ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ Κ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΚΡΕΑΤΑΚΙ :-(

Μήπως δεν έχει πρόβλημα το σκεύασμα που παίρνεις, αλλά η ώρα που το παίρνεις και ο τρόπος, πχ. όχι κοντά σε φαγητό και όχι με ασβέστιο;

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Εγω εδω πρωινη πρωινη και ο μπεμπουλης το ιδιο! Αυτην την Πεμπτη πηγα και ειδα παλι τον μπουμπουκο μου ο οποιος ειναι 249γρ και δραστηριος!!! Τον καταλαβαινω καθε μερα την τελευταια βδομαδα, αλλες φορες πιο πολυ και αλλες λιγοτερες! Ολα καλα με τις συσπασουλες που ειχα, κοιταω να ξεκουραζομαι και ετσι ειμα καλα! Το Σαββατο εκανα το δευτερο μου μπανακι στη θαλασσα και το ευχαριστηθηκα!!!! Η ζεστη ακομα δεν παλευεται, λαχανιαζω αμεσως και κουραζομαι απιστευτα!!! Την Παρασκευη με ειχαν πιασει και "τα κατω" μου, λιγο οι ορμονες, λιγο που με τρεχαν αδικα απο το δημο για τα χαρτια της αδειας γαμου, λιγο η ζεση, ε πολυ θελω η γυναικα.... Ευτυχως ομως μου περασαν... Αυτη τη βδομαδα εχουμε τα γλεντια και τις ετοιμασιες για το γαμο των κουμπαρων οποτε θα περασει πιο γρηγορα η βδομαδα μας!!! Εσεις πως ειστε? οι κοιλιτσες ειναι καλα???

JhFkp2.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Εγω εδω πρωινη πρωινη και ο μπεμπουλης το ιδιο! Αυτην την Πεμπτη πηγα και ειδα παλι τον μπουμπουκο μου ο οποιος ειναι 249γρ και δραστηριος!!! Τον καταλαβαινω καθε μερα την τελευταια βδομαδα, αλλες φορες πιο πολυ και αλλες λιγοτερες! Ολα καλα με τις συσπασουλες που ειχα, κοιταω να ξεκουραζομαι και ετσι ειμα καλα! Το Σαββατο εκανα το δευτερο μου μπανακι στη θαλασσα και το ευχαριστηθηκα!!!! Η ζεστη ακομα δεν παλευεται, λαχανιαζω αμεσως και κουραζομαι απιστευτα!!! Την Παρασκευη με ειχαν πιασει και "τα κατω" μου, λιγο οι ορμονες, λιγο που με τρεχαν αδικα απο το δημο για τα χαρτια της αδειας γαμου, λιγο η ζεση, ε πολυ θελω η γυναικα.... Ευτυχως ομως μου περασαν... Αυτη τη βδομαδα εχουμε τα γλεντια και τις ετοιμασιες για το γαμο των κουμπαρων οποτε θα περασει πιο γρηγορα η βδομαδα μας!!! Εσεις πως ειστε? οι κοιλιτσες ειναι καλα???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ DOANI M Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ Σ Κ ΚΑΛΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Π ΕΧΟΥΜΕ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΕΓΩ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ Μ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΜΠΕΜΠΑ Κ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Kαλησπερα κοιλιτσες!!! Ετοιμα τα χαρτια για την αδεια γαμου ουφφφ παει και αυτο... Μολις γυρισα απο βολτες και καφεδακια ...αλλα ψοφισα μπορω να πω!!!! Τωρα εχει ξαπλα για το υπολοιπο της μερας!!!

Ειρηνη μου με το καλο αυριο η Β επιπεδου!!! Θα περιμενουμε νεακια σου!!!

Οντως χαθηκαν τα κοριτσια! Μαλλον η ζεστη θα φταιει και ισως μερικες να ειναι και σε καμια θαλασσιτσα!!! Φιλακια σε ολες!!!

JhFkp2.png

καλησπέρα κορίτσια ! ! ! βλεπω ειστε μια μια χαρα ολες ! ειρήνη ελπιζω να περάσουν οι ζαλαδες και να σε καλύψει το σίδηρο απο εδω και μπρος! προσωπικά χαθηκα γιατι θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε το υπάρχων σπιτι μετα απο συνεννόηση με την ιδιοκτήτρια και επειδή νιώθω καλα δεν καθομαι μεσα , ολο και καμια βολτίτσα θα παω ! Αυριο εχω την Β επιπέδου και εχω αγωνια να δω το παιδι να ειναι ολα καλα !!! εχω να παρω και τα αποτελέσματα του θυρεοειδή τα οποια με εχουν αγχώσει αρκετα , εύχομαι να έπεσαν τα καρκινικά αντισώματα και να μην μπω σε περιπέτειες !! νεώτερα αυριο !! καλο απογευμα παω να απολαύσω τη βροχούλα που ρίχνει στο κάμπο !!! :)

ο μικρός μου πάντως δινει κλωτσιτσες και μπουνιτσες και η μανα του (εγω ) τα κανει πανω της... χααχαχαχαχχαχα

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια;εγώ χθες έκανα την β επιπέδου.ημουν 20κ 4.ολα καλά.δεν μου μέτρησε τον τράχηλο όμως.μου είπε να το κάνει κάθε φορά γυναικολογος...τι να πω.προτεινε να συνεχίσω την προγεστερονη 200mg βράδυ από το στόμα και ναπαρω μαγνήσιο αν νιώσω συσπάσεις.εγω κάνα δυο φορές αισθάνθηκα μια πίεση και κάτι σαν να σκληραίνει σε ένα σημ ειο της κοιλιάς...ειναι συσπαση;

Irene αν ο πλακουντας σου είναι προσθιος δεν θα αισθάνεσαι έντονα το μωρό.

Doani ζηλεύω τις βόλτες σου...προσοχή κ ξεκούραση πάντα όμως.

Α ξέχασα να γράψω ότι ο μπέμπης είναι 382γραμμάρια....είχε τα χέρια στο πρόσωπο...αλλά από το λίγο που είδαμε μοιάζει μάλλον του μπαμπά του.

Γεια σας, μανούλες!

Εγώ έχω ΠΗΤ 29/12 και φαίνεται ότι είμαι λίγο πίσω στις εξετάσεις μας. Β επιπέδου θα κάνω 25/7 και καμπύλη σακχάρου δεν έχω κάνει ακόμα. Η μπεμπούλα ήταν 197γρ. στις 17w0d.

Τι ετοιμασίες κάνετε; Ψωνίζετε; Αποφασίσατε αν θα πάρετε κούνια-κρεβάτι ή κάτι μικρότερο; Σκεφτόμουν να πάρω μια κούνια-κούνια και μετά να μεταφέρω το μωρό κατευθείαν σε κανονικό κρεβάτι μονό όχι νηπιακό... Κάνω γενικά μια έρευνα αγοράς. Είναι και το πρώτο μωρό οπότε δεν έχω τίποτα από πριν. :)

StW9p2.png etcKp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε;;;;;ειχα μερες να μπω.δουλεια και ζεστη.τελειος συνδυασμος.βεβαια δεν ειμαικαι πολυ σπιτι.τις κανουμε τις βολτιτσες μας αλλα οχι πολυ ορθοστασια.χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα.ισαβελλα μπραβο κοριτσακι μ για την β επιπεδου.τελεια τελεια.ιζαμπελα με το καλο κ εσεις γλυκια μου.ευχομαι να ειναι ολα τα αποτελεσματα για ολες μας καλα.:Pκατα τα αλλα κοιταζω ιντερνετ κτλ οποτε εχω ελευθερο χρονο για πραγματα αλλα λεω ειναι νωρις ακομα κ ολο το αφηνω.γενικα ειμαι ετσι.ολα και παντα τελευταια στιγμη.χαχα.και τρεχω παντα σαν την τρελογκα!φιλακια:P

Τι κανετε κοιλιτσες;εμεις καλα,επομενος υοερηχος 19/7 κ β επ. 25/7!απο κιλα 5-7.δουλειες κανονικα αλλα οχι βαριες.βολτες πολλες,αλλα δ μπορω το περπατημα λογω ζεστης.κανουμε μπανακια οποτε μπορουμε αλλα σημερα ειχε τρελη βροχη κ χαλαζι.

Ειρηνη τη λιγουρευτηκα την καρμποναρα σου αλλα βαρυ..πως αντεξες μες στην αγωνια;

Δοανι ολα καλα με το δοντι;

Η κοιλια μου ειναι τεραστια!

Ισαβελλα συγχαρητηρια για τη β επ!

Ιζαμπελλα με το καλο!

Κλεισαμε κ διακοπουλες 3βραδια θασο τελικα με πισινα..

Παω να δω τι ξεχασα κ επιστρεφω..

Ισαβελλα στην πρωτη επαιρνα 4χαπια των 200ολο το πρωτο τριμηνο.

Εμεις ψωνια δ θα κανουμε.εχουμε τα παντα..

Για καροτσι δ προτεινω 3σε1.κ νομιζω τα καλυτερα ειναι inglesina,pegperego,chicco.

Για κρεβατι τι να σας πω..εμας αχρησιμοποιητο ειναι..κοιμομαστε μαζι.φανταζομαι τα λικνα που κολλανε στο κρεβατι θα βολευουν αλλα ειναι για κανενα εξαμηνο.σε κανονικο μονο σιγουρα μετα τον 1,5χρονο αλλα εξαρταται το παιδι.αν στριφογυρναει-σκαρφαλωνει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...