Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΝΑΙ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΕΙΜΑΙ. ΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΤΟΠΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ Κ ΑΥΤΟΣ ΚΕΓΕΤΑΙ. :(

το ξερω είχα ερθει πριν χρονια , τι κριμα γμτ!!! ηταν υπέροχο το βουνό!! πως άρχισε ξέρετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΕΞΩΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ Κ ΑΠΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΑΝΤΕ ΣΕ 20 ΜΕΡΟΥΛΛΕΣ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΨΩΝΙΑ Κ ΧΑΡΟΥΛΛΕΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Καλημερα κοριτσια!!!! Τι κανετε? Πως ειναι οι κοιλιτσες σας???

Μαρινακι πολυ ομορφα τα νεα σας!!! Αχ και εγω την Β επιπεδου περιμενω για να μου φυγει ενα μεγαλο αγχος και να αρχισω μετα τα ψωνια!!!

Ειρηνακι ολα καλα με τον συζυγο? Ευχομαι να τελειωσει γρηγορα το μαρτυριο με τη φωτια και αυτο το καλοκαιρι να μην ακουσουμε για αλλες φωτιες!!!

Ιζαμπελλα αφου σταθεροποιηθηκαν τα κιλα απο εδω και περα θα ειναι καλυτερα!!! Με τα αλλα συμπτωματα πως τα πας? Περασε η αλλεργεια??

Ισαβελλα ωραια που θα εχεις παρεουλα για να περασει πιο ευχαριστα ο καιρος!!! Εγω δεν ξερω πως θα αντεχα σε ακινησια ειδικα το καλοκαιρι!!! Για τα μικρακια μας ομως θα κανουμε οτι περναει απο τα χερια μας και σε μερικους μηνες θα τα κραταμε αγκαλιτσα!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Αχ λόγω απεριόριστου ελεύθερου χρόνου όλοι μέρα ασχολούμαι με την εγκυμοσύνη γενικότερα.πηρα χθες ένα χάπι προγεστερονης προληπτικά.διαβαζω διάφορα...ότι ειδικά για τα αγοράκια οι μεγάλες ποσότητες δεν κάνουν καλό κ τέτοια.οσες παίρνετε ποια είναι δοσολογία σας;ενώ ο γιατρός μου είπε ότι θα πάρω προγεστερονη κολπικα, η συνταγή έγραφε χάπι από το στόμα και σε πολύ μικρή δόση 100mg.την Δευτέρα θα το ξεκαθαρίσω...η προγεστερονη ήξερα πως βοηθάει στην πρόληψη του πρόωρου τοκετού...θρέφει τον τράχηλο και κρατάει την μήτρα ηρεμη...

Έρευνα αγοράς για καρότσια, κούνιες κτλ έχετε κάνει;

Καλημερα κοριτσια!!!! Τι κανετε? Πως ειναι οι κοιλιτσες σας???

Μαρινακι πολυ ομορφα τα νεα σας!!! Αχ και εγω την Β επιπεδου περιμενω για να μου φυγει ενα μεγαλο αγχος και να αρχισω μετα τα ψωνια!!!

Ειρηνακι ολα καλα με τον συζυγο? Ευχομαι να τελειωσει γρηγορα το μαρτυριο με τη φωτια και αυτο το καλοκαιρι να μην ακουσουμε για αλλες φωτιες!!!

Ιζαμπελλα αφου σταθεροποιηθηκαν τα κιλα απο εδω και περα θα ειναι καλυτερα!!! Με τα αλλα συμπτωματα πως τα πας? Περασε η αλλεργεια??

Ισαβελλα ωραια που θα εχεις παρεουλα για να περασει πιο ευχαριστα ο καιρος!!! Εγω δεν ξερω πως θα αντεχα σε ακινησια ειδικα το καλοκαιρι!!! Για τα μικρακια μας ομως θα κανουμε οτι περναει απο τα χερια μας και σε μερικους μηνες θα τα κραταμε αγκαλιτσα!!!

Δοάνη ειμαι μια χαρα, εμετο εχω να κανω μερες, ναυτίες δεν εχω, δεν ξαναφουντωσα απο την αλεργια και γενικα ηρέμησα, την τεταρτη εχω Β επιπέδου και μετα θα ξεκινήσω σιγα σιγα την προετοιμασία ! !

το μονο που εχω ειναι η εξεταση θυρεοειδή για τσεκάρισμα !

Ανυπομονώ!!! Δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα περνούν οι μέρες. Πότε ξεκινήσαμε και βρισκόμαστε στον πέμπτο μήνα κιόλας!

πλακα πλακα δικιο εχεις !! ποτε ειδα το τεστ ποτε άρχισε ο πιτσιρίκος τις κλωτσιές ακομα δεν καταλαβα!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΔΙΚΟ Μ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Κ ΕΙΜΑΙ Κ 20ΕΒΔ Κ 3ΗΜΕΡ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΑΡΑΙΑ Κ ΠΟΥ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΥΣΙΧΗΣΩ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 29 Π ΕΧΩ Κ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΡΝΒ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ Μ.

ΤΟ ΔΙΚΟ Μ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Κ ΕΙΜΑΙ Κ 20ΕΒΔ Κ 3ΗΜΕΡ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΑΡΑΙΑ Κ ΠΟΥ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΥΣΙΧΗΣΩ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 29 Π ΕΧΩ Κ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΡΝΒ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ Μ.

μη σκας ! ετσι το νιώθω και εγω ! απλα τώρα εγινε καθημερινό σχεδον ! ειδικα το βραδυ που θα ξαπλώσω και χαλαρώνω , προσπάθησε να γυρίσεις ξαπλωμένη απο αριστερά και περίμενε να δεις!

με το καλο να ερθει ο αντρας σου σπιτι !

Μωρε τα μπεμπακια να ειναι καλα και τα κιλα αν ειναι φυσιολογικα για να νη δημιουργηθει προβλημα υγειας ειναι το λιγοτερο.Ρανια εχετς πει στον μικρο για την μπεμπα ή δεν καταλαβαινει;

Tου το λέω κυρίως γιατι είμαστε πολύ αγκαλιά. Αν τον ρωτήσω πού είναι η Ιόλη ή η αδερφή σου ή το μωρό δείχνει την κοιλιά μου. Βέβαια μετά μου λέει ότι θα το κάνει νταντά και μετά παίρνει αγκαλιά την κοιλιά και δίνει φιλάκια... Χαχαχαχα. Εχουμε διαχωρίσει ότι το αριστερό βυζί είναι είναι δικό του και το δεξί του μωρού. Βέβαια μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα θα φανεί τι έχει καταλάβει. Προχθές που είδαμε την ξαδέρφη του που είναι 7 μηνών έκανε πολύ χαρά παρόλο που την πήρα και αγκαλιά!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ειρήνη μου δεν μπορώ να φανταστώ το άγχος σου...!

Οσον αφορά το μωρό εγώ ειλικρινά την καταλαβαινω πολύ τη μικρή. Με τον γιο μου δεν είχα σχεδόν καθόλου κινητικότητα μέχρι το τέλος. Αυτή χτυπιέται σαν το χταπόδι..... κυρίως το βράδυ που ξαπλώνω αλλά και μέσα στη μέρα τις δίνει τις επαναλαμβανόμενες κλωτσιές της!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...