Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ. MUMMY K VIKY ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ. DOANI ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΘΕΤΑ Κ 3 ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ!!!! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ Η ΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΖΩ Κ ΣΥΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΤΕ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑΚΙ ΕΥΚΟΛΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ Κ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Π ΒΡΗΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Π ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 6 Κ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΦΑΛΑΙΝΑ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ Π ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΒΑΖΕΙΣ. ΣΤΟ ΓΙΟ Μ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΕΒΑΛΑ 18 ΚΙΛΑ ΚΛΑΨ

Ειρηνη μου σε καταλαβαινω με τις δουλειες και εγω δυστυχως δεν εχω βοηθεια, ισα ισα αν θελω κατι δυσκολο με βοηθαει ο αντρουλης αλλα γενικα ειμαστε τα δυο μας χωρις βοηθεια και αυτος λειπει απο τις 7 μεχρι τις 7-8 το απογευμα οποτε δε θελω να του ζηταω πολλα! Η αληθεια ειναι οτι και εγω τη Δευτερα την επαθα γτ την Κυριακη το πρωι σκουπισα ξεσκονισα σφουγγαρισα το σπιτι και εγινα ενα ρακος! Ειχαμε κανει και μερικες διαδρομες με το αυτοκινητο μεσα στο ΣΚ και κουρασηκα και εκει! Θελει βεβαια ξεκουραση οσο δε σταματανε οι συσπασεις! Ειναι κριμα να εχουμε μετα σοβαροτερα θεματακια για τις δουλειες του σπιτιου! Εγω περιμενω τη μαμα μου τον Αυγουστο να ερθει απο Σουηδια και αν μπορεσει να ερθει να μου κανει μερικες χοντρες δουλειες ωστε να μην τις εχω μετα που δε θα μπορω να κανω και πολλα (π.χ. κουρτινες, καναπεδες, τα ντουλαπια της κουζινας και τετοια)... Τον Αυγουστο λεμε να βαψουμε και το δωματιο που θα εχει αδεια και ο αντρουλης μου και να παραγγειλουμε κραβατακι, συρταριερα και καροτσι... Ανυπομονω για τα ψωνια! Μολις ξυπνησε και ο μπεμπουλης, εδωσε το παρον του! χιχι!!!

JhFkp2.png

Γεια σας κορίτσια όμορφα

μαρινα κ ειρήνη καλως ηρθατε κ απο μενα

doani.d να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς

Εμείς πήγαμε την Κυριακή πάλι μια βόλτα απο το νοσοκομείο για να τσεκάρουμε τις συσπάσεις και τον μικρό. Όλα καλά ευτυχώς και ο μικρός πλέον στα 360γραμάρια.

Τα utrogestan και το μαγνήσιο θα τα συνεχίσω μου είπε όπως και την ξεκούραση. Κλείσαμε και για Β επιπέδου και Doppler 14 Ιουλίου.

Αυτό πάλι με τα κιλά πόσο πονεμένη ιστορία..Εγώ κορίτσια πάλι έχω πάρει 13 κιλά....73κιλά πλέον . Βέβαια είμαι όλους αυτούς τους μήνες ξάπλα αλλά και πάλι.Απο 36 νούμερο παντελόνι που μου ήταν και άνετο πήγα στο 40.Το μόνο καλό είναι πως τα παίρνω παντού και λόγο ύψους 1,76 κάπως το σώνω ακόμα. Η κοιλιά πάντως είναι τεράστια. Και το στήθος απο Α σε C..το μόνο ωραίο χαχαχα.

tt1d1da1

Γεια σας κορίτσια όμορφα

μαρινα κ ειρήνη καλως ηρθατε κ απο μενα

doani.d να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς

Εμείς πήγαμε την Κυριακή πάλι μια βόλτα απο το νοσοκομείο για να τσεκάρουμε τις συσπάσεις και τον μικρό. Όλα καλά ευτυχώς και ο μικρός πλέον στα 360γραμάρια.

Τα utrogestan και το μαγνήσιο θα τα συνεχίσω μου είπε όπως και την ξεκούραση. Κλείσαμε και για Β επιπέδου και Doppler 14 Ιουλίου.

Αυτό πάλι με τα κιλά πόσο πονεμένη ιστορία..Εγώ κορίτσια πάλι έχω πάρει 13 κιλά....73κιλά πλέον . Βέβαια είμαι όλους αυτούς τους μήνες ξάπλα αλλά και πάλι.Απο 36 νούμερο παντελόνι που μου ήταν και άνετο πήγα στο 40.Το μόνο καλό είναι πως τα παίρνω παντού και λόγο ύψους 1,76 κάπως το σώνω ακόμα. Η κοιλιά πάντως είναι τεράστια. Και το στήθος απο Α σε C..το μόνο ωραίο χαχαχα.

Μπραβο κοριτσι μου που μεγαλωνετε! Τωρα και τα μωρακια μας βαζουν ευκολα κιλακια! Εμεις Β επιπεδου δεν κλεισαμε ακομα αλλα οταν θα παω στο γιατρο θα του πω να κλεισω, μου ειχε πει οταν τον ρωτησα οτι εχει να μου προτεινει καποιον και η αληθεια ειναι οτι τον γιατρο μου τον εχω πολυ εμπιστοσυνη! Λογω υψους απο κιλα εισαι παντως καλα, ησουν αρκετα αδυνατη και ισως γι'αυτο εβαλες αρκετα! Εγω ειμαι 1,60 με το ζορι:rolleyes: και τωρα εφτασα τα 59,5! Οσο για το στηθος αχχχ τι να πω, απορω ποσο ακομα θα μεγαλωσει! Ειχα που ειχα και τωρα στο C μπαινω τσιμα τσιμα! Οταν θα αρχισουμε να εχουμε και γαλα θα ειμαι αγελαδα!!!:mrgreen: Προχτες πηγα να δοκιμασω δυο σουτιεν παλια και με επιασε σπαστικο γελιο, ηταν για το μισο μου στηθος... πως βλεπεις στις ταινιες τα ρουχα να μικραινουν στο πλυσιμο και να γινονται μινιον, ε ετσι ενιωθα μονο που στην περιπτωση μου το στηθος εφταιγε χαχα!!!:mrgreen:

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα doani ετσι όπως τα λές..σαν ταινία..και γω έβαλα τον καλό μου να κατεβάσει τα καλοκαιρινά και απο όλα τα ρούχα, μου κανουν μόνο τα παρεο!!!Χαχαχαχα αντε να δούμε πού θα φτάσουμε :D:D:D

tt1d1da1

χαχαχαχα doani ετσι όπως τα λές..σαν ταινία..και γω έβαλα τον καλό μου να κατεβάσει τα καλοκαιρινά και απο όλα τα ρούχα, μου κανουν μόνο τα παρεο!!!Χαχαχαχα αντε να δούμε πού θα φτάσουμε :D:D:D

Χαχαχα εγω τα μισα καλοκαιρινα μου δεν εκανα καν τον κοπο να τα κατεβασω! Και απο αυτα που κατεβασα παλι τα μισα μου κανουν! :D:D:D

Ευτυχως οταν γενναμε θα ειναι χειμωνας και θα φοραμε κελεμπιες!!! :tongue:

JhFkp2.png

Κοριτσοπουλα και μπεμπακια καλημερα κ απο εμας.βλεπω μιλατε για κιλακια.εγω εχω παρει 3 μεχρι τωρα.μονο κοιλια εχω.ποδια και χερια ειμαι οπως ημουν.αλλα ποτε δεν με απασχολησε το βαρος.ουτε προσεχω τις ωρες που τρωω.παντως οταν τρωω τον καταλαβαινω να κουνιεται.οχι μονο με γλυκα.αλλα και ασχετο φαγητο.τι μαγειρευουμε σημερα;;;;;;εγω εχω ρεπο αλλα βαριεμαι ελεεινα να κανω οτιδηποτε στο σπιτι.

Μωρε τα μπεμπακια να ειναι καλα και τα κιλα αν ειναι φυσιολογικα για να νη δημιουργηθει προβλημα υγειας ειναι το λιγοτερο.Ρανια εχετς πει στον μικρο για την μπεμπα ή δεν καταλαβαινει;

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.εγω ξεκινησα με 5 κιλα παραπανω αλλα ευτυχως εχω παρει 1,5 κιλο και ειμαι σε μερικη ακινησια απο την αρχη.β επιιπεδου θα κανω την Δευτερα,θα ειμαι 20 κ 4.λιγο νωρις...

χθες υποτιθεται οτι ο γιατρος μου ,μου εκανε τον μεγαλο υπερηχο...10 λεπτακια υποθεση...βεβαια δεν πληρωσα...

ολα καλα τα βρηκε.μου ειπε οτι αν θελω να συνεχισω το φυλλικο,να παρω προγεστερονη κολπικα λογω ιστορικου και μαγνησιο αν τεντωνει και μουδιαζει η κοιλια.σιδηρο δεν παιρνω.οριακος ο αιματοκριτης αλλα δεν μου δινει...καλα για ασβεστιο ουτε λογος.

μολις γδυθηκα για να με εξετασει ηταν το εσωρουχο μου μουσκεμα.φοβαμαι τοσο πολυ...ελεγξε τα υγρα και εβαλε και ελαχιστα το χερι για να δει τον τραχηλο.τι χαλι κ αυτο...μα ειναι σαν νερο...

συνεχιζω να παιρνω σχεδον καθημερινα φαρμακακι γιατην δυσκοιλιοτητα...θα παω και για καθαρισμο γιατι ματωνουν τα δοντια αλλα ο γυναικολογος ειπε να μην παρω αντιβιωση.

εδω παλι κοριτσια μοιαζει με ανοιξη...δεν ζεσταινομαι...ειναι οι ολοι οι γερμαναραδες εξω και απολαμβανουν και καλα τον καυσωνα...

δουλειες δεν κανω εννοειται...α σημερα εβαλα τα νεσεσερ μου πληντυριο και θα μαγειρεψω.αλλα δυστυχως δεν παω ουτε βολτες...3 φορες το μηνα κατεβαινω απο το σπιτι περιπου...εχω πολλες σκαλες...ειναι και μεζονετα το σπιτι...

μολις εφυγε η μαμα μου ...εμεινε 15 μερες.τον αλλον μηνα η τον αυγουστο θα ερθει η αδερφη μου...γενικοτερα δεν θα μεινω για πολυ μονη...ειναι ολοι αγχωμενοι...νομιζω πως οταν κρατησω τον μπεμπη στην αγκαλια μου θα δωσω χρονια ζωης σε πολλους ανθρωπους.καλη συνεχεια...

ΕΓΩ ΡΑΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΡΠΟΝΑΡΑ, ΛΙΓΟ ΒΑΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΛΟΣ Μ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ Π ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΝΑ Τ ΔΩΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΗΔΗ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕΤΡΑ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ Κ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΜΑΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ

εγω κοριτσια εβαλα 10 κιλα , αλλα... εχω θεμα με το θυρεοειδή,τα έπαιξε ο καημένος και αυτος, οχι δηλαδη που ΔΕΝ θα τα επαιζε με ολα οσα εχουν συμβει. το καλο ειναι οτι ολα μπηκαν μεχρι το 3ο μηνα και απο εκει και περα ειμαι στα ιδια κιλα ! σταθερη ευτυχώς εχω μποι και δεν φαίνεται, αλλιως.. γιουβαρλακι ! :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...