Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μ αν και λιγο καθηστερημενα θα ηθελα να σασ κανω παρεα στό υπολοιπο της εγκυμορυνησ μασ. ειμαι η Ειρηνη και εχω πητ 8.11 αν κ λογο καισαρικης παμε για μεσα οκτωβρη. α και μαλλον εχουμε κοριτσακι.:tongue:

Καλωσηρθες κοπελα μου στην παρεα μας!!! Με το καλο το μωρακι σας!! Τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσια?? Εγω ειχα απο την Παρασκευη πονακια περιοδου μαλλον λογω κουρασης και απο τις μετακινησεις με το αυτοκινητο και χτες ειχα και μια συσπαση και μαζευτηκε η κοιλια απο τη μια πλευρα και ηταν πολυ παραξενη αισθηση για μενα... Η αληθεια ειναι οτι με ανησυχησε λιγακι και πηρα τον γιατρο και μου ειπε να παρω utrogestan, απο τοτε βεβαια σταματησαν και τα πονακια!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Πως είστε; doani αυτό που μαζεύτηκε η κοιλιά στην μια πλευρά το παθαίνω και εγώ αλλά είναι το μωράκι. Το νιώθω εδώ και καιρό.

Μαρίνα αυτο που ένιωσα εγω είναι να μαζεύεται η κοιλιά στη μια πλευρά αλλα και να πετρώνει και αυτο ξέρω οτι ειναι σύσπαση! Δεν ξέρω αν λεμε για το ίδιο! Πάντως να το προσέξεις αυτο μήπως ειναι συσπάσεις και εσένα!

JhFkp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ? 41 ΒΑΘΜΟΙ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΧΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΔΥΣΠΝΟΙΑ Κ ΨΙΛΟΑΓΧΩΘΗΚΑ. DOANI Μ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΙΝΙ. ΑΥΤΟ Π ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΗ Κ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΒΑΖΩ Κ 3 ΥΠΟΘΕΤΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια μου

Κι εγώ έχω φάει πολύ ζέστη σήμερα

και δυστυχώς έχω αλλάξει πόστο στη δουλειά και έχω πολύ δουλειά και πολύ ζέστη αφού δνε έχουμε κλιματιστικό εδώ. <γυρίζω σπίτι κομμάτια, με πονάκια από την κούραση και δύσπνοια και εξάντληση!

Κι εμένα μετακινείτε η κοιλιά αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι η μικρή μιας και κάθετε πολύ χαμηλά και την καταλαβαίνω πολύ καλά!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Συνεγκυουλες καλησπερα!τι μου κανετε;μαρινα κ irene καλως ηρθατε κ απο μενα!!!!εμεις ειμαστε καλα.φτασαμε 255 γραμ..ολα καλα.δοξα τω θεο!!!!πολυ ζεστη.το αιρ κοντισιον οταν ειμαστε σπιτι δεν σβηνει .αντε να περασει κ αυτο το καλοκαιρι.σιγα σιγα φευγει κ ο ιουνιος.εγω πιστευω δεν θαεχω αγχος μονο οταν μπω στο μηνα μου.τι να πω!!!!α!μου ειπε ο γιατρος και για κατι ενεσεις κορτιζονης να κανουμε για τα πνευμονια του μπεμπη.ρωτησα κ μου ειπαν ειναι οκ.να τις κανω αφοβα.φιλακια.

Τι κανετε κοιλιτσες;

Δοανι μπραβο στο αγορακι σας που μεγαλωνει!να ξεκουραζεσαι..

Μαμμυ μπραβο κ σε σας!ενεσεις κορτιζονης ειχα κανει κ γω στα τελη του εκτου.γινονται οταν υπαρχει πιθανοτητα για προωρο τοκετο

Ρανια αργει η αδεια σου;

Ειρηνη καλως ηρθες!ευχομαι να ξεπερασετε τις βδομαδες που υπολογιζεις..

Τι ζεστη..ευτυχως κανουμε μπανακια αλλα το απογευμα η κατασταση ειναι δραματικη.με εξαντλει..

Βικη καλησπερα!εγω λογω προηγουμενης αποβολης που 3 χρονια δεν μπορεσα να καταλαβω τι και πως και γιατι ο γιατρος μου ειπε να τις κανουμε στις 26 -27 εβδομαδες.και ξανα μετα στις 30-31.και παω καθε 15 και μετραμε τραχηλο μηπως τυχον εφταιγε αυτο τοτε.γι αυτο λεω δοξα τω θεο γιατι παραμενει σταθερος 3,6.παιρνω τα ουτροτζεσταν απο την αρχη.δεν τα εχω κοψει καθολου.τεσπα!να σκεφτεις εχω τετοιο φοβο που ξαναρωτησα το γιατρο κ ξαναεκανα τωρα καλλιεργεια κολπικου για τυχον μικροβιο.εννοειται πως μπανιο θαλασσα ουτε καν.μου ειπε οτι μπορω να κανω αλλα να μην κατσω ωρα στο νερο.ασε καλυτερα!!!!!του χρονου να ειμαστε καλα!

Ναι.το θυμαμαι.σε ποια εβδομαδα ειχες την αποβολη;ολα καλα θα πανε!του χρονου θα πλατσουριζεις με το νινακι σου!κ γω στην πρωτη ουτε με το αμαξι δ περασα απο παραλια..κ ημουν κλεισμενη σπιτι κ ελιωνα απο τη ζεστη..απλα κανε πραγματα που σε κανουν χαρουμενη

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Εγω ειμαι καλα και ευτυχως απο συσπασεις δεν ειχα ξανα τπτ φτου φτου! Χτες ειχα αρκετες δουλιτσες και εσκασα απο τη ζεστη, πηγα εβγαλα τελικα τον φρονιμητη και προσπαθω οσο μπορω να μην παρω καποιο παυσιπονο! Μεχρι στιγμης δεν πηρα κανενα και αντιβιωση δε μου εδωσε γτ λεει οτι κυριως προληπτικα τη δινει αλλα αφου ειμαι εγκυος δε θελει να με φορτωσει με αντιβιωσεις και αν προσεχω μια βδομαδα ορισμενα πραγματα θα περασει κιολας!

Μαμμυ μεγαλωσατε και εσεις αρκετα! Ευχομαι να συνεχισετε ετσι και να τα πατε μια χαρα!

Βικακι και εγω ενα μπανακι το εκανα το Σαββατο και το ευχαριστηθηκα, με τετοια ζεστη χειαζεται και η θαλασσιτσα!

Ειρηνη και εμενα μου ειπε μονο τη Δευτερα να παρω τα ουτροζεσταν και βλεπουμε πως παει και ευτυχως δεν ειχα ξανα οποτε ολα καλα! Εσενα με την προγεστερονη συνεχιζουν οι συσπασεις?

Χτες ο μικρος μου ηταν πολυ ζωηρουλης και εγω το καταευχαριστηθηκα να το καταλαβαινω να κλωτσαει! Μαλλον του αρεσαν οι βολτουλες χιχι!!!

JhFkp2.png

Καλημέρα κορίτσια; Έχουμε και εμείς ραντεβού το απόγευμα. Ανυπομονώ!! Κορίτσια πόσα κιλά έχετε βάλει μέχρι τώρα; Μπαίνουν αρκετά γρήγορα τα κιλά και ανησυχώ. Έχω βάλει 6 μέχρι στιγμής είναι πολλά;;;

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημέρα κορίτσια; Έχουμε και εμείς ραντεβού το απόγευμα. Ανυπομονώ!! Κορίτσια πόσα κιλά έχετε βάλει μέχρι τώρα; Μπαίνουν αρκετά γρήγορα τα κιλά και ανησυχώ. Έχω βάλει 6 μέχρι στιγμής είναι πολλά;;;

Καλημερα κοριτσι! Με το καλο να δειτε το μωρακι σας σημερα! Εγω εχω βαλει 2 κιλα και αυτα τον τελευταιο μηνα αλλα η κοιλια εχει μεγαλωσει αρκετα! Βεβαια εγω ειχα 2-3 κιλακια παραπανω πριν μεινω εγκυος! Νομιζω οτι τωρα τελευταια μπαινουν τα κιλα πιο ευκολα!

JhFkp2.png

Μια χαρά είσαι! Ναι τώρα μπαίνουν πιο εύκολα και δεν έχω αυξήσει πολύ την ποσότητα του φαγητού μου. Μπορεί να φταίει που κάθομαι αρκετές ώρες λόγω εργασίας.

Εγω η αληθεια ειναι οτι αρχισα να τρωω λιγο παραπανω καποιες μερες αλλα προσπαθω να το περιορισω! Κυριως να τρωω πιο υγειινα αλλα με τοση ζεστη πως να αντισταθω στα παγωτακια!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...