Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

καλα οχι οτι δεν εχω παρει κατι φορμακια... δεν αντεξα , αλλα ειναι πολλα βρε παιδια ! ρουχα επιπλα καροτσια ριλαξ κοιταω τιμες και εχω παθει τη πλακα μου ! γιαυτο κοιταω σιγα σιγα να τα παρω μην ερθουν μαζεμενα ολα ! ! !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα οχι οτι δεν εχω παρει κατι φορμακια... δεν αντεξα , αλλα ειναι πολλα βρε παιδια ! ρουχα επιπλα καροτσια ριλαξ κοιταω τιμες και εχω παθει τη πλακα μου ! γιαυτο κοιταω σιγα σιγα να τα παρω μην ερθουν μαζεμενα ολα ! ! !

Κι εγώ δεν έχω τίποτα! Είναι όντως πάρα πολλά, αλλά πρέπει να ρωτήσουμε τι πραγματικά χρειάζεται! Αν αγοράσουμε ό,τι υπάρχει διαθέσιμο, καήκαμε! Άσε που δεν χωράνε όλα σε ένα σπίτι, τουλάχιστον στο δικό μας!

StW9p2.png etcKp3.png

Κι εγώ δεν έχω τίποτα! Είναι όντως πάρα πολλά, αλλά πρέπει να ρωτήσουμε τι πραγματικά χρειάζεται! Αν αγοράσουμε ό,τι υπάρχει διαθέσιμο, καήκαμε! Άσε που δεν χωράνε όλα σε ένα σπίτι, τουλάχιστον στο δικό μας!

αμ εγω που ψαχνω και σπιτι ??? και δε βρίσκουμε !!! και οτι βρίσκουμε ειναι απο 500+ λες και είμαστε Ωνασηδες!

ζιλ απο Ηρακλειο εισαι ?

αμ εγω που ψαχνω και σπιτι ??? και δε βρίσκουμε !!! και οτι βρίσκουμε ειναι απο 500+ λες και είμαστε Ωνασηδες!

ζιλ απο Ηρακλειο εισαι ?

Μένω Ηράκλειο. Από Αθήνα είμαι. Αθήνα ψάχνετε; Ψάχνει και η αδερφή μου και μου φαίνεται ότι πάλι τα ενοίκια έχουν πάρει την ανηφόρα....

StW9p2.png etcKp3.png

Γεια σας μανούλες!

Εγώ έκλεισα β επιπέδου για 25/7.

Ακόμα δεν έχω ψωνίσει το παραμικρό. Υποτίθεται η ΠΗΤ μου είναι 29/11, αλλά με βλέπω για νωρίτερα λόγω προηγούμενης επέμβασης με καισαρική.

Για οδοντίατρο ξέρω ότι τουλάχιστον ένας καθαρισμός όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται!

vikib Ιδανικό για μένα θα ήταν να είχα έναν υπέρηχο στο σπίτι, ώστε όποτε έχω αμφιβολίες για το μωρό να το βλέπω και να το ακούω. Τελευταία φορά πήγα στο γιατρό στις 31/5 και το επόμενο ραντεβού είναι στις 23/6. Το τι άγχος έχω δεν περιγράφεται! Εντωμεταξύ, επειδή είμαι προς το τέλος του μήνα (ΠΗΤ), ακόμα ίσως δεν νιώθω καλά την μπεμπούλα, όπως οι περισσότερες από εσάς και είμαι να σκάσω!

Ψυχραιμία,ε; Ουφ!

Καλό απόγευμα!

Σε καταλαβαινω.κ γω ετσι ημουν στην πρωτη.αλλα τωρα ειμαι πιο χαλαρη.δ εχω κ το χρονο να το σκεφτομαι.λενε κιολας οτι δ κανει κ πολυ καλο ο υπερηχος στο μωρακι.εγω το ειδα 14/6κ μπορει να το ξαναδω 26/7.κ γω δεν την ακουω καθημερινα.κ ειναι κ πολυ ηπιο ακομη.την πρωτη μετα την 21η την καταλαβα

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γυρισα απο το γιατρο και ολα ειναι μια χαρα!!! Ειναι οντως μπεμπουλης!!! Ειχαμε πολυ καλες εικονες!!! Φτασαμε τα 226γρ και μεγαλωνουμε μια χαρα!!! Τον εχω ερωτευτει!!! Ανυπομονω να τον ξαναδω και να νιωθω οτι μεγαλωνει!!!

JhFkp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου,

Δυστυχώς στο θέμα πρώτο παιδί κάνεις πολλά ψώνια που είτε δεν τα χρειάζεσαι είτε είναι βαρύ και ανεκμετάλλευτο. Εγώ το μεγαλύτερο λάθοςπου είχα κάνει ήταν το ρηλαξάκι.... Πήρα στατικό και βαρύ και τελικά δεν το χρησιμοποίησα καθόλου μιας και ο μικρός δεν έκατσε ούτε 5 λεπτά. Στη μικρή θα πάρω ένα φτηνό ώστε να μπορώ να τη κουβαλάω παντού!

Να πάρετε καρότσι ελαφρύ!!! Εμένα μου βγήκε η μέση με αυτό που εχω και τώρα έχω σωθει με το καλοκαιρινό που πήρα από τα jumbo!

Tην κούνια την χρησιμοποιούμε μετά τον χρόνο όλο και περισσότερο αλλά ο δικός μου σταθερά κάθε βράδυ έρχεται στο κρεβάτι μου.

Εξαρτάται από το παιδάκι.

Οσον αφορά τον οδοντίατρο, τι να πω, εξαρτάται από τον γιατρό.

Θέλω κι εγώ να αγοράσω κοριτσίστικα βρε κορίτσια.... αν και πολλά του γιου μου τα έχω πάρει πορτοκαλί, λαχανί ώστε να μπορεί να τα βάλει και κορίτσι αλλά θέλω και κανένα ροζάκι, μωβ κτλ!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσαρες καλημεραααααα!!!!!!

Μαρινα καλως ηρθες.να χαιρεσαι τα παιδακια σου κ με το καλο ο .....βενιαμιν.

Δοανακι ολοκληρος παιδαρος ο μικρος.

Ρανια μου χρονια πολλα για το παληκαρακι σου.εστω και καθυστερημενα.πολυχρονος.να ειναι παντα γερος.

Υπολοιπες μανουλες τι κανετε;ζεστες....πολλες.

Καλησπερα κοριτσια μ αν και λιγο καθηστερημενα θα ηθελα να σασ κανω παρεα στό υπολοιπο της εγκυμορυνησ μασ. ειμαι η Ειρηνη και εχω πητ 8.11 αν κ λογο καισαρικης παμε για μεσα οκτωβρη. α και μαλλον εχουμε κοριτσακι.:tongue:

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΟΝΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Μ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ

ΓΕΙΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΡΑΝΙΑ Μ. ΕΙΧΑ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ Κ ΕΠΙΠΩΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ Κ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΕΚΕΙ

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...