Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα εγκυουλες!τι κανετε;εμεις καλα.συνεχιζουμε μια χαρα!

Ρανια να το χαιρεσαι το αγορι σου!πολυχρονος κ ευτυχισμενος!

Δοανι ωραια κ τα κοκερακια..καλο υπερηχο!

Βρε ιζαμπελλα μου περαστικουλια!ειναι σιγουρα αλλεργικο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινα να χαιρεσαι τα κοριτσια σου κ με το καλο κ ο μπεμπουλης σας!

Πολυ ζεστη πραγματι κοριτσια..εμεις εχουμε παει δυο φορες θαλασσα.πλατσουρισαμε στα ρηχα μονο κ ξαναπαμε το σ/κ

Ισαβελλα μαλλον ιδρωτας ειναι.ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη

Γενικα δ πιστευω σε ματι κ τετοια αλλα εγκυος παντα φοραω ματακι-σταυρουδακι.περασα πολλα στην πρωτη

καλήμερα κοριτσια !!! μαρινα καλώς ηρθες!!!! με το καλο το αντρακι σου ! Δοάνη περιμένουμε νεα για το μωρο !!!

λοιπον κοριτσια τα καλα νεα ειναι οτι οι εμετοι καπουτ! (φτου φτου φτου , σκορδα ματια και λοιπα ματζουνια )

εχω ομως αλλεργία σε τι δεν ξέρουμε ακομα ! ισως στα σιτάρια που ξεφορτώνουν στις αποθήκες γυρω απο το σπιτι μου, ισως στις ελιές που εχω στην αυλη μου , μπορει να ειναι τροφική , ισως και απο το απορρυπαντικό , ειμαι σε δίαιτα και κλειδωμένη στο σπιτι με κλειστα παραθυρα και δεν βγαινω καθολου εξω!!! ειδικά οταν φυσάει ! το μονο που με χαροποιεί ειναι πως ΔΕΝ ειναι αλλεργια στα σκυλοπαιδια μου διοτι δεν θα το αντεχα!!

αντε να περασει και αυτο ! εχω γινει κινητό σύμπτωμα εγκυμοσύνης !!!! :P :P :P :P

Ιζαμπελλα γενικοτερα στην εγκυμοσυνη βγαινουν ολα οσα μπορουν να βγουν.κ τα δερματικα ειναι πολυ συνηθες.κ μενα φουντωνουν.δ κανεις κ μια εξεταση για χολικα;αν ειναι αυξημενα φερνουν κνησμο κ τελευταια πολλες τετοιες περιπτωσεις ακουω

Ιζαμπελλα γενικοτερα στην εγκυμοσυνη βγαινουν ολα οσα μπορουν να βγουν.κ τα δερματικα ειναι πολυ συνηθες.κ μενα φουντωνουν.δ κανεις κ μια εξεταση για χολικα;αν ειναι αυξημενα φερνουν κνησμο κ τελευταια πολλες τετοιες περιπτωσεις ακουω

έκανα την προηγούμενη εβδομάδα! δεν χολικά ! πάλι καλά ! ! !

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

Κοριτσια ξεχασα να σας πω οτι χτες συνειδητοποιησα οτι ο ενας μου φρονιμητης εχει χαλασει και μαλλον χρειαζεται εξαγωγη! Σημερα που θα παω στον γυναικολογο πρεπει να τον ρωτησω τι επιτρεπεται, το καλο ειναι οτι δε με ποναει παρα μονο οταν τρωω συνηθως κατι σε γλυκια γευση οπως τα βερυκοκα οποτε αποφευγω να μασαω απο εκεινη την πλευρα και βλεπουμε! Τοσα χρονια ουτε ενα σφραγισμα δε χρειαστηκε να κανω και τωρα μου ετυχε αυτο...

Ιζαμπελλα ειδες και εμενα τωρα μου βγαινουν τα ελαττωματα χαχα!!! Υπομονη παντως κοριτσακι μου, με τις αλλεργιες ποτε δεν τα πηγαινα καλα γιατι ειναι υπουλες!!! Μακαρι να βρεις απο τι ειναι για να ξερεις να το αποφευγεις!!!

Βικακι και εγω εχω δυο κομποσκοινια που μου εχουν φερει ενα απο τη τηνο και ενα απο το αγιον ορος και δεν τα εχω βγαλει ποτε απο πανω μου, ποσο μαλλον τωρα στην εγκυμοσυνη!!! Μπορει να μην πηγαινω στην εκκλησια συχνα αλλα αυτα τα εχω για φυλαχτο!!!

JhFkp2.png

Kι εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έχασα μισό δόντι κι επειδή δεν μπορούσαμε να το πειράξουμε μόλις γέννησα έιχε χαλάσει τόσο πολύ που αναγκάστηκα να κάνω εξαγωγή. Είμαι φαφούτο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Kι εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έχασα μισό δόντι κι επειδή δεν μπορούσαμε να το πειράξουμε μόλις γέννησα έιχε χαλάσει τόσο πολύ που αναγκάστηκα να κάνω εξαγωγή. Είμαι φαφούτο!

Ωχ λες να μου πει οτι δεν κανει να το βγαλω? εγω δε θελω να μου ποναει και να μην χαλασει και το διπλανο το δοντι! Αυτο ας βγει ετσι και αλλιως φρονιμητης ειναι και ειναι στραβος γι'αυτο χαλασε γτ δε βουρτσιζεται σωστα! Τεσπα θα δω τι θα μου πει! Ή θα γινω και εγω φαφουτο ή θα ειμαι μια πονεμενη με σαπιο δοντι μπλιαχ!!!:confused::tongue:

JhFkp2.png

Ωχ λες να μου πει οτι δεν κανει να το βγαλω? εγω δε θελω να μου ποναει και να μην χαλασει και το διπλανο το δοντι! Αυτο ας βγει ετσι και αλλιως φρονιμητης ειναι και ειναι στραβος γι'αυτο χαλασε γτ δε βουρτσιζεται σωστα! Τεσπα θα δω τι θα μου πει! Ή θα γινω και εγω φαφουτο ή θα ειμαι μια πονεμενη με σαπιο δοντι μπλιαχ!!!:confused::tongue:

To πιο λογικό είναι να μην στον βγάλει γιατί θα πρέπει να σου κάνει ένεση. Εκτός και αν τα δει τόσο σκούρα τα πράγματα και θεωρήσει ότι είναι καλυτερα και για το μωρό να στο βγάλει.

Οταν έβγαλα να φανταστείς το δικό μου ο μικρός μου ήταν 3 μηνών και έπρεπε ακόμα και το γάλα μου να βγάλω με θήλαστρο και να το πετάξω τουλάχιστον 2-3 φορές πριν τον θηλάσω.

Ο οδοντίατρός μου ούτε καθαρισμό δεν κάνει στην εγκυμοσύνη εκτός και αν είναι έκτακτη ανάγκη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Doani μόλις μπήκα στον τρίτο αναγκαστικά έβγαλα και εγώ τον φρονιμίτη μου. Το αναισθητικό που σου βάζει είναι πολύ ελαφρύ και δικαιούσαι μια χαρά στην εγκυμοσύνη ακόμη και αντιβίωση αν χρειαστεί. Κορίτσια πότε αρχίζουμε τις αγορές?? Ανυπομονώ!! Ότι έχω φυλάξει από τις κόρες μου είναι ροζ και επειδή δεν σκοπεύω να κάνω άλλο παιδί άρχισα να τα δίνω όλα. Μέχρι και το καροτσάκι μας είναι ροζ. Πρέπει να τα αγοράσω όλα από την αρχή αλλά χαλάλι!!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Εγω δοανι πιστευω θα στο βγαλει.δεν ειναι τπτ.κ το αναισθητικο ειναι τοπικο.εγω εβγαλα οταν ηταν η μικρη 5μηνων κ θηλασα κανονικα.στην εγκυμοσυνη γινονται κ σφραγισματα κ καθαρισμος.τα παντα

Μαρινα εγω στην κορη ψωνισα μετα τη β επ.τωρα πιθανον δ θα χρειαστω τπτ

Οσο για τη συχνοτητα των υπερηχων εχω κανει 4ως τωρα.για την καρδια.την αυχενικη.την ιδια βδομαδα στο γιατρο(νομιζα δ θα χρειαζοταν αλλα ηθελε να με δει).κ προχθες.κ γω αγχωνομαι οταν εχω πανω απο δυο βδομαδες αλλα κ στην κορη που πηγαινα συνεχεια χεθροτερα ημουν απο αγχος

εγω εχω παρει καποια φορμακια αλλα μεχρι εκει , θα κανω και τη Β΄επιπέδου και μετα θα αρχισω σιγα σιγα! ασε που ψαχνουμε σπιτι και δεν βρισκουμε ! οποτε δεν εχω ιδεα τι θα κανω με δωμάτιο κλπ ,

Γεια σας μανούλες!

Εγώ έκλεισα β επιπέδου για 25/7.

Ακόμα δεν έχω ψωνίσει το παραμικρό. Υποτίθεται η ΠΗΤ μου είναι 29/11, αλλά με βλέπω για νωρίτερα λόγω προηγούμενης επέμβασης με καισαρική.

Για οδοντίατρο ξέρω ότι τουλάχιστον ένας καθαρισμός όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται!

vikib Ιδανικό για μένα θα ήταν να είχα έναν υπέρηχο στο σπίτι, ώστε όποτε έχω αμφιβολίες για το μωρό να το βλέπω και να το ακούω. Τελευταία φορά πήγα στο γιατρό στις 31/5 και το επόμενο ραντεβού είναι στις 23/6. Το τι άγχος έχω δεν περιγράφεται! Εντωμεταξύ, επειδή είμαι προς το τέλος του μήνα (ΠΗΤ), ακόμα ίσως δεν νιώθω καλά την μπεμπούλα, όπως οι περισσότερες από εσάς και είμαι να σκάσω!

Ψυχραιμία,ε; Ουφ!

Καλό απόγευμα!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...