Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Rania2810 Πολύχρονος ο μικρός σου!

doani.d Τι ωραία αίσθηση,ε;

Κι εγώ, αν και λιγότερων εβδομάδων από εσάς, νόμιζα ότι την καταλάβαινα την μικρή να κάνει τις βουτιές της... εδώ και 3-4 μέρες που ξαναγχώθηκα για το σάκχαρο, δεν την αισθάνομαι κι έχω ψιλοχαζέψει... Έχει τύχει να πάτε στο γιατρό σας νωρίτερα για να ακούσετε/ δείτε το μωράκι μας, αν αργεί το επόμενο ραντεβού; Ή πάτε αλλού; πχ σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο;

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσια!!!! Πως ειστε? Εγω σημερα ξυπνησα νωρις νωρις με μια ανακατωσουρα στο στομαχι, ισως επειδη χτες ολη μερα χλαπακιαζα χαχα!!! Ευτυχως τωρα ηρεμησα λιγο!!

Ziliher εμενα ο γιατρος μου ειπε οποτε θελω ή οποτε εχω αγχος για το μωρο μπορω να πηγαινω να το βλεπουμε, ετσι και αλλιως δεν πληρωνουμε επισκεψεις και μας ειπε να πηγαινουμε οσο συχνα θελουμε!!! Ο αντρας μου λεει καθε 15 ειναι καλα, αλλα εγω θα ηθελα καποιες φορες και καθε βδομαδα να πηγαινω!!!

Ρανια πως τα περασε ο μικρος στον παιδικο?? Εσβησε τα κερακια?? Να φανταστω μεγαλη χαρα η μαμα που βλεπει το μικρο της να μεγαλωνει!!!

Ιζαμπελλα γλυκατζης ο μικρος σαν τη μαμα του χιχι!!! Δε θα μενει γλυκο στο σπιτι!!!

JhFkp2.png

ziliher ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!

Δοανάκη μου πέρασε πολύ όμορφα. Το βράδυ έλεγε συνέχεια τούτα τούτα!!! (τούρτα) Είναι πολύ όμορφο να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Κι επειδή εμείς περάσαμε πολύ δύσκολα από τότε που γεννήθηκε τώρα πραγματικά είναι σε μια ηλικία που τον ευχαριστιέμαι πάρα πολύ! Μιλάμε με τον τρόπο μας, χορεύουμε, τρέχουμε, καταλαβαίνω αν πονάει, που πονάει, αν νυστάζει...σε παίρνει αγκαλιά έχει πολλά καλά αυτή η ηλικία!

Εχθές άκουσα και τη μικρή επιτέλους. Είχα πανικοβληθεί. Εχω και ραντεβού αύριο να τη δώ. Ο γιατρός μου θέλει να με βλέπει κάθε τρεις εβδομάδες αλλά εγώ πάω κάθε δύο γιατί σε αυτή την εγκυμοσύνη έχωπολύ άγχος. ziliher στο γιατρό σου θα πηγαίνεις όποτε έχεις ανάγκη!!!! Εχει υποχρέωση να σε ξεαγχώνει γιατί αυτός καταλαβαίνει καλύτερα από ολους το άγχος σου τώρα! Μην πας αλλού. Οι άλλοι μπορεί να σου πουν πράγματα που δεν ισχύουν!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κοριτσια καλημερα!!! εχω καλα και κακα νεα, τα καλα νεα ειναι οτι πλέων ο μικρος κανει τουμπες , τα άσχημα ειναι οτι παρουσίασα αλλεργία και εχω τρομερο κνησμό και σπυριά σε ολο το σωμα ,δεν μπορω να παρω τιποτα μονο κρυα ντουζ! ! !πηγα στο κεντρο υγειας 2 φορες την μια ο "γιατρος" κοιτουσε στο ιντερνετ να δει αν μπορω να κανω κορτιζόνη !!!!! και τη δευτερη ουτε καν με ειδαν ! ! ! ειπαν ειναι κουνουπια!!!! μιλαμε για επαγγελματίες με συναίσθηση του καθήκοντος ΠΆΝΤΑ! αυριο το πρωι ραντεβου με το γιατρο για να δουμε τι θα κανουμε , δερματολόγο,

νομιζω οτι θα παω στην αρχιεπισκοπή να με διαβάσουν , θα αρχισω να πιστευω στις χαζομάρες στο τελος !

Αμαν βρε κορίτσι!!!!

Πάντως νομίζω ότι δεν έχει θέμα η κορτιζόνη. Υπάρχουν πολλές που κάνουν κορτιζόνες λόγω διάφορων ασθενειών και δεν έχουν θέμα στην εγκυμοσύνη.

Επιπλέον εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, στην 34η -37η εβδομάδα (δεν θυμάμαι τώρα σε ποιά, είχα κάνει 3 δόσεις κορτιζόνης για την ανάπτυξη των πνευμόνων του μικρού προληπτικά γιατί ήμουν υπερενεργητική και φοβόταν ο γιατρός για πρόωρο τοκετό.

Βέβαια ο γιατρός σου θα σου πει. Κάθε γιατρός είναι διαφορετικός!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Ρανια έχω γίνει γραφική πλέον. Δηλαδή τι αλλο να πω? Σταμάτησαν οι εμετοι τουλάχιστον,εκτος από εχθές που έκανα αλλά ήταν γιατι στεναχωρήθηκα με το αλλεργικό,

Φοβήθηκα μην έχω αλλεργικό στα σκυλιά μου αλλά με καθησύχασε η γιατρός ότι είναι λίγο δύσκολο θα είχα αλλά συμπτώματα.αυριο θα δούμε τι και πως.

Αχ Ρανια έχω γίνει γραφική πλέον. Δηλαδή τι αλλο να πω? Σταμάτησαν οι εμετοι τουλάχιστον,εκτος από εχθές που έκανα αλλά ήταν γιατι στεναχωρήθηκα με το αλλεργικό,

Φοβήθηκα μην έχω αλλεργικό στα σκυλιά μου αλλά με καθησύχασε η γιατρός ότι είναι λίγο δύσκολο θα είχα αλλά συμπτώματα.αυριο θα δούμε τι και πως.

Eίμαι αλλεργική στις γάτες και ξέρω από αλλεργίες....έχω δύο σκυλιά και δεν με έχει πειράξει ποτέ κανένα στις αλλεργίες. Δύσκολο άνθρωπος να είναι αλλεργικος στα σκυλιά πόσο μάλλον να γίνει ξαφνικά!

Ρε συ δεν είσαι γραφική, πρόσεχε όμως μην έχεις ανθρώπους γύρω σου που ζηλεύουν πολύ! Βάλε και κανένα κομποσκοίνι, δεν βλάπτει.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα έρθει στη δουλειά με μπλούζα που φαίνόταν η κοιλιά μου. Μέσα στη μέρα έφυγα με εμετούς και ζαλάδα! Μάτι!!!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια όμορφα

Rania κουράγιο με τον προϊστάμενο «που φοραει prada». Κακιασμενοι ανθρωποι υπάρχουν παντού. Χαμογέλα και σκέψου ποσο μιζερη ζωη θα εχει, για να είναι τοσο σκασμένος ανθρωπος.

doani.d με γεια τα ψωνια και τα καλά νέα για το σκυλάκι. και οι γονεις μου εχουν κοκερακι..είναι γρια πια ομως και δεν θελει πολλά πολλά. Για τα παιδια πάντως είναι σουπερ να μεγαλώνουν με ζωάκια μαζί.

Izambella περαστικά κορίτσι. Ελπίζω να περάσει σύντομα και να ηρεμήσεις και συ λιγάκι.

Εμείςχαθήκαμε λιγάκι αυτές τις μέρες αλλά έχουμε ωραία νέα κορίτσια. Πήγαμε στο νοσοκομείο και κάναμε κάτι εξετάσεις και ευτυχώς δεν ειναι αμνιακά υγρά οπότε όλα καλά και το γιορτάσαμε με τον ποιο ωραίο τρόπο. Είχαμε μάζωξη όλης της παρέας για ένα τετραήμερο. Είμαστε μία παρέα αδελφικοι φίλοι πολλά χρόνια – ο ένας έχει παντέψει τον άλλον – διασπαρτοι σε αθήνα ,θεσσαλονίκη και κυμη και βρεθηκαμε ολοι μαζι και ηταν σουπερ. Πάλι το βουδα στον καναπε έκανα αλλά με όλα τα φιλαράκια μαζεμένα ήταν σουπερ. Μου εφτιαξε την διάθεση.Και ο μικρος να δινει παρων καθε 2-3 ώρες.:P

ομορφη μέρα να χουμε όλες

tt1d1da1

Kelk πώς ελεγξαν αν υπάρχει διαρροή;εγώ έχω πάρει δείκτες ηλιοτροπιου.ειναι χαρτάκια που τα βάζεις στον κόλπο.δεν έχω χρησιμοποιησει καννενα όμως γιατί φοβάμαι.το έσω ρούχο μου βρέχεται καθημερινά.σαν υγρασία.κυριως στα πλαϊνά.φυσιολογικο μουλενε οι γιατροί αλλά εγώ στεναχωριεμαι.ειναι σαν νερό.ειμαι σε ακινησια έτσι κι αλλιώς.στο σπίτι την βγάζω.μια φορά στο τόσο βγαίνω.στις 21έχω γιατρο και στις 27 τον μεγάλο υπέρηχο.

Iσαβέλλα μου πως είσαι σίγουρη πως δεν είναι ιδρώτας? Κι εμένα είναι μούσκεμα το εσώρουχο σε αυτά τα σημεία αλλά είναι ιδρώτας!

kelk μου η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική στην εγκυμοσύνη και είσαι τυχερή που έχεις αδερφικούς φίλους! Ο βούδας έφτασε σε άριστα πνευματικά επίπεδα! Μπορεί κι εσύ! χαχαχαχαχαχ

Οσον αφορά το αφεντικό, ειλικρινά κι εγώ πιστεύω ότι έχει πολύ μίζερη ζωή. Δεν είναι ανάγκη όμως να ξεσπάει επάνω μας! Να τον γράψουμε σε μια ομάδα μποξ να ξεσπάει! Αρκεί να το ζητήσει!

ιzambella πως είσαι με την αλλεργία?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Kelk πώς ελεγξαν αν υπάρχει διαρροή;εγώ έχω πάρει δείκτες ηλιοτροπιου.ειναι χαρτάκια που τα βάζεις στον κόλπο.δεν έχω χρησιμοποιησει καννενα όμως γιατί φοβάμαι.το έσω ρούχο μου βρέχεται καθημερινά.σαν υγρασία.κυριως στα πλαϊνά.φυσιολογικο μουλενε οι γιατροί αλλά εγώ στεναχωριεμαι.ειναι σαν νερό.ειμαι σε ακινησια έτσι κι αλλιώς.στο σπίτι την βγάζω.μια φορά στο τόσο βγαίνω.στις 21έχω γιατρο και στις 27 τον μεγάλο υπέρηχο.

μου κάναν κολπικη εξέταση με τέτοια χαρτακια που λες απλά πολύ προσεκτικά - επειδη εχω το ιστορικο με τις αιμοραγίες και την αμνιοπαρακεντηση- και μετα μετρησαν με υπερηχο τα αμνιακα υγρα και καναν κάποιες συγκριτικές μετρήσεις. Τα χαρτακια σου δειχνουν αν έχεις εκείνη τη στιγμη απώλεια. Ο γιατρος μου ειπε πως ειναι φυσιολογικα τα υγρα στην εγκυμοσυνη και ειδικά αμα πάιρνεις utrogestan οπως εγώ.Αμα όμως αγχωνεσαι πάρε το γιατρο σου και ενημερωσε τον.

tt1d1da1

Για σας κορίτσια και από εμένα. Είμαι έγκυος στο τρίτο μου παιδάκι. Έχω 2 κοριτσάκια και τώρα περιμένω αγοράκι!!! Έχουμε περάσει και εμείς από αποκόλληση, λήψη τροφοβλάστη, πολλές αναγούλες και εμετούς αλλά τώρα έχουν τελειώσει όλα. Αύριο μπαίνω στον πέμπτο μήνα. ΠΗΤ έχω 16 Νοεμβρίου αλλά λόγω καισαρικής θα γεννήσω αρχές Νοεμβρίου.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημέρα Μαρίνα! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Λογικά έχεις μπει στον πέμπτο μήνα μιας και ο 5ος είναι 14-15-16-17η εβδομάδα! Εχω κι εγώ ΠΗΤ 17 Νοέμβρη αλλά λόγω καισαρική γεννάω εκτός απροόπτου στις 10!

Να σου ζήσουν οι κόρες σου! Εχω ένα γιο και περιμένω την κόρη! Με το καλό!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Μαρινα καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Να σου ζησουν τα παιδακια σου και με το καλο να υποδεχτεις και το αντρακι σου!!! Εγω ειμαι πρωτομανουλα και περιμενω και εγω μαλλον αγορακι!!! Σημερα εχουμε ραντεβου στις 8 να το δουμε και λογικα θα μας το επιβεβαιωσει το φυλο!!! Ανυπομονω παρα πολυ να το δω!!! Αρχισα να νιωθω τον μπεμπουλη μου καθε μερα περιπου!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Τι ζεστη ειναι αυτη βρε κοριτσια, με εξαντλει και δεν εχω διαθεση και κουραγιο να κανω τπτ!!! πφφφ... Το Σαββατο λεμε να παμε και για μπανακι!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...