Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα δοανη!πολυ χαιρομαι που δ ηταν κτ σοβαρο με το σκυλακι.δ θυμαμαι τι ειναι.μεγεθος.ηλικια.φυλο.εμενα η μικρη λογω παραλιας επεσε ξερη στις 10 ενα εννιαωρο σερι.μεχρι τις 8:30την κρατησα στο κρεβατι κ τωρα ξεκινησε παλι ταρζανιες.θα μαι κ μονη ολη μερα.να δω πως θα την παλεψω..μεγια κ τα ψωνια σας!

Καλημερα δοανη!πολυ χαιρομαι που δ ηταν κτ σοβαρο με το σκυλακι.δ θυμαμαι τι ειναι.μεγεθος.ηλικια.φυλο.εμενα η μικρη λογω παραλιας επεσε ξερη στις 10 ενα εννιαωρο σερι.μεχρι τις 8:30την κρατησα στο κρεβατι κ τωρα ξεκινησε παλι ταρζανιες.θα μαι κ μονη ολη μερα.να δω πως θα την παλεψω..μεγια κ τα ψωνια σας!

Ευχαριστουμε!!!! Το σκυλακι μας ειναι cocker spaniel μεσαιου μεγεθους θυληκο και ειναι 4,5 χρονων!!! Ειναι σκετη φατσα!!! Ανυπομονω να γεννηθει ο μπεμπης και να κανουν παρεουλα!!!

Τουλαχιστον κοιμηθηκες καλα και εσυ το βραδυ!!! Ποσο ωραιο ειναι το καλοκαιρι που μπορουν και τα μικρα να παιζουν και να εχουν περισσοτερες ασχολειες!!!

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Καλε τωρα προσεξα ποσα αγορακια μαζευτηκαν!!! Πωπω αγορομηνας!!! Αφου χτες στο καταστημα που πηγα καποια πραγματα σε σιελ ειχαν ελειψεις!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Δοανάκι μου το έχω ξαναπεράσει, χαχαχαχαχ, μόνο που τώρα ειμαι στις εξαιρέσεις! Και στον όροφο που γέννησα τον Ιούνιο του 14 έβλεπες μπλε μπλε μπλε.... και τσουπ σε ολόκληρο όροφο 1 ροζ! χααχαχαχαχα!

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι? Μπήκαν λίγο στην αρχή και χάθηκαν?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Δοανάκι μου το έχω ξαναπεράσει, χαχαχαχαχ, μόνο που τώρα ειμαι στις εξαιρέσεις! Και στον όροφο που γέννησα τον Ιούνιο του 14 έβλεπες μπλε μπλε μπλε.... και τσουπ σε ολόκληρο όροφο 1 ροζ! χααχαχαχαχα!

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είναι? Μπήκαν λίγο στην αρχή και χάθηκαν?

Χαχα ετσι ακριβως!!! χτες ολα ροζ ηταν!!! Ναι πολλες κοπελες εχουν να μπουν απο την αρχη, ελπιζω να εχουν καλη εγκυμοσυνη και απλα να μην εχουν χρονο!!!

JhFkp2.png

Καλημερες!!!!!σας διαβασα λιγο γρηγορα.ειμαι δουλεια κ τελειωνω απογευμα.μολις πηρα εναν καφε γιατι θα κοιμομουν ορθια πραγματικα.εμεις καλα ειμαστε.περναει ο καιρος κοριτσια μου.τι καλα!να ειμαστε ολες καλα κ τα μωρουλια μας!φιλακια πολλα πολλα.

Είμαστε αγορομηνας, ο γιατρος μου το έλεγε προχθές Ότι γεννιουνται πολλά αγόρια τώρα ενώ πριν 10 χρόνια περίπου ήταν μόνο κορίτσια! Γερά να είναι τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο!Δωανη κοκερινα? ?πανέξυπνα σκυλουλια.περαστικά σας!!!

Κοριτσια εγω θα γραψω σιριαλ με την εγκυμοσύνη μου.εχθές έπαθα αλεργικο σοκ και ήμουν για κορτιζονη μες τη νυχτα...

Εντάξει όλα καλά αλλά νυστάζω παρά πολύ! Είμαι πτώμα. Α και πεινάω. Παρά πολύ και τι να φαω??

Διαφημίσεις

Είμαστε αγορομηνας, ο γιατρος μου το έλεγε προχθές Ότι γεννιουνται πολλά αγόρια τώρα ενώ πριν 10 χρόνια περίπου ήταν μόνο κορίτσια! Γερά να είναι τα παιδάκια μας και τίποτα άλλο!Δωανη κοκερινα? ?πανέξυπνα σκυλουλια.περαστικά σας!!!

Κοριτσια εγω θα γραψω σιριαλ με την εγκυμοσύνη μου.εχθές έπαθα αλεργικο σοκ και ήμουν για κορτιζονη μες τη νυχτα... ��������

Εντάξει όλα καλά αλλά νυστάζω παρά πολύ! Είμαι πτώμα. Α και πεινάω. Παρά πολύ και τι να φαω??

Bρε δεν πας σε έναν παπά να σε διαβάσει!!!:P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε??? πως ειναι τα νινακια σας??? Εγω το ενιωσα το Σαββατο πολυ πιο αισθητα απο αλλες φορες!!! Τρια χτυπηματακια στο ιδιο σημειο και τρελαθηκα!!! Μολις ειχα φαει ενα σοκολατακι κουβερτουρα και τσουπ τον ξεσηκωσα!!! Πιστευω απο εδω και περα θα αρχισω να των νιωθω πιο συχνα!!! Ρανια μου να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

JhFkp2.png

Καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε??? πως ειναι τα νινακια σας??? Εγω το ενιωσα το Σαββατο πολυ πιο αισθητα απο αλλες φορες!!! Τρια χτυπηματακια στο ιδιο σημειο και τρελαθηκα!!! Μολις ειχα φαει ενα σοκολατακι κουβερτουρα και τσουπ τον ξεσηκωσα!!! Πιστευω απο εδω και περα θα αρχισω να των νιωθω πιο συχνα!!! Ρανια μου να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

γλυκατζής ο μικρός !!! θα αρχισει τις κλωτσιες τωρα ποιος τον πιάνει ! ! ! τι υπέροχη αίσθηση ! :D:D:D:D:D

Eυχαριστώ πάρα πολύ! Με το καλό για όλα τα παιδάκια! Του πήγαμε τούρτα και μπαλόνια στον βρεφονηπιακό και ελπίζω να έχει περάσει καλά σήμερα στο σχολείο! χαχαχαχα

Εγώ δυστυχώς αυτό το ΣΚ δεν την κατάλαβα τη μικρή.Ίσως επειδή κουράστηκα και πολύ, δεν ξέρω... έχω ένα άγχος!

Που να δεις τώρα που θα το καταλαβαίνεις συνέχεια πως θα αισθάνεσαι!!!!! χααχαχαχα

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...