Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια και κοιλιτσες!!! τι κανετε??

Ιζαμπελλα πως πηγε με το γυναικολογο? εγω εχω facebook αν ανοιξεις ομαδουλα εκει πες μου!!!

Mummy οντως οσο μεγαλωνουν και τα βλεπουμε να κουνιουνται ειναι τρελα! Και εγω θελω να το βλεπω καθε μερα!!! Τωρα θα παμε απο βδομαδα ξανα ομως και θα εχει μεγαλωσει και αλλο!!!

Κελκ πολυ χαρομαι για τα αποτελεσματα! Τωρα ξαπλα κα ευχομαι να μην ειναι τπτ απολυτως!!!

Βικακι πως τα πατε με τη μικρη με το παμπερς? καταφερατε τπτ?

Ρανια οντως περναει πολυ γρηγορα ο καιρος! ποτε φτασαμε στον 4ο και μπαινουμε στον 5ο χαμπαρι δεν παιρνω!!! Σαν χτες θυμαμαι που εκανα το τεστ και τσουπ εμφανιστηκε η γραμμουλα!!! Ποτε θα κραταμε τα ζουζουνια μας αγκαλια και θα μιλαμε για θηλασμους και ξενυχτια....

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια όμορφα

Όμορφη χειμωνιάτικη μέρα σήμερα ε?

Izambella πως πήγε το ραντεβού με τον γυναικολόγο? Όλα καλά?

Mummy ετσι πάντα ωραια νέα. Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν και ναι θα ηταν φανταστικά να είχαμε έναν υπέρηχο στο σπίτι.

Εμείς πήραμε τα πρώτα αποτελέσματα και ήταν ευτυχώς πολύ καλά. Δυστυχώς όμως χτες είχα κάποια υγρά και πολύ πόνο και με βάλαν πάλι σε αναγκαστική ξάπλα. Ελπίζουν να μην είναι αμνιακά υγρά και να μην έχουμε διαρροή αλλά μέχρι να δούμε τι γίνετε αντιβίωση και ακινησία..πολύ στεναχωρήθηκα:cry:.Οπότε πάλι αναμονή και θετικές σκέψεις.

ξάπλωσε και ξεκούραση !!! να σκέφτεσαι θετικά ! δεν θα ειναι τιποτα! θα δεις !!!!

ολα καλα κορίτσια ! ο μικρος ειναι 200 γρ ,και δεν θυμάμαι ποσα εκατοστά ,13 νομίζω , δεν ειμαι σίγουρη ομως. η πλάκα ειναι οτι απο εκει που ηταν ήσυχος, αρχισε να γυριζει σαν σβουρα ! δεν μπορέσαμε ουτε φωτο να τον βγάλουμε ! ειδε και επαθε ο γιατρός να τον μετρήσει !!! ο γιατρός μια χαρα ηρεμος και εγω ένιωσα χαλαρή ! σταματήσαν και οι εμετοι 3 μερες, έκανα ενα εχθές το πρωι στο γιατρο , εχω τη ναυτία ακόμα αλλα την αντεχω !!

για να γελάσετε το μονο που καταφέραμε να βγάλουμε φωτο ειναι η τσουτσουνα ...αυτο μας έδειχνε!!!

Καλημερα κοριτσακια και κοιλιτσες!!! τι κανετε??

Ιζαμπελλα πως πηγε με το γυναικολογο? εγω εχω facebook αν ανοιξεις ομαδουλα εκει πες μου!!!

Mummy οντως οσο μεγαλωνουν και τα βλεπουμε να κουνιουνται ειναι τρελα! Και εγω θελω να το βλεπω καθε μερα!!! Τωρα θα παμε απο βδομαδα ξανα ομως και θα εχει μεγαλωσει και αλλο!!!

Κελκ πολυ χαρομαι για τα αποτελεσματα! Τωρα ξαπλα κα ευχομαι να μην ειναι τπτ απολυτως!!!

Βικακι πως τα πατε με τη μικρη με το παμπερς? καταφερατε τπτ?

Ρανια οντως περναει πολυ γρηγορα ο καιρος! ποτε φτασαμε στον 4ο και μπαινουμε στον 5ο χαμπαρι δεν παιρνω!!! Σαν χτες θυμαμαι που εκανα το τεστ και τσουπ εμφανιστηκε η γραμμουλα!!! Ποτε θα κραταμε τα ζουζουνια μας αγκαλια και θα μιλαμε για θηλασμους και ξενυχτια....

δεν εχω facebook αν συμφωνήσετε να κανουμε μια μικρη κλειστη ομαδουλα για να μπουμε εμεις μεσα και να τα λεμε και απο εκει θα κανω το βημα να ανοιξω λογαριασμό!

Ωραια τα νεα σου ιζαμπελλα!μπραβο!

Δοανι δ εχω παρει τα πραγματα που χρειαζομαι οποτε δ ξεκινησαμε.ισως στο εξοχικο.θα χω κ βοηθεια.βεβαια ειναι κ οι διακοπες οποτε θα δειξει

Εμενα εχει ο αντρας μου φβ.δ ξερω αν θελω να κανω εγω

Καλησπερα κοριτσια κ μωρακια.τι μου κανετε;εγω σκεφτομαι τι να μαγειρεψω για βραδυ.κελκ ευχομαι να μην ειναι τπτ ανησυχητικο.κατσς ξαπλα.εμενα προχθες που ειχα παει ο τραχηλος μου ηταν 3,5 και στεναχωρεθηκα λιγο γιατι ηταν 3,7 και επεσε στο 3,5.συνεχιζω ουτροτζεσταν.και προσπαθω να μην το σκεφτομαι.ο γιατρος ειπε ειναι οκ αλλα εγω φοβαμαι.τεσπα.

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξυ ,νιωθω κατι σαν τιναγματακια περιπου κατω απο τον αφαλο και τρεις φορες τη μερα.λογικα ειναι ο μπεμπης.πριν δεν τα ενιωθα.εχει πολυ πλακα.μακαρι να περασει ο καιρος γρηγορα να τα παρουμε αγκαλιτσα.

Εν τω μεταξυ ,νιωθω κατι σαν τιναγματακια περιπου κατω απο τον αφαλο και τρεις φορες τη μερα.λογικα ειναι ο μπεμπης .πριν δεν τα ενιωθα.εχει πολυ πλακα.μακαρι να περασει ο καιρος γρηγορα να τα παρουμε αγκαλιτσα.

ναι ναι!!! ο μπεμπης ειναι!!!!

Καλησπερα κοριτσια κ μωρακια.τι μου κανετε;εγω σκεφτομαι τι να μαγειρεψω για βραδυ.κελκ ευχομαι να μην ειναι τπτ ανησυχητικο.κατσς ξαπλα.εμενα προχθες που ειχα παει ο τραχηλος μου ηταν 3,5 και στεναχωρεθηκα λιγο γιατι ηταν 3,7 και επεσε στο 3,5.συνεχιζω ουτροτζεσταν.και προσπαθω να μην το σκεφτομαι.ο γιατρος ειπε ειναι οκ αλλα εγω φοβαμαι.τεσπα.

Είχα κι εγώ ανησυχία για τον τράχηλο, αλλά ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι νωρίς να ανησυχούμε, αφού μεγαλώνοντας το μωράκι θα ανέβει προς τα πάνω η μήτρα έτσι κι αλλιώς (και μάλλον εννοούσε ότι θα αυξηθούν αυτά τα εκατοστά).

Τα τιναγματάκια όντως πρέπει να ΄ναι ο μπέμπης!

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα κοιλιτσες!!!! Τι κανετε? Μετα τις βροχες σημερα φαινεται καλυτερος ο καιρος...

Αυτες τις μερες κοριτσια νιωθω μια εξαντληση και μια νυστα αλλο πραγμα... Δε θελω να κανω τπτ και κυριως δε θελω να μαγειρευω!!!!

Εχω βαλει εδω και μια βδομαδα περιπου και το πρωτο μου κιλο!!! Ελπιζω να μην αρχισουν να παιρνουν την ανηφορα τωρα τα κιλα γτ η ορεξουλα σαν να αυξηθηκε!!!

Σημερα εχω να παω και τη σκυλιτσα μου στον κτηνιατρο γτ παρατηρησα κατι κοκκινιλες στο δερματακι της και φοβαμαι τις αρρωστιες που κολλανε απο μολυσμενα τσιμπουρια και σκνιπες οποτε ανησυχησα για τη μικρη μου!!!

Τον μπεμπη σα να τον νιωθω αραια και που ανα δυο μερες περιπου οταν καθομαι ηρεμη μονο, ανυπομονω να τον νιωθω συνεχεια!!!!

Αυτα απο εμας!!! Σε γενικες γραμμες υσηχια!!!

JhFkp2.png

Koρίτσια μου καλημέρα

Εμείς όλα καλά. Η μικρή δεν κουνιέται συχνά αλλά όταν κουνιέται του δίνει και καταλαβαίνει. Ο γιος μου δεν ήταν έτσι.

Δοάνη μου κι εγώ ζυγίστηκα σήμερα. Εϊμαι 2,6 κιλά+. Στον μικρό μου είχα πάρει ήδη 5 κιλά μέχρι που μπήκα στον 5ο οπότε μια χαρά είμαι. Βέβαια στο σύνολο ειχα πάρει 13 κιλά. ελπίζω να μην τα ξεπεράσω!

ΜUmmy μου το μωράκι σου κλωτσάει!!!!

kelk υπομονή. Η ξάπλα είναι ανυπόφορη αλλά το αποτέλεσμα θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα!

Περάσα δύο μέρες με εμετούς. Μάλλον κάτι με πείραξε! ϊσως φταίει και το κλίμα στη δουλειά που είναι ανυπόφορο! Ανυπομονώ για την άδεια τοκετού! Αν και μάλλον θα καθυστερήσω να την πάρω μιας και πέφτει και η άδεια του καλοκαιριού κοντά!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε εγκυουλες;εμεις σημερα πηγαμε θαλασσα.μεχρι αστραγαλο πλατσουρισαμε αλλα η μικρη επαιξε πολυ ωραια στην αμμο με τα κουβαδακια της!

Τι ρινγκ σλινγκ κ το μαι ται ειναι ειδη μαρσιπου.αλλα οχι σαν αυτους που κρεμονται πανω σου τα μωρα.κ κρεμονται τα ποδαρακια.ειναι στο σκεπτικο φοραω το μωρο μου.πολυ ανετοι κ βολικοι για πολυ ωρα.θηλαζει το μωρο.κοιμαται.το χεις φορεμενο στο σπιτι για να εχεις ελευθερα χερια κ να κανεις καμια δουλεια.εγω εχω ρινγκ.η κορη μου το αγαπησε μετα τους εξι μηνες γτ στηριζοταν κ δ χρειαζοταν να ειναι χωμενη ολη μεσα.μεχρι κ το δεκεμβρη που ηταν 15μηνων κ 10κιλα το λιωσαμε.δ εχει οριο ηλικιας κ κιλων.τωρα θα παρω κ μαι ται.δ ξαπλωνει το μωρο αλλα οκ.αν μπορουσα να μαθω ευκολα θα επαιρνα ραπ.

Δοανι πως ειναι το σκυλακι σου;

Ρανια τι εννοεις για τις συνθηκες εργασιας;

Eγώ χωρίς το ring sling θα είχα αυτοκτονήσει. ¨Ηταν το μοναδικό μέρος που κοιμόταν ο γιος μου από νεογέννητο λόγω κολικών, παλινδρομήσεων και αλλεργίας στο γάλα!!! Δεν κοιμόταν πουθενά αλλού. Τον φορούσα όλη μέρα και σχεδόν όλα τα βράδια. Το φορούσαμε και μέχρι πριν λίγους μήνες μέχρι που δεν άντεχα άλλο το βάρος του!!!! Εγώ υποκλίνομαι στο ring sling! Eίχα σκεφτεί και για mei tai αλλά δεν πήρα τελικά. Φαντάσου ότι καλοκαίρι γινόταν πατούρα στον ιδρώτα και κοιμόταν σαν πουλάκι!

Βίκυ μου η ψυχολογία εδω μέσα είναι ανυπόφορη. Ο προιστάμενος ξέρει μόνο να υποτιμάει και να βρίζει! κυρίως τις γυναίκες! Είναι μισογύνης! Και το βγάζει και κάθε τρόπο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? Εγω μολις σηκωθηκα και τρωω το πρωινο μου!!! Θελω ολη την ωρα να πινω γαλα, το εχω λατρεψει στην εγκυμοσυνη αν και πριν επινα!

Ρανια μου υπομονη με τη δουλεια, ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο και εγω δεν ξερω αν θα αντεχα να ειμαι εγκυος και να μου φαιρονται χαλια στη δουλεια... Υπαρχει καποια λυση να βγεις πιο μπροστα σε αδεια? π.χ. με επαπειλουμενη?

Βικακι μου γλυκο καλα ειναι η σκυλιτσα μου καναμε εξετασεις αιματος και ευτυχως βγηκαν καλες και αρνητικες σε καποια ασθενεια οποτε μαλλον ειναι απλη δερματητιδα και παιρνουμε αντιβιωση! Ασε μου εφυγε παλι ενα 70αρι αλλα τι να κανουμε ειναι το μεγαλο μου παιδακι και εχει και αυτο αναγκες χιχι!!!

Κελκ πως εισαι? ολα καλα? τι εγινε τελικα με τα υγρα σταματησαν? μπες να μας πεις τα νεακια σου!

Ιζαμπελλα τι καλα που σταματησαν οι εμετοι και τωρα μπορεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!!!

Mummy τι κανει ο μπεμππουλης σου? συνεχιζει να κλωτσαει?

Τα δικα μου νεα κοριτσια... χτες πηγα σε ενα καταστημα λητω, ειχα δει στο site τους οτι αυτο το μηνα θα εχουν σεμιναρια θηλασμου και θα εχει σε ολα τα καταστηματα τους, οποτε πηγα να δηλωσω συμμετοχη και εδω Θεσσαλονικη θα ειναι στις 22 ιουνιου, μπορειτε να μπειτε στην ιστοσελιδα και να δειτε τις ημερες που γινονται και αν εχετε καποιο καταστημα κοντα να δηλωσετε συμμετοχη! Πιστευω ειδικα για εμας τις πρωτομανουλες ειναι πολυ χρησιμο! Αφου ημουν λοιπον εκει δεν κρατηθηκα να μην κανω τα ψωνια μου, τα βλεπω και λιωνω... Πηρα λοιπον το μμαξιλαρι θηλασμου που ηθελα, το οποιο ειναι μεγαλο για να μπορω να κοιμαμαι κιολας οταν πιανομαι και το εγκαινιασα κιολας το βραδυ, μπορω να πω οτι με βολεψε και κοιμηθηκα καλα μεχρι τις 8:30!!! Πηρα ομως και τα πρωτα πραγματακια για τον μπεμπη ετσι για να δουμε και λιγα γαλζια!!! Πηρα ενα σετακι με σκουφακι γαντακια, καλτσουλες με πατουσακια απο κατω και μια πανα αγκαλιας! Ειπα να μην παρω τπτ σε φορμακι γτ τωρα εχει καλοκαιρινα... Αυτααααα... Σας ζαλισα παλι χιχι!!! Φιλακια πολλα!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...