Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

κορίτσια απορία:confused::confused::confused:

ο πρώτος γυναικολόγος που πήγα οταν μου έκανε τους υπέρηχους μου σημείωσε πως ο πλακούντας είναι οπίσθιος. Οταν με έστειλε σε είδικό γιατρό για την αυχενική αυτός έγραψε πρόσθιος. Αλλαξα γιατρό πριν ένα μήνα και αυτός συμφωνεί με τον εμβρυολόγο πως είναι πρόσθιος. Με έστειλε λοιπόν σε δικό του εμβρυολόγο ή πως στο καλό τους λένε ,για την αμνιοπαρακέντηση και αυτός πάλι λέει πως είναι οπίσθιος. Και με βάση αυτό έκανε και την αμνιο. Εχω λοιπόν σκορ 2-2 .

η απορία μου είναι η εξής. Δεν θα έπρεπε όλοι να συμφωνούν στο που βρίσκεται? Δεν μπορεί να φέρνει βόλτες. Δεν είναι σημαντικό να ξέρεις που είναι ή δεν παίζει ρόλο? και όλοι υποτίθεται πως είναι πιστοποιημένοι ειδικοί.

tt1d1da1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια όμορφα

Ράνια να χαίρεσαι το γιόκα σου.Γερός, δυνατός και καλότυχος να είναι πάντα.

Ziliher πολύ ωραίο αυτό με το μαξιλάρι θηλασμού. Αν μου δώσει ο γιατρός επιτέλους το οκ να βγω απο το σπίτι θα πάω να το δω.

Vikib τι ωραιες οι εκδρομές. Ελπίζω να περάσατε πολύ ωραία

Εμείς κορίτσια κάναμε την αμνιοπαρακέντηση και περιμένω σήμερα το βραδυ να με πάρουν να μου πουν για τα πρώτα αποτελέσματα. Σήμερα θα κλείσω και το 3ο 24ωρο οπότε θα έχουμε φύγει και απο κάθε κίνδυνο.

Όλο το Σ/Κ το πέρασα τʼανάσκελα σαν τον βούδα.Σαν διαδικασία δυστυχώς θα την περιέγραφα σαν απαίσια. Όλες μου οι φίλες που έχουν κάνει δεν κατάλαβαν τίποτα. Εγώ πάλι το ανάποδο. Μου είπε ο γιατρός οτι λόγο της εγχείρησης που έκανα το νοέμβριο για ενδομητρίωση μάλλων έχω κάνει πολλές συμφύσεις και γιʼ αυτό πονάω. Δεν βαριέσαι.. το καναμε και τελείωσε και αυτό. Ο μικρός πάντως δεν κατάλαβε τίποτα. Ούτε μισό παλμό δεν αλλαξε οπότε ολα καλά μέχρι εδώ.;)

Ευχομαι καλά αποτελέσματα. Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά......Περιμένουμε νέα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κορίτσια απορία:confused::confused::confused:

ο πρώτος γυναικολόγος που πήγα οταν μου έκανε τους υπέρηχους μου σημείωσε πως ο πλακούντας είναι οπίσθιος. Οταν με έστειλε σε είδικό γιατρό για την αυχενική αυτός έγραψε πρόσθιος. Αλλαξα γιατρό πριν ένα μήνα και αυτός συμφωνεί με τον εμβρυολόγο πως είναι πρόσθιος. Με έστειλε λοιπόν σε δικό του εμβρυολόγο ή πως στο καλό τους λένε ,για την αμνιοπαρακέντηση και αυτός πάλι λέει πως είναι οπίσθιος. Και με βάση αυτό έκανε και την αμνιο. Εχω λοιπόν σκορ 2-2 .

η απορία μου είναι η εξής. Δεν θα έπρεπε όλοι να συμφωνούν στο που βρίσκεται? Δεν μπορεί να φέρνει βόλτες. Δεν είναι σημαντικό να ξέρεις που είναι ή δεν παίζει ρόλο? και όλοι υποτίθεται πως είναι πιστοποιημένοι ειδικοί.

χαχαχχα! Εννοείτε πως θα έπρεπε να συμφωνούν όλοι. Το μόνο που αλλάζει είναι η θέση του πλακούντα όσο μεγαλώνει η κοιλιά αλλά όχι ώς προς το πρόσθιος ή οπίσθιος. Πχ εγώ στον Απόλλωνα είχα πρόσθιο επιχείλιο πλακούντα. Μέχρι να γεννήσω απλώς είχε ανέβει 1-2 εκατοστά πιο πάνω. Και στη μικρή τώρα πάλι πρόσθιο έχω. Πως και δεν τους το ανέφερες μπας και το προσέξουν λίγο παραπάνω? Ανέφερέ το στον γυναικολόγο σου τώρα που θα πας αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. ΑΠλώς με πρόσθιο πλακούντα καταλαβαίνεις το παιδί λίγο λιγότερο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα!

Ρανια θα τη δοκιμασω σιγουρα.ισως στο εξοχικο.εχουμε κ τρελα με τα μωρα(5κουκλες μωρα εχουμε)κ κανει οτι τα αλλαζει παμπερς.εχει κτ παιχνιδακια μινιον γιογιο για τις κουκλες.θα της παρω κ τετοιο

Κελκ μπραβο που πηγαν ολα καλα να μας ενημερωσεις κ για τα αποτελεσματα..

Συμφωνω οτι θα επρεπε να συμφωνουν.αντε να αλλαξει μια φορα,τοσες γτ;δ ειναι πολυ σημαντικο,αυτο που ειπεκ η ρανια.αν ειναι χαμηλα επηρεαζει

Καλημερα Ασπα τι κανεις?? Καλυτερα τωρα?? Στο κρεβατι γιατι ησουν απο αιμοραγιες?? Σε τι φαση εισαι τωρα?? Εκανες αυχενικη?? Ξερεις τι φυλο ειναι το μωρακι σου για να σου βαλω χρωματακι στο πινακακι?? Χαιρομαι που γυρισες ξανα στην παρεα μας!!!

Καλημερα!!!!

ημουν κλινικη για καιρο λογω αφυδατωσης... οπως και στο πρωτο μου μαθημένη χεχε

το μωρακι μου ειναι αγορακι!

χάρηκα που σας βρήκα!

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!! Ρανια να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!! Βικακι εφοσον καταλαβαινει η μικρη και σε ιδοποιει οτι εχει κανει τσισα δε θα δυσκολευτεις πολυ και ισως ειναι ετοιμη, ευκαιρια που ειναι καλοκαιρι!!! Κελκ καλα αποτελεσματα, περασαν οι μερες και ολα πηγαν καλα! τωρα θα δεις και τα αποτελεσματα που θα ειναι σουπερ και θα σου φυγει και το αγχος!!! Mummy σημερα εχεις ραντεβου ε?? ευχομαι ολα καλα να ειναι και να το καμαρωσεις το νινακι σου!!! Εμεις την αλλη βδομαδα θα παμε ξανα!!! Ασπακι ελπιζω απο εδω και περα να πανε ολα τελεια και μακρια απο νοσοκομεια μεχρι να γεννησεις!!! Θα τα λεμε τωρα πιο συχνα!!! Με το καλο το αντρακι σου!!! Κοριτσακια φιλακια σε ολες!!!

JhFkp2.png

καλημερα κοπελιες! σημερα ειναι μια ωραια μερα! δεν εχω κανει εμετο ... ελπιζω να συνωμοτήσει το συμπαν επιτελους! αυριο εχω γυναικολόγο και 29 Β επιπεδου!

βλεπω ειναι αγορομήνας ο Νοέμβριος!!! βρε κοριτσια εχετε Facebook? σκεφτομαι να ανοιξω, μηπως να καναμε εκει καμια ομαδα μονο για εμας να τα λεμε και εκει ?

Καλημερα!!!!

ημουν κλινικη για καιρο λογω αφυδατωσης... οπως και στο πρωτο μου μαθημένη χεχε

το μωρακι μου ειναι αγορακι!

χάρηκα που σας βρήκα!

Σιδερένια λοιπόν! Και με το καλό το αγοράκι σου!!!!! Είσαι καλύτερα τώρα?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλημερα κοπελιες! σημερα ειναι μια ωραια μερα! δεν εχω κανει εμετο ... ελπιζω να συνωμοτήσει το συμπαν επιτελους! αυριο εχω γυναικολόγο και 29 Β επιπεδου!

βλεπω ειναι αγορομήνας ο Νοέμβριος!!! βρε κοριτσια εχετε Facebook? σκεφτομαι να ανοιξω, μηπως να καναμε εκει καμια ομαδα μονο για εμας να τα λεμε και εκει ?

Δυστυχώς δεν έχω....τwitter αλλά δεν νομίζω να βολεύει...

Οντως αγορομήνας και ο Νοέμβριος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες καλησπερα!!!!μολις γυρισαμε.μια χαρουλα ο μπεμπουλης μας.φτασαμε τα 184 γραμμαρια.:Pδεν χορταινουμε να τον βλεπουμε.μακαρι να επιτρεποταν να ειχαμε εναν υπερηχο σπιτι.!!!εσεις πως ειστε;λιγο σας διαβασα.Ρανια χρονια πολλα για το μαναρακι σου για χθες.ηρωιδες ειστε οσες εχετε κ αλλο παιδακι.πραγματικα!

Ευχαριστω ολες σας για τις ευχες!!! Mummy μου μια χαρα παιδαρος το ζουζουνι! Με το καλο και πανω απο 3 κιλα!!! Ουτε που θα πιστευετε για ποτε θα γεννησουμε και Ποσο γρηγιρα μεγαλωνουν. Την Δευτερα στις 13 εμεις κλεινουμε τα δυο! Δεν το πιστευω οπως δεν πιστευω οτι ηδη διανυω την 17η βδομαδα! Σχεδον τα μισα! Με το καλο ευχομαι για ολες μας! Να κανουμε ευτυχισμενα παιδια!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια όμορφα

Όμορφη χειμωνιάτικη μέρα σήμερα ε?

Izambella πως πήγε το ραντεβού με τον γυναικολόγο? Όλα καλά?

Mummy ετσι πάντα ωραια νέα. Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν και ναι θα ηταν φανταστικά να είχαμε έναν υπέρηχο στο σπίτι.

Εμείς πήραμε τα πρώτα αποτελέσματα και ήταν ευτυχώς πολύ καλά. Δυστυχώς όμως χτες είχα κάποια υγρά και πολύ πόνο και με βάλαν πάλι σε αναγκαστική ξάπλα. Ελπίζουν να μην είναι αμνιακά υγρά και να μην έχουμε διαρροή αλλά μέχρι να δούμε τι γίνετε αντιβίωση και ακινησία..πολύ στεναχωρήθηκα:cry:.Οπότε πάλι αναμονή και θετικές σκέψεις.

tt1d1da1

Καλημερα!τι κανετε κοιλιτσες;

Μαμμυ μπραβο στο αγορακι σας που μεγαλωνει!

Ιζαμπελλα πως εισαι;τι λεει ο νεος γιατρος;

Ρανια ετοιμαζεστε για τα γενεθλια;πολυ γρηγορα μεγαλωνουν..

Κελκ συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα!δ πειραζει για την ξαπλα..υπομονη..ολα για τα μωρακια μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...