Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημέρα, μανούλες!

Τι κάνετε; Διαβάζω τα νέα σας... Εγώ δεν έχω κάτι νεότερο εκτός απ΄το ότι ο αιματοκρίτης μου έπεσε στο 35. Δεν παίρνω σίδηρο και ο γιατρός μου δεν θέλει να τον ξεκινήσω ακόμα. Μου είπε μετά το επόμενο ραντεβού στις 23-6 να το ξεκινήσω.

Επίσης, με ρώτησε ο γιατρός αν επιθυμώ να γεννήσω φυσιολογικά ή να πάμε κατευθείαν για καισαρική. Προσωπικά, το είχα δεδομένο στο μυαλό μου ότι θα πάω για καισαρική γιατί πέρισυ είχα κάνει ένα ανοικτό χειρουργείο για αφαίρεση ινομυώματος. Κάπως με αιφνιδίασε η ερώτησή του, αλλά το σκέφτομαι... Εσείς τι λέτε;

Την ερχόμενη εβδομάδα περιμένουμε και τα ολοκληρωτικά αποτελέσματα της τροφοβλάστης, ώστε να κλείσουμε ραντεβού για Β επιπέδου.

Από συμπτώματα, έχω λίγα. Εξαρχής δεν είχα πολλά, εκτός δηλ. από κάποιες αναγούλες στη μυρωδιά του τσιγάρου και του καφέ και σε 1-2 φαγητά. Μπήκα πλέον και επίσημα στο 2ο τρίμηνο, οπότε έχω ηρεμήσει κι άλλο.

Εντωμεταξύ, η υγιεινή διατροφή και η αποφυγή γλυκών και υδατανθράκων, λόγω ελέγχου του σακχάρου, με έχει ευνοήσει. Προχθές που ζυγίστηκα στο γιατρό είχα χάσει άλλο ένα κιλό (σε 3 εβδομάδες). Πάντως, σιγά σιγά θα αρχίσει να παίρνει βάρος το μωρό, οπότε οκ. :D

Κάνετε καθόλου γυμναστική; Ασκήσεις, περπάτημα; Ρωτάω γιατί εμένα η εγκυμοσύνη με πέτυχε στη λιγότερο fit κατάσταση της ζωής μου (χαλάλι της βέβαια!) και έχω ακούσει ότι μια καλή φυσική κατάσταση κάνει καλό καθόλη τη διαρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας. Προς το παρόν, προσπαθώ και περπατώ περίπου 40 λεπτά 2-3 φορές την εβδομάδα.

Μπάνιο στη θάλασσα δεν μου απαγόρευσε τελικά ο γιατρός. Απλά, θα πρέπει να πηγαίνω σε ανοικτή θάλασσα και να αλλάζω μαγιό αμέσως.

Όσο για τη ζέστη.... με 35 βαθμούς εδώ (Κρήτη) και υγρασία, ήδη δεν την ανέχομαι... Άντε να δούμε πώς θα βγει το καλοκαίρι...

Σας φιλώ πολύ!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, μανούλες!

Τι κάνετε; Διαβάζω τα νέα σας... Εγώ δεν έχω κάτι νεότερο εκτός απ΄το ότι ο αιματοκρίτης μου έπεσε στο 35. Δεν παίρνω σίδηρο και ο γιατρός μου δεν θέλει να τον ξεκινήσω ακόμα. Μου είπε μετά το επόμενο ραντεβού στις 23-6 να το ξεκινήσω.

Επίσης, με ρώτησε ο γιατρός αν επιθυμώ να γεννήσω φυσιολογικά ή να πάμε κατευθείαν για καισαρική. Προσωπικά, το είχα δεδομένο στο μυαλό μου ότι θα πάω για καισαρική γιατί πέρισυ είχα κάνει ένα ανοικτό χειρουργείο για αφαίρεση ινομυώματος. Κάπως με αιφνιδίασε η ερώτησή του, αλλά το σκέφτομαι... Εσείς τι λέτε;

Την ερχόμενη εβδομάδα περιμένουμε και τα ολοκληρωτικά αποτελέσματα της τροφοβλάστης, ώστε να κλείσουμε ραντεβού για Β επιπέδου.

Από συμπτώματα, έχω λίγα. Εξαρχής δεν είχα πολλά, εκτός δηλ. από κάποιες αναγούλες στη μυρωδιά του τσιγάρου και του καφέ και σε 1-2 φαγητά. Μπήκα πλέον και επίσημα στο 2ο τρίμηνο, οπότε έχω ηρεμήσει κι άλλο.

Εντωμεταξύ, η υγιεινή διατροφή και η αποφυγή γλυκών και υδατανθράκων, λόγω ελέγχου του σακχάρου, με έχει ευνοήσει. Προχθές που ζυγίστηκα στο γιατρό είχα χάσει άλλο ένα κιλό (σε 3 εβδομάδες). Πάντως, σιγά σιγά θα αρχίσει να παίρνει βάρος το μωρό, οπότε οκ. :D

Κάνετε καθόλου γυμναστική; Ασκήσεις, περπάτημα; Ρωτάω γιατί εμένα η εγκυμοσύνη με πέτυχε στη λιγότερο fit κατάσταση της ζωής μου (χαλάλι της βέβαια!) και έχω ακούσει ότι μια καλή φυσική κατάσταση κάνει καλό καθόλη τη διαρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας. Προς το παρόν, προσπαθώ και περπατώ περίπου 40 λεπτά 2-3 φορές την εβδομάδα.

Μπάνιο στη θάλασσα δεν μου απαγόρευσε τελικά ο γιατρός. Απλά, θα πρέπει να πηγαίνω σε ανοικτή θάλασσα και να αλλάζω μαγιό αμέσως.

Όσο για τη ζέστη.... με 35 βαθμούς εδώ (Κρήτη) και υγρασία, ήδη δεν την ανέχομαι... Άντε να δούμε πώς θα βγει το καλοκαίρι...

Σας φιλώ πολύ!

Δυστυχώς έφαγα άκυρο από τον γιατρό μου για το θέμα του μπάνιου μέχρι να ζεσταθεί η θάλασσα για να μην κάνει σπασμούς η μήτρα και μου απαγόρευσε τελείως τον ήλιο.Κλαψψψψψψ!

Δεν θα πάρω θέση για το θέμα καισαρική ή φυσιολογικό. Είναι καθαρά πως νιώθεις εσύ και αν σε αγχώνει να μπεις στη διαδικασία μετά από την επέμβαση. Αλλά αν ο γιατρός σου σε ενθαρύνει γιατί όχι!

Κρήτη από που?

Μπράβο για την γυμναστική..... εγώ δυστυχώς δεν κάνω τίποτα. Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν μπορώ να κουνηθώ!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

:confused: Σήμερα το απόγευμα θα πάμε για την αμνιοπαρακέντηση και ένα ψιλοάγχος τοʼ χω θα έλεγα. Το τι όνειρα βλέπω δεν λέγεται.

Όταν έπρεπε να αλλάξουμε γιατρό είδα οτι γένναγα και ήρθε ένας γιατρός ίδιος ο δρακουμελ, στο πολύ χοντρό του, ο οποίος είχε τσακωθεί με τον αναισθησιολογο και τον κλειδωσε σε μια αποθηκη. Και δεν ηθελε να μου κάνει επισκληρίδιο. Τι να κανω και γω η γυναίκα πήρα ένα κινεζικο ταξί και πήρα σβαρνα τα περίπτερα να βρω επισκληρίδιο..

το χετε τωρα ε..!!!

για την αμνιο είδα χτες οτι ηρθε ενας τεξανός στην θέση του γιατρού κρατώντας ένα τρυπάνι και μου ʽπε θα κανουμε γεωτρηση για να δουμε τι υπάρχει.. Δεν πάω καλά .. κάτι μου ψιθυρίζει το υποσυνείδητο μου

αχ αντε να φύγει και αυτό , να πάνε όλα καλά μπας και ηρεμήσω λιγάκι

Τίποτα σε βρικόλακα????

Για να λέμε του στραβού το δίκιο κι εγώ ήθελα τόσο πολύ να είναι αγόρι που έβλεπα στον ύπνο μου ότι τα είχα όλα ροζ (κάθισμα αυτοκινήτου, κουβερτούλες κτλ.... και πήγαμε να πάρουμε το παιδί από το νοσοκομείο και ανοίγω την κουβερτούλα του και ναιιιιι ήταν αγόρι και έμοιαζε με τον τζακ νικολσον (τόσο όμορφο! χαχαχαχαχα) Αφού έκλαιγα και έλεγα δεν πειράζει που είναι άσχημο αρκεί που είναι αγόρι! χαχαχαχα!

Μην αγχώνεσαι.... όλα καλά θα πάνε! Με το καλό σου εύχομαι και καλά αποτελέσματα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πω κοριτσια εχω ριξει πολυ γελιο με τα ονειρα που περιγραφετε!!!! Στην αρχη εβλεπα και εγω 3-4 ονειρα καθε βραδυ τωρα τελευταια ομως δε βλεπω τοσα πολλα!!! Οτι ειναι ακυρα και τα δικα μου ειναι!!!!

Κελκ ευχομαι ολα καλα να σου πανε με την αμνιο!!!! Θετικη σκεψη πανω απο ολα!!!!

Ziliher συμφωνω με τη Ρανια οτι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα το πως θελεις να γεννησεις! Ειναι καλο σημαδι που ο γιατρος στηριζει και τον φυσιολογικο, απο εκει και περα δες τι ειναι καλυτερο για σενα!!!

Ρανια εγω ξεχασα να τον ρωτησω λεπτομερειες για τη θαλασσα αλλα και εγω σκεφτομαι αν ειναι πολυ κρυα η θαλασσα να μην μπω!!! Οτι θα παω ομως θα παω και μαλλον το Σαββατο Χαλκιδικουλα σε μια καθαρη παραλια για να ειμαι σιγουρη!!!!

JhFkp2.png

Πω κοριτσια εχω ριξει πολυ γελιο με τα ονειρα που περιγραφετε!!!! Στην αρχη εβλεπα και εγω 3-4 ονειρα καθε βραδυ τωρα τελευταια ομως δε βλεπω τοσα πολλα!!! Οτι ειναι ακυρα και τα δικα μου ειναι!!!!

Κελκ ευχομαι ολα καλα να σου πανε με την αμνιο!!!! Θετικη σκεψη πανω απο ολα!!!!

Ziliher συμφωνω με τη Ρανια οτι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα το πως θελεις να γεννησεις! Ειναι καλο σημαδι που ο γιατρος στηριζει και τον φυσιολογικο, απο εκει και περα δες τι ειναι καλυτερο για σενα!!!

Ρανια εγω ξεχασα να τον ρωτησω λεπτομερειες για τη θαλασσα αλλα και εγω σκεφτομαι αν ειναι πολυ κρυα η θαλασσα να μην μπω!!! Οτι θα παω ομως θα παω και μαλλον το Σαββατο Χαλκιδικουλα σε μια καθαρη παραλια για να ειμαι σιγουρη!!!!

Κι εγώ θα πάω.....θα βάλω σίγουρα τα πόδια μέσα.....τσάμπα το πήρα το τακίνι???? χαχαχαχα. Τον ρώτησα κι εγώ σήμερα! ΑΗΜΕ!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κρήτη από που?

Μπράβο για την γυμναστική..... εγώ δυστυχώς δεν κάνω τίποτα. Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν μπορώ να κουνηθώ!

Ηράκλειο. :D

Γυμναστική δεν κάνω... μόνο περπάτημα.

Mummy87 καλησπέρα! καλά είμαι εγώ! ανυπομονώ για το επόμενο ραντεβού στις 23-6... μου φαίνεται πολύ μακρινόοοοοο....

StW9p2.png etcKp3.png

Ηράκλειο. :D

Γυμναστική δεν κάνω... μόνο περπάτημα.

Mummy87 καλησπέρα! καλά είμαι εγώ! ανυπομονώ για το επόμενο ραντεβού στις 23-6... μου φαίνεται πολύ μακρινόοοοοο....

Εγω εχω δευτερα και ανυπομονω.χιχι.ναι ρε συ.δεν περνανε με τιποτα οι μερες.και παω και καθε 15.και μου φαινεται αιωνας.

Καλημέρα!!! Καλή Κυριακή!

Κάποια στιγμή σας έγραψα για ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού που έχω πάρει και με έχει βοηθήσει πολύ να βολεύομαι στον ύπνο. Λοιπόν, πήρε το μάτι μου σε ένα άλλο γκρουπ εδώ μέσα ότι το κατάστημα motherbaby (Αθήνα) δίνει δωρεάν ένα μαξιλάρι θηλασμού χωρίς υποχρέωση αγοράς (απαιτεί όμως φυσική παρουσία, οπότε δεν νομίζω να το στέλνουν στις on line παραγγελίες).

Φιλάκια :)

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε;εμεις σημερα πηγαμε στο χωριο.τρελενεται η μικρη!εχει πολυ ζεστη αλλα δυο μερες που μπορουσαμε να παμε θαλασσα ειχε κατι καλοκαιρινες μπορες..αυριο παω ενδοκρινολογο κ στις 14υπερηχο..

Κιντ σου ειπε ο γιατρος γιατι οχι θαλασσα;εγω στις θηλες δεν εβαλα τιποτα στην εγκυμοσυνη(ειδικα αυτα που σου προτεινει).μετα μονο λανολινη για επουλωση

Ρανια να το χαιρεσαι το αντρακι σου!τι ωραια που χρησιμοποιει κ το γιογιο.εμεις μαζεψαμε χαλια κ λεω τον αντρα μου να παρω τα συμπραγκαλα κ μου λεει νωρις ειναι.κ την αλλη μερα η μικρη ολο εδειχνε το παμπερς οταν εκανε τσισα!

Κελκ κ ρανια τα ονειρα σας υπερπαραγωγη!

Δοανακι με το καλο ο γιος!

Τα τσιμπηματακια ειναι που μεγαλωνει η μητρα.

Ασπα καλως μας ηρθες παλι!υπερεμεση κ αυτη τη φορα;πως τα εβγαλες περα;αυχενικη;φυλο;

Εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη μονο απο πανω βλεπαμε τον τραχηλο.με χερι οταν μπηκα στο μηνα μου.

Κελκ ολα καλα με την αμνιοπαρακεντηση;

Κιντ 20-24βδ γινεται η β επ.εγω εδω(ξανθη)πρεπει να κλεισω ενα μηνα νωριτερα.μπορεις να το κανονισεις στο επομενο ραντεβου.λογικα εχεις χρονο.εξαρταται κ που θελεις να κανεις.

Ζιλιχερ το σημαντικοτερο ειναι να παρουμε αγκαλια τα μωρακια μας κ να ειμαστε κ μεις καλα.εφοσον ο γιατρος σου στηριζει φ.τ ασε να δεις πως θα παει.ειναι πολυ νωρις για να το δεις απο τωρα.σιγουρα η αναρρωση ειναι διαφορετικη.κ οσο να ειναι ενα χειρουργιο επιβαρυνει τον οργανισμο.

Εγω περπαταω πολυ κ κυνηγαω τη μικρη μου.αυτα απο γυμναστικη.αλλα κ στην πρωτη που ημουν ολο ξαπλαδεν εγινε κ κατι.

Συγνωμη που απανταω σε δοσεις,αλλα ξεχναω..

Τι κανετε;εμεις σημερα πηγαμε στο χωριο.τρελενεται η μικρη!εχει πολυ ζεστη αλλα δυο μερες που μπορουσαμε να παμε θαλασσα ειχε κατι καλοκαιρινες μπορες..αυριο παω ενδοκρινολογο κ στις 14υπερηχο..

Κιντ σου ειπε ο γιατρος γιατι οχι θαλασσα;εγω στις θηλες δεν εβαλα τιποτα στην εγκυμοσυνη(ειδικα αυτα που σου προτεινει).μετα μονο λανολινη για επουλωση

Ρανια να το χαιρεσαι το αντρακι σου!τι ωραια που χρησιμοποιει κ το γιογιο.εμεις μαζεψαμε χαλια κ λεω τον αντρα μου να παρω τα συμπραγκαλα κ μου λεει νωρις ειναι.κ την αλλη μερα η μικρη ολο εδειχνε το παμπερς οταν εκανε τσισα!

Kαλημέρα κορίτσι μου. Ευχαριστούμε.

Αν μπορείς να την βάλεις. Τα κοριτσάκια μαθαίνουν πιο έυκολα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια όμορφα

Ράνια να χαίρεσαι το γιόκα σου.Γερός, δυνατός και καλότυχος να είναι πάντα.

Ziliher πολύ ωραίο αυτό με το μαξιλάρι θηλασμού. Αν μου δώσει ο γιατρός επιτέλους το οκ να βγω απο το σπίτι θα πάω να το δω.

Vikib τι ωραιες οι εκδρομές. Ελπίζω να περάσατε πολύ ωραία

Εμείς κορίτσια κάναμε την αμνιοπαρακέντηση και περιμένω σήμερα το βραδυ να με πάρουν να μου πουν για τα πρώτα αποτελέσματα. Σήμερα θα κλείσω και το 3ο 24ωρο οπότε θα έχουμε φύγει και απο κάθε κίνδυνο.

Όλο το Σ/Κ το πέρασα τʼανάσκελα σαν τον βούδα.Σαν διαδικασία δυστυχώς θα την περιέγραφα σαν απαίσια. Όλες μου οι φίλες που έχουν κάνει δεν κατάλαβαν τίποτα. Εγώ πάλι το ανάποδο. Μου είπε ο γιατρός οτι λόγο της εγχείρησης που έκανα το νοέμβριο για ενδομητρίωση μάλλων έχω κάνει πολλές συμφύσεις και γιʼ αυτό πονάω. Δεν βαριέσαι.. το καναμε και τελείωσε και αυτό. Ο μικρός πάντως δεν κατάλαβε τίποτα. Ούτε μισό παλμό δεν αλλαξε οπότε ολα καλά μέχρι εδώ.;)

tt1d1da1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...