Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Γυρισαμε απο το γιατρο και εχουμε μεγαλωσει αρκετα!!! Ειμαστε 122 γραμμαρια κουνιομασταν και καταπιναμε αμνιακο υγρο!!! Ο γιατρος ειπε οτι ειναι σχεδον σιγουρος οτι εχουμε αντρακι!!!! Ειδαμε τσουτσουνακι και χαρηκαμε πολυ!!! Ο μπαμπας του μονο που δεν κατουρηθηκε απο τη χαρα του!!! Επειδη ημουν επηρεασμενη απο εσενα kid μου τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να μας το αλλαξει και μας ειπε πολυ δυσκολο να ειδαμε λαθος αλλα για να ειμαστε ακομα πιο σιγουροι σε δυο βδομαδες που θα παμε ξανα θα μας το επιβεβαιωσει!!! Εχουμε παντως φωτογραφια αο το τσουτσουνι μας οποτε δυσκολο να ειναι κοριτσακι!!!!

Τι καλά!αντε με το καλό ο γιος! ! !

Έχω πέσει κάτω από τα γέλια με τη φώτο από το τσουτσουνι! Ντοκουμέντα για το γιο? :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν γκρινιάζεις σε καταλαβαίνω απόλυτα!και εγω 3 έκανα σημερα το πρωί τώρα το βράδυ με πιάνει πάλι..ευχομαι να μας περάσει γιατί και γω λίγο βαρέθηκα κάνει κ ζέστη..πόσους κανείς την ημέρα περίπου;

Αχχχχχ εχθές 8 περίπου. Σήμερα 1 το πρωί τώρα έχω αναγούλα αλλά δεν μπορώ να βγάλω τίποτα άδειο στομάχι.

Έχετε κανονίσει για Β επιπέδου? Εγώ σήμερα πήρα τηλέφωνο και περιμένω να με πάρει πίσω. Κορίτσια το τραχιλο ποτέ τον μέτρησε ο γιατρός? Και είναι κολπική εξέταση?

B επιπέδου 27/6.θα είμαι 20 κ 4.ρανια λιγο αργά δεν θα τον κάνεις;εμένα ματωνουν τα δόντια.οπωσδηποτε σε οδοντίατρο είπε ο γυναικολόγος...μην ξεφύγει κανένα μικρόβιο...και σήμερα είδα κ ασπρακια στις αμυγδαλες...θα πάρω αντιβιωση λογικά.την τρίτη που είδαμε το μωρό ήταν το μήκος 11.βαρος δεν είπε.μια στιγμή μας άφησε να το δουμε ο βλακας...μου έβαλε κανονικότατα χέρι και με πόνεσε μάλιστα.θα ελέγχει κάθε φορά τον τράχηλο είπε γιαυτό δεν μου έδωσε προγεστερονη.με τον κολπικό υπέρηχο σου μετράνε τον τράχηλο izabela αλλά κάνοντας δακτυλική είναι σίγουρη και για το αν ειναι σκληρός η μαλακος.ενας μαλακος τραχηλος ανοίγει αυτόματα ας είναι μακρύς.καλη συνέχεια σε όλες...

Ισαβέλλα μου

Κανονικά εχω ΠΗΤ 17-11 αλλά μπαίνω με ραντεβού στις 10-11 λόγω καισαρικής. Αυτοί ελέγχουν σύμφωνα με την ΠΗΤ και κλείνουν ραντεβού για β επιπέδου.

Οσον αφορά τον τράχηλο βρε κορίτσια εγώ ξέρω ότι δεν επιτρέπεται να κάνουν κολπικές εξετάσεις μέχρι περίπου τα τέλη για να μην δημιουργηθούν συσπάσεις στην μήτρα..... Και μάλιστα στην αυχενική μου έλεγξε τον τράχηλο αν ανοίγει έστω και λίγο με το να δει πόσο ανοίγει στον υπέρηχο τη στιγμή που βήχεις. Ούτε ο γυναικολόγος μου σκαλιζει την περιοχή, ούτε ο υπερηχογάς αλλά ούτε και η μικροβιολόγος που της είχα αναφέρει να κάνω κολπική καλλιέργεια. Ξέρω κι εγώ....Ο κάθε γιατρός κοιτάει αλλιώς! Πρώτη φορά με κοίταξε κολπικά ο γιατρός μου στην 36η & 38η εβδομάδα για να δει αν κοντεύουμε και με μεγάλη προσοχή. Αυτες που με τάραξαν ήταν οι μαίες στο ΡΕΑ όταν μπήκα με αιμορραγία και τελικά γέννησα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες και νινακια!!!!πολυυυυυυυ ζεστηηηηηηη!!!!τι πραγμα ειναι αυτο!!!!!!!!ντοανακι με το καλο ο γιος!!!!!!!!!!κοριτσια τι κανετε;;;;εγω δουλεια.νυσταζω.εμενα μου μετραει κολπικα τον τραχηλο.αλλα το κανει και με το μηχανημα απο πανω στην κοιλια.:)κατα τα αλλα ηρεμα.πολλα υγρα εχω.ασχετο.και ιδρωνω και αρκετα μπορω να πω.αυταααααααααα.τα ολιγα!!!!φιλακιααααααα.

Εννοείται ότι εκεί κάτω δεν πειράζουμε τίποτα...ισχύει....αλλά οταν έχεις υγρα,πρέπει να ελέγξουν. Η όταν υπάρχει ιστορικό η όταν επρόκειτο για πρώτη εγκυμοσυνη...ολες σχεδόν οι αποβολές β τριμηνου οφειλονται σε εξάλειψη τραχηλου η μικρόβιο.δεν δινει δυστυχως συμπτωματα.αν παρακολουθειτε και τα καφέ των μαμαδων Οκτωβρίου,Σεπτεμβρίου θα δείτε ότι πολλ

ές κοπέλες κοντά στη β επιπεδου ανακάλυψαν ότι κάτι τρέχει εκεί κάτω μετά από έλεγχο...Ρανια τότε είναι οκ ο β επιπέδου.δεν ήξερα ότι θα πας νωρίτερα.παντως στον β επιπέδου είναι υποχρεωμένος ο γιατρός να μετρήσει τράχηλο.και φυσικά κολπικα για να είναι έγκυρη η μέτρηση.αλλωστε όταν σου δίνει τα αποτελέσματα γράφει μήκος τραχήλου και πιθανότητα για πρόωρο τοκετό.

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Γυρισαμε απο το γιατρο και εχουμε μεγαλωσει αρκετα!!! Ειμαστε 122 γραμμαρια κουνιομασταν και καταπιναμε αμνιακο υγρο!!! Ο γιατρος ειπε οτι ειναι σχεδον σιγουρος οτι εχουμε αντρακι!!!! Ειδαμε τσουτσουνακι και χαρηκαμε πολυ!!! Ο μπαμπας του μονο που δεν κατουρηθηκε απο τη χαρα του!!! Επειδη ημουν επηρεασμενη απο εσενα kid μου τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να μας το αλλαξει και μας ειπε πολυ δυσκολο να ειδαμε λαθος αλλα για να ειμαστε ακομα πιο σιγουροι σε δυο βδομαδες που θα παμε ξανα θα μας το επιβεβαιωσει!!! Εχουμε παντως φωτογραφια αο το τσουτσουνι μας οποτε δυσκολο να ειναι κοριτσακι!!!!

Aaa τέλεια τότε πολυ καλα τα νέα αφού είδατε τσουτσουνι τότε είναι σίγουρο χα χα χα ..και έμεις με το που μου έβαλε τον υπέρηχο ήταν με το κεφάλι προς τα κάτω τα πόδια ορθάνοιχτα και κρεμόταν το πουλάκι του..το καταλάβαμε αμέσως :-P

InEHp2.png

Κορίτσια μου καλησπερα!!

Ειμαι 17 και 4 ημέρες σημερα και ο γιατρός δεν μου χει πει κάτι για β επιπέδου ακόμη..θα πάω ξανά για εξέταση στις 13 Ιουνίου..μήπως πρέπει να κλείσω τώρα για β επιπέδου η το κλείνεις και τελευταία στιγμή;

Ενδιάμεσα πρέπει να κάνω μια εξέταση αίματος και μια καλλιέργεια ούρων..την τελευταία φορά μου έκανε κολπική καλλιέργεια για μύκητες που είχα πάθει στο πρώτο τρίμηνο λόγω αντιβίωσης που επερνά για ουρολοίμωξη..αλλα τότε δεν πήρα κάποια θεραπεία για μύκητες γιατί ήταν ακόμη πρώτο τρίμηνο..αν εχω ακόμα θα ξεκινήσω τωρα μάλλον..για τράχηλο δεν μου έχει αναφέρει κάτι !

Για να δούμε!!

InEHp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!! Ευχαριστω για τις ευχες σας για τον γιοκα μου!!! Ακομα δεν το εχω πιστεψει, ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Εμενα κοριτσια τον τραχηλο δε μου τον εχει μετρησει ακομα!!! Δεν ξερω αν πρεπει και ποτε...

Kid μου εγω που ρωτησα το γιατρο μου εδω για Θεσσαλονικη μου ειπε αν παω σε εναν δικο του που εχει να μου προτεινει μπορει και μια δυο μερες πριν να τον πω αλλα καλο ειναι μια βδομαδα πριν να κλεισω ραντεβου, αν παλι θελω να παω καπου αλλου συνηθως θελει 2 βδομαδες πριν να κλεισω!!! Εγω εχω ακομα βεβαιω για να κλεισω γιατι ειμαι στην 15η εβδομαδα!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι μανουλες νοεμβριου!

χαιρομαι πολυ που σαα διαβαζω και παλι!!!

Μετα απο 3 μηνες κρεβατι και 2 φορες στην κλινικη με αφυδάτωση εχω παρει επιτελούς τα πανω μου και μπορω να κατσω και λιγο στον υπολογιστή!!

ευχομαι σε όλες με το καλο!!! και καλο καλοκαιρακι τωρα πια!!!

Εννοείται ότι εκεί κάτω δεν πειράζουμε τίποτα...ισχύει....αλλά οταν έχεις υγρα,πρέπει να ελέγξουν. Η όταν υπάρχει ιστορικό η όταν επρόκειτο για πρώτη εγκυμοσυνη...ολες σχεδόν οι αποβολές β τριμηνου οφειλονται σε εξάλειψη τραχηλου η μικρόβιο.δεν δινει δυστυχως συμπτωματα.αν παρακολουθειτε και τα καφέ των μαμαδων Οκτωβρίου,Σεπτεμβρίου θα δείτε ότι πολλ

ές κοπέλες κοντά στη β επιπεδου ανακάλυψαν ότι κάτι τρέχει εκεί κάτω μετά από έλεγχο...Ρανια τότε είναι οκ ο β επιπέδου.δεν ήξερα ότι θα πας νωρίτερα.παντως στον β επιπέδου είναι υποχρεωμένος ο γιατρός να μετρήσει τράχηλο.και φυσικά κολπικα για να είναι έγκυρη η μέτρηση.αλλωστε όταν σου δίνει τα αποτελέσματα γράφει μήκος τραχήλου και πιθανότητα για πρόωρο τοκετό.

Nαι συμφωνώ αλλά χέρι?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας και παλι μανουλες νοεμβριου!

χαιρομαι πολυ που σαα διαβαζω και παλι!!!

Μετα απο 3 μηνες κρεβατι και 2 φορες στην κλινικη με αφυδάτωση εχω παρει επιτελούς τα πανω μου και μπορω να κατσω και λιγο στον υπολογιστή!!

ευχομαι σε όλες με το καλο!!! και καλο καλοκαιρακι τωρα πια!!!

Καλημερα Ασπα τι κανεις?? Καλυτερα τωρα?? Στο κρεβατι γιατι ησουν απο αιμοραγιες?? Σε τι φαση εισαι τωρα?? Εκανες αυχενικη?? Ξερεις τι φυλο ειναι το μωρακι σου για να σου βαλω χρωματακι στο πινακακι?? Χαιρομαι που γυρισες ξανα στην παρεα μας!!!

JhFkp2.png

:Pκαλημέρα κορίτσια

Kid92 σας την έφερε ο μικρός.. χαχαχα ..γερό και δυνατο να είναι το αγορακι σου..πολύ κρίμα αυτό για τα μπάνια βρε παιδί μου. Σου είπε γιατί?

Izambella δεν γκρινιάζεις..αφού ταλαιπωρήστε τόσο πολύ τι να κάνεις και συ. Υπομονή

Doani πολύ ωραία τα νέα σου από τον γιατρό. Αγόραρος και με φωτογραφικά ντοκουμεντα παρακαλώ .. χαχαχα πολύ γέλασα με την φωτογραφία από το τσουτσούνι

Asparg καλώς ήρθες και πάλι. Μακάρι να είσαι όλο και καλύτερα από δω και πέρα

Εμείς κορίτσια πήγαμε την Δευτέρα στο γιατρό και ο μικρός ήταν μια χαρα. Είναι στα 180γραμμάρια και τον βρήκαμε σε πανηγυρική στάση να χοροπηδάει .Τελικά αυτό που αισθανόμουν δεν ειναι τα εντερα μου αλλά ο μικρός που κουνιεται..χαχα απο ενστικτο μανας, παω καλά δεν λέω.;);) Μας μέτρησε και τράχηλο αλλά με κολπικό υπέρηχο πολύ πολύ προσεκτικά.

tt1d1da1

:confused: Σήμερα το απόγευμα θα πάμε για την αμνιοπαρακέντηση και ένα ψιλοάγχος τοʼ χω θα έλεγα. Το τι όνειρα βλέπω δεν λέγεται.

Όταν έπρεπε να αλλάξουμε γιατρό είδα οτι γένναγα και ήρθε ένας γιατρός ίδιος ο δρακουμελ, στο πολύ χοντρό του, ο οποίος είχε τσακωθεί με τον αναισθησιολογο και τον κλειδωσε σε μια αποθηκη. Και δεν ηθελε να μου κάνει επισκληρίδιο. Τι να κανω και γω η γυναίκα πήρα ένα κινεζικο ταξί και πήρα σβαρνα τα περίπτερα να βρω επισκληρίδιο..

το χετε τωρα ε..!!!

για την αμνιο είδα χτες οτι ηρθε ενας τεξανός στην θέση του γιατρού κρατώντας ένα τρυπάνι και μου ʽπε θα κανουμε γεωτρηση για να δουμε τι υπάρχει.. Δεν πάω καλά .. κάτι μου ψιθυρίζει το υποσυνείδητο μου

αχ αντε να φύγει και αυτό , να πάνε όλα καλά μπας και ηρεμήσω λιγάκι

tt1d1da1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...