Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου καλησπερα!εχετε ολες πολυ ευχαριστα νεα!διαβαζω σχεδον καθημερινα τα νεα σας..η αληθεια ειναι πως ακομη παιδευομαι λιγο με τους εμετους και δεν μπορω και πολυ τον υπολογιστη:cry:ειδικα τωρα με την ζεστη ει ναι ακομη χειροτερα τα πραγματα!θα μου περασουν που θα παει!!:P

doani μου με το καλο να πας αυριο στο γιατρο και να μας και τα νεα σου!

Και το καλυτερο απ ολα ειναι πως χθες πηγαμε στο γιατρο και η πανω απο 90 τοις εκατο μπεμπα μασ μεσα σε 2 βδομαδες εβγαλε μαλλον πουλακι και εγινε μπεμπης με τα ολα του χαχαχα...!οποτε ενα μπλεδακι για μενα παρακαλωωω!:D:D:D:D:D:D

Πω και ηταν πανω απο 90%, ελπιζω να μην πηρατε ηδη ροζ... Πως σου φανηκε που ειναι τελικα μπεμπουλης και οχι μπεμπουλα? Λες να σας το αλλαξει ξανα? Τελικα καλυτερα που δεν εμαθα ακομα τι ειναι γτ δε θα μου αρεζε να μου το αλλαζουν... Γερο να ειναι μωρε!!!! Γενικα πως ηταν το μωρακι σας? μεγαλωσε πολυ?

JhFkp2.png

Εμείς πήγαμε στο γιατρό το μεσημέρι να δούμε την μικρή μας... Τι να λέμε... φοβερός χαρακτήρας (σαν τον μπαμπά της, χαχαχα) - τι 3D, τι 4D.... μας είχε γυρίσει ωραιότατα την πλάτη και απαξιούσε να την δούμε από μπροστά! :D:D:D

Κάτι που μου έκανε πολλή εντύπωση είναι ότι ενώ στην αυχενική την περασμένη Πέμπτη ήταν 7εκ., σήμερα είχε ήδη φτάσει 8,4 εκ.! :shock:

Έχω μάλλον αρχίσει να την καταλαβαίνω όταν κουνιέται. Έτσι μου φαίνεται!

StW9p2.png etcKp3.png

Σωπα..τι λες τψρα!λες κ μενα να βγαλει;η αληθεια ειναι οτι στην αρχη ελεγα θα περιμενω τη β επ. Να επιβεβαιωθει αλλα πλεον λεω ολο μπεμπουλα

Αντε με το καλο ο γιος!

Τι να σου πω και εγώ έμεινα λίγο!!οταν μου είπε κορίτσι ήμουν 14και 4ημερες..χθες 17 και 2..ίσως βέβαια να μην το παρατήρησε ο γιατρός το είχε δει μόνο απο κάτω και μου είχε πει πως δεν φαίνεται κάτι άρα κορίτσι λέει..το μηχάνημα ήταν αρκετά θολό σε σχέση με το χθεσινό που με είδε..ξέρω κ γω!! Μάλλον ήταν λάθος τ γιατρού που δεν το είδε κ απο τα πλαγιά η απο πάνω!! Ευχαριστώ πολυ και σε εσένα με το καλό η μπεμπουλα! Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι στην β επιπέδου !! Χαχα πλάκα θ χει!!

InEHp2.png

Πω και ηταν πανω απο 90%, ελπιζω να μην πηρατε ηδη ροζ... Πως σου φανηκε που ειναι τελικα μπεμπουλης και οχι μπεμπουλα? Λες να σας το αλλαξει ξανα? Τελικα καλυτερα που δεν εμαθα ακομα τι ειναι γτ δε θα μου αρεζε να μου το αλλαζουν... Γερο να ειναι μωρε!!!! Γενικα πως ηταν το μωρακι σας? μεγαλωσε πολυ?

Όχι ευτυχώς περιμέναμε 2εβδομαδες απο τότε που μας ςιπε κορίτσι και να που άλλαξε τελικά!!το ένστικτο μου έλεγε αλλα για αυτό περίμενα λίγο ακόμη με τα ρούχα!

Χαρήκαμε παρά πολυ γιατί δεν ήμασταν σίγουροι για κάποιο λόγο με το κορίτσι παρά το 90 τοις εκατό!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και γω ελπίζω να μην άλλαξει στην β!!μας είπε τώρα είναι ξεκάθαρο..ξεερρρωωω γωωω:Pπλάκα θ χει να μας το αλλάξει πάλι..

Το μωρό καλά είναι 220 γραμμάρια..ο γιατρός μου Ειπε πολυ περπάτημα όχι θάλασσα ,φρούτα πολλά για δυσκοιλιότητα.κρεμες βαζελίνης και Αλατόνερο στις θηλές ..:shock:

Περιμένουμε νέα σου απο το γιατρό αυριο:P:p

InEHp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς πήγαμε στο γιατρό το μεσημέρι να δούμε την μικρή μας... Τι να λέμε... φοβερός χαρακτήρας (σαν τον μπαμπά της, χαχαχα) - τι 3D, τι 4D.... μας είχε γυρίσει ωραιότατα την πλάτη και απαξιούσε να την δούμε από μπροστά! :D:D:D

Κάτι που μου έκανε πολλή εντύπωση είναι ότι ενώ στην αυχενική την περασμένη Πέμπτη ήταν 7εκ., σήμερα είχε ήδη φτάσει 8,4 εκ.! :shock:

Έχω μάλλον αρχίσει να την καταλαβαίνω όταν κουνιέται. Έτσι μου φαίνεται!

Τέλεια τα νέα σου! Πως το νιώθεις όταν κουνιέται;εγω νιώθω κάτι σαν μικρά τσιμπηματάκια χαμηλά δεν ξέρω όμως αν είναι αυτό..ξέχασα να ρωτήσω και το γιατρο:shock:

InEHp2.png

KID έχω εκπλαγεί από τα νέα σας! χαχαχαχαχα καλά σίγουρα δεν έβγαλε ξαφνικά πουλάκι αλλά μάλλον δεν το είχε προσέξει ο γιατρός. Εμείς δεν αλλάζουμε εύκολα γιατί έχουμε δέι ακόμα και τα χείλη από το αιδοίο της. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν με τον υπέρηχο και το γυρίσουν έτσι και τα βλέπουν από πάνω και απο κάτω και στο πλάι..... Πάντως, αν θυμάμαι καλά όλα σου τα σημάδια έδειχναν αγόρι. p.s. ειναι πολύ ωραία τα αγόρια......έχω τρελή αδυναμία. Και αυτά έχουν τρελή αδυναμία στις μαμάδες! Οχι θάλασσα???????

Ζιλiher...... από τώρα βρε χαζομαμά....κρατήσου...τι θα γίνει μετά???? χαχαχαχα!

Doani μου περιμένουμε νεάκια, ελπίζουμε και χρωματάκι....

Viki μου ξεκινήσαμε με το γιογιο τελικά.... θυμάσαι που το συζητούσαμε? ¨Οχι εντατικά αλλά τον ρωτάω αν θέλει να κάνει τσισα στο γιογιο, μου λέει ναι και κάνει..... Μάλλον θα τα κόψουμε τα παμπερς μέχρι να γεννήσω. Τον βλέπω ότι ευχαριστιέται και αυτός όταν κάνει τσίσα του στο γιογιο. Μακάρι γιατί τα έξοδα για τα παμπερς θα είναι διπλά τότε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα, μανούλες!

kid-92 Είναι λίγο περίεργο να το περιγράψω... Όταν είμαι ξαπλωμένη αισθάνομαι μια μικρή κίνηση, πολύ απαλή, σαν να είναι μια φυσαλίδα αέρα που μετακινείται λίγα εκατοστά. Μια σταλίτσα είναι έτσι κι αλλιώς τα μωρά μας. Χθες πρώτη φορά μου την ζύγισε: 7 γρ. ! :D Κάτσε να πάρουν κανένα κιλό και να δεις πώς θα καταλαβαίνουμε τις κλωτσίτσες! χαχαχα

Τσιμπιματάκια και μικρές πιέσεις έχω κι εγώ χαμηλά και νόμιζα ότι έχουν να κάνουν με το ότι μεγαλώνει η μήτρα μας.

Επίσης, χθες με ξεκίνησε και trofocard (μαγνήσιο) και μου πήρε αίμα για τις αιματολογικές μήπως και ξεκινήσουμε σίδηρο. Ήδη, από την αρχή της εγκυμοσύνης, παίρνω ένα συμπλήρωμα (Strongstart) με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και Ω3, ένα χάπι φυλλικό οξύ και το χάπι για το θυρεοειδή μου. Ήθελα να σας ρωτήσω, αν ξέρετε, αν μπορώ να παίρνω την ίδια ώρα το χάπι του θυρεοειδή και το σίδηρο το πρωί, γιατί και τα δύο πρέπει να τα παίρνω νηστική και μάλιστα για το χάπι του θυρεοειδή μπορώ να φάω κάτι μετά από 30λεπτά, ενώ για το σίδηρο μετά από 1 ώρα.

Φιλάκια

StW9p2.png etcKp3.png

Rania μου με το καλο η μπεμπουλα σου λοιπον!!!

Αυτο με τη θαλασσα η αληθεια ειναι πως δεν πεταξα και απο την χαρα μου που μου το ειπε κιολας αλλα τι να κανουμε υπομονη!του χρονου θα κανουμε μπανιο με το μωρακι αυτο σκεφτομαι!χαχαχ

Ziliher οντως μου εχουν πει και εμενα οτι ετσι το νιωθεις στην αρχη σαν μπουρμπουληθρες σαν μικρα φυσηματακια..η αληθεια ειναι πως και εγω σημερα καπως ετσι το νιωσα για πρωτη φορα οποτε μαλλον τα τσιμπηματακια ειναι κατι αλλο!

Ανυπομονω να μεγαλωσει και να να το νιωθουμε καθημερινα!ο γιατρος μου πε οτι αυτο θα συμβει κυριως απο την 19 εβδομαδα και μετα! για να δουμε!

δεν ξερω για τα χαπια που λες εγω μολις σημερα ξεκινησα να παιρνω φυλλικο και σιδηρο..δεν μου χει δωσει κατι αλλο προς το παρον!

InEHp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? Δύσκολη μέρα Σήμερα με Εμετούς πάλι ζαλάδα και αιμορραγία από τη μύτη. Βασικά βαρεθηκα να γκρινιάζω ...τεσπα θα περάσει και αυτό.

νομίζω κατάλαβα το μωρό εχθές το βράδυ. Μια κίνηση σα μπουρμπουλήθρες θα φανεί. ...έχω και το εντερο οποτε δε ξερω.

Ziliher το χάπι του θυρωειδη μονο του και μετά τα υπόλοιπα. Εγώ το παίρνω στις 6 το πρωί και μετά στις 8 το σιδηρο και στις 11 το μαγνησιο .

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? Δύσκολη μέρα Σήμερα με Εμετούς πάλι ζαλάδα και αιμορραγία από τη μύτη. Βασικά βαρεθηκα να γκρινιάζω ...τεσπα θα περάσει και αυτό.

νομίζω κατάλαβα το μωρό εχθές το βράδυ. Μια κίνηση σα μπουρμπουλήθρες θα φανεί. ...έχω και το εντερο οποτε δε ξερω.

Ziliher το χάπι του θυρωειδη μονο του και μετά τα υπόλοιπα. Εγώ το παίρνω στις 6 το πρωί και μετά στις 8 το σιδηρο και στις 11 το μαγνησιο .

Δεν γκρινιάζεις σε καταλαβαίνω απόλυτα!και εγω 3 έκανα σημερα το πρωί τώρα το βράδυ με πιάνει πάλι..ευχομαι να μας περάσει γιατί και γω λίγο βαρέθηκα κάνει κ ζέστη..πόσους κανείς την ημέρα περίπου;

InEHp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Γυρισαμε απο το γιατρο και εχουμε μεγαλωσει αρκετα!!! Ειμαστε 122 γραμμαρια κουνιομασταν και καταπιναμε αμνιακο υγρο!!! Ο γιατρος ειπε οτι ειναι σχεδον σιγουρος οτι εχουμε αντρακι!!!! Ειδαμε τσουτσουνακι και χαρηκαμε πολυ!!! Ο μπαμπας του μονο που δεν κατουρηθηκε απο τη χαρα του!!! Επειδη ημουν επηρεασμενη απο εσενα kid μου τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να μας το αλλαξει και μας ειπε πολυ δυσκολο να ειδαμε λαθος αλλα για να ειμαστε ακομα πιο σιγουροι σε δυο βδομαδες που θα παμε ξανα θα μας το επιβεβαιωσει!!! Εχουμε παντως φωτογραφια αο το τσουτσουνι μας οποτε δυσκολο να ειναι κοριτσακι!!!!

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

Ιζαμπέλα μου κι εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα πολλές ριννοραγίες. Για τους εμετούς και τις ζαλάδες δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Πολύ υπομονή!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Γυρισαμε απο το γιατρο και εχουμε μεγαλωσει αρκετα!!! Ειμαστε 122 γραμμαρια κουνιομασταν και καταπιναμε αμνιακο υγρο!!! Ο γιατρος ειπε οτι ειναι σχεδον σιγουρος οτι εχουμε αντρακι!!!! Ειδαμε τσουτσουνακι και χαρηκαμε πολυ!!! Ο μπαμπας του μονο που δεν κατουρηθηκε απο τη χαρα του!!! Επειδη ημουν επηρεασμενη απο εσενα kid μου τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να μας το αλλαξει και μας ειπε πολυ δυσκολο να ειδαμε λαθος αλλα για να ειμαστε ακομα πιο σιγουροι σε δυο βδομαδες που θα παμε ξανα θα μας το επιβεβαιωσει!!! Εχουμε παντως φωτογραφια αο το τσουτσουνι μας οποτε δυσκολο να ειναι κοριτσακι!!!!

χαχαχαχα με το καλό τσουτσουνομάνα!!!! Πολύ χαίρομαι για εσάς! Μπράβο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...