Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Γεια σας, κοριτσάκια!

Κι εγώ το νιώθω το μικρούλι απ' τη 12η εβδομάδα και στην αρχή δεν το πίστευα επειδή ήταν τόσο νωρίς! Αλλα το επιβαβαίωσα στην αυχενική! Μου έκανε πολύ εντύπωση γιατί το γιο μου τον κατάλαβα στη 17η!

Για μπάνιο ο γιατρός μου με αφήνει σε καθαρή θάλασσα, όχι στην άμμο και να αλλάζω μαγιώ μόλις βγω. Για διακοπές δε μας βλέπω δυστυχώς γιατί με τη βάφτιση το Σάββατο και τη γέννα το Νοέμβριο δεν βγαίνουμε οικονομικά. Μόνο για μπανάκια λοιπόν που ξετρελένεται κι ο Ανδρέας μας!

Το μαγνήσιο δεν επηρεάζει ούτε επηρεάζεται απ' τα υπόλοιπα.

Κι εμείς πολιτικό κάναμε. Χωρίς θρησκευτικό όμως.

Εμείς είμαστε μαζί από πολύ μικρά. Το Σεπτέμβριο κλείνουμε 18 χρόνια!! Στα 7 μείναμε μαζί και στα 14 παντρευτήκαμε. Στα 16 γεννήθηκε ο γιος μας και όταν με το καλό έρθει και το 2ο θα έχουμε κλείσει τα 18. Ενηλικιωθήκαμε!

Καλή συνέχεια σε όλες μας! Σας φιλώ!

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, κοριτσάκια!

Κι εγώ το νιώθω το μικρούλι απ' τη 12η εβδομάδα και στην αρχή δεν το πίστευα επειδή ήταν τόσο νωρίς! Αλλα το επιβαβαίωσα στην αυχενική! Μου έκανε πολύ εντύπωση γιατί το γιο μου τον κατάλαβα στη 17η!

Για μπάνιο ο γιατρός μου με αφήνει σε καθαρή θάλασσα, όχι στην άμμο και να αλλάζω μαγιώ μόλις βγω. Για διακοπές δε μας βλέπω δυστυχώς γιατί με τη βάφτιση το Σάββατο και τη γέννα το Νοέμβριο δεν βγαίνουμε οικονομικά. Μόνο για μπανάκια λοιπόν που ξετρελένεται κι ο Ανδρέας μας!

Το μαγνήσιο δεν επηρεάζει ούτε επηρεάζεται απ' τα υπόλοιπα.

Κι εμείς πολιτικό κάναμε. Χωρίς θρησκευτικό όμως.

Εμείς είμαστε μαζί από πολύ μικρά. Το Σεπτέμβριο κλείνουμε 18 χρόνια!! Στα 7 μείναμε μαζί και στα 14 παντρευτήκαμε. Στα 16 γεννήθηκε ο γιος μας και όταν με το καλό έρθει και το 2ο θα έχουμε κλείσει τα 18. Ενηλικιωθήκαμε!

Καλή συνέχεια σε όλες μας! Σας φιλώ!

Καλημερα Rennie!!! Με το καλο η βαφτιση του γιου!!! Και εμεις στο τσακ ημασταν να μην παμε λογω των εξοδων αλλα θα σαλταρω αν μεινω και το καλοκαιρι εδω, θελω να γεμισω τις μπαταριες!!! Τις καλοκαιρινες διακοπες τις εχω στανταρακι αλλιως δε βγαινει ο χειμωνας χιχι! Βεβαια φετος θα εχουμε χαμηλο μπατζετ και ευτυχως ξεκινησαμε καλα με τα δωματια, με 35? τη βραδια!!!

Τι ωραια που ειστε τοσο πολυ καιρο με τον αντρουλη σου!!! Ευχομαι να ειστε παντα μαζι και ευτυχισμενοι με την οικογενεια που δημιουργησατε!!!:D

JhFkp2.png

καλημερα κοριτσια, εβγαλε το lidl σουτιεν χωρις μπανελα 6 ευρω, εμενα μου εφερε το πρωι η πεθερα μου 2 , πηρα ενα για τωρα και ενα ποιο μεγαλο μεγεθος για ποιο μετα ειναι πολυ μαλακα και εχουν καλη εφαρμογη , :)

vikib άλλαξα γιατρο ναι , απλα την δευτερα θα παω στο παλιο για προγραμματισμενη επίσκεψη για να πληρώσω τις μεχρι τωρα επισκέψεις και να του πω οτι αλλάζω γιατρο κλπ κλπ κλπ ,

επισης εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι με τους εμετους εχει θεμα ο θυροειδής...το καλο ειναι οτι δεν εχω παρει αλλα κιλα , :)

καλη εβδομαδα κοριτσαρες!!!

Καλημέρα κορίτσια

ZiliHerσυγχαρητήρια για τα ωραία αποτελέσματα. Να είναι πάντα γερό το κοριτσάκι σου.

doani.d με το καλό και ο γάμος σας!

Mummy87 επειδή και εγώ παίρνω μπόλικα χάπια το πρόγραμμα που μου έγραψε ο γιατρός ήταν μαγνήσιο το πρωί. Μεσημέρι ασβέστιο απόγευμα ξανά μαγνήσιο και βράδυ σίδηρο και ουτροντζεσταν κολπικά. Το μαγνήσιο είναι για της συσπάσεις. Και μέσα στην νύχτα που θα κάνω την καθιερωμένη επίσκεψη στην τουαλέτα –καταραμένη συχνουρία – παίρνω σιρόπι duphalacγια την δυσκοιλιότητα για να γίνει κάτι το πρωί.

Rennie Με το καλό η βάφτιση του γιου και έτσι πάντα μαζί και αγαπημένοι με την οικογένεια.

Εμείς θα κλείσουμε 4 χρόνια μαζί τον Γενάρη και πέρσι τον Ιούλιο κάναμε πολιτικό γάμο.

Izambellaσύντομα περαστικά σου εύχομαι με τις ναυτίες. Γιατρό γιατί θα αλλάζεις? Και εγώ σε φάση αλλαγής γιατρού είμαι και μου έχει βγάλει λίγο αγχος

Vikibπολύ ζηλεύω που θα μπορείς να βάλεις το περσινό σου μαγιό. Εγώ εχτές δήλωσα στον καλό μου ότι θέλω να μου πάρει ένα ολόσωμο ασπρόμαυρο μαγιό. Λέω να κάνω την όρκα που ξεβράστηκε στην παραλία φέτος. Είμαι σαν 7 μηνών έγκυος πλέον και με τρομάζω. Που θα πάει αυτό. Για τα δε κιλά δεν το συζητώ… Η ζυγαριά πλέον μου φωνάζει ʽʼενας ένας να ανεβαίνουμεʼʼ..τι θα κάνω δεν ξέρω.

:D:D

tt1d1da1

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

Τι κανετε κοριτσια;εμεις βολτουλες θεσ/νικη κ τα φτυσα..τι ζεστη..

Δοανακι αν σκεφτεις οτι σου ριχνω 5χρονια στα ιδια ειμαστε χρονικα στη σχεση

Ρεννιε μια ολοκληρη ζωη..μεγαλωσατε μαζι..

Πολυ ωραια τα σουτιεν του λιντλ.4εχω!

Τα τανκινι τα ειχα δει αλλα μου φανηκαν τεραστια.κ δ ειμαι κ μινιον..

Κατερινα πολυ γελασα ετσι που τα γραφεις..κ γω σαν ορκα θα μαι..ασπρο ολοσωμο με μαυρες λωριδες διαφανειας:roll:ειχα τρομερη εμπνευση περσι!

Διαφημίσεις

Ιζαμπελλα τι λεει ο νεος γιατρος;

Μην ανησυχεις για τον αλλο μπορεις να στειλεις κ μονο τον αντρα σου

ΒΙΚΥ μου έχεις ακόμα γάλα? Εμένα μου κόπηκε εδώ και ένα μήνα. Παλεύει πότε πότε ο κακομοίρης να θηλάσει αλλά δεν έχω ούτε σταγόνα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια και κοιλιτσες!!! Ζεστη πολυ ζεστη σημερα!!! Θελω να παω θαλασσα!!!!! Αυριο εχουμε γιατροοοοο και ανυπομονωωωωω!!!! θελω να δω το μωρακι μου να μου κουνιεται και να μου κανει τσαχπινιες το ζουζουνακι μου!!!! Λετε να μαθουμε τι μας κρυβει αναμεσα στα ποδαρακια του??? Μακαρι να μαθω!!!! Οτι και να ειναι νομιζω θα βαλω τα κλαματα μολις το μαθω!!!

JhFkp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα!εχετε ολες πολυ ευχαριστα νεα!διαβαζω σχεδον καθημερινα τα νεα σας..η αληθεια ειναι πως ακομη παιδευομαι λιγο με τους εμετους και δεν μπορω και πολυ τον υπολογιστη:cry:ειδικα τωρα με την ζεστη ει ναι ακομη χειροτερα τα πραγματα!θα μου περασουν που θα παει!!:P

doani μου με το καλο να πας αυριο στο γιατρο και να μας και τα νεα σου!

Και το καλυτερο απ ολα ειναι πως χθες πηγαμε στο γιατρο και η πανω απο 90 τοις εκατο μπεμπα μασ μεσα σε 2 βδομαδες εβγαλε μαλλον πουλακι και εγινε μπεμπης με τα ολα του χαχαχα...!οποτε ενα μπλεδακι για μενα παρακαλωωω!:D:D:D:D:D:D

InEHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...