Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Μummy πόσα ουτρετζεσταν παίρνεις?εμένα μου είπε ένα των 200 από την 17 εβδομάδα αλλά οχο κολπικα.

Ισαβελλα μου τι κανεις;;;χαθηκαμε.εγω παιρνω δυο την ημερα.καθε δεκαπεντε μετραμε τραχηλο ειναι 3,7 δοξα το θεο.και τα παιρνω περισσοτερο γιατι νιωθω καλα εγω.μια σιγουρια.τις συσπασεις πως τις νιωθουμε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Β επιπεδου εμενα μου ειπε να κανουμε στις 22.γιατι τον ρωτησα χθες.βεβαια θα παρω τηλ αυτον που ια μου την κανει να τον ρωτησω.δεν ξερω ποτε πρεπει να την κανουμε.στο προηγουμενο δεν ειχα προλαβει να κανω και δεν το ξερω.

Τα σουτιεν αυτης της μαρκας μου αρεσουν και εμενα πολυ γτ ειναι ανετα και στα Hondos ειχε περισυ προσφορα στα 15 και η χαζη πηρα μονο ενα!

Μαξιλαρι θηλασμου λεω να παρω τωρα και εγω, ειδα δυο διαφορετικα απο υλικα. Εσενα απο τι υλικο ειναι μεσα? Ειναι οπως τα πουφ σαν μπιλακια?

Ναι, έχει μπιλάκια μέσα. Με στηρίζει πολύ καλά. Το ήθελα μεγάλο για να στηρίζει και τον κορμό αλλά και να μπορώ να το βάζω ανάμεσα στα πόδια μου (1,90 μ. μήκος). Έχει θήκη που αφαιρείται για πλύσιμο.

StW9p2.png etcKp3.png

Ισαβέλλα Για τη δυσκοιλιότητα ο γιατρός μου μου συνέστησε μια μαρμελάδα φαρμακείου. Τρώω 2 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα. Ενεργεί σε 7-8 ώρες. Το θέμα είναι ότι η γεύση της είναι κάπως. Αντί αυτής μου χε προτείνει γάλα μαγνησίας και ένα λαδάκι (pujol- νομίζω λέγεται) επίσης από το φαρμακείο.

StW9p2.png etcKp3.png

Πολλες καλοκαιρινες καλημερες!!!!!!!!τι καιρος ειναι αυτος!!!!!!!!εγω πριν λιγο ξυπνησα.κοιμηθηκα πολυυυυυυυυυ.και αν δεν με επαιρναν τηλ ακομη θα χουζουρευα!!!!!τι μου κανετε;;

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου! Εδω οι αντρες βλεπουν ποδοσφαιρο και εγω ειπα να μπω να σας πω ενα γεια! Mummy αν επαιρνα και εγω ολα αυτα τα χαπια νομιζω δε θα τα θυμομουν ποτε ολα! χιχι! Ziliher και εγω τετοιο μαξιλαρι σκεφτομαι για να με ξεκουραζει και στον υπνο και να εχει θηκη για να το πλενω μολις ερθει το νινι! Ισαβελλα μου αντε να το δεις το αγορακι σου την Τριτη και να μας πεις νεακια και εγω μαλλον Πεμπτη θα παω να το δω! Θα τον ρωτησω για Β επιπεδου ποτε να κλεισω ωστε να ξερω να ψαχτω! Λογικα εχω καιρο ακομα!

Σημερα κοριτσια πηγα να αγορασω μαγιω! Εχει αλλαξει πολυ το σωμα μου και απογοητευτηκα στην αρχη μεχρι να βρω κατι να μου ταιριαζει ...αλλα αξιζε τον κοπο γιατι βρηκα ενα να μου στρωνει και μου αρεσε πολυ! Για σουτιεν ειπα να το αφησω για αργοτερα, οσο μπαινω σε αυτο ακομα βολευομαι! ΑΑΑ ειδαμε και για βερες για τον πολιτικο που θα κανουμε τον Αυγουστο, πηγαμε σε ενα εργαστηριο και διαλεξαμε σε λευκοχρυσο! Ολο ψωνια ειμαστε τελευταια! χιχι! Κλεισαμε και για διακοπες για τον Αυγουστο στη Θασο για να ειμαστε καπου κοντα! Βρηκαμε πολυ φθηνο δωματιο και ωραιο μεσα περιποιημενο οποτε δεν κρατηθηκαμε και το κλεισαμε για 5 βραδυα! Ελπιζω να ειναι το ιδιο καλο οπως το ειδα μεσα στο site!

Αυτα τα νεα μου! Πολλα και διαφορα χαχα! Βρηκα και ευκαιρια τωρα που εχει μπαλα να σας τα πω ολα! Εσεις τι κανετε? πως ειναι τα μπεμπακια σας?

JhFkp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου! Εδω οι αντρες βλεπουν ποδοσφαιρο και εγω ειπα να μπω να σας πω ενα γεια! Mummy αν επαιρνα και εγω ολα αυτα τα χαπια νομιζω δε θα τα θυμομουν ποτε ολα! χιχι! Ziliher και εγω τετοιο μαξιλαρι σκεφτομαι για να με ξεκουραζει και στον υπνο και να εχει θηκη για να το πλενω μολις ερθει το νινι! Ισαβελλα μου αντε να το δεις το αγορακι σου την Τριτη και να μας πεις νεακια και εγω μαλλον Πεμπτη θα παω να το δω! Θα τον ρωτησω για Β επιπεδου ποτε να κλεισω ωστε να ξερω να ψαχτω! Λογικα εχω καιρο ακομα!

Σημερα κοριτσια πηγα να αγορασω μαγιω! Εχει αλλαξει πολυ το σωμα μου και απογοητευτηκα στην αρχη μεχρι να βρω κατι να μου ταιριαζει ...αλλα αξιζε τον κοπο γιατι βρηκα ενα να μου στρωνει και μου αρεσε πολυ! Για σουτιεν ειπα να το αφησω για αργοτερα, οσο μπαινω σε αυτο ακομα βολευομαι! ΑΑΑ ειδαμε και για βερες για τον πολιτικο που θα κανουμε τον Αυγουστο, πηγαμε σε ενα εργαστηριο και διαλεξαμε σε λευκοχρυσο! Ολο ψωνια ειμαστε τελευταια! χιχι! Κλεισαμε και για διακοπες για τον Αυγουστο στη Θασο για να ειμαστε καπου κοντα! Βρηκαμε πολυ φθηνο δωματιο και ωραιο μεσα περιποιημενο οποτε δεν κρατηθηκαμε και το κλεισαμε για 5 βραδυα! Ελπιζω να ειναι το ιδιο καλο οπως το ειδα μεσα στο site!

Αυτα τα νεα μου! Πολλα και διαφορα χαχα! Βρηκα και ευκαιρια τωρα που εχει μπαλα να σας τα πω ολα! Εσεις τι κανετε? πως ειναι τα μπεμπακια σας?

doani.d Ωωωωω, με το καλό και ο γάμος σας! Τι όμορφο να έχεις τόσες χαρές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! :) Εμείς κάναμε τον πολιτικό μας πέρισυ κυρίως και για ψυχολογικούς λόγους γιατί είχαμε χάσει το πρώτο μας παιδάκι λίγο πριν. Όχι ότι δε θα παντρευόμασταν κάποια στιγμή, απλώς αποφασίσαμε ότι χρειαζόμασταν κάτι να μας αλλάξει την ψυχολογία. Ευτυχώς, όλα άρχισαν να στρώνουν από εκεί και μετά. :D

Λέτε να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα φέτος; Σας το επιτρέπει ο γιατρός; Εγώ είμαι λίγο επιφυλακτική...

Καλημέρα και πολλά φιλάκια!

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα!τι κανετε;

Ξερω οτι το ασβεστιο κ ο σιδηρος πρεπει να απεχουν.για το μαγνησιο δ θυμαμαι.

Ισαβελλα μη το σκεφτεσαι για το μπουκαλι..δ ηταν κτ σοβαρο

Δοανακι ειμαστε πολυ κοντα οποτε περιπου τελη ιουλιου θα χεις β επ.μου ειπαν να κλεισω τουλ ενα μηνα νωριτερα το ραντεβου.δ ξερω αν πρεπει κ συ σιγα-σιγα.θεσ/νικη θα χει κ πιο πολυ κοσμο.αν θυμαμαι καλα γινεται 20-24βδ.καλυτερες 22 κ 23.

Τι ωραια που πηρατε βερες!κ μεις στον πολιτικο τις πηραμε αλλα χαραξαμε ημερομηνια σχεσης.

Εγω ελπιζω να βολευτω με το περσινο ολοσωμο μαγιο.κ εχω κ ενα ψηλοκαβαλο οποτε θα παρω μονο απο πανω λογικα.

Κ μεις για θασο λεγαμε(περυσι δ πηγαμε γτ ειχαμε κλεισει μια μερα μετα τα capital controls)αλλα ευκαιρια να παμε στην αδερφη μου στη λημνο(αν κ ειναι λιγο πιο μακρια)θα ρθει κ η μαμα να μας βοηθαει με τα μικρα.

Εχετε ξαναπαει;προς τα που θα μενετε;

Οι περισσοτεροι γιατροι επιτρεπουν μπανακια αρκει να μην εχουμε θεμα με τραχηλο η τπτ αλλο.θα ρωτησω εγω σε 2βδομαδες.στην κορη ουτε ως το μπαλκονι δ εβγαινα

Καλημερουδια!!!!!!!ντοανακι με το καλο με το καλο.τι ωραια!!!!!!κ εγω αυγουστο εκανα πολιτικο.εγω για μπανιο φοβαμαι δεν νομιζω να κανω.δεν πειραζει!!!!θα βαζω τα ποδια μονο.χαχαχαχα.λεμε την τεταρτη που εχουμε ρεπο κ αν ειναι καλος καιρος να παμε θαλασσιτσα.και διακοπες δεν ξερω δεν εχω ιδεα.εμεις ειμασταν του καμπινγκ παντα αλλα θα δουμε.φοβαμαι.προτιμω να προσεξω και να παω με τα δυο μου αντρακια του χρονου.

Διαφημίσεις

Αλλα γενικα δεν μου το απαγορευσε.προχθες που πηγα με ρωτησε αν εχω κανει κανενα μπανιο.οποτε δεν μου ειπε κατι απαγορευτικο.απλα εγω δεν ρισκαρω αφου εκανα καλλιεργειες κ ειμαι καθαρη κτλ.

Καλησπερα κοιλιτσες! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! Ziliher χαιρομαι που ο γαμος σας βοηθησε και ολα πηγαν καλα! Εμεις λεγαμε οτι θελουμε να κανουμε γαμοβαφτιση οποτε ειπαμε για τα τυπικα να κανουμε ενα πολιτικο 10-15 ατομα και μετα ενα τραπεζι! Λεμε αν βολεψει με τις αδειες να κανουμε τον πολιτικο και την αλλη μερα να φυγουμε διακοπες!

Βικακι θα ρωτησω και τον γιατρο μηπως μου προτεινει και καποιον για την Β επιπεδου, εχω και μια φιλη που εκανε πριν 2 μηνες και εμεινε ευχαριστημενη οποτε θα ψαχτω για να κλεισω μεχρι τελος Ιουνιου! Δεν ηξερα οτι θελει τοσο πιο μπροστα να κλεισεις! Οσο για τις βερες εμεις θα χαραξουμε ονοματα και του χρονου την ημερομηνια του θρησκευτικου! Θασο κλεισαμε στην κατω μερια του νησιου στην τοποθεσια Αστρις!

Mummy πιστευω αν βρεξεις τα ποδαρακια σιγουρα δε θα κρατηθεις και θα κανεις τη βουτιτσα σου απο τη ζεστη που θα εχει! Βλεπω ολες εχετε κανει πολιτικο χιχι!

Για μπανακια κοριτσια οπως και για ταξιδακι σε καποιο μερος που θα εχει καποιο μεγαλο κεντρο υγειας κοντα ή νοσοκομειο ο γιατρος μου ειπε οκ! Βεβαια μεχρι τον Αυγουστο δεν μπορουμε να ξερουμε πως θα ειμαστε! Μπανακια ακομα δε νομιζω να ξεκινησω γτ εχει δροσουλα και δε με τραβαει αλλα θελω παρα πολυ να αραξω στην ξαπλωστρα με μια γρανιτουλα να ακουω τον ηχο της θαλασσας και να καταλαβω οτι καλοκαιριασε! Αγαπαω πολυ το καλοκαιρι!

JhFkp2.png

Ωραιο το καλοκαιρακι!!!!!!εγω χτυπησα κ ενα παγωτακι μολις μετα το φαγητο.αυριο θα ζυγιστω.η κοιλια μου εχει αρχισει κ φαινεται πλεον.πιστευω θα εχω παρει 3 κιλα.για να δουμε.καλο μεσημερακι. ;)

Ισως να πρεπει εδω πολυ νωρις γτ ερχεται απο θεσ/νικη ο γιατρος.μπορω να σου τον προτεινω.μια βουτιτσα στην αλυκη να κανετε κ ενα virgin coctail στον ποτο στο θρυλικο μπαρακι που εχει να πιεις!

Εμεις καναμε κ πολιτικο κ θρησκευτικο.ασχετα με εγκυμοσυνη κ βαφτιση.πολυ πριν.για πειτε..ποσο καιρο ειστε με τους καλους σας;εμεις το πασχα κλεισαμε 9χρονια!

Ισως να πρεπει εδω πολυ νωρις γτ ερχεται απο θεσ/νικη ο γιατρος.μπορω να σου τον προτεινω.μια βουτιτσα στην αλυκη να κανετε κ ενα virgin coctail στον ποτο στο θρυλικο μπαρακι που εχει να πιεις!

Εμεις καναμε κ πολιτικο κ θρησκευτικο.ασχετα με εγκυμοσυνη κ βαφτιση.πολυ πριν.για πειτε..ποσο καιρο ειστε με τους καλους σας;εμεις το πασχα κλεισαμε 9χρονια!

Θα τα εχω στο νου μου και θα τα επισκεφτω!!! :D Πολυ καιρο ειστε μαζι μπραβο!!! Εμεις το Σεπτεμβριο κλεινουμε 4 χρονια!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...