Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ένα ροζάκι, παρακαλώ! :) Και ναι, όλα καλά με τα πρώτα αποτελέσματα της τροφοβλάστης. Μάθαμε και το φύλο του μωρού μας και είμαστε καταχαρούμενοι!

Εύχομαι πολλές πολλές χαρές σε όλες!

Άλλο ένα κοριτσάκι στην παρέα μας! Μπράβο! Εϊμαστε σχεδόν μοιρασμένες! χαχαχαχαχα! Τον Ιούνιο του 14 που γέννησα ήταν όλα μπλε με 2 εξαιρέσεις!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ξέρεις ότι το μέγεθος το τελικό το αποκτάς λίγο πριν μπείς στο μήνα σου! Οταν πήγα να πάρω σουτιέν θηλασμού στον μικρό ήμουν στον 8ο, μέχρι τότε την έβγαζα με μπουστάκια, και μου έδωσε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φορούσα εκείνη τη στιγμή ώστε να έχει μπόσικα για το τελευταίο στάδιο.

Ευχαριστω κοριτσι και εγω με μπουστακια ειμαι τωρα αλλα με καλα ρουχα θελει σουτιεν συνηθως! Σε ενα μηνα και κατι εχουμε γαμοβαφτιση και θα ειμαστε κουμπαροι, πηρα φορεμα προχτες αλλα σκεφτομαι μεχρι τοτε αν θα χωραω στο σουτιεν :P

JhFkp2.png

Καλημερα!τι κανετε;τι ωραια τα νεα σας απο τα μπεμπακια!ζιλιχερ με το καλο η κορουλα!εμενα μερα παρα μερα εμφανιζεται αλλα οχι πολυ δυνατα ακομη.κ παντα πρεπει να ειμαι ηρεμη.οταν τρεχω με τη μικρη το ξεχναω τελειως.ιζαμπελα με γιατρο τι εκανες τελικα;

Κ γω μπουστακια φορουσα στην πρωτη.απο τοβ 6ο σουτιεν θηλασμου.πηρα κ πιο μετα βεβαια.μετα τη γεννα θα μεγαλωσει πολυ το στηθος λογω γαλακτος.δοανακι παρε ενα-δυο οικονομικα απο HM για κατι καλο

Κ γω μπουστακια φορουσα στην πρωτη.απο τοβ 6ο σουτιεν θηλασμου.πηρα κ πιο μετα βεβαια.μετα τη γεννα θα μεγαλωσει πολυ το στηθος λογω γαλακτος.δοανακι παρε ενα-δυο οικονομικα απο HM για κατι καλο

Πηγα ειδα μερικα αλλα δε με βολεψαν ιδιαιτερα αλλα θα παω ξανα γτ ημουν κουρασμενη και δε δοκιμασα και πολλα! Πρεπει να βρω και το νουμερο μου τωρα χιχι! Νομιζω απο χτες αρχισα να νιωθω το μωρακι μου αλλα δεν ειμαι και σιγουρη!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Να σου πω την αληθεια ολα τα αλλα μου φαινονται ακριβα για τοσο λιγο.εγω εχω παρει κ απο το lidl.πολυ ωραια.κ ενα στραπλες μπουστακι.

Ναι;τι ωραια!ισως το δεις στον υπερηχο να κλωτσαει κ το επιβεβαιωσεις.αν εκανε την αρχη θα δυναμωσει κ θα γινεται πιο συχνα

Να σου πω την αληθεια ολα τα αλλα μου φαινονται ακριβα για τοσο λιγο.εγω εχω παρει κ απο το lidl.πολυ ωραια.κ ενα στραπλες μπουστακι.

Ναι;τι ωραια!ισως το δεις στον υπερηχο να κλωτσαει κ το επιβεβαιωσεις.αν εκανε την αρχη θα δυναμωσει κ θα γινεται πιο συχνα

Παντως δεν το νιωθω σαν γαργαλητο αλλα σαν σκουντιγματακια να το πω, κουνηματακια να το πω, δεν ξερω πως να το περιγραψω παντως ειναι πιο εντονο απο γαργαλητο! ελπιζω να ειναι αυτο και απο βδομαδα να το επιβεβαιωσω στο γιατρο!!! Θα τρελαθω απο τη χαρα μου!:D:D:D

JhFkp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Τι κανετε? Εγω σημερα λεω να βολταρω στα μαγαζια για να ξεσκασω! Μια ερωτηση, σουτιεν εχετε παρει τωρα που μεγαλωσε το στηθος? Εγω τσιμα τσιμα χωραω και σκεφτομαι αν πρεπει να παρω ενα τωρα ή να περιμενω κανεναν μηνα ακομα μπας και μεγαλωσει και αλλο το στηθος... Παντως μου εχει φυγει ο πονος και η δυσφορια και λεω μπας και δεν πρηστει πολυ ακομα! Το στηθος μεγαλωνει μεχρι τον 9ο? Λετε να παρω αυτα που ειναι και για το θηλασμο ή ειναι νωρις ακομα και μετα δε θα χωραω? μου αρεσαν πολυ γτ ειναι μαλακα σαν ποιοτητα και πιο ανετα!

Και εγω αθλητικά σουτιέν εχω, ενα νουμερο ποιο μεγαλα για να ειμαι ανετη, θηλασμού θα παρω τελευταία στιγμή, για να ειμαι ενταξει το νουμερο ,

Ευχαριστω κοριτσι και εγω με μπουστακια ειμαι τωρα αλλα με καλα ρουχα θελει σουτιεν συνηθως! Σε ενα μηνα και κατι εχουμε γαμοβαφτιση και θα ειμαστε κουμπαροι, πηρα φορεμα προχτες αλλα σκεφτομαι μεχρι τοτε αν θα χωραω στο σουτιεν :P

Εγώ, αν και πριν την εγκυμοσύνη είχα κανονικό προς μικρό στήθος, πήγα και πήρα για τις περιπτώσεις που φοράω ένα καλύτερο φόρεμα ένα σουτιέν με μπανέλες σιλικόνης (πολύ μαλακές σε σχέση με τις κανονικές) της Tri...h. Ήταν πιο ακριβό από τα αντίστοιχα της εγκυμοσύνης, αλλά είναι μια χαρά. Σίγουρα θα μπορέσω να το φορέσω 3-4 μήνες ακόμη.

Rania2810 Η αλήθεια είναι ότι δε με απασχολούσε το φύλο του μωρού γιατί έχω κάπως ταλαιπωρηθεί μέχρι να έρθει και να είναι καλά, αλλά από χθες που το έμαθα ότι θα ναι κοριτσάκι, έχω γλυκαθεί πολύ! :) Και ο μπαμπάς της το ίδιο!

Κάτι άλλο που με έχει βοηθήσει πολύ είναι και ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού που έχω πάρει εδώ και 2-3 εβδομάδες και μπορώ και κοιμάμαι καλά.

Σας φιλώ όλες!

StW9p2.png etcKp3.png

Κοριτσαρες καλησπερα!!!!!!!ZiliHer με το καλο το κοριτσακι σου!!!!!τι κανετε;εγω δουλεια ειμαι.τελειωνω στις 8.πολυ ζεστη σημερα!!!!!!!πεταχτηκα μια φαρμακειο να παρω μαγνησιο που μου εγραψε χθες.αλλα δεν μου ειπε τιποτα η φαρμακοποιος αν πρεπει να υπαρχει διαφορα ωρας οαον αφορα τη ληψη του σε σχεση με ασβεστιο σιδηρο.παιρνει καμια σας και τα τρια;μαγνησιο ενατην ημερα μου ειπε να παιρνω αλλα ουτε εγω η χαζη τον ρωτησα γιατι το παιρνουμε.μιυ το εγραψε παντως.

Διαφημίσεις

Εγώ, αν και πριν την εγκυμοσύνη είχα κανονικό προς μικρό στήθος, πήγα και πήρα για τις περιπτώσεις που φοράω ένα καλύτερο φόρεμα ένα σουτιέν με μπανέλες σιλικόνης (πολύ μαλακές σε σχέση με τις κανονικές) της Tri...h. Ήταν πιο ακριβό από τα αντίστοιχα της εγκυμοσύνης, αλλά είναι μια χαρά. Σίγουρα θα μπορέσω να το φορέσω 3-4 μήνες ακόμη.

Rania2810 Η αλήθεια είναι ότι δε με απασχολούσε το φύλο του μωρού γιατί έχω κάπως ταλαιπωρηθεί μέχρι να έρθει και να είναι καλά, αλλά από χθες που το έμαθα ότι θα ναι κοριτσάκι, έχω γλυκαθεί πολύ! :) Και ο μπαμπάς της το ίδιο!

Κάτι άλλο που με έχει βοηθήσει πολύ είναι και ένα μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού που έχω πάρει εδώ και 2-3 εβδομάδες και μπορώ και κοιμάμαι καλά.

Σας φιλώ όλες!

Τα σουτιεν αυτης της μαρκας μου αρεσουν και εμενα πολυ γτ ειναι ανετα και στα Hondos ειχε περισυ προσφορα στα 15 και η χαζη πηρα μονο ενα!

Μαξιλαρι θηλασμου λεω να παρω τωρα και εγω, ειδα δυο διαφορετικα απο υλικα. Εσενα απο τι υλικο ειναι μεσα? Ειναι οπως τα πουφ σαν μπιλακια?

JhFkp2.png

Κοριτσαρες καλησπερα!!!!!!!ZiliHer με το καλο το κοριτσακι σου!!!!!τι κανετε;εγω δουλεια ειμαι.τελειωνω στις 8.πολυ ζεστη σημερα!!!!!!!πεταχτηκα μια φαρμακειο να παρω μαγνησιο που μου εγραψε χθες.αλλα δεν μου ειπε τιποτα η φαρμακοποιος αν πρεπει να υπαρχει διαφορα ωρας οαον αφορα τη ληψη του σε σχεση με ασβεστιο σιδηρο.παιρνει καμια σας και τα τρια;μαγνησιο ενατην ημερα μου ειπε να παιρνω αλλα ουτε εγω η χαζη τον ρωτησα γιατι το παιρνουμε.μιυ το εγραψε παντως.

Κοριτσα δεν ξερω να σου πω για το μαγνησιο γτ εγω παιρνω μονο σιδηρο και φολικο!

JhFkp2.png

Κοριτσα δεν ξερω να σου πω για το μαγνησιο γτ εγω παιρνω μονο σιδηρο και φολικο!

Ενταξει doanaki.thank you!!!!!!!!τυχερη.εγω παιρνω σιδηρο ασβεστιο σαλοσπιρ ουτροτζεσταν φολικο και τωρα και το μαγνησιο.αφου στο τελος της μερας νομιζω κστι εχω ξεχασει να παρω.

Γειά σας κορίτσια.πολυ καλά τα νέα σας.εγω έχω ραντεβού την τρίτη...ανυπομονώ.27/6έχω β επιπέδου θα είμαι 20κ4.νομιζω πώς το νιώθω το μωρό. Αχ σήμερα σήκωσα ένα μπουκάλι νερό 2λίτρων κ με τρώνε οι τύψεις.ηταν στο πάτωμα.παιρνει κάποια από σας σιροπακι για την δυσκοιλιοτητα;σφιγγομαι συνεχως και σίγουρα δεν κάνει...έχω δοκιμάσει τα πάντα και λέω να παίρνω λίγο φαρμακακι για να μην ζοριζομαι.προσπαθησα τόσο καιρό να το αποφύγω αλλά...το μαγνήσιο είναι mummy είναι για τις συσπασεις.δεν νομίζω να είναι δύσκολη η απορρόφηση του.θα παρω και εγώ προληπτικά...περιμένω να έρθει η τρίτη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...