Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια, μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν εχω δυναμη να σας απαντήσω, οι εμετοι μου εχουν ελατωθει στους 4-5 τη μερα εχω ομως τις ημικρανιες και υποφέρω!!!!!

μεχρι να γεννήσω θα εχω χαζεψει , ολο και καποιο κουσουρι θα μου μεινει δεν μπορει !!!

ασε που οποιον ακουω να μου λεει οτι η εγκυμοσύνη ειναι η ωραιότερη περίοδος της γυναικας θελω να τον πνιξω!!!

εχω καταλήξει στο συμπερασμα οτι ανοικω στο 5% που θα εχω εμετους μεχρι το τελος !

το μονο που με χαροποιεί ειναι οτι οι εξετασεις αιματος ειναι καλες και ο μπεμπης γερος και δυνατος! ασε που δεν κρατήθηκα και προχθες του πηρα ενα φορμακι με σκουφο.. ανοίγω τη ντουλαπα το βλεπω και μου φτιαχνει τη διαθεση ...

α! και τρέφομαι με κοτόσουπα, και αυτο οχι ποσότητα, 2με 3 κουταλιές μολις νιώσω κορεσμο παω για εξαγωγή .. σιγα σιγα και οχι πολυ ζεστη δεν μπορω τη μυρωδιά ειναι εντονη! μα ποσο παράξενη εχω γινει ποια !!! :) :) :)

παλι καλα εχω την πεθερα μου και μου δινει κουραγιο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια, μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν εχω δυναμη να σας απαντήσω, οι εμετοι μου εχουν ελατωθει στους 4-5 τη μερα εχω ομως τις ημικρανιες και υποφέρω!!!!!

μεχρι να γεννήσω θα εχω χαζεψει , ολο και καποιο κουσουρι θα μου μεινει δεν μπορει !!!

ασε που οποιον ακουω να μου λεει οτι η εγκυμοσύνη ειναι η ωραιότερη περίοδος της γυναικας θελω να τον πνιξω!!!

εχω καταλήξει στο συμπερασμα οτι ανοικω στο 5% που θα εχω εμετους μεχρι το τελος !

το μονο που με χαροποιεί ειναι οτι οι εξετασεις αιματος ειναι καλες και ο μπεμπης γερος και δυνατος! ασε που δεν κρατήθηκα και προχθες του πηρα ενα φορμακι με σκουφο.. ανοίγω τη ντουλαπα το βλεπω και μου φτιαχνει τη διαθεση ...

α! και τρέφομαι με κοτόσουπα, και αυτο οχι ποσότητα, 2με 3 κουταλιές μολις νιώσω κορεσμο παω για εξαγωγή .. σιγα σιγα και οχι πολυ ζεστη δεν μπορω τη μυρωδιά ειναι εντονη! μα ποσο παράξενη εχω γινει ποια !!! :) :) :)

παλι καλα εχω την πεθερα μου και μου δινει κουραγιο!!!

Περαστικά και υπομονή σου εύχομαι..... Θα δεις ότι το αποτέλεσμα αξίζει και παραπάνω όλη την ταλαιπωρία!!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ιζαμπελα υπομονη......περναει ο καιρος.!!!!!!!κοριτσαρεςμολις γυρισα.το αντρακι μου μεγαλωσε.125 gr παρακαλω!!!!!!!χιχιχι.κουνιοταν συνεχως.δεν μπορουσε να τον μετρησει.παιδακι μου!!!!!!!!πεταω!!!!!!!εγω του πηρα παπουτσακια αγκαλιας κ ενα ζευγαρι καλτσες κ τα κοιταω.εχουμε χαζεψει με τον μπαμπα.εντελως!!!!!!!φιλακιαααααααα!!!!:-D:P:-D:D

κοριτσια τα "ακουσατε" εσεις τα μωρα ??? εγω ακομα , βασικα δεν ξερω αν ειναι το εντερο αυτο που νιωθω οταν ακουμπάω την κοιλια μου η το μωρο, νιωθω σαν να κουνιέται κατι ,,,

κοριτσια τα "ακουσατε" εσεις τα μωρα ??? εγω ακομα , βασικα δεν ξερω αν ειναι το εντερο αυτο που νιωθω οταν ακουμπάω την κοιλια μου η το μωρο, νιωθω σαν να κουνιέται κατι ,,,

Κοριτσακι εγω νομιζω δεν το εχω ακουσει ακομα! Μια φορα ειπα λες να ειναι αυτο αλλα μαλλον ηταν το εντερο! Πιστευω οτι ειναι νωρις ακομα ειδικα για πρωτομανουλα αλλα πολλες φορες ξαπλωνω και εχω το μυαλο μου εκει μπας και το καταλαβω!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλησπερα!εχετε ολες πολυ ευχαριστα νεα!χαιρομαι!!

izambella μου μην ανησυχεις καθολου ειμαι και εγω στην ιδια φαση..μονο οι εμετοι εχουν ελλατωθει στους 3 την εβδομαδα..εχω κανει και 16 φορες για 3 ημερες και βεβαιως μπηκα στο νοσοκομειο..ακομη και τωρα δυσκολευομαι να γραφω στο κινητο και στον υπολογιστη..οι μυρωδιες ακομη με ενοχλουν αφανταστα..ποσες εβδομαδες εισαι τωρα?

InEHp2.png

κοριτσια μου καλησπερα!εχετε ολες πολυ ευχαριστα νεα!χαιρομαι!!

izambella μου μην ανησυχεις καθολου ειμαι και εγω στην ιδια φαση..μονο οι εμετοι εχουν ελλατωθει στους 3 την εβδομαδα..εχω κανει και 16 φορες για 3 ημερες και βεβαιως μπηκα στο νοσοκομειο..ακομη και τωρα δυσκολευομαι να γραφω στο κινητο και στον υπολογιστη..οι μυρωδιες ακομη με ενοχλουν αφανταστα..ποσες εβδομαδες εισαι τωρα?

αχχχχ την τεταρτη του πασχα εκανα 17 εμετους ...παρολα αυτα δεν μπηκα νοσοκομείο, οσο για τις μυρωδιες,,, σημερα πέρασα απο τα απορρυπαντικά στο σουπερ μαρκετ και παραλίγο να λιποθυμήσω...

σημερα μπήκα στην 18η εβδομάδα,

πως περασε ο καιρος βρε κοριτσια νερακι!!!

ασχετο αλλα καταγγέλλω ρατσισμο στα παιδικα ρουχα, πας στο μαγαζι ολα για κοριτσάκια ειναι ! τιποτα για τους γιους μας ,,,ελαχιστα! δεν καταλαβα δηλαδη!!! ντροπη και αισχος!!

αν και νομιζω οτι θα ειναι το παιδι σαν το μπαμπα του ,,, με φορμες και σταρακια συνέχεια! τα εχετε δει τα σταρακια τα μπεμπε και τα καλτσακια ε??? φοβάσαι να τα αγγίξεις νομιζεις θα σπασουν ! πως θα του φορέσω ρουχα ? με πιάνει πανικός !:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια καπνιζει καμια;;;;;;;;;;εγω προσπαθω να το κοψω.κανω τεσσερα πεντε δυστυχως ακομη.μου φαινεται δυσκολο αλλα το θελω.:|

Δεν καπνίζω και ούτε καν μπορώ να ανεχτώ τη μυρωδιά ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης. Αν βρεθώ σε χώρο με καπνιστή -ές, βγαίνω αμέσως έξω πανικόβλητη και για τη ναυτία που μου προκαλεί αλλά και γιατί είναι πολύ βλαβερό και το παθητικό κάπνισμα.

Μια φίλη μου κάπνιζε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και στα δυο παιδιά της. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Το ρισκάρεις όμως;

Τελοσπάντων, κάθε υποψήφια μανούλα ξέρει πώς να χειριστεί την εγκυμοσύνη της και τον εαυτό της.

StW9p2.png etcKp3.png

Δεν καπνίζω και ούτε καν μπορώ να ανεχτώ τη μυρωδιά ήδη από την αρχή της εγκυμοσύνης. Αν βρεθώ σε χώρο με καπνιστή -ές, βγαίνω αμέσως έξω πανικόβλητη και για τη ναυτία που μου προκαλεί αλλά και γιατί είναι πολύ βλαβερό και το παθητικό κάπνισμα.

Μια φίλη μου κάπνιζε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και στα δυο παιδιά της. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Το ρισκάρεις όμως;

Τελοσπάντων, κάθε υποψήφια μανούλα ξέρει πώς να χειριστεί την εγκυμοσύνη της και τον εαυτό της.

Εκει που καπνιζα εναμιση πακετο τη μερα ενταξει το χω μειωσει υπερ αρκετα.θα προσπαθησω να μην κανω κανενα.μη νομιζεις!τυψεις εχω.αφου καμια φορα το αναβω τραβαω δυο τρεις τζουρες και το σβηνω απ τα νευρα μου.θα προσπαθησω.τι να κανω!!!!!!:confused:βεβαια καπνιζω κρυφααααα στο σπιτι κ μολις το κανω τρεχω γρηγορα πλενω δοντια.ο,τι να ναι.

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Ένα ροζάκι, παρακαλώ! :) Και ναι, όλα καλά με τα πρώτα αποτελέσματα της τροφοβλάστης. Μάθαμε και το φύλο του μωρού μας και είμαστε καταχαρούμενοι!

Εύχομαι πολλές πολλές χαρές σε όλες!

StW9p2.png etcKp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

Ένα ροζάκι, παρακαλώ! :) Και ναι, όλα καλά με τα πρώτα αποτελέσματα της τροφοβλάστης. Μάθαμε και το φύλο του μωρού μας και είμαστε καταχαρούμενοι!

Εύχομαι πολλές πολλές χαρές σε όλες!

Μπραβο κοριτσι μου! Πολυ ομορφα τα νεα σου! Μακαρι ετσι να συνεχισουν τα νεα απο εδω και περα για ολες μας! Πηρες και το ροζακι σου!!! :D

JhFkp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Τι κανετε? Εγω σημερα λεω να βολταρω στα μαγαζια για να ξεσκασω! Μια ερωτηση, σουτιεν εχετε παρει τωρα που μεγαλωσε το στηθος? Εγω τσιμα τσιμα χωραω και σκεφτομαι αν πρεπει να παρω ενα τωρα ή να περιμενω κανεναν μηνα ακομα μπας και μεγαλωσει και αλλο το στηθος... Παντως μου εχει φυγει ο πονος και η δυσφορια και λεω μπας και δεν πρηστει πολυ ακομα! Το στηθος μεγαλωνει μεχρι τον 9ο? Λετε να παρω αυτα που ειναι και για το θηλασμο ή ειναι νωρις ακομα και μετα δε θα χωραω? μου αρεσαν πολυ γτ ειναι μαλακα σαν ποιοτητα και πιο ανετα!

JhFkp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Τι κανετε? Εγω σημερα λεω να βολταρω στα μαγαζια για να ξεσκασω! Μια ερωτηση, σουτιεν εχετε παρει τωρα που μεγαλωσε το στηθος? Εγω τσιμα τσιμα χωραω και σκεφτομαι αν πρεπει να παρω ενα τωρα ή να περιμενω κανεναν μηνα ακομα μπας και μεγαλωσει και αλλο το στηθος... Παντως μου εχει φυγει ο πονος και η δυσφορια και λεω μπας και δεν πρηστει πολυ ακομα! Το στηθος μεγαλωνει μεχρι τον 9ο? Λετε να παρω αυτα που ειναι και για το θηλασμο ή ειναι νωρις ακομα και μετα δε θα χωραω? μου αρεσαν πολυ γτ ειναι μαλακα σαν ποιοτητα και πιο ανετα!

Να ξέρεις ότι το μέγεθος το τελικό το αποκτάς λίγο πριν μπείς στο μήνα σου! Οταν πήγα να πάρω σουτιέν θηλασμού στον μικρό ήμουν στον 8ο, μέχρι τότε την έβγαζα με μπουστάκια, και μου έδωσε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φορούσα εκείνη τη στιγμή ώστε να έχει μπόσικα για το τελευταίο στάδιο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...