Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!πως ειστε σημερα?εγω ακομη δεν μπορω να πω οτι μου εχουν φυγει εντελως οι ναυτιες και οι εμετοι!η κοιλια μ εχω την εντυπωση οτι εχει λιγο πεταχτει!

επισης να σας πω πως πριν καποιεσ μερες μολις ξαπλωσα το βραδυ να κοιμηθω ενιωσα κατω κατω στην κοιλια αριστερα αρκετα χαμηλα κατι σαν μικρα τσιμπηματακια πολυ μικρα χωρις πονο ομως!λετε να ειναι το μωρο που κουνιεται?απο τοτε ομως δεν εχει ξαναγινει..εγινε για 2 βραδια αυτο!

InEHp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Είπα να έρθω και εγώ στην παρέα σας.Με λένε Κατερίνα και περιμένουμε το πρωτο μας παιδάκι.:P

ΠΗΤ 11/11/16 και θα είναι αγοράκι.

Είχαμε λίγο δύσκολη αρχή με πολλές αιμοραγίες αλλά πάμε καλύτερα .

Εχω κλέισει για να κάνω αμνιοπαρακέντηση 3/6 και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δώ και γω επιτέλους αυτή τη "λάμψη" της εγκυμοσύνης που όλοι λένε..Μέχρις στιγμής δεν θα έλεγα οτι λάμπω και πολύ χαχα..έχει κάνει κάποια κοπέλα αμνιο ή σκέφτεται να κάνει?

tt1d1da1

Γεια σας κορίτσια!!!

Είπα να έρθω και εγώ στην παρέα σας.Με λένε Κατερίνα και περιμένουμε το πρωτο μας παιδάκι.:P

Εχω κλέισει για να κάνω αμνιοπαρακέντηση 3/6 και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δώ και γω επιτέλους αυτή τη "λάμψη" της εγκυμοσύνης που όλοι λένε..Μέχρις στιγμής δεν θα έλεγα οτι λάμπω και πολύ χαχα..έχει κάνει κάποια κοπέλα αμνιο ή σκέφτεται να κάνει?

Καλημερα Κατερινα! Καλως ηρθες στην παρεα μας και σου ευχομαι μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! Και εγω το πρωτο μου περιμενω αλλα δεν εχω μαθει ακομα το φυλο, ελπιζω να το μαθω συντομα χιχι! Οσο για τις αιμοραγιες ειχα και εγω αλλα ευτυχως δεν κρατησαν πολυ γτ φροντισα να σταματησω τη δουλεια! Αμνιοπαρακεντηση εγω δεν εχω κανει και δεν ξερω να σου πω κατι πανω σε αυτο! Πως και αποφασισες να κανεις αμνιοπαρακεντηση? λογω των αποτελεσματων της αυχενικης ή λογω ηλικιας?

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

:D:D:D:D

σ'ευχαριστώ για αυτό..

Βασικά θα κάνουμε λόγω ηλικίας. Τέλος Νοεμβρίου θα γίνω 40 οπότε μας το σύστησε ο γιατρός.Η αυχενική ήταν παρα πολύ καλή αλλά λόγω ηλικίας θα παμε και για αμνιοπαρακέντηση.

Και γω σταματησα την δουλειά και τώρα ξάπλα στο σπίτι. Ελπίζω μετα και την αμνιοπαρακέντηση να πάρω το οκ απο τον γιατρό και να αρχίζω να κάνω πάλι πράγματα. Ως τοτε υπομονή

tt1d1da1

Γεια σας κορίτσια!!!

Καλησπερααααααααα!!!!!!!!καλως μας ηρθες και με το καλο το νινακι σου.ολα να πανε τελεια κοριτσι.για αμνιο ουτε εγω ξερω.αχχχχχ ...........αυτο το αισθημα να πανε ολα καλα μεχρι τελους!!!θεωρω πως ολες το εχουμε.οποτε το μονο που μας μενει ειναι θετικη σκεψη!!!!!!!!:D

Γεια σας, μανούλες!

Έχω λίγες ώρες που γύρισα από την αυχενική και τη λήψη τροφοβλάστης. Ευτυχώς, μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος! ☺ Η αυχενική ήταν πολύ καλή (1,4mm), είδαμε ρινικό οστό και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Όλα πολύ καλά! Αύριο βράδυ θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα της τροφοβλάστης για τις κυριότερες τρισωμίες και μετά από 15 μέρες τα υπόλοιπα.

Ως προς τη διαδικασία της τροφοβλάστης, διαρκεί πολύ λίγο και δεν πονάει ιδιαίτερα. Περισσότερο αισθάνθηκα μια ενόχληση τη στιγμή της λήψης και αφού τελείωσε, ένιωθα ένα βάρος στη μήτρα μου για περίπου μια ώρα. Μου συνέστησε ο γιατρός να πάρω ένα ντεπόν και όλα καλά. Από εδώ και κάτω, θέλει προσοχή (κρεβάτι-καναπές-κρεβάτι-μπάνιο) για 3-4 μέρες και παρακολούθηση για τυχόν αιμορραγία και πυρετό. Υπομονή γενικά ☺

Για το φύλο, μας είπε 70% κοριτσάκι, αλλά θα ξέρουμε αύριο σίγουρα.

Αυτά τα νέα από εμένα ☺

Σας φιλώ όλες!

StW9p2.png etcKp3.png

Γεια σας, μανούλες!

Έχω λίγες ώρες που γύρισα από την αυχενική και τη λήψη τροφοβλάστης. Ευτυχώς, μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος! ☺ Η αυχενική ήταν πολύ καλή (1,4mm), είδαμε ρινικό οστό και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Όλα πολύ καλά! Αύριο βράδυ θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα της τροφοβλάστης για τις κυριότερες τρισωμίες και μετά από 15 μέρες τα υπόλοιπα.

Ως προς τη διαδικασία της τροφοβλάστης, διαρκεί πολύ λίγο και δεν πονάει ιδιαίτερα. Περισσότερο αισθάνθηκα μια ενόχληση τη στιγμή της λήψης και αφού τελείωσε, ένιωθα ένα βάρος στη μήτρα μου για περίπου μια ώρα. Μου συνέστησε ο γιατρός να πάρω ένα ντεπόν και όλα καλά. Από εδώ και κάτω, θέλει προσοχή (κρεβάτι-καναπές-κρεβάτι-μπάνιο) για 3-4 μέρες και παρακολούθηση για τυχόν αιμορραγία και πυρετό. Υπομονή γενικά ☺

Αυτά τα νέα από εμένα ☺

Σας φιλώ όλες!

Καλημερα κοριτσι!!! Πολυ ομορφα τα νεα σου! Ευχομαι και τα αποτελεσματα της τροφοβλαστης να ειναι εξισου καλα! Περιμενω να μου πεις για σιγουρια αν θα ειναι κοριτσακι για να σε κανω ροζακι στον πινακα μας! Τωρα ξεκουραση και προσοχη!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, μανούλες!

Αυτά τα νέα από εμένα ☺

Σας φιλώ όλες!

Μπράβο μπράβο και μετο καλό τα υπόλοιπα αποτελέσματα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα και από εμάς. Εχθές πήγαμε στο γιατρό. Είμαστε αρκετά μεγαλουτσικο μωράκι για την ηλικία μας. Είδαμε και το επίμαχο σημείο μας ξεκάθαρα! Είναι πολύ καλή. Εριξε και μια κλωτσιά στον γιατρό! Βέβαια εγώ σαν καλη μάνα δεν την κατάλαβα! Εχθές συνειδητοποίησα αφού γύρισα από τον γιατρό ότι το πιτσιρίκι μου κλωτσάει πολύ αλλά επειδή είμαι συνέχεια απασχολημένη με κάτι δεν την νιώθω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!! Ιζαμπελα μας που χαθηκες? ολα καλα? τα συμπτωματα πως πανε, ειναι καθολου καλυτερα?

Ισαβελλα και εσυ χαθηκες! Τι κανετε μαμα και νινακι στην κοιλιτσα?

Βικακι τι κανεις κοπελα μου? Το ενιωσες ξανα το μικρακι σου? εγω νομιζω δεν το εχω καταλαβει ακομα, αν και τα εντερα κανουν παρτυ οποτε δεν ξερω αν θα το ξεχωρισω!

Kid τα δικα σου συμπτωματα περασαν? εγω δεν ειχα ιδιαιτερα συμπτωματα αλλα κατι αναγουλες που ειχα, εχει εδω και μια βδομαδα που δεν εχουν εμφανιστει ξανα!

Ρανια καλημερα! Τι κανεις κοριτσι μου? Το ενιωσες ξανα το κοριτσακι σου? Ποτε θα πατε να το δειτε στο γιατρο?

Mummy τι κανεις? πως ηταν οι αιματολογικες σου? Ασε και εγω εχω πολυ αγχος και πιστευω δε θα φυγει μεχρι να το κρατησω στα χερια μου! Ισως ελατωθει μετα την Β επιπεδου που φαινεται αν το μωρο ειναι καλα!

Κατερινακι καλα εκανες και σταματησες τη δουλεια και εγω μολις ειδα αιμα δυο φορες μετα τη δουλεια ειπα τερμα! Ευτυχως μετα απο δυο βδομαδες δεν ειδα ξανα αιμα και τωρα ολα κυλανε καλα! Ευχομαι και σε εσενα το ιδιο!

Νομιζω δεν ξεχασα καμια! Φιλακια πολλα σε ολες!!

JhFkp2.png

Καλημέρα και από εμάς. Εχθές πήγαμε στο γιατρό. Είμαστε αρκετά μεγαλουτσικο μωράκι για την ηλικία μας. Είδαμε και το επίμαχο σημείο μας ξεκάθαρα! Είναι πολύ καλή. Εριξε και μια κλωτσιά στον γιατρό! Βέβαια εγώ σαν καλη μάνα δεν την κατάλαβα! Εχθές συνειδητοποίησα αφού γύρισα από τον γιατρό ότι το πιτσιρίκι μου κλωτσάει πολύ αλλά επειδή είμαι συνέχεια απασχολημένη με κάτι δεν την νιώθω!

Χαχα μαζι γραφαμε! Πολυ ωραια τα νεα σας απο τον γιατρο! Ανυπομονω να αρχισει και το δικο μου να κλωτσαει!

JhFkp2.png

Καλημερουδια κοριτσια!!!!!ZiliHer μια χαρουλα η αυχενικη σου.ξεκουρασου οσο μπορεις.πιστευω σου εφυγε ενα μεγαλο αγχος. Rania μεγαλωνει το κοριτσακι σου.τι ωραια!!!!!!!!!!!!!Doanaki γλυκο κοριτσι.τι κανεις;;;;;;εγω εκανα γενικες.μονο ο αιματοκριτης μου εχει πεσει στο 32.αγχωθηκα λιγο.για να δω τι θα μου πει κ ο ντοκτορ σημερα.η μικροβιολογος μου ειπε οτι ειναι λογικο.εγω ανησυχησα λιγο.αλλα θα τρωω πιο πολυ μοσχαρι κτλ.γιατι τωρα τελευταια ουτε προσεχα τι ετρωγα ουτε υγιεινα ετρωγα.κατα τα αλλα ηρεμα.φιλια:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...