Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα κοιλιτσες!σιγα ισαβελλα δ εκανα τπτ.εχει πολλες διαφορες με τα δικα σου;

Ιζαμπελλα η γιατρος αυτη στο νοσοκομειο εξεταζει δευτερα κ πεμπτη.

Αντε δοανακι πλησιαζει κ η δικη σου αυχενικη..υπομονη με τις μυρωδιες.μην το ξαναμαγειρεψεις βρε τον αρακα..σιγα τη γουρουνια!δ πειραζει μια φορα..εγω πηρα χθες μιλφειγ αλλα φουσκωσα με το φαι κ θα τοφαω σημερα:D

Τι ωραια που χρωματιζομαστε..ακομα δ μπορω να το πιστεψω!τα ονειρα γινονται πιο ρεαλιστικα τωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις πηραμε παγωτο για το σπιτι αλλα μετα το σαντουιτς δεν κατεβαινε τπτ! Ειναι πολυ ωραια αυτη την περιοδο για βολτες στην παραλια! Ολο μωρακια και καροτσακια ηταν! Πολυς κοσμος! Α θα ερθεις συντομα! Ωραια!

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

Γεια σας, κοπέλες και μικρά μπεμπάκια! Είχα πολύ καιρό να μπω γιατί κανονίζω τη βάπτιση του γιου μας και δεν προλαβαίνω! Τα σάκχαρα είναι ευτυχώς πιο ομαλά και σταμάτησαν οι πολλές υπογλυκαιμίες. Όμως πήρα 2,5 κιλά εξαιτίας τους, ενώ είμαι ήδη παχύσαρκη, και δεν πρέπει... Ας βγει τουλάχιστον καλή την Πέμπτη η αυχενική, να δω ότι το καινούργιο μωρό είναι καλά να μου φύγει το άγχος!

Doani, αν θες, πρόσθεσέ με κι εμένα! ΠΗΤ έχουμε ίδια 25/11!

2016.pnghHGHp3.png

Izambella, δε θυμάμαι αν ήσουν εσύ με το πρόβλημα του θυρεοειδούς. Πάντως διαβήτη κύησης είναι λίγο νωρίς για να κάνεις. Εφόσον παίρνεις βάρος χωρίς να τρως, καλύτερα να απευθυνθείς σε ενδοκρινολόγο. Μια ορμονολογική διαταραχή μπορεί να ευθύνεται και για την υπερέμεση και για την πρόσληψη βάρους. Ο διαβητολόγος, ακόμη τουλάχιστον, δε σου χρειάζεται και βασικά δε μπορεί να σε βοηθήσει.

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια τα νευρα μου ειναι οχι απλα τσαταλια... στα ορια κρισης ! τσακωθηκα με το γιατρο μου μας ακουσε ολη η Λαρισα , γιατι ? γιατι του ειπα οτι εχω παρει 11 κιλα , και προσπαθώντας να του εξηγήσω οτι παω σε διαβιτολογο , οτι κανω διατροφη , οτι εχω πεθάνει στους εμετους , οτι βγαζω μεχρι και τη γουλια το νερο , αυτος δεν ακουγε και αρχισε να μου φωνάζει !!! φωνες ομως ,,, ε αρχισα και εγω με λιγα λογια χεστήκαμε, τον επιασε πανικός! ενας χαμος μια φασαρια οτι θα παθω ζαχαρο θα ανεβάσω πιεση , η υποτασικη, θα παθω εκλαμψια τι δεν ειπε ! ! ! να προσπαθω να του πω πως ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ και γιαυτο πηγα στο διαβητολογο και να μη με αφηνει ! ε στο τελος ειδε ΠΩΣ ΔΕΝ εβγαζε ακρη μαζι μου εφυγα εγω τρομαξε τον αντρα μου και ο καημένος ειναι σε πανικο μη παθω τιποτα!!! δηλαδη τι να πω ! θα ηρεμισω και με καθαρο μυαλο αυριο θα αποφασίσω αν αλλαξω γιατρο η οχι !

ασε που δεν μου εδωσε τιποτα για τους εμετους ! δηλαδη ελεος !

ΕΛΕΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

και εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη το πρώτο τρίμηνο είχα πάρει 7-8 κιλά ενώ δεν ξεκίνησα πολύ αδύνατη, κανονική μάλλον και μετά μέχρι το τέλος έβαλα άλλα 5-6 μόνο. δεν είχα ούτε ζάχαρο ούτε πίεση μετά .Αν σε ηρεμούν αυτά... μη μας αγχώνουν και τόσο πολύ με τα κιλά . τώρα λένε ότι το πρώτο τρίμηνο πρέπει 2 κιλά μόνο να βάλεις και νομίζω ότι είναι υπερβολή και αυτό. Εγώ μέχρι τώρα έχω βάλει ήδη 5-6.

καλά και αυτός ο γιατρός .... και σωστά να τα λέει πρέπει να μένει σε κάποια πλαίσια και να μη φωνάζει και τρομοκρατεί. Επαγγελματίας είναι πρέπει να μιλάει ψύχραιμα

Για τα ψάρια δεν λέω ότι δεν μπορούμε να φάμε. μια χαρά μπορούμε . απλά θεωρώ ότι είναι καλύτερα τα πελαγίσια από ιχθυοτροφείου και γενικά φοβάμαι μη τα ταΐζουν κάτι για να μεγαλώνουν πιο γρήγορα στα ιχθυοτροφεία

zayl.png

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

JhFkp2.png

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Καλημερουδια!!!!!!!!!doanaki τελειο το πινακακι.thanks a lot!!!!!!πω πω.ειναι ομορφο.:P

Καλημερουδια!!!!!!!!!doanaki τελειο το πινακακι.thanks a lot!!!!!!πω πω.ειναι ομορφο.:P

Ευχαριστω πολυ!!! Ειπα να οργανωθουμε λιγο για να ξερουμε που βρισκομαστε χιχι!!! Τι κανετε??? πως ειστε σημερα μανουλες??

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!!!! Αχ μακαρι να ειναι και η δικη μας αυχενικη καλη!!! Ανυπομονω πολυ!!! Σημερα ξυπνησα ευτυχως καλυτερα και το στομαχι καλα!!! Ο καιρος τελειος και σημερα εδω!!! Καλη εβδομαδα σε ολες!!!

JhFkp2.png

Καλημέρα και από εμένα .συνεχίζουν ακαθεκτα τα συμπτώματα μου αλλά δεν κάνουμε πίσω.το πήρα απόφαση και εχθές πήγα βόλτα στη θάλασσα .πήρα σακουλάκια νερό χαρτομάντιλα μωρομαντιλα και βουρ έξω. Αν είναι να είμαι χάλια ας είμαι τουλαχιστον με στυλ στον ήλιο σε κάποια παραλία.

Έχω ξεκινήσει να ψάχνω γιατρούς και αύριο το πρωί θα πάω για αίματος, θυρεωειδη και κάποιες άλλες που μου έδωσε η Ενδοκρινολογος-διαβητολογος μου,μονο κάνω τις "εξαγωγές" μου πρωι πρωί για να πάω κύρια στις αίματος μετά ... το πινακακι βλέπω γεμίζει και χαίρομαΙ!!!

Καλή εβδομάδα κορίτσια !!!!

κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!χαθηκα και γω τοσο καιρο γιατι υπεφερα απο εμετους καθημερινα δεν μπορουσα ουτε στο κινητο να μιλησω!

μπηκα και στο νοσοκομειο 3 μερες απο αφυδατωση! δεν ξερω εσεις πως ειστε και αν καποια περναει κατι αντιστοιχο..!ευτυχως εχουν περιοριστει οι εμετοι!:tongue::tongue:

εκανα και εγω αυχενικη πριν 2 βδομαδες ολα καλα με το μωρο!!!:D:D

InEHp2.png

κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!χαθηκα και γω τοσο καιρο γιατι υπεφερα απο εμετους καθημερινα δεν μπορουσα ουτε στο κινητο να μιλησω!

μπηκα και στο νοσοκομειο 3 μερες απο αφυδατωση! δεν ξερω εσεις πως ειστε και αν καποια περναει κατι αντιστοιχο..!ευτυχως εχουν περιοριστει οι εμετοι!:tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσι μου! Ελπιζω να σταματησουν συντομα οι εμετοι και να μην ταλιπωρεισαι αλλο!!! Χαιρομαι που ειναι καλη η αυχενικη σας!!! Μαθατε φυλο ή οχι ακομα?

JhFkp2.png

Καλώς το κορίτσι.....περαστικά σου.Χαίρομαι που έχεις αρχίσει και συνέρχεσαι. Οντως μάθατε φύλο?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...