Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, ειμαι στις μανούλες Δεκεμβριου έχω πητ 9/12 αλλά επειδή θα γεννησω με καισαρική παίζει να με βάλει τέλη Νοέμβρη. Ηρθα να σας ευχηθω να εχετε μια καλη τελειομηνη και ομαλη εγκυμοσυνη.

Εχω ενα κοριτσακι 22 μηνων. Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου με όλα τα συμπτώματα. Κάθε βδομάδα και διαφορετικα. Ειμαι στη 10η εβδομάδα. Όλα ξεκίνησα όταν τελειωνε η εβδομη εβδομάδα αναγούλες όταν μου μύρισε κάτι, και ένα με δυο εμετους. 8η εβδομάδα πολλές λιγούρες ήθελα ανά μισάωρο να τρώω καθόλου αναγούλες και εμετους. Στην ενατη εβδομάδα τα είδα όλα εμετους κάθε μερα μέσο όρο 5 την ημέρα και σιελλοροια. Και τώρα που ειμαι στην 10εβδομαδα μόνο σιελλοροια και καθόλου εμετους από εχθές δεν ξέρω τι με περιμένει από συμπτώματα στις προσεχείς εβδομάδες.

Βέβαια ειμαι καλύτερα σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη που από την πέμπτη εβδομάδα ως την 18 εβδομάδα εμετους όλη μέρα και νοσηλευτηκα στο νοσοκομείο για υπερεμεση εγκυμοσύνης.

Καλό σας απόγευμα και με τα μωράκια μας αγκαλιά.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ego tin alli evdomada tha mpo ston pempto k exo parei 6 kila sigoura.. oso gia to sikoti kai ta psaria den eixa idea tha ton rotiso gt ego nomiza oti kanei kalo to sikoti..

καλό κάνει . για να πάθει κανείς υπερβιταμίνωση πρέπει να τρώει κάθε μέρα και τουλάχιστον 300 γραμμάρια και. αν τρως μια φορά την εβδομάδα καλό κάνει. για τα ψάρια δεν νομίζω να ισχύει και καθόλου. γενικά όμως τα ψάρια ιχθυοτροφείου καλό δεν κάνουν .... μόνο για δίαιτα κάνουν καλά στοιχεία δεν έχουν. τα καλά ψάρια είναι οι σαρδέλες , ο σολομός όχι ιχθυοτροφείου όμως (στην Ελλάδα μάλλον δεν υπάρχει ) και γενικά ψάρια εποχής

zayl.png

Nataalex Ποιος σου είπε ότι τα ψάρια ιχθυοτροφείου δε κάνει Ν τα τρως και ότι δε σου δίνουν τίποτα??? Ίσα ίσα ειδικά από ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ θάλασσες μπορείς να φας άφοβα. Είναι ελεγμένα τσεκαρισμνσ και έχουμε από τα ποιο καθαρά νερά του κόσμου! !!μεγάλα ψάρια ,σολομό τόνο κλπ,δεν τρώμε διότι έχουν ,συνήθως,μεγάλες συγκεντρωσεις σε βαρέα μέταλλα ,επίσης αποφεύγουμε ψάρια από ινδικό ωκεανό και οστρακοειδη. Ο ινδικό είναι βρώμικος και τα οστρακοειδη είναι φορείς σαλμονελας λόγω διατροφης,τρέφονται φιλτραροντας το νερό τα μύδια έχουν ξεκανει κόσμο.

λοιπον κοριτσια τα νευρα μου ειναι οχι απλα τσαταλια... στα ορια κρισης ! τσακωθηκα με το γιατρο μου μας ακουσε ολη η Λαρισα , γιατι ? γιατι του ειπα οτι εχω παρει 11 κιλα , και προσπαθώντας να του εξηγήσω οτι παω σε διαβιτολογο , οτι κανω διατροφη , οτι εχω πεθάνει στους εμετους , οτι βγαζω μεχρι και τη γουλια το νερο , αυτος δεν ακουγε και αρχισε να μου φωνάζει !!! φωνες ομως ,,, ε αρχισα και εγω με λιγα λογια χεστήκαμε, τον επιασε πανικός! ενας χαμος μια φασαρια οτι θα παθω ζαχαρο θα ανεβάσω πιεση , η υποτασικη, θα παθω εκλαμψια τι δεν ειπε ! ! ! να προσπαθω να του πω πως ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ και γιαυτο πηγα στο διαβητολογο και να μη με αφηνει ! ε στο τελος ειδε ΠΩΣ ΔΕΝ εβγαζε ακρη μαζι μου εφυγα εγω τρομαξε τον αντρα μου και ο καημένος ειναι σε πανικο μη παθω τιποτα!!! δηλαδη τι να πω ! θα ηρεμισω και με καθαρο μυαλο αυριο θα αποφασίσω αν αλλαξω γιατρο η οχι !

ασε που δεν μου εδωσε τιποτα για τους εμετους ! δηλαδη ελεος !

ΕΛΕΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Για τα ψαρια κ γω τα ιδια ξερω.οπψς κ οτι παιζει ρολο κ η ποσοτητα.πχ στην κορη τριτο τριμηνο εκανε η θεια μου συκωτι.εφαγα μισο κομματακι.μυδια κ τετοια δ τρωω.μονο χταποδακι ,θραψαλα κ γαριδες.αλλα προσεχω να ναι πολυ καθαρα κ καλομαγειρεμενα.συνηθως σπιτι.κ σπανια.

Διαφημίσεις

Καλα ιζαμπελα τραγικος ο γιατρος σου.να αλλαξεις.συμφωνω οτι πρεπει να ψαξεις την αιτια των κιλων κ καλα εκανες κ πηγες διαβητολογο.πιεση εχεις μετρησει;καμια εξεταση ζαχαρου;

Η φιλη μου με την υπερεμεση μενει λαρισα κ γεννησε στο πανεπιστημιακο.καλα εκανε κ επελεξε εκει γτ ειχε επιπλοκη κ στον τοκετο που ηταν προωρος.θες να σου πω το ονομα της γιατρου της;αλλα ειναι μονο νοσοκομειο.κ νομιζω εχει πολυ κοσμο

αχ Βίκη βγήκα απο τα ρουχα μου σημερα!! τοσα νευρα!! λες και κατέβηκα απο κανενα βουνο και δεν ξερω τι μου γινεται! προσπαθώ να ηρεμισω τωρα και δεν μπορω, εχει πανικοβληθεί και ο καημένος ο αντρας μου φοβαται μη πεθάνω!

ζαχαρο οχι δεν εχω μετραω με το μηχανάκι καθε μερα 2 φορες τη δευτερα θα κανω καμπύλη ζάχαρου και τις αλλες που μου εδωσε ο διαβητολογος, Πιεση δεν εχω ισα ισα ,σχεδόν υποτασική ειμαι !!

ναι θα ηθελα το ονομα του γιατρου , γιατι με αυτον τα μουστακια μας τα φάγαμε, τελος!

Κορίτσια ποιες ακριβώς ήταν οι μετρήσεις στην αυχενική; Εννοώ τι ακριβώς μέτρησε ο γιατρός.με ξεπεταξε σε 10λεπτά λόγω καλής θέσης του εμβρυου και προβληματιζομαι.καλα είναι τα ποσοστά μου.1/10.000 κ 1/20.000 κ είμαι 31.1.5 η αυχενική.τωρα έστειλε γραπτώς τα αποτελέσματα και μου φαίνονται λίγες οι μετρήσεις.ειναι πιστοποιημενος και καθηγητής ο γερμαναρας που πήγα αλλά μου πήρε 250 και ούτε καν τριασδιαστατα το είδαμε τομωρο.α να πω ότι μου πρότεινε και προληπτικά να παίρνω ένα χάπι προγεστερονη και μαγνήσιο μετά την 17, να μετράω το ph του κολπου κάθε εβδομαda και φυσικά ψιλοακινησια κάτι που κάνω.εχω ιστορικό και δεν έχω βρει την αιτία γιαυτό όλα αυτά.

Ιζαμπελα για κανονικο ραντεβου απογευματινο στο νοσοκομειο παιρνεις στο 1535κ κλεινεις.ειναι 36€.ειναι λιγο δυσκολο να κλεισεις το πρωτο.μπορει να περιμενεις κ 1,5μηνα.αλλα μετα μπαινεις σε μια σειρα.επειδη ομως εχεις θεματακια θα σου στειλω κ το κιν της.μηπως μπορεσει να σε δει νωριτερα.θα σου στειλω τα στοιχεια με πμ

Ιζαμπελα μια χαρα αφου ουτε πιεση εχεις ουτε ζαχαρο.σου εδωσε καποια εξηγηση ο διαβητολογος για τα κιλα;παντως ξερω περιπτωσεις που η κοπελα επειδη ηταν πολυ αδυνατη στο πρωτο τριμηνο εβαλε 6κιλα.χωρις να τρωει κτ υπερβολικο.το ειχε αναγκη ο οργανισμος της.κ μετα αλλα 6.οποτε συνολο 12που ειναι πολυ καλα

Διαφημίσεις

Ισαβελλα για την ακινησια,το ph,την προγεστερονη κ το μαγνησιο μου ακουγονται νορμαλ λογω ιστορικου.εμας παρολο που ηταν ζωηρουλι κρατησε μιση ωρα.δ ειδαμε 4d.αλλα πηραμε DVD με ολη την εξεταση.εχει 13φωτο υπερηχου.εχει τρια διαγραμματα με μηκος εμβρυου,αυχενικη κ πιθανοτητα για νταουν.τις πιθανοτητες για τα τρια συνδρομα.παλμους καρδιας.μηκος.αυχενικη διαφανεια.αμφιβρεγματικη διαμετρο(δ εχω ιδεα τι ειναι).για τον πλακουντα.το υγρο.τον ομφαλιο λωρο.ρινικο οστο.εγκεφαλο.σπονδυλικη στηλη.κοιλια.στομαχι.νεφρα.ουροδοχο κυστη.χερια.ποδια.κ τις τιμες απο το αιμα papp-a k ελευθερη b-hCG.δ ειναι ολα τιμες.γραφει πχ ορατα.αλλα τα ελεγξε ολα αυταμε ζυγισε κ συμπληρωσα κ ερωτηματολογιο με το ιστορικο μου

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

JhFkp2.png

Καλημερα κοριτσια μου! Αντε σιγα σιγα να χρωματιστει το πινακακι μας!

Βικακι πολυ καλα τα νεα σας απο την αυχενικη! χαιρομαι που ολα κυλανε καλα! Με το καλο ο κοριτσαρος!

Ισαβελλα και οι δικες σου μετρησεις καλες, οσο για το αν επρεπε να κανει κατι παραπανω δεν το γνωριζω γτ εγω θα παω την Τεταρτη πρωτη φορα για αυχενικη! Περιμενω να δω πως θα ειναι!

Mummy οντως χαθηκες και χτες που εκανα το πινακακι σε σκεφτομουν! Πως ειναι το μωρακι σου? εκανες αυχενικη? δε θυμαμαι.... Αντε να μπαινεις πιο συχνα να μαθαινουμε νεα σου!

Εγω κοριτσια τι εκανα χτες η γουρουνιτσα! Μη χασω εκανα τη γουρουνια μου! Πηγαμε για βολτα στην παραλια της θεσσαλονικης και ο αντρας μου θα επαιρνε καφεδακι σπαστο για να περπατησουμε λιγακι και μου λεει εσενα τι να σου παρω? Τι το ηθελα εγω και του λεω θελω να κανω μια βρωμια, να φαω γυρο! Ξεκιναω τρωω και περπατωντας τσουκου τσουκου το εφαγα ολο η ατοιμη! Αποτελεσμα το βραδυ να δυσανασχετω και να μην μπορω να κοιμηθω καλα και μεχρι τωρα να προσπαθω να το χονεψω! Σηκωθηκα το πρωι και να μου βρωμαει το σπιτι αρακα απο χτες και ειχα να πλυνω και την κατσαρολα! Ανοιξα ολες τις πορτες και μονο που δεν εκανα εμετο μεχρι να καταφερω να πλυνω την κατσαρολα! Συμπερασμα δεν εχει ξανα βρωμικο μεχρι να γεννησω!!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...