Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ρανια. ... δώσε μου κουράγιο , χαχαχαχαχα κορίτσια γελάω αλλά ζοριζομαι παρά πολύ,σήμερα θα πάω στο γιατρό να δω το μπέμπη και θα του πω να μου δώσει κάτι για τους εμετούς. Δεν είναι κατάσταση αυτή!!!

emena mou eixe dosei apo siropi to emecalm to opoio einai gia tis anagoules k tous emetous.. eixa meinei efxaristimeni apo afto alla kalo einai na ton rotiseis kai tha sou dosei aftos kati..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μέχρι τον 5ο έπαιρνα ένα κιλό τον μήνα. Τώρα (αφού έχω κρατήσει και 4 κιλά από την προηγούμενη εγκυμοσύνη) έχω πάρει 1 κιλό! Αλλά έχω 2-3 μέρες που τρώω τον άμπακο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχχχ βρε κορίτσια βλέπω φωτογραφίες του γιου μου νεογέννητο και απορώ πως αυτό το μικρό σκατουλάκι έγινε σχεδόν μικρό αντράκι...... ξέρετε πόσο μικρά είναι όταν γεννιούνται! Μου μυρίζει ήδη η μωρουδίλα! Τώρα μυρίζουμε ποδαρίλα! χαχαχαχαχαχα! Ενα θα πω στις πρωτομαμάδες....Σαν τα παιδιά δεν υπάρχει......πολύ κούραση (για μερικές-ο δικός μου είναι δύσκολο παιδάκι) αλλα πολύ μεγάλη χαράααααααα Δεν Υπάρχει Αγάπη σαν και αυτήν! Να τώρα θέλω να αρπάξω τον γιο μου να τον φιλήσω,να τον ζουμπήξω και δεν μπορώ, είμαι στη δουλειά και είναι στο σταθμό!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κιλά? ??? Θα κλάψω και είναι κρίμα. Εγώ κορίτσια με τους εμετούς έχω πάρει 11ολοκάθαρα ξαστερα και συμπαθητικά κιλακια. ... έκανα όμως καύσεις,γυμναστική περπάτημα και τρομερή άσκηση με τα σκυλουλια μου.όποτε με τις αιμοραγιες απλά έκατσα και μεταβολισμός καπουτ. Γι'αυτό μου μετράει και το ζάχαρο.ευτυχώς είμαι ψιλή ήμουν και αδύνατη όποτε φαίνετε μεν ότι πήρα κιλά όχι τόσο πολύ Όμως.Έχω κάνει μια κοιλιά όνειρο. ..

πλέον τρέφομαι με παξιμάδι και ελιά.άντε και κανένα κομμάτι παριζα στα μεγάλα κέφια.πως φτιάχνει η πεθερά την Κυριακή το κοκκινιστό μοσχαρι? Εεε έτσι νιώθω με τη μορταδελα εγώ... τι να κάνω η γυναίκα θα αντέξω. Το μωρό να είναι καλά . Μόνο αυτό! !!

Διαφημίσεις

Εγω πιστευω οτι δεν πηρα κιλα γτ ειχα κατι παραπανησια λιγο πριν μεινω εγκυος, αλλα τοσο πρηξιμο που παει στη ζυγαρια οεο??? Βαζω να ζυγιζονται και οι υπολοιποι για να ειμαι σιγουρη οτι παει καλα χαχα! Πφφφ σημερα θελει ο αντρουλης αρακα και εγω αδειαζω ακομα και να τον μαγειρεψω τωρα! Εχω παθει κατι με τα λαδερα, τα βλεπω με μισο ματι αλλα τι να κανω πειναω ευτυχως ευκολα και τα τρωω!

Κοριτσια εχω κατι σαν τσιμπηματακια κατω χαμηλα και νομιζω οτι τα νιωθω και λιγο στο πιπι δεν ξερω ακριβως που να τα προσδορισω γτ ειναι εσωτερικα... εχει καμια τπτ παρομοιο ή γνωριζει να με διαφωτισει?

JhFkp2.png

Μην αγχώνεσαι, κι εγώ έχω. Μην ξεχνάς ότι το σώμα σου κάνει αναδιάταξη των οργάνων για να πιάσει τον χώρο η μήτρα! Τις επόμενες 3-4 εβδομάδες θα έχουμε απότομα μεγάλωμα στο μέγεθος του εμβρύου μιας και αναπτύσσονται ραγδαία τα κάτω ακρα ώστε να γίνουν ανάλογα σε μέγεθος με το κεφάλι του μωρού! Απόλαυσέ το........ το παιδάκι σου μεγαλώνει! χαχαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μην αγχώνεσαι, κι εγώ έχω. Μην ξεχνάς ότι το σώμα σου κάνει αναδιάταξη των οργάνων για να πιάσει τον χώρο η μήτρα! Τις επόμενες 3-4 εβδομάδες θα έχουμε απότομα μεγάλωμα στο μέγεθος του εμβρύου μιας και αναπτύσσονται ραγδαία τα κάτω ακρα ώστε να γίνουν ανάλογα σε μέγεθος με το κεφάλι του μωρού! Απόλαυσέ το........ το παιδάκι σου μεγαλώνει! χαχαχαχαχα!

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Απλα δεν το εδινα και πολυ σημασια γτ σκεφτομουν οτι ειναι φυσιολογικο και ελεγα μηπως δεν κανω καλα, αλλα χαιρομαι που μου λες και εσυ το ιδιο! Τι ωραια αισθηση που μεγαλωνει! Τρελαινομαι να βλεπω τη διαφορα καθε φορα που το βλεπω! Τωρα θα εχω δυο βδομαδες να το δω κα θα ξετρελαθω!:)

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Izambella..................ΠΗΤ 3/11

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα..................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια και μπεμπακια τις καλησπερες μας...τι μου κανετε;;;;;;διαβαζα ειχα καιρο να μπω τρεχω με τη δουλεια μου κ για τουλαχιστον ενα μηνα ετσι θα με παει.ΑΝΤΡΑΚΙ εχουμε και εμεις.κοριτσια επαθα σοκ .μου εδωσε dvd 4d ο γιατρος.τρελαθηκα!!!!!!!!!σας φιλω:tongue:;):tongue:

Ολα καλα με την αυχενικη!ηρεμησα πολυ!

Δοανη κ γω τα λαδερα μπλιαχ.ενω γενικα τρελαινομαι..

Κ φυσικα τα παιδια μου ειναι αναποδα!με αυτα τα συμπτωματα εγω παω παλι για κορη!κατα 90%

Τελειο το πινακακι δοανακι!

Βικη μπραβο που ειναι ολα καλα με την αυχενικη σου.παμε ολες δυνατα.και μιας κ μιλατε για φαγητα εγω τρωω σαν αρκουδα.μονο το κοτοπουλο δεν θελω τωρα που ειμαι εγκυος.γενικα τρωω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...