Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Μπράβο ρανια !!με το καλό η μικρή! !!άρα μέχρι τωρα έχουμε 2 αγόρια και μια μπουμπου??καλά το λέω? ?τζοανακο περιμενουμε και τα δικά σου ευχάριστα νέα.

βικη ένα από τα ίδια και από δω με τις τροφές τίποτα μα τίποτα. Ειδικά με το ψάρι έχουμε τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα. Δυστυχώς και με το τυρι ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοιλιτσες!συγχαρητηρια ρανια με το καλο κ η κορη!

Τζοανακο ευχομαι να πανε ολα τελεια κ στη δικη σας αυχενικη!

Εμεις σημερα εχουμε απλο υπερηχο κ την παρασκευη αυχενικη.λιγο αγχος εχω,δ μπορω να πω..

Τι πρβλμ με τα φαγητα..δ μπορω λαδερα-οσπρια κ τωρα δ θελω κ ψαρι.ολο μακαρονια κ κρεας

χμμμμ κάτι μου θυμίζουν αυτά τα συμπτώματα.... περιμένεις τον γιο?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ρανια στα νπρμαλ μου ειμαι τρομερη γλυκατζου.τωρα αλλα κ στην κορη οχι.κανενα παγωτακι τρωω κ με φρουτα.οτι αρεσει στον αντρα μου τρωω στις εγκυμοσυνες.μπανανες,καρυδα,καραμελα.τα παιδια μας θα του μοιαζουν τρελα.κ πραγματι η κορη του τα χει παρει ολα!στην κορη ετρωγα πολυ μαρουλι κ ντοματα.κ στις δυο αλμυρα κ ξινα.νεα προσθηκη σε αυτη τα τουρσια!οποτε δ ξερω..σηκωνω τα χερια ψηλα.ολοι αγορι νομιζαν οτι ειχα..:tongue:

κοριτσια η Νουτρίτσια εδω κανει δωρεάν σεμινάρια ανώδυνου τοκετου On line και διαφορα αλλα... μη φανταστείτε τρελά πράγματα αλλα ειναι μια βοήθεια και αυτα!

κανετε εγραφη και συμπληρώνετε μια φορμα μετα,

εχετε εσεις ανάλογα site?

Αν ναι γραψτε τα να τα δουμε οι υπόλοιπες !!

http://www.nutricia.gr/

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!:P:p:p

Να ευχηθω να εχετε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!:D:D

Με το καλο να παρετε τα μωρακια στην αγκαλιτσα σας!!

Πεταγομαι απο τις μανουλες Δεκεμβριου (σας παρακολουθω:tongue:) και ηθελα να ρωτησω το Vickaki μας αν πληρωνεις κατι στην συμμετοχη για τα διαδικτυακα σεμιναρια??

Λοιπόν για όσα κορίτσια μένουν Αθήνα προσφέρει δωρεάν μαθήματα τοκετού και θηλασμου το site

http://www.mitrikosthilasmos.com/2014/01/dorean-seminaria-thilasmou.html

Αυτό που επικόλλησα είναι του 2014 αλλά κάνουν κάθε χρόνο απλώς πρέπει να προλάβεις ημερομηνίες και πας με διαθεσιμότητα. Εγώ είχα πάει το 2014 κάπου στην Αγ.Παρασκευή για τον θηλασμό και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς όταν έρθει η ώρα του θηλασμού μόνο η ιδια η μαμά ξέρει ποιός είναι ο σωστός τρόπος και θέλει πολύ θέληση και υπομονή. Θα το δείτε και στο νοσοκομείο ότι οι περισσότερες μαίες ούτε το παιδί στο στήθος σας δεν θα ξέρουν να βάλουν!

Τοκετού δεν παρακολούθησα και δεν το χρειάστηκα τελικά μιας και γέννησα με καισαρική.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Οχι ζαμιακι μου.στη νουτριτσια κανεις εγγραφη(εχει ενδιαφεροντα πραγματα να διαβασαεις στο site)δηλωνεις συμμετοχη κ ενημερωνεσαι μεσω μειλ.αλλα ειναι συνηθως καθημερινες στις 12.γινονται πολλες φορες ομως.καθε μηνα.μου στειλαν κ μια τσαντουλα για τις εξετασεις κ μετα δυο δειγματα κρεμας,2κουταλθα κ κουπονια για κρεμες κ μπισκοτα(οχι γαλα.κατα τον 6ο αυτα)αλλα εμεις μονο τα κουταλια χρησιμοποιησαμε.ολα δωρεαν.μαθηματα κανουν κ τα νοσοκομεια για αθηνα εχω ακουσει για το ελενα πολυ καλα.κ τα ιδιωτικα εχουν.κ απο το ικα(της αγ.παρασκευης εχω ακουσει για καλο)κ στη σελιδα μητρικος θηλασμος.απο οσο ξερω κανουν συναντησεις κ οι συμβουλοι θηλασμο LLL.επισης καποθα μαγαζια τυπου λητω.ολα αυτα δωρεαν

Οχι ζαμιακι μου.στη νουτριτσια κανεις εγγραφη(εχει ενδιαφεροντα πραγματα να διαβασαεις στο site)δηλωνεις συμμετοχη κ ενημερωνεσαι μεσω μειλ.αλλα ειναι συνηθως καθημερινες στις 12.γινονται πολλες φορες ομως.καθε μηνα.μου στειλαν κ μια τσαντουλα για τις εξετασεις κ μετα δυο δειγματα κρεμας,2κουταλθα κ κουπονια για κρεμες κ μπισκοτα(οχι γαλα.κατα τον 6ο αυτα)αλλα εμεις μονο τα κουταλια χρησιμοποιησαμε.ολα δωρεαν.μαθηματα κανουν κ τα νοσοκομεια για αθηνα εχω ακουσει για το ελενα πολυ καλα.κ τα ιδιωτικα εχουν.κ απο το ικα(της αγ.παρασκευης εχω ακουσει για καλο)κ στη σελιδα μητρικος θηλασμος.απο οσο ξερω κανουν συναντησεις κ οι συμβουλοι θηλασμο LLL.επισης καποθα μαγαζια τυπου λητω.ολα αυτα δωρεαν

Vikib μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!

Το θεμα ειναι οτι με την δουλεια θα ειναι δυσκολο να πηγαινω..γι'αυτο κοιταζα on line!θα μπω να διαβασω και τα site που εχεις αναφερει!

Vikib μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!

Το θεμα ειναι οτι με την δουλεια θα ειναι δυσκολο να πηγαινω..γι'αυτο κοιταζα on line!θα μπω να διαβασω και τα site που εχεις αναφερει!

Εγώ τα online της nutricia και το άλλο στην αγία παρασκευή τα παρακολούθησα στον 8ο που βγήκα με άδεια.... έχεις χρόνο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοιλιτσες!συγχαρητηρια ρανια με το καλο κ η κορη!

Τζοανακο ευχομαι να πανε ολα τελεια κ στη δικη σας αυχενικη!

Εμεις σημερα εχουμε απλο υπερηχο κ την παρασκευη αυχενικη.λιγο αγχος εχω,δ μπορω να πω..

Τι πρβλμ με τα φαγητα..δ μπορω λαδερα-οσπρια κ τωρα δ θελω κ ψαρι.ολο μακαρονια κ κρεας

kai emena kati mou thimizoun ola afta..ego exo agoraki kai exo akrivos ta idia simptomata..vevaia den mporo na fao oute mosxaraki oute sikoti...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...