Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

για το θηλασμο βοηθάνε σουτιεν θηλασμου,μπυτζαμες κ μπλούζες με ευκολη προσβαση.αν χρησιμοποιήσετε επιθεματα καλυτερα βαμβακερα η κοχυλια για να αεριζεται το στηθος.ισως χρειαστουν ψευδοθηλες,αλλα καλο είναι να μη χρησιμοποιούνται για πολύ.για πληγες η λανολινη κανει πολύ καλη δουλεια κ μπορει να θηλασει το μωρο χωρις να πρεπει να την ξεβγάλεις.οπως πολύ καλο είναι κ το γαλα μας.επαλειψη μετα το θηλασμο.

το λινκ είναι για τη βαλιτσα μαιευτηρίου σε δημοσιο.στην ουσια πρεπει να παρεις τα παντα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28266&highlight=%E2%E1%EB%E9%F4%F3%E1+%EC%E1%E9%E5%F5%F4%E7%F1%E9%EF%F5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για το θηλασμο βοηθάνε σουτιεν θηλασμου,μπυτζαμες κ μπλούζες με ευκολη προσβαση.αν χρησιμοποιήσετε επιθεματα καλυτερα βαμβακερα η κοχυλια για να αεριζεται το στηθος.ισως χρειαστουν ψευδοθηλες,αλλα καλο είναι να μη χρησιμοποιούνται για πολύ.για πληγες η λανολινη κανει πολύ καλη δουλεια κ μπορει να θηλασει το μωρο χωρις να πρεπει να την ξεβγάλεις.οπως πολύ καλο είναι κ το γαλα μας.επαλειψη μετα το θηλασμο.

το λινκ είναι για τη βαλιτσα μαιευτηρίου σε δημοσιο.στην ουσια πρεπει να παρεις τα παντα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28266&highlight=%E2%E1%EB%E9%F4%F3%E1+%EC%E1%E9%E5%F5%F4%E7%F1%E9%EF%F5

Βικακι ευχαριστουμε πολυ!!! Ειναι πολυ χρησιμα ειδικα για εμας τις πρωτομαουλες ωστε να αρχισουμε να υπολογιζουμε το τι θα παρουμε!:D

JhFkp2.png

Κορίτσια μανουλεσ και κοιλιτσεσ κΑλησπερα από μένα! Είμαι η ιωαννα.. Μπαίνω ξανά σε παρέα με μελλουσεσ μανουλεσ αφου περιμενω τον Νοέμβριο το δεύτερο θαυματακι μου! Ο γιατρός μου είπε για 10-17 με τελική στις 17. Είμαι ήδη ένα μήνα και στο κρεβάτι λόγω αποκολλησησ.. Έχω άδεια από τη δουλειά μου λόγω αυτού και εμετων! Και η κατάσταση συνεχίζετΑι.. Με μικροπονακιΑ χωρις όμως ανησυχια.. ΚΙ με το καλό αύριο γυρνάω στη δουλειά μου.. Σας εύχομΑι ν έχετε όλες τέλειο μήνες εγκυμοσύνες και να κρατήσετε τα μικρά σας αστέρια στα χέρια σας με χαρά και υγεια!

Ιωαννα καλως ηρθες! Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!! Η αποκολληση εφυγε και γυρνας στη δουλεια? Φροντισε να μην κουραζεσαι πολυ και καλη αρχη σου ευχομαι!

JhFkp2.png

καλησπέρα κοριτσια χριστος ανεστη!χαθηκα τελειως!γενικαμε τους εμετους ,τη δουλεια και τα αλλα 3 μωρα τα ειχα παιξει!!τωρα ειμαι λιγακι καλυτερα.εχω κανει και την αυχενικη ολα καλα...

Βικακι καλησπερα! Χαιρομαι που εισαι λιγο καλυτερα και που η αυχενικη ηταν καλη! Με 3 ζουζουνακια ηδη και εμετους ειναι πολυ δυσκολο! Σε θαυμαζω για το κουραγιο σου!

JhFkp2.png

Ιωαννα καλως ηρθες! Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!! Η αποκολληση εφυγε και γυρνας στη δουλεια? Φροντισε να μην κουραζεσαι πολυ και καλη αρχη σου ευχομαι!

Ευχαριστω πολυ!! Η αποκολληση όχι δεν εφυγε... Πήγα στη δουλειά πρώτη μέρα ήταν αρκετά δυσκολα.. Πονάω αρκετά και μέση και κοιλια.. Κορίτσια? Μπορει να νιώθω το μωρό λίγο στον αφαλό διπλαα? Η είναι συσπασεισ?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Τζοαννακο καλησπέρα, μάλλον Καλημέρα, δε ξέρω τι να σου απαντήσω αν κατάλαβες το παιδι η όχι, κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να πάρεις το γιατρό σου τηλέφωνο να σου πει ,ειδικά λόγω της αποκολλησης. ..

Τζοαννακο καλησπέρα, μάλλον Καλημέρα, δε ξέρω τι να σου απαντήσω αν κατάλαβες το παιδι η όχι, κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν να πάρεις το γιατρό σου τηλέφωνο να σου πει ,ειδικά λόγω της αποκολλησης. ..

Ο γιατρός λέει να μην ανησυχώ και με έστειλε στη δουλειά.. Τώρα είναι καλο... Είναι κακο... Εγώ πάντως γύρισα και πονούσες... Θα περιμένω ως τη τρίτη που έχω αυχενικη.. Θα μείνω στο κρεβάτι και θα σηκώνομαι για να πηγαίνω δουλειά... 4ωρεσ σε καρέκλα.... Φαίνεται απλό αλλά δεν είναι.. Αχ να πάλι οι πόνοι περιοδου..

Καθόλου απλό δεν είναι οι 4 ώρες σε καρέκλα, δεν είναι μονο το 4ωρο είναι και η διαδρομη πηγαινε -έλα..πάρε ένα μαξιλάρι μαζί σου ίσως είσαι λίγο ποιο άνετη !!! Να σκέφτεσαι θετικά όλα καλά θα πάνε!!

Καθόλου απλό δεν είναι οι 4 ώρες σε καρέκλα, δεν είναι μονο το 4ωρο είναι και η διαδρομη πηγαινε -έλα..πάρε ένα μαξιλάρι μαζί σου ίσως είσαι λίγο ποιο άνετη !!! Να σκέφτεσαι θετικά όλα καλά θα πάνε!!

Έβαλα και μαξιλάρι... Δεν έκανε και θαύματα... Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά και οι ανακατωσουρεσ με έχουν τρελάνει...μπιρω στην αυχενικη να μάθω και φύλο έτσι δεν ειναι?

Διαφημίσεις

Τζοαννακο καλυτερα να μην πηγαινεις στη δουλεια.να εισαι συνεχεια ξαπλα.προγεστερονη κ μαγνησιο παιρνεις;

Έλεγα κορίτσια να κάνω και την αυχενικη και βλεπουμε... Ίσως δε ξαναπαω.. Έχω από χθες που πονάω συνέχεια με πονουσ περιόδου.... Άρχισα να αγχωνομαι... Ο γιατρός λέει δεν είναι κατι.. Και να παίρνω buscopan.. Πηρα... Δεν κράτησε κι πολυ! Αλλά χάπια δε παίρνω γιατί κάνω ακόμα εμετούς και μου είπε να μη πάρω σιδηρο.. Τα άλλα λέει δεν τα χρειαζομαι.. Ήταν καλές οι εξετάσεις μου

Πανε σε αλλο γιατρο για δευτερη γνωμη.στην κορη μου ολο το πρωτο τριμηνο επαιρνα 4ουτροτζεσταν τη μερα.ηρεμουν τη μητρα.τα μπουσκοπαν ειναι σαν ντεπον.εγω ουτε 5λεπτα ορθια δ αντεχα.ημουν μονιμα ξαπλα.οχι καθιστη.κ οτανκαθεσαι κανει συσπασεις η μητρα.εφοσον εχεις εμετους μπορεις να παιρνεις κολπικα τα ουτρο.φερνουν ζαλαδες,υπνηλια κ πρηξιμο σε μενα τουλ

Είχα και εγώ αιμορραγια 2 φορές στο 1ο τρίμηνο έπαιρνα 3 ουτροτζεσταν 2 Μαγνησία φιλικό και σίδηρο, τώρα κόβω τα ουτροτζεσταν σταδιακά από 3 την εβδομάδα 2 και μετά 1 .μαγνήσιο Όμως κανονικά και το σίδηρο,και από εμετούς άσε...Είμαι ξύπνια πάλι από τις 2το πρωί .πλέων ερεθιστικε ο φαρυγγας η έσπασε κάποιο αγγείο από το στομάχι και εχθές έκανα και λίγο ελάχιστο αιματακι μαζί εμετό. Όποτε συμφωνώ με τα κορίτσια,πάρε και 2η γνώμη.

Κορίτσια μου... Τον γιατρό μου τον εμπιστεύομαι πολύ! Σκέφτηκα όμως κι εγώ τη δεύτερη γνώμη... Να δεν είμαι σιγουρη! Και πήγα και στο νοσοκομείο πριν 2εβδομαδεσ με τους εμετούς και η αποκολληση ήταν ίδια. Αλλά όχι ανησυχιτικη.. Τώρα λέτε να έχει γίνει καμία ζημια. Έχω εδώ και τη μάνα μου που με "προσεχει"και μου ανεβάζει το αίμα στο κεφαλι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...