Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

On 1/2/2017 at 9:58 ΜΜ, Rania2810 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου. Κι εμένα η μικρή γύρισε απο ανάσκελα μπρούμυτα, πιάνει τη κουδουνιστρα της όταν τη δίνω, χαμογελάει σχεδόν συνέχεια. Έχουμε βέβαια κάποια πονακια, σάλια παρα πολλά, μιλάει μονη της, καποιες φορες λέει μαμ! Σίγουρα δεν το εννοεί. Συνεχίζουμε με αποκλειστικό θηλασμό. Την αλλη βδομάδα έχουμε το δεύτερο εμβόλιο. Φοβηθηκαμε λίγο για τα ισχία της οτι ίσως είναι χαλαρά αλλά είναι φυσιολογικά στα κατώτερα όρια. Φαντάζομαι θα βελτιωθεί με τον καιρό. Ο γιος μου είναι ξετρελαμενος μαζί της. Μου λέει να της δίνω πολύ γάλα, να μεγαλώσει να παίζουνε μαζί γιατί δεν μπορεί μόνος του! 

Που σαι βρε ρανια!καλα τα πανε τα μικρακια σου ε;ευτυχως κ τα δικα μου.κ εμεις εδω πολυ γαλα να μεγαλωσουμε.μια απο τα ιδια.γελια κ φωνες..κουδουνιστρα δ πιασαμε.κ σαλια.κ κτ φτερνισματα που μας κανει χαλια

Ο μικρος δ θηλαζε;πως κοιμαστε;ολοι μαζι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On Wednesday, February 01, 2017 at 3:24 ΜΜ, izambella είπε:

Καλησπεραααα τι κάνετε? ?πώς είστε? Πως περνάτε με τα μωρα? ?ελπίζω και εύχομαι να ειβαι όλα καλά!!ζιλ πάρε μπιμπερο νουκ first choice 0-6. Αλλιώς πάρε θηλές μικρής ροής της εταιρίας που έχεις. Υπάρχουν  3 είδη ροής ή μικρή ή μεσαία και η ελεύθερη .Ο δικός μου θέλει καουτσούκ θηλές και όχι σιλικόνης.

Ακριβώς αυτά έχουμε. Βρήκα και τις small θηλές και έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Καουτσούκ κι εμείς.

Σήμερα κάναμε το 1ο μας εμβόλιο κ έβγαλε λίγη γκρίνια το απόγευμα. 

Πήραμε άλλο μισό κιλό. Φτάσαμε 5200γρ.

Παρήγγειλα κ νοσοκομειακο θήλαστρο.

StW9p2.png etcKp3.png

12 hours ago, ZiliHer είπε:

Ακριβώς αυτά έχουμε. Βρήκα και τις small θηλές και έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Καουτσούκ κι εμείς.

Σήμερα κάναμε το 1ο μας εμβόλιο κ έβγαλε λίγη γκρίνια το απόγευμα. 

Πήραμε άλλο μισό κιλό. Φτάσαμε 5200γρ.

Παρήγγειλα κ νοσοκομειακο θήλαστρο.

Ζιλ ποιο πήρες? ??να βρεις σύμβουλο θηλασμού μη πάθει σύγχυση το παιδι. Ελπίζω να βρείτε τη σειρά σας και να ηρεμήσετε 

Καλημερα κοριτσια και καλο ΣΚ!!!! Τι κανετε? πως ειναι τα μπεμπινια σας??? Ρανια επιτελους μπηκες!!!!! Ποσο χαιρομαι που ειστε καλα και προοδευετε!!!!

Εμεις κοριτσια εδω και 3-4 μερες εχουμε γκρινια και θελουμε αγκαλιες!!! Το βραδυ δεν κοιμομαστε καλα, απο εκει που δυο βραδια ειχαμε κοιμηθει 6ωρο σερι και μετα αλλο ενα 3ωρο, τωρα ξυπναμε καθε μια ωρα! Αυτο το βραδυ κοιμηθηκε λιγο καλυτερα αλλα και παλι κοιμομαστε 12-1 το βραδυ και 7 ειμαστε στο ποδι με δυο φορες να ξυπνησει για ταισμα και αλλαγμα! Για να κοιμηθει εχει μαθει να ξαπλωνουμε μαζι και να θηλαζει για καμια ωρα μεχρι να κοιμηθει και τον παιρνω αγκαλιτσα και τον πηγαινω στο δωματιο του μετα! Ακομα ζοριζεται το παλικαρακι μου και εχει πονακια, εκει που πιστευα οτι εφυγαν οι κολικοι τσουπ ξανα τα ιδια! Δεν εχω βρει και κατι συγκεκριμενο να τον ενοχλει! Απο την αρχη επινα γαλα γιατι ο παιδιατρος(συμβουλος θηλασμου) μου ειπε να μην κοψω τιποτα και ειπα να το κοψω αυτη τη βδομαδα μηπως δω διαφορα αλλα ακομα τα ιδια! Τα ουλα πρεπει να το ενοχλουν ωρες ωρες γιατι βαζει το χερι στο στομα και μετα ξαφνικα παταει τις τσιριδες! Λεω να του παρω μασητικα και στην αρχη να του τα κραταω εγω γιατι ακομα δεν πιανει καλα και οταν πιανει κατι αντι να βαλει αυτο στο στομα βαζει τη μπουνιτσα του :-P

Αυτα ειναι τα δικα μας νεακια, σημερα ΣΚ οποτε εχει βολτιτσα και βλεπω οτι παει να βγει και ο ηλιος!!!! Τελεια μπας και ξεφορτωθουμε εντελως τον ικτερο!!!! Περιμενουμε να μαθουμε και τα δικα σας καρτοθωματα!!!

Φιλακια σε ολες τις μαμαδες και σε ολα τα μικρα πατουσακια!!!!:-D:-D

JhFkp2.png

20 hours ago, izambella είπε:

Ζιλ ποιο πήρες? ??να βρεις σύμβουλο θηλασμού μη πάθει σύγχυση το παιδι. Ελπίζω να βρείτε τη σειρά σας και να ηρεμήσετε 

Νοίκιασα το symphony της medela για 2 μήνες. Πρέπει να κάνω μεγάλη προσπάθεια να αυξήσω την παραγωγή μου γιατί μου χει κάνει ζημιά η φόρμουλα. Πότε πότε μάλιστα αρνείται η μικρή να θηλάσει ενώ πεινάει και προτιμάει το μπιμπερό, οπότε θέλει πολλή προσοχή.

Λοιπόν, το θήλαστρο είναι μεγαλύτερο απ ό,τι νομιζα. Κατέφθασε σε μια θήκη σαν μπαγκαζιέρα μηχανής. Έχω διαβάσει τις οδηγίες και θα ξεκινήσω σήμερα.

Χθες βγήκαμε και την πρώτη μας βόλτα. Ευτυχώς δεν είχαμε άλλα παρατράγουδα με το εμβόλιο. Αντιθέτως, μας βοήθησε να ξεφορτωθούμε και ένα μπουκωματάκι στη μύτη.

Α, δεν σας είπα...οι αιματολογικές εξετάσεις μας είναι τέλειες! Πήραμε μια ανάσα. :)

Φιλάκια πολλά και καλό σκ σε όλους!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

23 hours ago, ZiliHer είπε:

Νοίκιασα το symphony της medela για 2 μήνες. Πρέπει να κάνω μεγάλη προσπάθεια να αυξήσω την παραγωγή μου γιατί μου χει κάνει ζημιά η φόρμουλα. Πότε πότε μάλιστα αρνείται η μικρή να θηλάσει ενώ πεινάει και προτιμάει το μπιμπερό, οπότε θέλει πολλή προσοχή.

Λοιπόν, το θήλαστρο είναι μεγαλύτερο απ ό,τι νομιζα. Κατέφθασε σε μια θήκη σαν μπαγκαζιέρα μηχανής. Έχω διαβάσει τις οδηγίες και θα ξεκινήσω σήμερα.

Χθες βγήκαμε και την πρώτη μας βόλτα. Ευτυχώς δεν είχαμε άλλα παρατράγουδα με το εμβόλιο. Αντιθέτως, μας βοήθησε να ξεφορτωθούμε και ένα μπουκωματάκι στη μύτη.

Α, δεν σας είπα...οι αιματολογικές εξετάσεις μας είναι τέλειες! Πήραμε μια ανάσα. :)

Φιλάκια πολλά και καλό σκ σε όλους!

Χαίρομαι παρά πολύ για τις αιματολογικές! !!μπράβο σας!!

Συμβουλή για το θήλαστρο από μια μαμά που το έζησε το story !!

Πρόσεξε τη χοάνη να πιάνει καλάτη θηλή σου αλλιώς θα σου φέρει αντίθετα αποτελέσματα! 

Και όταν αντλεις να έχεις ,αν είναι εφικτό,το μωρό αγκαλιά ή κοντά σου ή να μυρίζεις ένα ρούχο του κάτι.ακόμα και η οπτική επαφή αυξάνει τη παραγωγή.κρατά την λίγο πάνω σου δέρμα με δέρμα πριν και θα δεις! !Εγώ έβγαζα γάλα στη ΜΕΝΝ μετά από το καγκουρό. Άφηνα το μωρό και μέχρι να μπω στο δωμάτιο έτρεχε το στήθος γάλα! !! 

On 4/2/2017 at 2:25 ΜΜ, vikib είπε:

Μπραβο ζιλιχερ.πολυ ωραια.γτ δ βλεπεις κ για το σωληνακια της μεντελα;να δινεις το συμπληρωμα;

Για το sns λες; Μου φαίνεται δύσκολο, συν του ότι θα μπορώ να το κάνω μόνο εγώ, ενώ τώρα με ξεκουράζει λίγο ο άντρας μου. Θα μου πεις... αύριο -μεθαύριο (μακάρι), εάν επιστρέψουμε σε αποκλειστικό θηλασμό, μόνο εγώ θα είμαι. Μίλησα με μια σύμβουλο θηλασμού και μου είπε πώς να το φτιάξω μόνη μου- είναι απλούστατο και κοστίζει λιγότερο από 2 ευρώ. Θα το σκεφτώ καλύτερα.

StW9p2.png etcKp3.png

Ναι γι αυτα λεω

Επειδη θα τρεχει το γαλα αλλα θα πρεπει να ειναι η μικρη στο στηθος το λεω.λιγο θα την παραπλανας.επειδη ειπες οτι καμια φορα προτιμα το μπιμπερο.η να δινεις το συμπληρωμα με συριγγα,ποτηρακι η κουταλακι.εξισου κουραστικα βεβαια

Εμενα το αλλο που με τρελαινει κ με τον μικρο αλλα κ με την κορη μικρη οταν γκρινιαζουν αμεσως τα δινουν σε μενα.σου λεει θα θηλασει,θα ηρεμησει..

Ο μικρός μου Βίκυ μου θήλασε 22 μηνες. Σταματησαμε 6 μηνες πριν γεννησω. Τώρα ευτυχώς έχω μονο τη μικρή. Έχουμε φτιαξει ενα κρεβάτι για 4 αλλά επειδή τα ξύλα τρίζουν στη κρεβατοκάμαρα κοιμάμαι στο σαλόνι με τη μικρή και ο γιος μου με τον άντρα μου. Πολύ γκρίνια σήμερα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Παλι ξενυχτισμενη με ενα καφεδακι στο χερι ειμαι!!! Να τον πιω τον καφε πριν αρχισει το κλαμα ο μπεμπης!!! Απορω αν θα στρωσει ποτε ο υπνος!!! Χτες ξυπνουσε ανα μια ωρα και τον πηρα στο κρεβατι για να πιπιλαει και να κοιμαται.... Βεβαια παλευε με το στηθος και δεν κοιμοταν καλα!!! Τωρα εγω ειμαι αυπνη και πονανε και οι θηλες φφφφ.... Σημερα θα παω και στον ορθοπαιδικο! Απο την εγκυμοσυνη με πονουσε πολυ η λεκανη και τωρα με εχει πιασει ξανα και δεν μπορω να κοιμηθω! Ποναει η λεκανη απο τη δεξια πλευρα κα μεχρι κατω στα δαχτυλα ολο το ποδι το δεξι! Εχει καμια κατι παρομοιο???

Επισης κοριτσια απο κιλα πως τα πατε εσεις??? Εγω εχω κολλησει στα +5 και ειπα να αρχισω να προσεχω τι τρωω γτ με τον θηλασμο πειναω πιο συχνα, τουλαχιστον να τρωω πιο υγειινα!!!

Ζιλιχερ τι ωραια που οι εξετασεις σας ηταν καλες!!! Ολα καλα θα πανε απο εδω και περα!!!!

JhFkp2.png

2 hours ago, doani.d είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Παλι ξενυχτισμενη με ενα καφεδακι στο χερι ειμαι!!! Να τον πιω τον καφε πριν αρχισει το κλαμα ο μπεμπης!!! Απορω αν θα στρωσει ποτε ο υπνος!!! Χτες ξυπνουσε ανα μια ωρα και τον πηρα στο κρεβατι για να πιπιλαει και να κοιμαται.... Βεβαια παλευε με το στηθος και δεν κοιμοταν καλα!!! Τωρα εγω ειμαι αυπνη και πονανε και οι θηλες φφφφ.... Σημερα θα παω και στον ορθοπαιδικο! Απο την εγκυμοσυνη με πονουσε πολυ η λεκανη και τωρα με εχει πιασει ξανα και δεν μπορω να κοιμηθω! Ποναει η λεκανη απο τη δεξια πλευρα κα μεχρι κατω στα δαχτυλα ολο το ποδι το δεξι! Εχει καμια κατι παρομοιο???

Καλημέρα!

Μήπως αναστατώνεται ο μικρός από το καφεδάκι; 

Ο πόνος που περιγράφεις για νευρόπονος μου φαίνεται. Εύχομαι να τον ξεπεράσεις εύκολα και σύντομα.

Φιλιά σε όλους!!!

StW9p2.png etcKp3.png

Ζιλιχερ μου και μεχρι τις 50 μερες που δεν επινα καφε παλι ετσι ηταν! Βεβαια αν δω οτι δεν αλλαζει κατι θα τον κοψω! Πινω εναν ελληνικο διπλο καθε πρωι! Και εγω ετσι πιστευω οτι ειναι καποιο νευρο αλλα ο αντρας μου επιμενει να παμε στον γιατρο μηπως μας προτεινει καμια λυση!!! μπορει να κρατησει βεβαια μεχρι να επανελθει η λεκανη!

JhFkp2.png

Πονεμενη ιστορια τα κιλα.πηρα 17κ εχασα μονο 5.αλλα δ μπορω να μαζευτω

Ευτυχως κ εμενα η κορη δ ξαναζητησε.23μηνες θηλασμου.3μηνες πριν γεννησω το εκοψε

Με τον υπνο ενω ειχε μαθει το κρεβατι της.με τη γεννηση εβγαλε ανασφαλεια.πηγε νια φτιαξει αλλα δεν.οποτε κοιμαται ο αντρας μου στο παιδικο σε μονο κ γω στο διπλο με τα παιδια.το κολλησα κ στον τοιχο να μην εχω θεμα μην πεσει ο μικρος,αν κ ακομη δ εχει θεμα.η κορη δ πεφτει

Μανουλιτσες και μωρακια ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Ειμαστε και εμεις καλα!ο μπουμπουκος μεγαλωνει μερα με τη μερα!το βραδυ κοιμαται 1-8 εδω και κανα τριβδομαδο!ετσι κοιμαμαι και εγω!εχω ξεκινησει και δουλεια εδω και ενα μηνα και ο ελευθερος προσωπικος χρονος ολη τη μερα δεν υπαρχει καν.μαγειρεμα,δουλειες σπιτιου,μωρο και φτου παλι απο την αρχη!!!!!!αλλα νιωθω πολυ ευτυχισμενη!!δεν υπαρχει.παρα την κουραση της μερας οταν σχολαω σκεφτομαι οτι θα γυρισω σπιτι και θα με περιμενει για αγκαλιτσα και μου φευγουν ολα!!!!!τωρα ξεκινησε να κοιταζει παραξενα τα χερια του και οταν καθεται η στο ριλαξ η τον εχω ξαπλωμενο ανασκελα ,του κραταω τα παιχνιδια του και τα πιανει.ειναι τρελα!!!!!!!

Την αλλη εβδομαδα θα κανουμε το δευτερο εμβολιο μας και εμεις!!πως περασαν 3 μηνες δεν καταλαβα!!!!!!επισης,του μιλαω και λεει και αυτος τα δικα του και ειναι τοσο γλυκος!!!!οταν δουλευω τον κραταει ο μπαμπας του κ μονο.στην αρχη το ειχα τρομερο αγχος αν θα τα καταφερει αλλα πραγματικα τον προσεχει και καλυτερα απο μενα!για του χρονου πρεπει να δω τι θα κανουμε.τωρα προσαρμοζουμε τα ωραρια!ειδωμεν!!!!!

Χαρηκα πολυ που διαβασα τα νεα σας!οταν μπορω θα μπαινω!ευχομαι ολες να ειστε καλα!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...