Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

κοριτσια βοηθεια...

η μαμα μου εφυγε σημερα...ειμαστε ενος μηνος...και εγω κλαιω...

ολομοναχη σε ξενη χωρα να μην μιλαω τη γλωσσα...και ο αντρας μου να επιστρεφει το απογευμα απο την δουλεια...και να εφημερευει κιολας...ουφ

στα δικα μας τωρα...ο μπεμπης κανει γουλιτσες,μετα το φαγητο η οταν τον αλλαζω...μου κανε και 3 φορες ρουκετες ομως...μου πεταξε το γαλα μακρια...ενω κοιμοταν αν θυμαμαι καλα.βγαζει και λιγο οταν ρευεται.και οταν του δινω μπουκαλι του χυνεται το γαλατακι...τρεχει στο πηγουνι.πινει λαιμαργα κοντευει να με φαει.κανουμε και καποιες φορες λοξιγκα.φοβαμαι να τον ταισω...καποιες φορες πνιγεται...σε δευτερολεπτα επιστρεφει αλλα εγω πεθαινω.οταν το θηλαζω οχι...μονο οταν δινω μπουκαλι.αχ τι θα κανω...ειναι συμπτωματα γοπ;την δευτερα θα μας δει πρωτη φορα παιδιατρος.ειναι σχετικα ησυχος.α να σημειωσς οτι χθες δυσκολευοταν να αναπνευσει ειχε μπουκωμα στη μυτη...αφου ακουγοταν η αναπνοη του.τρεμω για αυτο το παιδι...

κακακια δεν κανουμε καθε μερα και εχοθμε πολλα αερια ποθ το πονανε ...φαινεται ...κλαιει και πουφ βγαινει η πορδουλα...

ειμαι κομματια...ποσο τον αγαπαω ...τωρα αρχιζω να το συνειδητοποιω...καλημερες

ισαβέλλα μου, σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει...τα ίδια πέρασα κι εγώ όταν γεννήθηκε η 2η, μόνη μου σε μια ξένη χώρα με ένα νεογέννητο και ένα κοριτσάκι 5,5 χρονών.

Αλήθεια σου λέω, ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος...μετά τα πράγματα στρώνουν πολύ! Στην αρχή είναι πολύ δύσκολο να είσαι μόνη μέσα με το μωρό, όμως να κάνεις οικονομία δυνάμεων...να φροντίζεις, μεν, το μωρό, χωρίς να υποτιμάς τις δικές σου ανάγκες....και όταν έρχεται ο σύζυγος, να του αναθέτεις, έστω και λίγα πράγματα της φροντίδας του μωρού, ώστε και εσύ να χαλαρώνεις λίγο και αυτός να συνηθίζει λίγο-λίγο, το παιδάκι του, καλό θα του κάνεις!

και να μην κλείνεσαι πολύ μέσα...βέβαια δεν ξέρω αν εκεί που είσαι έχει κρύο και δύσκολο καιρό, όμως όταν μπορείς να εκμεταλλεύεσαι τον καιρό και να βγαίνεις...και μόνη και με το σύζυγο, ειδικά όσο μεγαλώνει..

και να μιλάς..όποτε νιώθεις μόνη, να μπαίνεις εδώ, να παίρνεις τηλ κάποια φίλη, γενικά να το εκφράζεις!

Δες το θετικά, όλη αυτη η -προσωρινη- δυσκολια, θα σας ενωσει παρα πολυ και τους 3...

στο κατω-κατω, αν ηταν τοσο δυσκολο, εμεις δε θα καναμε 4ο...:tongue:

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ισαβελλα μου εχετε ξεκαθαρα γοπ. Μην σε πιανει πανικος. Μπουκαλι γιατι δινεις;;; και αφου δινεις γιατι δεν δινεις μικροτερη ποσοτητα και πιο συχνα; μην σκας κι εμεις ολομοναχες τα μεγαλωνουμε. Η μανα μου ειναι συνεχεια με μια δικαιολογια για να μην ερχεται και η πεθερα μου ειναι μακρια. Ας ειμαι καλα εγω. Εγω θα εδινα τα παντα για να ειμαι εξωτερικο τωρα. Τι να πω..υπομονη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ισαβελλα μου εχετε ξεκαθαρα γοπ. Μην σε πιανει πανικος. Μπουκαλι γιατι δινεις;;; και αφου δινεις γιατι δεν δινεις μικροτερη ποσοτητα και πιο συχνα; μην σκας κι εμεις ολομοναχες τα μεγαλωνουμε. Η μανα μου ειναι συνεχεια με μια δικαιολογια για να μην ερχεται και η πεθερα μου ειναι μακρια. Ας ειμαι καλα εγω. Εγω θα εδινα τα παντα για να ειμαι εξωτερικο τωρα. Τι να πω..υπομονη!

Χαλόου...!!! Η μανούλα δεν συμμορφώθηκε, ε; ούτε η δικιά μου. Την έχουμε από τις 15.11 στο σπίτι σαν κοντεσσίνα με τα κομμωτήρια κ τα πεντικιούρ... 2 πράγματα της ζήτησα να κάνει κ τα κανε χάλια. Της είπα να σιδερώσει κ ξεχώρισε από τη στίβα τα δικά της μόνο κ.α. τέτοια όμορφα. Έκανε όνειρα να μείνει μέχρι να σαραντίσω αλλά θα δρομολογηθεί η κατάσταση να φύγει βαριά βαριά την αλλη εβδομάδα.

Ισαβέλλα Φτάσαμε να λέμε με τον άντρα μου ότι θέλουμε να είμαστε μόνοι με το μωρό μας. Κι εσείς σίγουρα θα τα καταφέρετε. Αντικειμενικά είναι δύσκολο να είσαι μόνη τόσες ώρες βέβαια. Έχεις πολύ δίκιο. Για γοπ ψάξτο -νοιζω κάνουν υπέρηχο στο μωρό, αλλά μπορεί να εχει να κάνει με το ότι είναι ανώριμο το πεπτικό του σύστημα κ θα φτιάξει μόνο του.

StW9p2.png etcKp3.png

Χαλόου...!!! Η μανούλα δεν συμμορφώθηκε, ε; ούτε η δικιά μου. Την έχουμε από τις 15.11 στο σπίτι σαν κοντεσσίνα με τα κομμωτήρια κ τα πεντικιούρ... 2 πράγματα της ζήτησα να κάνει κ τα κανε χάλια. Της είπα να σιδερώσει κ ξεχώρισε από τη στίβα τα δικά της μόνο κ.α. τέτοια όμορφα. Έκανε όνειρα να μείνει μέχρι να σαραντίσω αλλά θα δρομολογηθεί η κατάσταση να φύγει βαριά βαριά την αλλη εβδομάδα.

Ισαβέλλα Φτάσαμε να λέμε με τον άντρα μου ότι θέλουμε να είμαστε μόνοι με το μωρό μας. Κι εσείς σίγουρα θα τα καταφέρετε. Αντικειμενικά είναι δύσκολο να είσαι μόνη τόσες ώρες βέβαια. Έχεις πολύ δίκιο. Για γοπ ψάξτο -νοιζω κάνουν υπέρηχο στο μωρό, αλλά μπορεί να εχει να κάνει με το ότι είναι ανώριμο το πεπτικό του σύστημα κ θα φτιάξει μόνο του.

Καλε με πηρε και τηλ σημερα και μονο που δεν εκλαιγε ενω μου ελεγε ποσο της λειπουν τα παιδια! Εμενα αυτα με νευριαζουν! Τα υποκριτικα! Αλλα η δικη σου κοριτσι μου δινει ρεστα! Να τη χαιρεσαι! Χαχα!,

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Πως τα πάνε τα μπεμπακια σας? Εμείς εδώ πολύ καλά! Κοιμομαστε και 3ωρα και τα πρωινά κάθεται και λίγο μόνος του μέσα στο πορτ μπεμπε όσο εγώ κάνω δουλειές! Ευτυχώς είναι πολύ καλουλης ο κούκλος μου! Κορίτσια μου φαίνεται ότι μεγαλώνει πολύ γρήγορα! Το βλέπετε και εσείς αυτό στα μωράκια σας?

Ισαβελλα μου δεν ξέρω αν σε παρηγορει αν σου πω ότι και η δική μου μητέρα έφυγε την 5η μέρα πίσω στη Σουηδία και θα την δω ξανά μάλλον τον Αύγουστο! Είχε άδεια 10 μέρες μόνο για τη γέννα! Τώρα τα πρωινά είμαστε τα δύο μας και κατά τις 7 έρχεται και ο άντρας μου μετά από 12 ώρες δουλειάς ψοφιος! Υπομονή θέλει κορίτσι μου και όταν ξεπεταχτει το μωράκι σου να βγαίνετε βόλτες σε παιδικές χαρές και πάρκα και θα γνωρίσετε και άλλες μαμάδες και μωρά! Τη γλώσσα σιγά σιγά θα τη μάθεις αν έρχεσαι σε επαφή με άλλα άτομα! Δε χρειάζεται να τη μιλάς τέλεια!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Πως τα πάνε τα μπεμπακια σας? Εμείς εδώ πολύ καλά! Κοιμομαστε και 3ωρα και τα πρωινά κάθεται και λίγο μόνος του μέσα στο πορτ μπεμπε όσο εγώ κάνω δουλειές! Ευτυχώς είναι πολύ καλουλης ο κούκλος μου! Κορίτσια μου φαίνεται ότι μεγαλώνει πολύ γρήγορα! Το βλέπετε και εσείς αυτό στα μωράκια σας?

Ισαβελλα μου δεν ξέρω αν σε παρηγορει αν σου πω ότι και η δική μου μητέρα έφυγε την 5η μέρα πίσω στη Σουηδία και θα την δω ξανά μάλλον τον Αύγουστο! Είχε άδεια 10 μέρες μόνο για τη γέννα! Τώρα τα πρωινά είμαστε τα δύο μας και κατά τις 7 έρχεται και ο άντρας μου μετά από 12 ώρες δουλειάς ψοφιος! Υπομονή θέλει κορίτσι μου και όταν ξεπεταχτει το μωράκι σου να βγαίνετε βόλτες σε παιδικές χαρές και πάρκα και θα γνωρίσετε και άλλες μαμάδες και μωρά! Τη γλώσσα σιγά σιγά θα τη μάθεις αν έρχεσαι σε επαφή με άλλα άτομα! Δε χρειάζεται να τη μιλάς τέλεια!

Κι εμένα μου φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει. Θα ρθει ο παδίατρος την Τετάρτη από το σπίτι. Είμαι σίγουρη ότι έχει πάρει βάρος.

Κάνει 3ωρα ύπνου αλλά σπάνια, ειδικά αν δεν την έχω σγκαλιά. Τα κανονικά της γεύματα διαρκούν τουλ 1 ώρα και τις περισσότερες φορές τρώει παραπάνω από 1 στήθος. Από πάνες εχουμε τουλ 8 με κακάκια το 24ωρο.τα τσισάκια δεν μπορώ να τις μετρήσω γιατί 2 στις 3 φορές μας κατουράει όταν την αλλάζουμε.

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα μαμαδομπεμπακια!!!!!!!!!!!

Εμεις ειμαστε αγκαλια απο τις 6 παρα.εχουμε φαει δυο φορες εκτοτε!!!!!κοιμομαστε και γελαμε!!!!!!!και οσες φορες εχω προσπαθησει να τον βαλω ειτε στο πορτ ειτε στην κουνια ,τσουπ,ανοιγει το ματακι!!!!!!!υπαρχουν και στιγμες που γκρινιαζουμε λιγο και σταματαμε αμεσως μολις σηκωθουμε και περπατησουμε!!!!!!ελπιζω εσεις να κοιμαστε!!!!!:tongue:

ΦΙΛΙΑ.........:wink:

Καλημερα μαμαδομπεμπακια!!!!!!!!!!!

Εμεις ειμαστε αγκαλια απο τις 6 παρα.εχουμε φαει δυο φορες εκτοτε!!!!!κοιμομαστε και γελαμε!!!!!!!και οσες φορες εχω προσπαθησει να τον βαλω ειτε στο πορτ ειτε στην κουνια ,τσουπ,ανοιγει το ματακι!!!!!!!υπαρχουν και στιγμες που γκρινιαζουμε λιγο και σταματαμε αμεσως μολις σηκωθουμε και περπατησουμε!!!!!!ελπιζω εσεις να κοιμαστε!!!!!:tongue:

ΦΙΛΙΑ.........:wink:

Ακόμα και μια ώρα συνεχόμενου ύπνου κάνει τη διαφορά.

Να ρωτήσω όσες ξέρετε από τα πρώτα παιδάκια σας... υπάρχει περίπτωση να μπει από τώρα σε πρόγραμμα ύπνου; πχ να μην την αφήνω να κοιμάται το μεσημέρι ώστε να κοιμηθεί μετά το βραδινό μπανάκι; εγώ προς το παρόν την αφήνω να κοιμάται όσο θέλει κ όποτε θέλει. Ούτε στο θηλασμό έχω βάλει πρόγραμμα. Τα κάνω όλα λάθος;

StW9p2.png etcKp3.png

Ακόμα και μια ώρα συνεχόμενου ύπνου κάνει τη διαφορά.

Να ρωτήσω όσες ξέρετε από τα πρώτα παιδάκια σας... υπάρχει περίπτωση να μπει από τώρα σε πρόγραμμα ύπνου; πχ να μην την αφήνω να κοιμάται το μεσημέρι ώστε να κοιμηθεί μετά το βραδινό μπανάκι; εγώ προς το παρόν την αφήνω να κοιμάται όσο θέλει κ όποτε θέλει. Ούτε στο θηλασμό έχω βάλει πρόγραμμα. Τα κάνω όλα λάθος;

zili μου, για να μη στα γράφω αναλυτικά, δες αυτό...εμείς κάπως έτσι λειτουργήσαμε στις 2 μεσσαίες και μας βοήθησε πολύ και κάτι τέτοιο σκοπεύω να κάνω και με το νινί, όοοοταν με το καλό έρθει σπίτι μαςhttp://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2916573&postcount=4

VBSEp3.pngtvCAp3.png

zili μου, για να μη στα γράφω αναλυτικά, δες αυτό...εμείς κάπως έτσι λειτουργήσαμε στις 2 μεσσαίες και μας βοήθησε πολύ και κάτι τέτοιο σκοπεύω να κάνω και με το νινί, όοοοταν με το καλό έρθει σπίτι μαςhttp://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2916573&postcount=4

Σ ευχαριστώ, natalia μου! ☺ τα χω κάνει θάλασσα! δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί η μπέμπα χωρίς θηλασμό. Μήπως είναι μικρή ακόμα;

Από Δευτέρα θα είμαστε μόνες τα πρωινά κ θέλω να μπορώ να κάνω πράγματα,πχ δουλειές σπιτιού ή λίγο μαγείρεμα. Θα κάνω πρόβα σε ενα σλινγκ που έχω κ θα στήσω κ το ριλάξ της. Ο Θεός βοηθός! ☺

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ, natalia μου! ☺ τα χω κάνει θάλασσα! δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί η μπέμπα χωρίς θηλασμό. Μήπως είναι μικρή ακόμα;

Από Δευτέρα θα είμαστε μόνες τα πρωινά κ θέλω να μπορώ να κάνω πράγματα,πχ δουλειές σπιτιού ή λίγο μαγείρεμα. Θα κάνω πρόβα σε ενα σλινγκ που έχω κ θα στήσω κ το ριλάξ της. Ο Θεός βοηθός! ☺

Ζιλιχερ δ θεωρώ ότι κάνεις κτ λάθος. Είναι μικρούλα ακόμη για να μάθει να κοιμάται χωρίς θηλασμο

Όσο για τις δουλειές στο σλινγκ κ με ένα χερι

Βέβαια εξαρτάται κ τι θέλει κάθε μαμα

Εμείς αν αλλάξουμε πάνα πχ μετά το θηλασμό μετά θα θέλουμε πάλι γάλα. Κ δ έχω σκοπό να κουνάω κ να κόβω βόλτες μέσα στο σπίτι. Με το θηλασμο το βρίσκω πιο εύκολο κ γρήγορο

Η πρώτη προσπάθησε να από κοιμηθεί χωρίς στήθος μετά το χρόνο. Το κατάφερε μετά τα 1,5 όταν μπήκε σε φάση από θηλασμου. Δ προσπάθησα να της το μάθω εγώ

κι εγω συμφωνω στο οτι ειναι μικρουλα ακομη...ειναι πολυ βοηθητικο το προγραμμα, αλλα σε μας επιασε απο 3-3,5 μηνων περιπου, τοσο μικρουλια ειναι δυσκολο ακομη!

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Καλησπερα και παλι!!!!με εχει πιασει μια απιστευτη υπερενταση κ δεν μπορω να κοιμηθω με τπτ παρολο που ο μπεμπουλης κοιμαται σαν πουλακι!

ειμαστε στο κρεβατι και εγω με τον αντρουλη κοιμομαστε σχεδον στο ξυλο στις ακρες!!!!!και ο μπουμπουκος πασας αναμεσα μας στο πορτ.;)

Ziliher εγω ρωτησα την παιδιατρο κ μου ειπε οτι μετα απο 2,5-3 μηνων μπαινουν σε προγραμμα!

εγω τον ταιζω την ωρα που ξυπναει,αλλαζουμε πανα,και μετα ξαναπινει γαλα!αν νυσταζει πολυ κοιμαται αμεσως αλλιως θα κουλουριαστει πανω μου,θα χωθει στο λαιμο μου κ θα κοιμηθει εκει!!!!!(μπορει σε 5'-30')!!!!!!!

Mη κανετε απο τωρα δοκιμαστικα στα μωρα, ειναι πολυ μικρουλια για να μπουν στο δικο μας προγραμμα! Και για τον θηλασμο, οποτε θελουν αυτα για πολλους μηνες!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Βρε κοριτσι μου εμενα ο γιος μου οσο θηλαζε 22 μηνες ηθελε να θηλαζει για να κοιμηθει, και ακομα και τωρα θελει να το κραταει για να κοιμηθει. Τιποτα δεν κανεις λαθος απλως θελει τη μαμα της! Οι δουλειες δεν ειναι προτεραιοτητα τωρα και αν θες να κανεις κατι καντο οταν ειναι εκει ο μπαμπας της!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...