Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Κι εμεις ξενυχτισμενοι οικογενειακως. Η μικρη εδω και λιγες μερες ξυπναει με το που την παμε στην κουνια το βραδυ, βαλαμε μεσα στην κουνια το πορτ μπεμπε μπας και αλλαξει κατι αλλα τιποτα. Καταλαβαινει οτι ειναι βραδυ και ξυπναει. Απο τη μουρμουρα της ξυπνησε και ο γιος μου και ημασταν ολοι παρεα. Το πρωι δεν καταλαβαινα τι μου ελεγε ο αντρας μου απο την κουραση. Τωρα η μικρη κοιμαται του καλου καιρου κι εγω εννοειτε δεν εχω την επιλογη ουτε να ξαπλωσω! Κατα τα αλλα πολυ ησυχα. Θηλαζουμε αποκλειστικα και απο ζηλειες δεν αντιμετωπιζουμε κατι εντονο. Ακομα δεν μπορω να στρωσω τον υπνο του γιου μου!

Το ιδιο καναμε κ εμεις με το πορτ μπεμπε αλλα τζιφος!παλι δεν καθοταν.και τωρα????εχουμε ανεβει level!!!!!βαλαμε το πορτ μπεμπε αναμεσα μας στο διπλο!!!!!!!!!!!ναι ναι ναι!!!!!!!!!!!κοιμομαστε μονο στο πλαι με τον αντρα μου για να χωρεσουμε.............και παλι δεν κοιμαται παρα μονο ξημερωματα!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!

η εξαντληση με εχει αποτελειωσει, γκρινια, θηλασμος, αλαγμα, ξανα τα ιδια απο την αρχη.

αυτο το μωρο δεν κοιμαται ΠΟΤΕ!!!!

ισως να ναι αλμα 5ης εβδομαδας...

ζιλιχερ κ εμενα μου ειπαν με μετρο γαλακτοκομικα, οσπρια οχι γιατι μια μερα που εφαγα ενοχλησαν το μωρο κ ειχε κ πρασινες κενωσεις.

πινω κ ενα ρημαδοκαφε το πρωι (ποιο πρωι λεμε τωρα) μαλλον την πειραζει κ αυτος...υπερενταση ολο το 24ωρο........

Καλημερα mama και σε σας!!!!!!!!Υπομονη.......υπομονη..............απο καφε πιες γαλλικο η ελληνικο να δεις!!!!!!

Το ιδιο καναμε κ εμεις με το πορτ μπεμπε αλλα τζιφος!παλι δεν καθοταν.και τωρα????εχουμε ανεβει level!!!!!βαλαμε το πορτ μπεμπε αναμεσα μας στο διπλο!!!!!!!!!!!ναι ναι ναι!!!!!!!!!!!κοιμομαστε μονο στο πλαι με τον αντρα μου για να χωρεσουμε.............και παλι δεν κοιμαται παρα μονο ξημερωματα!!!!!!!!!!!!!!!

Το σκεφτηκαμε αλλα εμεις ειμαστε ηδη 3.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα mama και σε σας!!!!!!!!Υπομονη.......υπομονη..............απο καφε πιες γαλλικο η ελληνικο να δεις!!!!!!

Μummy αν το παιδακι ειναι δυσκολο ακομα και να κοψει το καφε δεν βοηθαει. Mama υπομονη σου ευχομαι. Το εχω περασει. Καντρ εναν υπερηχο για παλινδρομηση μπας και υποφερει το μικρουλι. Εμεις ειχαμε 3ου βαθμου και αλλεργια στα γαλακτοκομικα

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Είπα κι εγώ .... μόνο η δικιά μου είναι νυχτοπούλι; 😂

Κουτουλάω - δεν λες τίποτα! Χθες βράδυ θήλαζε συνεχόμενα 3-4 ώρες.

Καφέ κ σοκολάτα δεν θα τρωω γιατί την πειράζουν. Ως προς τα φαγητά , αποφεύγω τα προφανή :όσπρια κ ο,τι φουσκώνει κι εμένα.

Επίσης κοιμόμαστε μόνο αγκαλιά.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Ο μικρός μου είναι καλός στον ύπνο. Τα βράδια δεν τον έπαιρνε εύκολα ο ύπνος κ διαπίστωσα πως θέλει φασαρία για να κοιμηθεί, τον έχω στο πορτ μπεμπε που εφαρμόσει στο σκελετό του κκαροτσιου κ τον αφήνω να αποκοιμηθει μόνος του, χωρίς να σημαίνει ότι αν κλαίψει θα τον αφήνω για να μάθει, αφού κάθεται τον αφήνω κ μετα από λίγο κοιμάται.Μιλαει η εμπειρία, έκανα το λάθος στο πρώτο παιδί β αδ κοιμάται με εμένα, ακόμα κ τώρα πθανομαστε από τα χέρια ώσπου να κοιμηθεί. Με τους θηλασμός το βράδυ είναι λίγο ζόρι γιατί θέλει μέσα στην μι α ώρα να κάνει τρία διαλείμματα, ενώ την ημέρα αντέ 1 με 2 διαλείμματα, συνήθως με την μία χορταίνει κ κοιμάται. Θα δούμε πως θα εξελιχθει

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

κοριτσια ελληνικο πινω η καημενη! ρανια τι υπερηχο? για γοπ? ειχατε θεμα ε? το σκεφτηκα κ αυτο, περιμενω κ το ραντεβου με την παιδιατρο την αλλη εβδομαδα...

στο μεταξυ εγω εχω κ υπερπαραγωγη, πεταγονται συντριβανια κ αφαιρω πριν το θηλασμο λιγο αλλα κ ενδιαμεσα..

εμας κοιμαται αναμεσα μας η κυρια, στο διπλο κρεββατι, και λογω πλαγιου θηλασμου απλα τη μεταφερω κ εκεινη πλευρο δεξια ή αριστερα. ειμαστε ρακος κ οι 2! αλλα κυριως τρεμω μη την πατησουμε με τοση εξαντληση..!!

μεχρι και την πλαστικη αλαξιερα δοκιμασαμε να βαλουμε πανω στην κουνια!!!

τιποτα δεν πιανει, αμα την ακουμπησουμε εκτος του κρεββατιου μας το βραδυ ποιος την ειδε κ δε τη φοβηθηκε.

τη μερα ψιλοκαθετε στο πορτ μπεμπε λιγακι.

το βραδυ κλαιει απαρηγορητα ομως, δεν υπαρχει λυση!!!

καταληγω οτι μαλλον ειναι στο παιδι, αλλιως κανω εγω τα παντα λαθος!

Εγώ στην πρώτη κ ρούχο έβαλα κ τα πάντα δοκίμασα. 2μηνες που φοβόμουν να κοιμηθουμε μαζί. Όταν το ξεκίνησα ξεκουραστηκα.

Τώρα δυσκολεύομαι γτ δ μπορώ να κοιμηθώ μες στη μέρα αφού δ κοιμάται η κορη. Κ το βράδυ πιάνομαι γτ συνήθως είμαστε 4..

Κατα τα άλλα ο μικρός αρκετά ήσυχος. Μόνο το αλλαγμα δ του αρεσει

Αχ ρανια κ η δική ακόμη χάλια ωράριο υπνου

2μερες τώρα έχουμε πολύ κρύο.. Κ όλη αυτή η κλεισουρα έχει βαρέσει κ την μικρή κ μένα..

S

Εγώ στην πρώτη κ ρούχο έβαλα κ τα πάντα δοκίμασα. 2μηνες που φοβόμουν να κοιμηθουμε μαζί. Όταν το ξεκίνησα ξεκουραστηκα.

Τώρα δυσκολεύομαι γτ δ μπορώ να κοιμηθώ μες στη μέρα αφού δ κοιμάται η κορη. Κ το βράδυ πιάνομαι γτ συνήθως είμαστε 4..

Κατα τα άλλα ο μικρός αρκετά ήσυχος. Μόνο το αλλαγμα δ του αρεσει

Αχ ρανια κ η δική ακόμη χάλια ωράριο υπνου

2μερες τώρα έχουμε πολύ κρύο.. Κ όλη αυτή η κλεισουρα έχει βαρέσει κ την μικρή κ μένα..

Ρε συ ο δικος μου εφτασε να κοιμαται 1 το βραδυ. Μου ερχεται να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο. Απορω, δεν κουραζεται; και μετα 11-3 ειναι ξυπνια η μικρη. Αυτη τη στιγμη μη το γρουσουζευω γιατι εχω παιδευτει πολυ ειναι και τα δυο στα κρεβατια τους. Ο μικρος κοιμαται, η μικρη ματι γαριδα

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εχετε πολλα χαιρετισματα απο την Ιzambella. Μας διαβαζει αλλα εχει χασει τους κωδικους και δεν μπορει να γραψει. Το προωρακι μας γινεται 4 μηνων μεθαυριο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κοριτσια βοηθεια...

η μαμα μου εφυγε σημερα...ειμαστε ενος μηνος...και εγω κλαιω...

ολομοναχη σε ξενη χωρα να μην μιλαω τη γλωσσα...και ο αντρας μου να επιστρεφει το απογευμα απο την δουλεια...και να εφημερευει κιολας...ουφ

στα δικα μας τωρα...ο μπεμπης κανει γουλιτσες,μετα το φαγητο η οταν τον αλλαζω...μου κανε και 3 φορες ρουκετες ομως...μου πεταξε το γαλα μακρια...ενω κοιμοταν αν θυμαμαι καλα.βγαζει και λιγο οταν ρευεται.και οταν του δινω μπουκαλι του χυνεται το γαλατακι...τρεχει στο πηγουνι.πινει λαιμαργα κοντευει να με φαει.κανουμε και καποιες φορες λοξιγκα.φοβαμαι να τον ταισω...καποιες φορες πνιγεται...σε δευτερολεπτα επιστρεφει αλλα εγω πεθαινω.οταν το θηλαζω οχι...μονο οταν δινω μπουκαλι.αχ τι θα κανω...ειναι συμπτωματα γοπ;την δευτερα θα μας δει πρωτη φορα παιδιατρος.ειναι σχετικα ησυχος.α να σημειωσς οτι χθες δυσκολευοταν να αναπνευσει ειχε μπουκωμα στη μυτη...αφου ακουγοταν η αναπνοη του.τρεμω για αυτο το παιδι...

κακακια δεν κανουμε καθε μερα και εχοθμε πολλα αερια ποθ το πονανε ...φαινεται ...κλαιει και πουφ βγαινει η πορδουλα...

ειμαι κομματια...ποσο τον αγαπαω ...τωρα αρχιζω να το συνειδητοποιω...καλημερες

S

Ρε συ ο δικος μου εφτασε να κοιμαται 1 το βραδυ. Μου ερχεται να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο. Απορω, δεν κουραζεται; και μετα 11-3 ειναι ξυπνια η μικρη. Αυτη τη στιγμη μη το γρουσουζευω γιατι εχω παιδευτει πολυ ειναι και τα δυο στα κρεβατια τους. Ο μικρος κοιμαται, η μικρη ματι γαριδα

Καλημέρα! Πως είστε;

Εμείς ρανια έχουμε άλλο πρβλ. Νυσταζει από τις 6οπου αρχίζει κ γκρινιάζει. Μέχρι τις 10 έχει κοιμηθει(έχει τύχει κ 7)κ ξυπνάει 6το χαράματα. Αν κ τις τελευταίες μέρες το έκανε 8.αλλα έρχεται στο κρεβάτι μας. Το περίμενα ότι θα χαμε πίσω γύρισμα, αλλά δ βολεύει με 2 παιδιά. Συνήθως στέλνω τον μπαμπά στο παιδικο

Καλημερα μανουλες και μωρουλινια!!!!!

Πρωτο βραδυ αυτο που περασε που το φεγγαρακι μου κοιμηθηκε 1-3 και 4μιση-7!νιωθω κ εγω πιο ξεκουραστη.τωρα τον πηρε παλι ο υπνος 12 παρα οποτε εχω λιγο χρονο.

Μανουλες που εχετε κ αλλα παιδακια πραγματικα για εσας ειναι πιο δυσκολο να βρειτε τους ρυθμους σας γιατι εχει αλλαξει ολο το προγραμμα της οικογενειας.αλλα σκεφτειτε οσο πιο θετικα μπορειτε:ερχονται τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ χριστουγεννα!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα.....

κοριτσια βοηθεια...

η μαμα μου εφυγε σημερα...ειμαστε ενος μηνος...και εγω κλαιω...

ολομοναχη σε ξενη χωρα να μην μιλαω τη γλωσσα...και ο αντρας μου να επιστρεφει το απογευμα απο την δουλεια...και να εφημερευει κιολας...ουφ

στα δικα μας τωρα...ο μπεμπης κανει γουλιτσες,μετα το φαγητο η οταν τον αλλαζω...μου κανε και 3 φορες ρουκετες ομως...μου πεταξε το γαλα μακρια...ενω κοιμοταν αν θυμαμαι καλα.βγαζει και λιγο οταν ρευεται.και οταν του δινω μπουκαλι του χυνεται το γαλατακι...τρεχει στο πηγουνι.πινει λαιμαργα κοντευει να με φαει.κανουμε και καποιες φορες λοξιγκα.φοβαμαι να τον ταισω...καποιες φορες πνιγεται...σε δευτερολεπτα επιστρεφει αλλα εγω πεθαινω.οταν το θηλαζω οχι...μονο οταν δινω μπουκαλι.αχ τι θα κανω...ειναι συμπτωματα γοπ;την δευτερα θα μας δει πρωτη φορα παιδιατρος.ειναι σχετικα ησυχος.α να σημειωσς οτι χθες δυσκολευοταν να αναπνευσει ειχε μπουκωμα στη μυτη...αφου ακουγοταν η αναπνοη του.τρεμω για αυτο το παιδι...

κακακια δεν κανουμε καθε μερα και εχοθμε πολλα αερια ποθ το πονανε ...φαινεται ...κλαιει και πουφ βγαινει η πορδουλα...

ειμαι κομματια...ποσο τον αγαπαω ...τωρα αρχιζω να το συνειδητοποιω...καλημερες

Καλημερα Ισαβελλα σε σενα και στον μπεμπακο σου!!!!!!!!σε καταλαβαινω εν μερει γιατι κ εγω μενω μονη μου με τον μπεμπακο ολη μερα.και μαλιστα ειμαστε μονοι μας απο την πεμπτη που μας περασε μεχρι και αυριο.ο μπαμπας μας ειναι εκτος για δουλεια.αλλα ειναι τοσο ομορφο ολο αυτο που μας συμβαινει που ασχετα με την κουραση και την ευθυνη του να εισαι μονη σου με ενα νεογεννητο σπιτι,δεν θα πρεπει να μελαγχολουμε!!!!!!!και εμενα οι γονεις μου ζουνε μακρια!!!!και μακαρι να ειμασταν πιο κοντα αλλα......

Μη σε παιρνει απο κατω.και να εισαι χαρουμενη γιατι πιστευω μας νιωθουν........

Τωρα οσον αφορα τις γουλιες που λες κτλ περιμενε να δεις τι θα σου πει και η παιδιατρος σας κ πραττεις αναλογα μετα!!!!και ψυχραιμια.να μη σε πιανει πανικος!!!!!

φιλια πολλα.....και ο.τι θες εμεις ειμαστε εδω!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...