Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια, όσες θηλάζετε, τρώτε απ όλα τα φαγητά;

zili μου, εμάς μας είπαν στη ΜΕΝΝ να αποφεύγουμε τα γαλακτοκομικά γιατί μπορεί να φουσκώσει η κοιλίτσα της ή να πάθει τίποτα αλλιεργίες, οπότε τα έχω κόψει...αλλά λογικά έχει να κάνει με την προωρότητα, γιατί στις άλλες κόρες μου που γεννήθηκαν στις 37-40 εβδομάδες, δε μου είχαν πει τίποτα τέτοιο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ?

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΤΗΛ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑΚΙΑ Π ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΕΝΝ Κ Τ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΠΑΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΗΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ Τ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ Τ.

Αχ Ειρήνη μου...η ψυχούλα !!! Γιατί έφυγε?? Τι έπαθε? Ήταν πολύ πρόωρο? Είσαστε κι εσείς προωράκι? Αχ ας φυλάει η Παναγίτσα όλα τα παιδάκια, και τη Στελλίτσα μας μαζί...

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Αχ Ειρήνη μου...η ψυχούλα !!! Γιατί έφυγε?? Τι έπαθε? Ήταν πολύ πρόωρο? Είσαστε κι εσείς προωράκι? Αχ ας φυλάει η Παναγίτσα όλα τα παιδάκια, και τη Στελλίτσα μας μαζί...

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΔΥΔΙΜΑ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ Τ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ Τ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΗΤΑΝΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

ΝΑΙ Κ ΜΕΙΣ ΠΡΟΩΡΑΚΙΑ 34 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΝΑΜΕ 8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΝΝ Κ 22 ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΝΕΚΡΩΤΙΚΗ ΕΝΤΕΡΟΚΟΛΙΤΙΔΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΩΡΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΠΗΓΗΝ ΚΑΛΑ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΔΥΔΙΜΑ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ Τ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ Τ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΗΤΑΝΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

ΝΑΙ Κ ΜΕΙΣ ΠΡΟΩΡΑΚΙΑ 34 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΝΑΜΕ 8 ΜΕΡΕΣ ΜΕΝΝ Κ 22 ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΝΕΚΡΩΤΙΚΗ ΕΝΤΕΡΟΚΟΛΙΤΙΔΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΩΡΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΠΗΓΗΝ ΚΑΛΑ

αχ αυτή η μανούλα...από τα 2 διδυμάκια της δε τα κατάφερε κανένα!!

πολύ χαίρομαι Ειρήνη μου!! όλα καλά να σας πάνε με τη μπέμπα σας εύχομαι! :P

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Διαφημίσεις

ΤΡΑΛΑΘΗΚΕ ΤΟ ΚΝΤ Μ ΣΤΕΛΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

ΟΧΙ ΝΑΤΑΛΙΑ Μ ΤΟ ΕΜΦΑΝΗΣΕ ΤΗΝ 15 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ.

ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου για την απάντησή σου!!!

Nα τη χαίρεστε τη μπεμπούλα σας, που πρέπει να είναι πολύ δυνατή, τόσα πράγματα ξεπέρασε!!!

Εμείς είμαστε κοντά 2 βδομάδες στη ΜΕΝΝ κι έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας!!

Ευτυχώς έχουμε αρχίσει να τρώμε σταδιακά και έχει πέσει ο πυρετός που ανεβάσαμε το προηγούμενο Σάββατο..

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Ειρηνη μου τι να πω, απορω πως θα τα βγαλει περα αυτη η μανουλα. Ποναει η ψυχη μου που το σκεφτομαι. Της ευχομαι πολυ δυναμη. Ναταλια μου με το καλο να βγειτε κι εσεις απο τη ΜΕΝΝ και να ξερεις οτι το φορουμ μας ειναι γουρικο. Τα προωρακια μας κοντευουν την ενηληκιωση τωρα! Χαχα! Κοριτσια μου μπηκαμε στο μηνα των θαυματων! Δεν πιστευω να θελετε κι αλλα δωρα!?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ειρηνη μου τι να πω, απορω πως θα τα βγαλει περα αυτη η μανουλα. Ποναει η ψυχη μου που το σκεφτομαι. Της ευχομαι πολυ δυναμη. Ναταλια μου με το καλο να βγειτε κι εσεις απο τη ΜΕΝΝ και να ξερεις οτι το φορουμ μας ειναι γουρικο. Τα προωρακια μας κοντευουν την ενηληκιωση τωρα! Χαχα! Κοριτσια μου μπηκαμε στο μηνα των θαυματων! Δεν πιστευω να θελετε κι αλλα δωρα!?

αχ σ' ευχαριστω! απο το στομα σου και στου Θεου τ' αυτι!

τι ωραιο ονομα το ιολη!! ετσι θα ονομαζαμε τη 2η, αλλα μας κερδισε το αλκμηνη!!

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπερα!!!!!!τι κανετε;εμεις δεν εχει ωρα που ξυπνησαμε.εφυγε ο μπαμπας μας για δουλεια το πρωι και αφου φαγαμε καλα καλα κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα στο διπλο.

εχουμε κανει τη μερα νυχτα κυριολεκτικα!!!!!!αν μπορω κοιμαμαι και εγω μαζι του γιατι το βραδυ κουτουλαω απ τη νυστα!!!!!!

Καλο μηνα να εχουμε κιολας!!!!!με υγεια πανω απ ολα.

φευγω να παω να απλωσω γρηγορα ενα πλυντηριο!φιλια πολλα!!!!!

Καλημερα μανουλιτσες και ομορφα μπεμπακια!!!!!

Ποσο μ αρεσει ο ηλιος που εχει σημερα!!!το κρυο βεβαια κρυο!!!!!!μολις εφτιαξα εναν καφε και ενα τοστ.δν κοιμηθηκαμε παλι το βραδυ ,ως συνηθως,αλλα με το που ειδα αυτον τον ηλιο ξαγρυπνησα.ειμαστε σαλονι,ανοιξα το δωματιο να αεριστει.και χαζευω εξω!!!

Ο μπουμπουκος μου κοιμαται σαν πουλακι στην καλαθουνα του!!!!τον κοιταζω και δεν το πιστευω ακομη καλα καλα.ποτε εκανα το τεστ ποτε περασε ολος αυτος ο καιρος και ποτε γεννησα ,μου φαινεται σαν ψεμα!!!!!το αγχος ομως καλα κρατουσε σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αλλα τελος καλο ολα καλα!!!!!!!!!

Τα ζουζουνια σας τι κανουν;;;;;;πειτε μας νεακια............

Κι εμεις ξενυχτισμενοι οικογενειακως. Η μικρη εδω και λιγες μερες ξυπναει με το που την παμε στην κουνια το βραδυ, βαλαμε μεσα στην κουνια το πορτ μπεμπε μπας και αλλαξει κατι αλλα τιποτα. Καταλαβαινει οτι ειναι βραδυ και ξυπναει. Απο τη μουρμουρα της ξυπνησε και ο γιος μου και ημασταν ολοι παρεα. Το πρωι δεν καταλαβαινα τι μου ελεγε ο αντρας μου απο την κουραση. Τωρα η μικρη κοιμαται του καλου καιρου κι εγω εννοειτε δεν εχω την επιλογη ουτε να ξαπλωσω! Κατα τα αλλα πολυ ησυχα. Θηλαζουμε αποκλειστικα και απο ζηλειες δεν αντιμετωπιζουμε κατι εντονο. Ακομα δεν μπορω να στρωσω τον υπνο του γιου μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλημερα κοριτσια!!

η εξαντληση με εχει αποτελειωσει, γκρινια, θηλασμος, αλαγμα, ξανα τα ιδια απο την αρχη.

αυτο το μωρο δεν κοιμαται ΠΟΤΕ!!!!

ισως να ναι αλμα 5ης εβδομαδας...

ζιλιχερ κ εμενα μου ειπαν με μετρο γαλακτοκομικα, οσπρια οχι γιατι μια μερα που εφαγα ενοχλησαν το μωρο κ ειχε κ πρασινες κενωσεις.

πινω κ ενα ρημαδοκαφε το πρωι (ποιο πρωι λεμε τωρα) μαλλον την πειραζει κ αυτος...υπερενταση ολο το 24ωρο........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...