Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Ειμαι η πιο ευτυχισμενη μαμα!!!! πλεω σε πελαγη ευτυχιας!!!! Εχω ενα υπεροχο μωρο που το λατρευω!!! Ο μπαμπας μας ειναι καθε μερα συγκινημενος, κλαιει το μωρο και κλαιει και αυτος μαζι του!!!! Εχουμε τρελαθει!!!! Απο θηλασμους παμε πολυ καλα ευτυχως τρωει αρκετα και χτες ζυγιστηκαμε και διατηρησαμε το βαρος εξοδου!!! Ανεβασε λιγο ικτερο χτες βραδυ που μας ειδε η μαια και τωρα τη βγαζουμε στα παραθυρα!!! Εχουμε και πολλα αερια και μαλλον ξεκινανε οι κολικοι!!! Εγω νιωθω σαν τη Παμελα, πολυ πρηξιμο!!!! Ευτυχως μου εδωσε συμβουλες η μαια και με πατησε ωστε να αδειασω μερικο ωστε να ηρεμησω!!! Τωρα ειμαι πολυ καλυτερα!!! Αυτα τα νεακια μας!!! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!! Να σας ζησουν και εσας τα μπεμπακια σας σε οποιες δεν ευχηθηκα!!!

Nataliag πες μου λιγο ημερομηνια να σε προσθεσω στο πινακακι μας!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραα κοριτσια!!!

ντοανι να σας ζησει ο μπεμπης!!

αχ γεννησαμε ολες, παει κ ο νοεμβρης! η μπεμπα μου σε λιγες μερες κλεινει 1 μηνα!!!

να σας πω οτι εχω λιωσει στους θηλασμους, την εχω σκουλαρικι στο στηθος και δεν προλαβαινω να παω ουτε τουαλετα. ελπιζω σε καλυτερες μερες οταν εδραιωθει ο θηλασμος!!!!

αρχισε να λεει και μερικα αααααα και εεεεε και μας εχει τρελανει εντελως!!

Μανούλες, 2η νύχτα στο σπίτι. Φοβερό ξενύχτι κ πολλοί θηλασμοί. Πώς τα καταφέρνετε να τα ακουμπήσετε κάπου χωρίς να κλάψει; εγώ ούτε τουαλέτα κ ντους δεν προλαβαίνω καλά καλά ...

Επειδη το εζησα με τον γιο μου αυτο ισως το ζουζουνι σου ειναι απαιτητικο σαν χαρακτηρας. Δεν θελω να σε απογοητευσω. Ο γιος μου ειναι ακομα ετσι, αν δεν ειμαι εγω εκει δεν μπορει, και απο νεογεννητο ειναι τσακωμενος με τον υπνο. Δοκιμασε να το ακουμπας πανω στην κουβερτουλα που το εχεις αγκαλια ωστε να μην αντιλαμβανεται διαφορα θερμοκρασιας! Εγω πηγαινα τουαλετα με το ring sling, για μπανιο δεν το συζηταω. Τα μωρα δεν κακομαθαινουν απο την αγκαλια.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Επειδη το εζησα με τον γιο μου αυτο ισως το ζουζουνι σου ειναι απαιτητικο σαν χαρακτηρας. Δεν θελω να σε απογοητευσω. Ο γιος μου ειναι ακομα ετσι, αν δεν ειμαι εγω εκει δεν μπορει, και απο νεογεννητο ειναι τσακωμενος με τον υπνο. Δοκιμασε να το ακουμπας πανω στην κουβερτουλα που το εχεις αγκαλια ωστε να μην αντιλαμβανεται διαφορα θερμοκρασιας! Εγω πηγαινα τουαλετα με το ring sling, για μπανιο δεν το συζηταω. Τα μωρα δεν κακομαθαινουν απο την αγκαλια.

Ναι, δεν εχω σκοπό να μην την έχω αγκαλιά όσο θέλει ούτε να την αφήνω να κλαίει. Για τα βασικά θέλω να μπορώ να κάνω. Το ρινγκ σλινγκ το χες από νεογέννητο; έτσι λέει, αλλά ΟΝΤΩΣ γίνεται;

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Mama.mia.................1/11/2016... 3200γρ

Ισαβέλλα...................3/11/2016... 3210γρ

Vickiflower.................4/11/2016... 4150γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

Rania2810.................4/11/2016... 3160γρ

Ιlianna_P...................4/11/2016... 3000γρ

Kelk.........................7/11/2016... 3600γρ

Rennie......................9/11/2016... 3755γρ

Vikib.......................14/11/2016... 2900γρ

Mummy87...............17/11/2016... 3300γρ

Νataliag..................18/11/2016... 1010γρ

ZiliHer.....................23/11/2016... 3340γρ

Ntiakana.................23/11/2016... 3550γρ

Doani.d...................24/11/2016... 3200γρ

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!:D:D

JhFkp2.png

Ναι, δεν εχω σκοπό να μην την έχω αγκαλιά όσο θέλει ούτε να την αφήνω να κλαίει. Για τα βασικά θέλω να μπορώ να κάνω. Το ρινγκ σλινγκ το χες από νεογέννητο; έτσι λέει, αλλά ΟΝΤΩΣ γίνεται;

Ναι και με ειχε βολεψει παρα πολυ. Τωρα εχω mei tai, εξισου πολυ βολικο, ισως πιο βολικο απο το ring sling αλλα πιο ογκωδες μεχρι να φορεθει! Κοριτσια παει ο μηνας μας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σε όλες, μαμάδες και μωρά!!

εμείς είμαστε καλύτερα, είμαστε δυναμικότατες και κλοτσάμε όποιον βρούμε!! Χθες μάλιστα άφησαν και τη μεγάλη μας την αδερφούλα να έρθει να μας δει, να ηρεμίσει που είχε αγχωθεί τόσο για τη μικρή της αδερφούλα!

οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι αφότου έπεσε ο πυρετός που μας ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες!

Αρχίσαμε και να τρώμε κάπως καλύτερα, ποιος μας πιάνει!! :tongue:

Τι κάνουν οι συνομήλικές μας γοργόνες και οι συνομήλικοί μας μάγκες? :tongue:

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Καλημερα μανουλες και μωρακια!!!!

εμεις ειμαστε ξυπνιοι απο τις 1:30 το βραδυ.ζητημα να κοιμηθηκε ενα τεταρτο.τον εχω συνεχεια πανω μου.αλλα ειναι ανησυχος.πρωτη φορα τοσες ωρες.απο τις 5 δε μεχρι πριν λιγο εκλαιγε με λυγμους.και δεν μπορουσαμε να τον ηρεμησουμε παρα μονο ελαχιστα λεπτα!εστω να κοιμηθει λιγο τωρα!ισως τον εχουν πιασει κολικοι.γιατι εκει που νυσταζει και ειναι και ταισμενος και στεγνος απο πανα,εκει ξαφνικα κλαιει χωρις λογο.τι να πω!!!

Εσεις;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΛΕΣ Κ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Μ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΜΑΜΗ Μ ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Σ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΙΓΗΣΕΙ.

ΠΑΕΙ Κ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

ΕΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ. Χ Χ Χ Χ

Διαφημίσεις

Ο μπεμπης μου γεννήθηκε στις 23/11,αρχικά είπαμε για 29/11 μετά λόγω συσπασεις το φέραμε για 24/11, όμως με έπιασαν πόνοι το βράδυ 9:40 την προηγούμενη Τρίτη 22/11 και πήγα μαιευτήριο όπου και με κράτησαν. Την επόμενη μέρα το πρωί με έβαλαν στο nst έδειχνε φουλ συσπασεις βέβαια δεν μπορώ να πω ότι πόνουσα, πόνουσα όταν τελείωναν οι συσπασεις γιατί ένιωθα σουβλιες που ξεκινούσε από την κοιλιά και έφταναν στον κόλπο. Μετά με ετοιμάσαν, με πήγαν στο μαιευτηριο κατά τις 10 και πάλι στο μηχάνημα μια έδειχνε συσπασεις μια ηρεμία ξανά πάλι συσπασεις και ηρεμία μια μου έλεγαν θα γεννήσεις σήμερα όχι θα γεννήσεις αύριο, ώσπου πάρθηκε και η απόφαση και μου λέει ο γιατρός προχωράμε.τι χαρά, η ωρα είχε πάει 1 το μεσημέρι, τρεις ώρες στο μηχανημαπιαστηκα η γυναίκα.

Με αποσυνδεουν από το μηχάνημα και με πάνε στο χειρουργείο, κρύο έκανε εκεί μέσα. Τους έλεγα με την αναισθησια θα καταλαβαίνω κρύο λ. Χαχαχα. Η αναισθησιολογιςβπαρα πολύ καλή και πολύ λεπτομερης μου έλεγε τα βήματα που έκανε ώσπου να με ναρκωσει. Πότε με ναρκωσε δεν κατάλαβα, μετά ξύπνησα στην ανάληψη με την αναισθησιολογο δίπλα μου και μου έδωσε τα γυαλιά μου να τα φορέσω. Μετά ερχόταν νοσοκομες και μου πατούσαν την κοιλιά, αυτό πονάει κάπως, δεν ξέρω γιατί το κάνουν όλο ξεχνάγα να ρωτησω. Δεν πόνουσα ιδιαίτερα στη τομή όπως την πρώτη φορά που φώναζα για παυσιπονο και δεν μου εδιναν. Νορμάλ πράγματα. Κατά τις 5 με ανέβασαν στο δωμάτιο δεν είχα δει ακόμα το αγόρι μου, μου τον έφεραν κατά τις 8, τον είχαν στον οξυγόνο για 5 ώρες. Δεν μπόρεσε ο μικρός μου να βγάλει όλα τα τα αμνιακα υγρά και τον κράτησαν προληπτικά. Όταν μου τον φέρανε ένιωσα την αγάπη να μεγαλώνει και ανακούφιση ότι πήγαν όλα καλά, ο μικρός γεννήθηκε 13:40 3.550 κ 53 πόντους, στις 37+4 εβδομάδες. Ξεκινήσαμε τον θηλασμό αμέσως, μια φορά του έδωσα 20γρ ξένο το δεύτερο βράδυ γιατί είχα κουραστεί ήταν στο στήθος από τις 12 μισή τη νύχτα ως τις 6 το πρωι. Τα είδα όλα. Πέρασαν γρήγορα οι μέρες και ευχάριστα γιατί είχα ζητήσει μονοκλινο, στα δημόσια είναι το μωρό μαζί με την μαμα. Δίκλινο δεν παλεύεται, επισκέψεις στο διπλανό κρεβάτι, μονοκλινο έχεις την ησυχία σου και απολαμβάνεις καλύτερα τις πρώτες μέρες με το μωρο.

Στο σπίτι όλα κυλουν ομορφα,η κόρη μου έχει ενθουσιαστεί με τον μπεμπη, έτσι δείχνει τώρα μετά δεν ξερω τι θα βγάλει, είναι όπως ήταν και πριν. Βοήθησε το γεγονός ότι της μιλούσα για τον μπεμπη μήνες ολοκλήρους. Με τον θηλασμό τα καταφέρνουμε μια χαρά. Τώρα δίνω σε κάθε γευμα ένα στηθπς κ το νιώθω που αδειασει. Δεν περίμενα να τα καταφέρω έτσι εύκολα βέβαια έχω δρομο μπροστά μου με το θηλασμό.

Nα μας ζήσουν τα μωρά μας καλοτυχα και γερά να είναι.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

ntiakana συγκινήθηκα με την ιστορία σας!! Να σας ζήσει ο μπέμπης και η μεγάλη του αδερφούλα!!

IRENESPYROS, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ελπίζουμε να βγούμε γρήγορα!!

Σήμερα αποφασίσαμε και το όνομα της μπέμπας μας! Θα την πούμε Στέλλα, από τον Άγιο Στυλιανό, που μας βοήθησε και έπεσε ο πυρετός που ανέβασε το μωρό μου μέσα στην 1η της βδομάδα στην ΜΕΝΝ και Ζωή, γιατί από τόσο δα μωρό είναι μαχήτρια!

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Καλημερα κοριτσια και μπεμπακια!!! Ναταλια μου ευχομαι γρηγορα να πατε σπιτακι σας!!!

Τι υπεροχο συναισθημα να εισαι γονιος και να εχεις ενα τοσο μικρο πλασματακι στα χερια σου, το οποιο περιμενει απο εσενα να το φροντισεις!!!! Τον λατρευω τον μπομπιρακο μου!!! Ειμαστε πολυ συγκινημενοι που ηρθε στη ζωη μας και ειναι δικο μας δημιουργημα!!! Ειναι κουκλος ο μπεμπουλης μας, δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ειναι τοσο ομορφος!!!!

Με τα ξενυχτια και το θηλασμο ευτυχως τα καταφερνουμε πολυ καλα!!! Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι!!! Με το αλλαγμα εχουμε ενα θεμα, μολις του κλεινω το παμπερς και τον ντυνω, φτου και απο την αρχη!!! Το βραδυ 3 παμπερς χρειαστηκα σε ενα αλλαγμα συν οτι με κατουρησε!!! Οπως λεει και ο αντρας μου αγιασμος ειναι!!! χιχι!!! Σημερα θα ερθει και η μαια να δει παλι τον ικτερο του και τα ραμματα μου!!! Ευτυχως το στηθος απο την Κυριακη που ειχε ερθει και με βοηθησε να το αδειασω τωρα ειναι πολυ καλυτερα!!! Νομιζω παμε πολυ καλα με το θηλασμο!!!! Αυτα τα νεακια μας!!!

JhFkp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ?

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΤΗΛ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑΚΙΑ Π ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΕΝΝ Κ Τ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΠΑΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΗΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ Τ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ Τ.

Καλημέρα και από εμάς!

Τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια; εμείς καλά είμαστε, η γνωριμία προχωράει και προοδεύει. βΊ πίνουμε πολύ γαλατάκι κάθε 2-3 ώρες και κοιμόμαστε στο ενδιάμεσο. Γκρίνια έχουμε μόνο όταν μας ξεντύνουν για μπάνιο ή το μπιντέ μας στην αλλαγή πάνας.

Και ο Θεός βοηθός! βΊ

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...