Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ισαβελλα η παιδίατρος μου είπε να τον ξεκινήσω με 60ml αλλά εχω φτάσει μέχρι 100ml καποιες φορές που τον βλέπω πεινασμένο. Τα μάτια του με φυσιολογικό ορο τα καθαρίζω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Viki_b και που τον βάζω έστω για λίγο στο στήθος που έχει πρόβλημα η θηλή δεν μπορεί να θηλάσει, εκνευρίζεται και κλαίει οπότε το παρατάμε. Μπάνιο γιατί 2-3 φορές την βδομάδα μόνο? Εγώ τον κάνω κάθε μέρα. Κάνω λάθος?

Viki_b και που τον βάζω έστω για λίγο στο στήθος που έχει πρόβλημα η θηλή δεν μπορεί να θηλάσει, εκνευρίζεται και κλαίει οπότε το παρατάμε. Μπάνιο γιατί 2-3 φορές την βδομάδα μόνο? Εγώ τον κάνω κάθε μέρα. Κάνω λάθος?

Τι θέμα έχει η θηλη; να τον βάζεις πριν πεινάει πολύ να χει υπομονή η αφού πιει πρώτα από το άλλο. Βγάλε κ λίγο γάλα καμία σταγόνα να δει ότι έχει, κάνε μαλαξεις να κατεβαίνει πιο γρήγορα ενώ θηλαζει.

Όχι δ κάνεις κτ λάθος. Αν το κάνετε σαν ρουτίνα ύπνου οκ. Απλά δ είναι απαραίτητο το κάθε μερα

Καλημέρα κορίτσια μπήκα να σας διαβάσω στα πεταχτα! Ο έρωτας μου γεννήθηκε στις 24/11/2016 στις 22:30 φυσιολογικά και ήταν 3200γρ και 50εκ. Βγήκαμε χτες στις 12 από τη κλινική και το παλεύουμε εδώ σπίτι με μπόλικο ξενύχτι! Ευτυχώς θηλαζει αποκλειστικά! Βγήκαμε 3030γρ από την κλινική! Σήμερα το βράδυ θα έρθει η Μαια στο σπίτι! Σας χρωστάω πινακάκι μόλις βρούμε τους ρυθμούς μας!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Τι κάνουν τα μπεμπακια;

Ηλιανα έχεις θηλαστρο;υπαρχει κ κτ που λέγεται Νιπλετα για να βγάλεις τις θηλες προς τα έξω. Εμένα ήταν απλά επιπεδες οπότε με σωστό πιασιμο την έβγαζα προς τα εξω

Δοανι μου να σου ζήσει ο μικρούλης! Καλούς θηλασμους!

Δοανι να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!!! Viki_b έχω θήλαστρο και βγαίνει η θηλή προς τα έξω αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι καλά σχηματισμένη όπως η άλλη οπότε δεν μπορεί να την πιάσει καλά, είναι και λίγο τσαντίλας ο μπέμπης μου και δεν έχει υπομονή να προσπαθήσει. Και ψευδοθηλές έχω πάρει αλλά δεν τις βολεύεται. Πήραμε χθες το γάλα για τους κολικούς και κάναμε και χθες το βράδυ κακάκια και σήμερα το πρωί...:D:D

Μανουλιτσες και ομορφα μωρακια καλησπερα και απο εμας.

Τι ωραιος καιρος βροχερος για πολυυυυυυυυ υπνοοοοοοο:lol:(οσο μπορουμε δηλαδη)

Ntiakana Ziliher και Doanaki να σας ζησουν τα αστερια σας!!!!!!να ειναι παντα γερα!!!!!!!!:tongue:

Ναταλια να χαιρεσαι και εσυ το κοριτσακι σου!!!ευχομαι γρηγορα γρηγορα να μεγαλωσετε!!!!

Τα δικα μας νεα ειναι οτι απο την παρασκευη το γαλα μου εχει μειωθει!τον βαζω στο στηθος πρωι βραδυ πλεον και τρωμε μπουκαλι πλεον στα γευματα μας.κοιμομαστε σχεδον ολη μερα και το βραδυ ξενυχταμε συνηθως.θελουμε πολυ αγκαλιτσα και βολτουλα μεσα στο σπιτι.και κουβεντουλα.καθομαστε με τα ματια ανοιχτα και περναμε ολο το σπιτι και τα ταβανια απο ελεγχο:lol:

Τα φιλια μας σε ολα τα συνομηλικα φιλαρακια μας........:P

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΛΕΣ Κ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

ΝΤΟΑΝΑΚΙ Μ ΚΑΛΟ ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ Σ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ Μ

ΙΣΑΒΕΛΑ Μ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΌ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΜΟΥΛΑ Κ 25 ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΕ 1 ΚΙΛΑΚΙ Κ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟ 1.

Μανούλες, 2η νύχτα στο σπίτι. Φοβερό ξενύχτι κ πολλοί θηλασμοί. Πώς τα καταφέρνετε να τα ακουμπήσετε κάπου χωρίς να κλάψει; εγώ ούτε τουαλέτα κ ντους δεν προλαβαίνω καλά καλά ...

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα καλημερα!!!!!!

Ziliher δεν εισαι η μονη.εμεις εχουμε κανει τη μερα νυχτα αλλα μου ειπε η μαια ειναι νωρις ακομη να διακρινουν μερα νυχτα ουτε μπορουμε ακομη να τους φτιαξουμε προγραμμα υπνου.εμενα το βραδυ θελει γαλα καθε 1ωρα και περιπου.πινει απο 30ml-40 και ξανα τα ιδια.αυτο γινεται καθε βραδυ μεχρι τις 5 το πρωι.και θελει να τον εχω εγω αγκαλια για να τον παρει ο υπνος.σπανια τον παιρνει ο υπνος στην αγκαλια του μπαμπα.με τον μπαμπα καθεται με τα ματια ανοιχτα.σ εμενα θα κατσει αλλα μετα απο λιγο κουλουριαζεται και αποκοιμιεται.σαν γατακι.:tongue:

Οσο για τους θηλασμους λογικο ειναι.και εμενα ηταν συνεχεια στο στηθος τις μερες που θηλαζε αποκλειστικα!τον επαιρνε ο υπνος τον ξυπνουσα κ ξανα τα ιδια!προσπαθουν μωρε κι αυτα να προσαρμοστουν στο περιβαλλον το καινουργιο.;)

υ.γ.εγω εκει που πεθαινω ειναι οταν ριχνει κατι φευγαλεα γελακια.......στο ασχετο.

ανυπομονω να μεγαλωσει λιγο να παιζουμε.τωρα απλα ειναι η φαση μαμ κακα και νανι.:tongue:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Mama.mia.................1/11/2016... 3200γρ

Ισαβέλλα...................3/11/2016... 3210γρ

Vickiflower.................4/11/2016... 4150γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

Rania2810.................4/11/2016... 3160γρ

Ιlianna_P...................4/11/2016... 3000γρ

Kelk.........................7/11/2016... 3600γρ

Rennie......................9/11/2016... 3755γρ

Vikib.......................14/11/2016... 2900γρ

Mummy87...............17/11/2016... 3300γρ

ZiliHer.....................23/11/2016... 3340γρ

Ntiakana.................23/11/2016... 3550γρ

Doani.d...................24/11/2016... 3200γρ

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!:D:D

JhFkp2.png

Ααααα!!!!!και το σημαντικοτερο:εγω εκανα το "λαθος"και τον εμαθα αγκαλια.απο την λαχταρα μου οταν γεννησα που τον ειχα αγκαλιτσα ολη μερα τωρα δεν κοιμαται αλλιως.μονο αγκαλια.και αν δεν εχει κοιμηθει καλα και παω να τον βαλω στην κουνια του ανοιγει το ενα ματι.καταλαβαινει την κινηση.οπως επισης και τα πρωινα που τον παιρνω σαλονι οταν κοιμηθει πρεπει να ειμαι σιγουρη οτι εχει κοιμηθει καλα και μετα τον βαζω στην καλαθουνα.θεωρω πως ολα ταπαιδια πλεον ειναι πανεξυπνα απο μωρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...