Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Τι κάνετε μανούλες? Δοανι μου είχες εξελίξεις ε;

Ναταλία καλώς μας ήρθες! Όλα Καλά θα πάνε με την μικρούλα σου! Πότε γεννήθηκε; τι βάρος;

Εμείς καλά τα πάμε. Έπεσε ο αφαλος του μικρούλη. Πήγαμε παιδιατρο. Μεγαλώνουμε καλά! Λίγο το ωράριο ύπνου θέλω να φτιάξω της κόρης γτ μας έχει γονατισει .. Την Κυριακή επιστρέφει στη δουλειά ο άντρας μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsia τι κανετε;εγω υποφερω απο το στηθος...δοκιμασα τα παντα...κρεμες..ψευδοθηλες...εχω νοσοκομειακο θηλαστρο...αλλα τιποτα.τωρα πετρωσε κ εχω για 3 φορα 38 πυρετο.του δινω 3 φορες τη μερα 60 μλ γαλα εμποριου.τι να κανω εχω απελπιστει...ποναω...

στηθος πιανει αλλα δεν πολυρουφαει...

κατα τα αλλα ειναι ησυχος ο αγκαλιτσαςμου...

ολα καλα με τη γεννα και με παιδευει τοσο ο θηλασμος...21 μερα σημερα.

Τι κάνετε μανούλες? Δοανι μου είχες εξελίξεις ε;

Ναταλία καλώς μας ήρθες! Όλα Καλά θα πάνε με την μικρούλα σου! Πότε γεννήθηκε; τι βάρος;

Εμείς καλά τα πάμε. Έπεσε ο αφαλος του μικρούλη. Πήγαμε παιδιατρο. Μεγαλώνουμε καλά! Λίγο το ωράριο ύπνου θέλω να φτιάξω της κόρης γτ μας έχει γονατισει .. Την Κυριακή επιστρέφει στη δουλειά ο άντρας μου

γεννηθηκαμε 29 εβδομαδων και 2 ημ...

γεννηθηκε 1.010 γραμμάρια και 35 εκατοστά...τωρα είναι στη θερμοκοιτίδα...είναι μαχήτρια η μικρούλα μας

να το χαιρεστε το μωρακι σας!! γερο και δυνατο!!

και τη -μεγαλη πια- κορουλα σας!!

εχω κι εγω πολυ κοριτσομανι...εκτος απο τη μπεμπα αλλες 3 :tongue:

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Καλημέρα!

Ναταλία να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου! Σύντομα να είστε όλοι μαζί σπίτι!

Ισαβελλα μου μαστιτιδα έπαθες. Να θηλαζει κανονικά κ σε διάφορες στάσεις. Ειδικά έτσι ώστε να πιέζει το μωρό τα Πετρώματα. Ζεστές κομπρεσες πριν το θηλασμό κ μαλαξεις κατά τη διάρκεια. Ζεστά ντουζ κ να βγάζεις γαλα

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες και μωρακια!!!

ντοανι εεεελα να φτιαξεις το πινακακι σου χεχεχε :) μπηκες κ εσυ στο club επισημα πιστευω!

ναταλια να σου ζησει!!

ισαβελλα αν πετρωνει το στηθος πρεπει να το αποσυμφορησεις, ιδανικα να το αποσυμφορισει το μωρο, ακομη κ το πιπιλισμα ρυθμιζει την παραγωγη.

Ακομη κ με μαστιτιδα μπορεις να θηλαζεις. Λανολινη εβαλες?

τι εννοεις δε ρουφαει? του κουνας το αυτακι ή το ποδαρακι? δερμα με δερμα δοκιμασατε?

Και παλι αν με τιποτα δε μπορεις να συνεχισεις, μπορεις σιγα σιγα να κοψεις το συμπληρωμα οταν με το καλο επουλωθουν οι θηλες.

αν εχεις φεισμουκ γραψου στην ομαδα αττικης για το θηλασμο, εμενα με εχει βοηθησει τρομερα! ευτυχως και το διαβασμα που εριξα δεν πηγε χαμενο.

Η μπεμπα θηλαζει και μερα με τη μερα παιρνει βαρος κ μεγαλωνει!

βεβαια να πω οτι αμα την πιασει η γκρινιααα, αλλο πραγμα σας λεω! με ξεπερναει κ εμενα χαχαχαχα

Γεννήσαμε κι εμείς!!!!

23/11 3340γρ η μπέμπα μας ☺☺☺☺

Τώρα μεγάααααλος αγώνας για να θηλάσουμε.

Η ανάρρωση από την καισαρική ήταν αστραπιαία, οπότε όλα καλά. Αύριο πάμε σπίτι μας.😀

StW9p2.png etcKp3.png

Γεννήσαμε κι εμείς!!!!

23/11 3340γρ η μπέμπα μας ☺☺☺☺

Τώρα μεγάααααλος αγώνας για να θηλάσουμε.

Η ανάρρωση από την καισαρική ήταν αστραπιαία, οπότε όλα καλά. Αύριο πάμε σπίτι μας.😀

Να σας ζήσει ζιλιχερ! Μπράβο για την ανάρρωση σου. Με το καλό να πάτε σπίτι. Καλούς θηλασμους!

Κορίτσια να σας ζήσουν τα μωράκια σας και με το καλό σε όσες έμειναν. Εμείς όλο τρέχουμε. Όλη η μέρα δεν μου φτάνει για να κάνω τίποτα από δουλειες, όλο κάτι ξεκινάω κι όλο στην μέση μένει. Ο μπέμπης είχε τους κολικούς τώρα ήρθε κι η δυσκοιλιότητα κι έδεσε το γλυκό. Πήρα την παιδίατρο και θα του αλλάξω το γάλα, θα του δίνω για τους κολικούς το αντίστοιχο μπας και τον βοηθήσει. Το γάλα το δικό μου μειώθηκε αισθητά αφού μόνο από το ένα πλέον βγάζω το άλλο είχε θέμα από την αρχή η θηλή και δεν το έπιασε ο μπέμπης παρά την κάθε προσπάθεια. Ακόμα το παλεύω που και που αλλά τίποτα. Εσείς πώς πάτε? Το ξενύχτι πώς πάει? Εγώ κάθε 2 ώρες είμαι στο πόδι..

ilianna μια απο τα ιδια...το ενα φαινεται να βγαζει γαλα το αλλο σχεδον τιποτα...η συμβουλος επιμενει να το ερεθιζω...βαζω λιγο το μπεμπη αλλα και με το θηλαστρο προσπαθω...πρεπει να αποφασισω πως θα συνεχισω...τι απο τα δυο ομως...

και εμεις απο τοτε που αρχισαμε τη σκονη εχουμε θεμα με τα κακα.ενεργηθηκε μετα απο 5 μερες...τωρα ειμαστε σε αναμονη...μετραμε 2 μερες...απο πορδουλες αλλο τιποτα παντως...ζοριζεται ο καημενος...

ποσο τρωει απο το μπουκαλι ο μπεμπης σου;

Διαφημίσεις

μαμαμια κ βικι εχω κανει τα παντα...ισως φταιει το οτι παραμελησα τις αντλησεις...

δεν μας εχει δει ακομη παιδιατρος...μονο η μαια καθημερινα...στις 5 εχουμε ραντεβου.καμια συμβουλη;μπανιο μια φορα την εβδομαδα μονο.θα βρωμησει το παιδακι μου.κανει και γουλιες....

τα ματακια του

με τι τα καθαριζετε;

Καλησπέρα μανουλες!!ειμαι μανουλα Δεκεμβριου!Πεταχτηκα να σας πως τα συγχαρητηρια μου για τα παιδακια σας!!

Ziliher να σου ζησει η κορουλα!!καλη ανάρρωση και καλους θηλασμους!!

Ευχομαι σε ολες να σας ζήσουν!!!γερα να'ναι!!

Doanaki αναμενουμε νεα σου!!!!

Καλο σας βραδυ!!

Έχω προσπαθήσει να γράψω 2 φορές και πατάτα κάτι κατά λάθος και με έβγαζε εκτός forum.

Μαμά και γιος είμαστε μια χαρά. Δόξα το θεό. Μόλις πάω σπίτι θα σας γράψω όσα έζησα στο μαιευτηριο, πιθανόν να βγω αύριο αν δεν έχει ικτερο ο μικρούλης μου.

Εν ολίγοις γεννήθηκε Τετάρτη 23/11, 37 +5 ημ, 13:40, 3.550 και 51πόντους. Τον θηλαζω αποκλειστικά και το απολαμβάνω και δεν δυσκολεύομαι ιδιαίτερα. Έχω δύο παιδάκια και η αγάπη μου έχει πολλαπλασιαστει, νιώθω τόσο χαρούμενη και ολοκληρωμένη.

Θα γράψω περισσότερα μόλις πάω σπίτι και βρω χρόνο.

ZILIHER να σου ζήσει καλοτυχο και γερό.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

μαμαμια κ βικι εχω κανει τα παντα...ισως φταιει το οτι παραμελησα τις αντλησεις...

δεν μας εχει δει ακομη παιδιατρος...μονο η μαια καθημερινα...στις 5 εχουμε ραντεβου.καμια συμβουλη;μπανιο μια φορα την εβδομαδα μονο.θα βρωμησει το παιδακι μου.κανει και γουλιες....

τα ματακια του

με τι τα καθαριζετε;

Ντιακανα να σας ζήσει! Με το καλό να πάτε σπίτι σας.

Ισαβελλα γτ μια φορά τη βδομάδα μπάνιο; εμείς 2-3.αλλα κάνουμε κ τοπικά. Ματάκια με αποστειρωμενες γάζες κ φυσιολογικό όρο.

Συχνά το μωρό στο στήθος, επαφή δέρμα με δέρμα, μαζί μπανακι, θηλαστρο ανά 2ωρες νοσοκομειακο , όχι πιπιλα-μπιμπερο. Υπάρχουν κ τσαγια αύξησης παραγωγής αλλά κ μαγιά μπύρας. Σε συνεννόηση με σύμβουλο. Αν κάποιο στήθος νιώθετε να χει λιγότερο να το δίνετε συχνά για ερεθισμα

Εγώ από δουλειές κάνω τα απαραίτητα. Κ δ με νοιάζει κ καθόλου. Στην κόρη που δ είχα άλλο παιδάκι δ έκανα τπτ. Από ύπνο όχι κ πολύ. Αλλά είναι κ το ωράριο της κόρης χάλια. Κατά τα άλλα καλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...