Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Μπήκα μαιευτήριο στις 23.00 με δυνατούς πονους 2 ώρες με είχαν στο nst. Moυ δώσανε ένα χάπι να ηρεμήσει η μήτρα,μετά από 1 μισή ώρα ηρέμησα κ μου κάνανε εισαγωγή κ αύριο πρωί θα με βάλουν για καισαρικη.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπήκα μαιευτήριο στις 23.00 με δυνατούς πονους 2 ώρες με είχαν στο nst. Moυ δώσανε ένα χάπι να ηρεμήσει η μήτρα,μετά από 1 μισή ώρα ηρέμησα κ μου κάνανε εισαγωγή κ αύριο πρωί θα με βάλουν για καισαρικη.

Καλημερα κοριτσι μου! Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου! Φαινεται βιαζεται να σε συναντησει!

JhFkp2.png

Καλημερουδια κοριτσια!!!!

Ντιακανα και Ζιλιχερ με το καλο σημερα να κρατησετε τα αστερακια σας αγκαλιτσα!!!!!!:P

Ντοανακι ερχεται και η σειρα σου καλη μου!θα δεις.αξιζει η αναμονη και με το παραπανω!!!!!!!!:P

εγω ελεγα θα φτασω πητ και θα μπω με ραντεβου.και τσουπ εσπασαν τα νερα και γεννησα μεσα σε 4-5 ωρες!!!

Οσον αφορα το θηλασμο τωρα:μου πληγωθηκαν και οι δυο θηλες αλλα δεν τα παραταω.βαζω την πουρ........λαν!νομιζω με εχει βοηθησει πολυ.το παλευω.αλλα εχω πολυ γαλα.το βραδυ αν ο μπουμοουκος κοιμηθει 4ωρο σερι ξυπναω και τρεχει το γαλα και απο τα δυο στηθη.και μου ειπε η μαια που ηρθε σπιτι την κυριακη να μην βαζω επιθεματα γιατι κρατανε υγρασια και το στηθος πεεπει να αεριζεται.σκεφτομαι να παρω τα κοχυλια!

Καλημερα κοριτσια!!

Ρενιε και μαμμυ να σας ζησουν τα μπεμπακια, να ειναι γερα και τυχερα!!! :)

Ζιλιχερ με το καλο κ η μπεμπα σου, σημερα θα την παρεις αγκαλιτσα! :)

Εγω ολο μπαινω απο λιγο κ σας διαβαζω κ ολο προσπαθω να γραψω μα ενα ουααα θα με κοψει συνηθως!! Ειναι γκρινιαρουλα η μικρουλα! εχει κ κολικους κ δεν ξερω κ εγω ποσες ωρες τρωει καθε μερα! βασικα τρωει μερα νυχτα!! Απο ξενυχτια δε αλλο τιποτα...

Μεγαλωνει ομως, ψηλωνει κ γινεται ενα κουκλακι!

Η πουρελαν μ εσωσε κ εμενα μεχρι να μαθουμε να θηλαζουμε σωστα, πλεον μονο επαλειψη κανω με το γαλα αν η μπεμπα τραβηξει αποτομα προς τα πισω.

Σιγα σιγα θελω κ εγω να ξαναβρω τους ρυθμους μου, να ασχοληθω κ λιγο με τον εαυτο μου, το εχω αναγκη πραγματικα...

Απο κιλα πως τα πατε? εγω πηρα 14 συνολο κ μου εμειναν τα 5, ομως το σωμα ειναι ακομη πρησμενο, ελπιζω μεχρι να σαραντησουμε να εχει φυγει κανενα ακομη.

Διαφημίσεις

Κοριτσια μολις εκατσα... ουφ... Εκανα ενα καλο σκουπισμα, ενα καλο ξεσκονισμα και ενα καλο σφουγγαρισμα για να ειναι καθαρο το σπιτι και ετοιμο! Αφου δε γεννησα και τωρα λογικα θα μπω προγραμματισμενα την παρασκευη χαχα! Mummy οντως αξιζει η αναμονη, σκεφτομαι πως λιγες μερες εμειναν για να τον αντικρισω και συγκινουμαι απο τωρα! Ποσο χαιρομαι κοριτσια που τα καταφερνετε με τον θηλασμο! Παιρνω κουραγιο οτι θα τα καταφερουμε και εμεις!

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Ntiakana.................ΠΗΤ 24/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Mama.mia.................1/11/2016... 3200γρ

Ισαβέλλα...................3/11/2016... 3210γρ

Vickiflower.................4/11/2016... 4150γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

Rania2810.................4/11/2016... 3160γρ

Ιlianna_P...................4/11/2016... 3000γρ

Kelk.........................7/11/2016... 3600γρ

Rennie......................9/11/2016... 3755γρ

Vikib.......................14/11/2016... 2900γρ

Mummy87...............17/11/2016... 3300γρ

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!:D

JhFkp2.png

Μαμα σε ευχαριστουμε πολυ.απο στηθος αλλο τιποτα.ποναω πολυ αλλα προσπαθω.σημερα ετρωγε-πιπιλουσε-χαζευε 7-10 το πρωι.πιαστηκα οπως καθομουν.μετα 12-1.μετα τον καναμε μπανιο να χαλαρωσει.και μολις τον κοιμισα παλι στο στηθος και τον εβαλα στην κουνια του.

Βικακι τι κανεις;πως τα πατε οι 4 σας πλεον;

Ντοανι θα ξετρελαθεις!δεν υπαρχει και δεν συγκρινεται με τπτ στον κοσμο.κουραστηκες μετα απο τοσες δουλειες;;;;;;;

Οι υπολοιπες τι κανετε βρε κοριτσια;;;ειρηνη,ρανια,ιζαμπελλα,ισαβελλα,μαρινα,ρενιε,ιλιανα;;;;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Μ ΕΛΠΙΖΩ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΝΤΟΑΝΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

ΖΙΛΙΧΕΡ Μ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΥΚΛΑ Μ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ

ΝΤΙΑΚΑΝΑ Κ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΜΑΜΗ Μ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Κ ΓΩ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Χ Χ Χ

ΒΙΚΑΚΗ Μ Κ ΡΑΝΙΑ Κ ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ ΜΙΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ

ΝΤΟΑΝΑΚΙ Μ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΙΚΡΟΥΛΛΑ Μ ΤΣΟΥΠ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Κ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ Σ. ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι ξυπνια από τις 4:30 με πόνους περιόδου και πήγα τουαλέτα και είχα αίμα! Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι πλησιαζουμε αλλά δεν είμαστε για κλινική ακόμα! Ανοίγει ο τραχηλος! Έκανα το μπάνιο μου τα ετοιμασα όλα και περιμένω! Με πιάνουν έντονο πονοι στη μέση αλλά δεν έχουν σταθεροποιηθει! Απλά τους παρακολουθώ!

JhFkp2.png

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι ξυπνια από τις 4:30 με πόνους περιόδου και πήγα τουαλέτα και είχα αίμα! Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι πλησιαζουμε αλλά δεν είμαστε για κλινική ακόμα! Ανοίγει ο τραχηλος! Έκανα το μπάνιο μου τα ετοιμασα όλα και περιμένω! Με πιάνουν έντονο πονοι στη μέση αλλά δεν έχουν σταθεροποιηθει! Απλά τους παρακολουθώ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΤΟΑΝΑΚΙ ΑΝΤΕ ΜΙΚΡΗ Μ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ. ΕΙΔΕΣ Π ΑΝΥΠΟΜΩΝΟΥΣΕΣ ΗΡΘΕ Κ Η ΣΕΙΡΑ Σ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Χ Χ Χ

Γεια σας κορίτσια! ήμουν κι εγώ μια μέλλουσα μαμά Φεβρουαρίου, αλλά τελικά η μπέμπα μου γεννήθηκε πρόωρα στις 29 εβδομάδες και 2 μέρες. Έγινα κι εγώ λοιπόν μια μανούλα Νοεμβρίου!

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Γεια σας κορίτσια! ήμουν κι εγώ μια μέλλουσα μαμά Φεβρουαρίου, αλλά τελικά η μπέμπα μου γεννήθηκε πρόωρα στις 29 εβδομάδες και 2 μέρες. Έγινα κι εγώ λοιπόν μια μανούλα Νοεμβρίου!

ΝΑΤΑΛΙΑ Μ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΠΡΟΩΡΑΚΙΑ Κ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

ΝΑΤΑΛΙΑ Μ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 2 ΠΡΟΩΡΑΚΙΑ Κ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

σ' ευχαριστω παρα πολυ!! ελπιζω κι εγω να πανε ολα καλα για ολα τα προωρακια!

VBSEp3.pngtvCAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...