Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου τι κανετε. Εμεις ολα καλα. Βικυ μου κι εγω ειχα πολυ καλυτερη αναρρωση στη 2η καισαρικη. Το μονο θεμα μου εχω απο τη μερα που μπηκα στο νοσοκομειο ειναι οτι χαλασε το προγραμμα υπνου του γιου μου και παλευουμε. Εχθες μετα απο 2 βδομαδες κοιμηθηκε παλι φυσιολογικη ωρα! Κατα τα αλλα ολα καλα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσαρες καλησπερα!

με το καλο και στα υπολοιπα κοριτσια!εχω παθει πλακα.ειμαι με συνολο 5-6 ωρες υπνο τρεις μερες και νιωθω καλα.τωρα εχω αρχισει κ νυσταζω.ο μπεμπουλης ειδικα χθες δευτερη μερα ηταν ολη μερα πανω μου να τρωει και να νανουριζεται.δεν υπαρχει.:-P

εγω ποναω αλλα υπομονη.

φανταζομαι τι ευτυχια θα νιωθετε οσες ηδη εχετε παιδι/α οταν γυρνατε σπιτι με το μωρο .

Φιλακια σε ολα τα μικρα ποζαρινια.........:)

Αχ βρε mummy και που να δεις το πρωτο χαμογελο και που να σε πει μαμακα! Θα λιωσεις! Θα σου σπαει τα νευρα και θα νιωθεις τυψεις που του φωναξες! Θα κλαις επειδη κλαιει! Αστα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και μωρακια!!! Τι κανετε??? Εμεις 39κ3 και ειμαστε ακομα εδωωωωω...... Χτες που πηγα για καρδιοτοκογραφο δεν ειχα καμια συσπαση και ας περπατουσαμε με τις ωρες!!! Τουλαχιστον γυμναζομαι!!! Μια φιλη μου ειδε στον υπνο της οτι μου εσπασαν τα νερα, λετε να βγει αληθινο το ονειρο??? για να δουμε....

Πως τα πατε εσεις με τα μπεμπινια σας??

Βικακι η κορουλα σου μαλλον επηρεαστηκε απο τον ερχομο του μπεμπη και γι'αυτο αλλαξε το ωραριο της, θα βρειτε ομως παλι το ρυθμο σας!!!!

Ειρηνακι τι καλα που η ζουζουνα σου ειναι μια χαρα!!! Επιτελους να την χαρεις!!!!

JhFkp2.png

Κ πολύ χαίρομαι ειρήνη που πάτε καλά!

Δοανακι υπομονή.. 4μερουλες ακόμη.. Πότε δ ξέρεις..

Μπα, δ επηρεάστηκε. Όπως κ όταν ήταν με τον μπαμπά, απλά ξυπνάει νωρίς, 6-7,μενει όλη μέρα ξύπνησα κ κοιμάται από το απόγευμα 6-8.που θα πάει, θα την κοιμηθώ λίγο παραπάνω.. Δ μπορώ να κοιμάμαι από τις 8!ξυπναμε κ συχνά το βράδυ λόγω του Μπεμπη..

Καλημερα κοριτσια και ομορφα μωρουλινια.

αυτη την εβδομαδα θα εχουμε γεννητουρακια.μην εχετε αγχος.γινονται ολα τοσο γρηγορα και φυσιολογικα που δεν θα καταλαβετε πως περασαν κσι οι μερες ακομη.

εμεις ειμαστε αρκετα στο στηθος αλλα τουλαχιστον τα βραδια κοιμομαστε σερι 12-4 και 5-8.

Η τουλαχιστον ενα σπαστο 7ωρο με 8ωρο.σημερα περιμενουμε και την παιδιατρο μας.:P

εχουμε τρελαθει!!!!!!!!τα νεα σας;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!☺☺

Έφτασε η μέρα που περίμενα! Αν ακούσετε ότι πλημμύρισε μαιευτήριο στην Κρήτη, εγώ θα μαι να κλαίω από συγκίνηση. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Αύριο λοιπόν θα την πάρω αγκαλιά.

Φιλάκια σε όλες και με το καλό και οι επόμενες.

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημέρα!☺☺

Έφτασε η μέρα που περίμενα! Αν ακούσετε ότι πλημμύρισε μαιευτήριο στην Κρήτη, εγώ θα μαι να κλαίω από συγκίνηση. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Αύριο λοιπόν θα την πάρω αγκαλιά.

Φιλάκια σε όλες και με το καλό και οι επόμενες.

Mε το καλο.ολα να πανε τελεια!θα παθεις πλακα μολις στη δωσει ο γιατρος!εγω δεν καταλαβα ποτε εγιναν ολα απο την ωρα που μπηκα χειρουργιο.οταν δε μου τον εδωσε η μαια στο στηθος δεν πιστευα οτι ειναι δικος μου.ο αντρας μου δε φοβοταν να τον ακουμπησει.τον κοιτουσαμε σαν χαζα!δεν μπορω να στο περιγραψω ακριβως με λογια!!!ειναι πολλα ανανεικτα συναισθηματα .εγω ενιωσα τρομερη ανακουφιση οταν τον ειδα και οτι ολα ειναι καλα.:P

Καλημερα κοριτσια και μωρακια!!! Ζιλιχερ μου με το καλο να την παρεις αγκαλια!!!

Εγω χτες μιλησα με τον γιατρο και αν δε βγει απο μονος του ο μπεμπης, την Παρασκευη πρωι πρωι γυρω στις 5 θα μπουμε με προκληση, ωστε να εχουμε ολη τη μερα μπροστα μας!!!! Ανυπομονω κοριτσια!!!

JhFkp2.png

Καλημερα κοριτσια μου. Εμεις ημασταν λιγο δυσκολα το βραδυ. Αρκετα βογγιτα και πεινα. Κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα στην πολυθρονα. Ο μικρος μου ειναι μεσα στο παραπονο σημερα. Την ηθελε ολο το πρωι αγκαλια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...