Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Κορίτσια μου αγαπημένα και μωράκια υγιή και χαρούμενα, γεια σας! Εμείς είμαστε πολύ καλά! Γεννήθηκε η Ελπίδα μας στις 9/11/2016 3755γρ και 52 πόντους θηριάκι (στις 37+5 εβδομάδες)!... Μπήκε στη μονάδα προληπτικά αλλά στην απλή παρακολούθηση και την πήρα τη 2η μέρα! Όλη αυτή η παρατεταμένη αγωνία πήρε τέλος!! Είμαστε ξανά ευτυχισμένοι και ευγνώμονες! Με το θηλασμό το παλεύουμε λίγο γιατί έκανε ίκτερο και την έβαζα για 5 λεπτά στο κάθε στήθος μόνο και μετά της δίνω δικό μου. Το ξεπέρασε όμως χωρίς λάμπα και εύχομαι να τα καταφέρουμε αυτήν τη φορά. Δε με νοιάζει ειλικρινά, να είναι τα παιδάκια όλα καλά μόνο. Παρένθεση: την προηγούμενη της καισαρικής που είχα ήδη κάνει την εισαγωγή, έπεσε ο γιος μου και έκανε πάνω από 8 ράμματα στο μέτωπο. Ευτυχώς όλα καλά τώρα αλλά φαντάζεστε με τι καρδιά μπήκα για γέννα.... Να χτυπήσω ξύλο, έλεος πια, μόνο χαρές από δω και πέρα! Συγχαρητήρια σε όσες γεννήσατε να σας ζήσουν με υγεία και καλή τύχη εύχομαι! Όσες περιμένετε με το καλό κοπέλες μου να γνωρίσετε τη μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής σας! Φιλιά πολλά!!

ΡΕΝΕΙ Μ ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΗ Μ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙ Κ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΣΑΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ Π ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ Σ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rennie μου να σας ζησει το μωρακι σας και περαστικα στον γιοκα σου! Εμεις καλα ειμαστε αν και απο οτι φαινεται πρεπει να κανω διατροφη γιατι ξεκινησαν ψιλοκολικοι.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κορίτσια μου αγαπημένα και μωράκια υγιή και χαρούμενα, γεια σας! Εμείς είμαστε πολύ καλά! Γεννήθηκε η Ελπίδα μας στις 9/11/2016 3755γρ και 52 πόντους θηριάκι (στις 37+5 εβδομάδες)!... Μπήκε στη μονάδα προληπτικά αλλά στην απλή παρακολούθηση και την πήρα τη 2η μέρα! Όλη αυτή η παρατεταμένη αγωνία πήρε τέλος!! Είμαστε ξανά ευτυχισμένοι και ευγνώμονες! Με το θηλασμό το παλεύουμε λίγο γιατί έκανε ίκτερο και την έβαζα για 5 λεπτά στο κάθε στήθος μόνο και μετά της δίνω δικό μου. Το ξεπέρασε όμως χωρίς λάμπα και εύχομαι να τα καταφέρουμε αυτήν τη φορά. Δε με νοιάζει ειλικρινά, να είναι τα παιδάκια όλα καλά μόνο. Παρένθεση: την προηγούμενη της καισαρικής που είχα ήδη κάνει την εισαγωγή, έπεσε ο γιος μου και έκανε πάνω από 8 ράμματα στο μέτωπο. Ευτυχώς όλα καλά τώρα αλλά φαντάζεστε με τι καρδιά μπήκα για γέννα.... Να χτυπήσω ξύλο, έλεος πια, μόνο χαρές από δω και πέρα! Συγχαρητήρια σε όσες γεννήσατε να σας ζήσουν με υγεία και καλή τύχη εύχομαι! Όσες περιμένετε με το καλό κοπέλες μου να γνωρίσετε τη μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής σας! Φιλιά πολλά!!

Μπράβο, το Ελπιδάκι! Να την χαίρεστε πάντα! Όντως, η αγωνία έλαβε τέλος!

Περαστικά και για τον μικρούλη σου. Να μπείτε σε καλό και στρωτό δρόμο εύχομαι σε όλα.

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα καλημερα!Renie να σας ζησει και να ειναι παντα η ελπιδα σας!!!!!

Γεννησα τσουπρες το αναρχακι μου χθες 17 νοεμβρη 12:41 3300.

Ποναω αρκετα.αυριο βγαινουμε πρωτα ο θεος.φιλια

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Mama.mia.................1/11/2016... 3200γρ

Ισαβέλλα...................3/11/2016... 3210γρ

Vickiflower.................4/11/2016... 4150γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

Rania2810.................4/11/2016... 3160γρ

Ιlianna_P...................4/11/2016... 3000γρ

Kelk.........................7/11/2016... 3600γρ

Rennie......................9/11/2016... 3755γρ

Vikib.......................14/11/2016... 2900γρ

Mummy87...............17/11/2016... 3300γρ

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!:D

JhFkp2.png

Rennie και Mummy να σας ζησουν τα μπεμπακια σας! Να ειναι γερα και καλοτυχα! Καλους θηλασμους και καλη αναρρωση σε εσας!

Mummy με το καλο να πατε σπιτακι σας να απολαυσετε τον ζουζουνο σας!

JhFkp2.png

Καλημερα καλημερα!Renie να σας ζησει και να ειναι παντα η ελπιδα σας!!!!!

Γεννησα τσουπρες το αναρχακι μου χθες 17 νοεμβρη 12:41 3300.

Ποναω αρκετα.αυριο βγαινουμε πρωτα ο θεος.φιλια

ΚΑΛΗ Μ ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Σ. ΕΙΔΕΣ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.

Καλησπέρα κοριτσάκια κ μωράκια! Τι κάνετε; ρεννιε να σας ζήσει η ελπίδα! Τι ωραία που είναι μεγάλο μωράκι..

Μαμμυ να σου ζήσει! Πολλά μωράκια γεννήθηκαν 17/11.

Εμεις γυρίσαμε σπίτι μας! Στο νοσοκομείο όλο γνωστές λεχωνες στο δωμάτιο. Περάσαμε κάποιες μικρό δυσκολίες αλλά όλα καλά ευτυχώς. Εγώ ανεβάζω πίεση αλλά λιγότερο από την πρώτη. Ο μικρός έχασε το 10%του βάρους κ έχει κ λίγο ικτερο. Οπότε έχουμε επανέλεγχο κ τάισμα πολύ συχνό για να πάρουμε τα πάνω μας. Είναι πολύ μικρούλης κ μου φαίνεται τόσο περίεργο..

Εγώ έχω πολύ καλή ανάρρωση. Ήδη μαγείρεμα, επλυνα πιάτα, έβαλα πλυντήριο κ φυσικά ασχολούμαι με τα μικρά.

Η κορη μου είναι τέλεια. Οπότε κουνιεται ο Μπεμπης έλεγε μαμά Μπεμπη καιει(κλαιει)..

Χθες ήταν λίγο δύσκολη μέρα γτ ο μικρός δ έκανε πολλά τσισα.. Δ του άρεσαν οι πάνες κ μας τα κάνε μόνο στο αλλαγμα.. Ευτυχώς όλα πλέον καλυτερα

Αντε Δοανι, ζιλιχερ κ ντιακανα με το καλό! Εσεις μείνετε..

Μόνο που το δοανακι δ ξέρει ημερομηνία..

Καλημερα κοριτσια μου!!!! Εγω φαινεται οτι εμεινα στο τελος για να εχω χρονο να φτιαχνω το πινακακι μας χαχα!!! Παντως και στα σεμιναρια που παρακολουθουσα παλι ειμαι η μονη που δε γεννησα ακομη χιχι!!! Σημερα ερχεται η μαμα μου και εχω καλο ενστικτο οτι θα μου φερει γουρι, για να δουμε!!! Κατα τις 2 τα ξημερωματα εδω βορεια εγινε σεισμος και ξυπνησαμε, ηταν αρκετα αισθητος, τον τελευταιο καιρο γινονται συχνα και ελπιζω να σταματησουν μην εχουμε κανεναν μεγαλυτερο, λοιπον μετα το σεισμο αφου ξυπνησα ειχα 2-3 μεγαλες συσπασεις και λεω αντε αυτο ηταν θα περιμενω λιγο μπας και χρειαστει να παμε κλινικη αλλα τπτ μετα!!! Κοιμηθηκα και τωρα εχω απλα λιγα πονακια παλι!!! 39κ1 και περιμενουμε!!! Σε μια βδομαδα το αργοτερο θα τον κραταω αγκαλιτσα τον ζουζουνο μου!!!! ΑΑΑ προλαβα και εβγαλα και φωτογραφια μπροστα σε στολισμενο δεντρο στο κεντρο της θεσσαλονικης με την κοιλιτσα μου και πολυ χαρηκα γτ τωρα αρχισαν να στολιζουν σιγα σιγα!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

37+ 1..

Σήμερα έχω καρδιοτοκογραφο σήμερα θα μάθω οριστική ημερομηνία για την καισαρικη η 24 η 29. Αν και με βλέπω νωρίτερα γιατί όσο περνάνε οι μέρες οι συσπασεις γίνονται πιο δυνατές αλλά ακανονιστες ακόμα. Για να δούμε.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Ναι, εμείς βάσει προγράμματος την Τετάρτη. :)

Στο χθεσινό ραντεβού η μπέμπα ήταν 3200 περίπου και απ΄ ό,τι είδε ο γιατρός έχει και πνευμονική λειτουργία/δείγμα ωριμότητας (είδε να αιωρούνται κάτι πραγματάκια στο αμνιακό υγρό). Πήγα χθες και πήρα βέβαια και την ένεση κορτιζόνης για να την κάνουμε την προηγούμενη.

Doani Λες όντως να είσαι η τελευταία; Για να δούμε!

Vikib Πόσο διαφορετικά από το ένα σκ στο άλλο,ε; Είδες πόσο ανησυχούσες και πώς είναι τελικά; Μπράβο και για την ανάρρωσή σου. Αυτά ακούω και παίρνω κουράγιο να είμαι γρήγορα στα πόδια μου για την μπεμπούλα. :D

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημέρα! Με το καλό ζιλιχερ! Δ έμεινε τπτ..

Δοανι ούτε για σένα.. 1βδομαδουλα..

Καμια σχέση με την πρώτη καισαρική. Τώρα κάνω τα πάντα αμέσως αλλά είναι γτ δ έχω κ εναλλακτικη

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Ntiakana.................ΠΗΤ 24/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Mama.mia.................1/11/2016... 3200γρ

Ισαβέλλα...................3/11/2016... 3210γρ

Vickiflower.................4/11/2016... 4150γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

Rania2810.................4/11/2016... 3160γρ

Ιlianna_P...................4/11/2016... 3000γρ

Kelk.........................7/11/2016... 3600γρ

Rennie......................9/11/2016... 3755γρ

Vikib.......................14/11/2016... 2900γρ

Mummy87...............17/11/2016... 3300γρ

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!:D

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...