Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Εχω νεοτερα και καθομαι σ αναμμενα καρβουνα.πηγα τουαλετα και ειδα στο σκουπισμα βλεννη μπολικη λευκη.σαν ζελε.πιο πηχτο.σορρυ για την περιγραφη.πηρα τον γιατρο αλλα μου ειπε να μην παω στο μαιευτηριο και οτι να εχω το νου μου ειτε για σπασιμο νερων ειτε για συσπασεις ανα 6-7'!αραγε να ερχεται η ωρα του μπεμπουλη;δεν ξερω.δεν το χω ξαναζησει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω νεοτερα και καθομαι σ αναμμενα καρβουνα.πηγα τουαλετα και ειδα στο σκουπισμα βλεννη μπολικη λευκη.σαν ζελε.πιο πηχτο.σορρυ για την περιγραφη.πηρα τον γιατρο αλλα μου ειπε να μην παω στο μαιευτηριο και οτι να εχω το νου μου ειτε για σπασιμο νερων ειτε για συσπασεις ανα 6-7'!αραγε να ερχεται η ωρα του μπεμπουλη;δεν ξερω.δεν το χω ξαναζησει.

Μαμμυ μου πλησιάζει.. Μάλλον το πωμα του τραχήλου ήταν αυτή η βλεννη

Αλλά δ μπορείς να ξέρεις πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού. Μπορεί να πάρει αρκετές ώρες..

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια μου! Εγώ είμαι μια χαρά. Ο μικρούλης είναι στο όριο για ικτερο, θηλαζει συχνά κ λίγο αλλά δ κάνει πολλά τσίσα.ανυπομονω να ρθει η Παρασκευή να γυρίσουμε σπίτι κ οι 4..να ναι όλα καλά μόνο γτ έχουμε κ ένα μικρό φυσημα τα κι. Η Ιωάννα προς το παρόν άψογη!

Mummy τι ωραια! Μαλλον πλησιαζει η ωρα!!! Με το καλο κοριτσι μου!!! Με βλεπω τελευταια να μενω τελικα χαχα! Εγω ανυπομονω να παω στο γιατρο κατα τις 8 που σχολαει και ο αντρας μου!!!

JhFkp2.png

Σε καταλαβαίνω... κι εγώ είδα απειροελάχιστη βλέννη και έσπευσα να σιγουρέψω τη βαλίτσα και τα διαφορά χαρτιά για τα τυπικά της εισαγωγής στο μαιευτήριο.

Είναι καθόλου ροζ η βλέννη; Όχι ότι είναι απαραίτητο για να είναι δείγμα έναρξης τοκετού βέβαια. Έχω ακούσει και για περιπτώσεις που μεσολαβεί και εβδομάδα από τη βλέννη μέχρι τη γέννα.

Τι καλά!

Άντε να δούμε και τα δικά μου τα χαΐρια που θέλω να κάνω προγραμματισμένη καισαρική... Ένα θα σας πω... αυτή τη στιγμή που μιλάμε η μαία μου (που δεν πήγε διακοπές το καλοκαίρι) βρίσκεται στο Αμπού Ντάμπι ... Θα πέσει πολύ γέλιο!

StW9p2.png etcKp3.png

Τι να σας πω βρε κοριτσια μου.δεν εχω δει κατι αλλο απο τοτε.αιμα η κατι τετοιο δεν εχω δει.

Εγω αναρωτιεμαι οσο χαζο κ αν ακουγεται.αν σπασουν τα νερα θα το καταλαβω γμτ ;;;;;

Βικυ μπραβο.πολυ χαιρομαι που εισαι καλα!!!!εφτασε κ η παρασκευη.τωρα για τον ικτερο κ το αλλο που ειπες δεν ξερω.

Ziliher αληθεια λες;;;;;;;;;;;ο.τι να ναι.ελπιζω θα γυρισει μεχρι τις 23:rolleyes:

Ντοανι με το καλο να πατε να δειτε τον μπεμπουλη.γραψε μας νεα οταν εχεις.......

Διαφημίσεις

ΜΑΜΗ Μ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΝΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ Μ ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΛΗ Μ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΝΤΟΑΝΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΤΟΚΤΟΡ

ΖΙΛΙΧΕΡ ΘΕΑ Η ΜΑΜΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΒΙΚΑΚΙ Μ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ

ΜΑΡΙΝΑ Μ ΕΜΑΣ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΌ ΜΗΝΑ.

ΜΑΜΗ Μ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΝΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ Μ ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΛΗ Μ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

ΝΤΟΑΝΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΤΟΚΤΟΡ

ΖΙΛΙΧΕΡ ΘΕΑ Η ΜΑΜΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΒΙΚΑΚΙ Μ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ

ΜΑΡΙΝΑ Μ ΕΜΑΣ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΌ ΜΗΝΑ.

Λες;;;;επειδη διαβαζα οτι αν εχει αιμα η κατι τετοιο ειναι το "πωμα" του τραχηλου.τι να πω!!!!ιδεα δεν εχω.τι κανει η μπουμπου σου;τα αλλα τεκνα;;;

ΕΛΑ ΜΑΜΗ Μ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? Η ΜΠΕΜΠΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Ο ΓΙΟΣ Μ ΔΕΝ ΠΟΛΥΖΗΛΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Μ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ. ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Κ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΛΙΓΗ ΚΥΠΡΟ Κ ΑΥΤΗ.

ΕΛΑ ΜΑΜΗ Μ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? Η ΜΠΕΜΠΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Ο ΓΙΟΣ Μ ΔΕΝ ΠΟΛΥΖΗΛΕΒΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Μ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ. ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Κ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΛΙΓΗ ΚΥΠΡΟ Κ ΑΥΤΗ.

Μπράβο! Και πάλι μπράβο! Με τόσα παιδιά και τόσες υποχρεώσεις παιδιών, με νεογέννητο στο σπίτι και έχετε και φιλοξενούμενη; Ουάου!!! :D:D:D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες και ολους!!!!

Μαμμυ ειχαμε κανενα νεακι?? μπορεσες να κοιμηθεις ή απο το αγχος σου ξαγρυπνησες???

Ζιλιχερ και εσενα βιαστικη ειναι η μπουμπου σου??

Εμας τα νεα μας ειναι καλα αλλα ακομα περιμενουμε! Ο αντρας μου λεει θα βγει σημερα και θα ειναι ταραξιας (17Νοεμβρη), εγω παλι λεω απο τη μια μπορει απο την αλλη πιστευω το πιο νωρις να σκασει μυτη την Κυριακη αλλιως θα τις φαμε ολες τις μερες!!!! Στον γιατρο ειδαμε οτι ειναι πιο χαμηλα το κεφαλακι του οποτε βαδιζουμε καλα, το υγρο αρχισε να λιγοστευει και ο πλακουντας ειναι γερασμενος οπως θα επρεπε σε αυτη τη βδομαδα που ειμαστε! Το μονο που μπορει να μου πει ο γιατρος ειναι οτι περιμενουμε! Ευτυχως δεν πηρε πολλα κιλα τις τελευταιες μερες κατα προσεγγιση 3350γρ τον εβγαλε! Οποτε ειμαι πιο ηρεμη σε περιπτωση που παρει ολες τις μερες! Ο γιατρος ειναι υπερ του φυσιολογικου και μου λεει να μη σκεφτομαι την προκληση απο τωρα εξαλλου εχω ακομα μεχρι την ΠΗΤ!!! Χτες μετα το γιατρο καναμε και βολτες στο κεντρο της Θεσσαλονικης και οταν γυρισα ειχα πονακια οπως και ολο το βραδυ! Σημερα που σηκωθηκα ειμαι καπως καλυτερα και ειπα να αρχισω δουλειες, ηδη μολις τελειωσα το σκουπισμα κα παω για σφουγγαρισμα!!!! Θα τον κουρασω τον μπεμπουλη!!!!

JhFkp2.png

Καλημέρα και από εμένα!

Doani Ναι, βιαστική μου φαίνεται η μικρούλα. :) Εννοείται ότι θέλω να κάτσω όσες μέρες είπαμε, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη δηλαδή. Νομίζω εκεί γύρω στα 3300 θα γεννηθεί.

Η κούραση όντως φέρνει συσπάσεις. Αν δεν θες να έχεις κάτι απρόοπτο ακόμα, πρόσεχε πώς σκύβεις.

Το μεσημεράκι θα πάμε στο τελευταίο ραντεβού με τον γιατρό μας. 3.040 γρ την περασμένη Πέμπτη, για να δούμε σήμερα. :D

Εντωμεταξύ, ενώ έφτιαξα βαλίτσα, νομίζω ότι κάτι ξεχνάω... Μου ΄χει κολλήσει αυτό στο μυαλό... χμ...

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Doani Ναι, βιαστική μου φαίνεται η μικρούλα. :) Εννοείται ότι θέλω να κάτσω όσες μέρες είπαμε, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη δηλαδή. Νομίζω εκεί γύρω στα 3300 θα γεννηθεί.

Η κούραση όντως φέρνει συσπάσεις. Αν δεν θες να έχεις κάτι απρόοπτο ακόμα, πρόσεχε πώς σκύβεις.

Το μεσημεράκι θα πάμε στο τελευταίο ραντεβού με τον γιατρό μας. 3.040 γρ την περασμένη Πέμπτη, για να δούμε σήμερα. :D

Εντωμεταξύ, ενώ έφτιαξα βαλίτσα, νομίζω ότι κάτι ξεχνάω... Μου ΄χει κολλήσει αυτό στο μυαλό... χμ...

Ζιλιχερ μου προσπαθουμε μπας και ερθει!!! Θελω να βγει μωρε να τον συναντησω τον πριγκιπα μου!!! Και εμας χτες ηταν το τελευταιο ραντεβου, τωρα ξανα θα τον δουμε live!!! Αν δεν εχω γεννησει μεχρι Σαββατο- Κυριακη θα παμε μονο για καρδιοτοκογραφο και μετα σειρα εχει η γεννα!!! Με το περπατημα παντως εχω μικροσυσπασουλες και φαινεται πως πλησιαζουμε!!! Αχ και εγω με τη βαλιτσα το ιδιο αγχος εχω αλλα οπως λεει και ο αντρας μου δε α πας και στο εξωτερικο, οτι ειναι θα με στειλεις να στο φερω! Η αληθεια ειναι οτι απο το σπιτι 20 λεπτα ειναι μεχρι την κλινικη!

JhFkp2.png

Κοριτσια!! μου λειπει η παρεα σας μα δεν προλαβαινω τρεχω διαρκως!! η μπεμπα με εχει βαλει σε διαιτα κ ασκηση νυχτα μερα!

Βικυ μου να σας ζησει!!

Μαμμυ εγω το πωμα το ενιωσα εσωτερικα και βρουυυππππ νερα Νιαγαρας!

Ζιλιχερ αποκλειεται να μη το καταλαβεις αν σπασουν! Ελπιω να μη σε προλαβει η μπεμπουλα σου μεχρι την καισαρικη!

Ντοανι ερχεται κ ο δικος σου ο μπεμπαρος!

Αχ τελεια!!! Δοξα το Θεο να ειμαστε ολες καλα με τα υπεροχα μωρακια μας!!

Ποσα συναισθηματα γεμιζουν τοσο δα μικρα ανθρωπακια!!!

Κορίτσια μου αγαπημένα και μωράκια υγιή και χαρούμενα, γεια σας! Εμείς είμαστε πολύ καλά! Γεννήθηκε η Ελπίδα μας στις 9/11/2016 3755γρ και 52 πόντους θηριάκι (στις 37+5 εβδομάδες)!... Μπήκε στη μονάδα προληπτικά αλλά στην απλή παρακολούθηση και την πήρα τη 2η μέρα! Όλη αυτή η παρατεταμένη αγωνία πήρε τέλος!! Είμαστε ξανά ευτυχισμένοι και ευγνώμονες! Με το θηλασμό το παλεύουμε λίγο γιατί έκανε ίκτερο και την έβαζα για 5 λεπτά στο κάθε στήθος μόνο και μετά της δίνω δικό μου. Το ξεπέρασε όμως χωρίς λάμπα και εύχομαι να τα καταφέρουμε αυτήν τη φορά. Δε με νοιάζει ειλικρινά, να είναι τα παιδάκια όλα καλά μόνο. Παρένθεση: την προηγούμενη της καισαρικής που είχα ήδη κάνει την εισαγωγή, έπεσε ο γιος μου και έκανε πάνω από 8 ράμματα στο μέτωπο. Ευτυχώς όλα καλά τώρα αλλά φαντάζεστε με τι καρδιά μπήκα για γέννα.... Να χτυπήσω ξύλο, έλεος πια, μόνο χαρές από δω και πέρα! Συγχαρητήρια σε όσες γεννήσατε να σας ζήσουν με υγεία και καλή τύχη εύχομαι! Όσες περιμένετε με το καλό κοπέλες μου να γνωρίσετε τη μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής σας! Φιλιά πολλά!!

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...