Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΒΙΚΗ Μ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΗ Μ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Κ ΟΙ 2 ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ

ΒΙΚΗ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ Κ ΣΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλημερα!!!!!!!!

Βικυ με το καλο να κρατησεις τον μπεμπουλη.

εμεις αυριο τελικα γιατρο!ειχε τοκετο!!!αν δεν γεννησω φυσιολογικα μπαινω με προκληση.7 μερουλες και σημερα!!!!!:-Pμου φαινονται αιωνας!!!!!!

Vickyflower να σας ζησει και εσας το μωρο σας!!!!!πω πω ολοκληρο παιδι!φυσιολογικα γεννησες;;;;καλη αναρρωση!!!!!!

ευχαριστω πολυ!!ναι φυσιολογικα,ολα καλα πηγαν ευτυχως ο μικρος προς το παρον πολυ ησυχος...

Vickyflower να σου ζήσει ο παιδαρος!

Αντε μαμμυ μου πλησιάζει κ για σένα η ώρα..

Το αντρακι μου έκλαψε στις 9κ5 κ μάλιστα πολύ τσιριδα..2900βγηκε.πηγα γρήγορα στο δωμάτιο κ μου το φέρανε. Θηλαζουμε. Νιώθω κανονικά τα πόδια κ μέχρι το βράδυ θα αλλάξω πλευρό. Αύριο πρωί σηκώνομαι. Είναι ίδιος η κορη(δλδ ο μπαμπας). Η μικρή μέχρι κ αγκαλιά τον πήρε. Μια χαρά καλοπερναει χωρίς εμενα

Το αντρακι μου έκλαψε στις 9κ5 κ μάλιστα πολύ τσιριδα..2900βγηκε.πηγα γρήγορα στο δωμάτιο κ μου το φέρανε. Θηλαζουμε. Νιώθω κανονικά τα πόδια κ μέχρι το βράδυ θα αλλάξω πλευρό. Αύριο πρωί σηκώνομαι. Είναι ίδιος η κορη(δλδ ο μπαμπας). Η μικρή μέχρι κ αγκαλιά τον πήρε. Μια χαρά καλοπερναει χωρίς εμενα

Βικυ να σου ζησει ο μπεμπουλης σου!!! Ολα μια χαρα! Καλη αναρρωση τωρα!!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Mama.mia.................1/11/2016... 3200γρ

Ισαβέλλα...................3/11/2016... 3210γρ

Vickiflower.................4/11/2016... 4150γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

Rania2810.................4/11/2016... 3160γρ

Ιlianna_P...................4/11/2016... 3000γρ

Kelk.........................7/11/2016... 3600γρ

Vikib.......................14/11/2016... 2900γρ

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!:D

JhFkp2.png

Να είναι πάντα γερός και τυχερός! :) :) :) Και η μικρή σου καλά το έχει πάρει, μπράβο! Θα περάσουν οι μέρες και θα πάτε και στο σπίτι. Και η ανάρρωσή σου πολύ καλά πάει μου φαίνεται... Μια χαρά!

StW9p2.png etcKp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ Κ ΕΓΚΥΟΥΛΛΕΣ ΠΏΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

Η ΜΑΜΑ ΕΙΡΗΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΥΠΝΟΣ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ.

Κοριτσάκια τι κάνετε; Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας!! Υπομονή στις υπόλοιπες κοντεύουν οι μέρες. Εμείς όλα καλά. Θηλάζουμε αποκλειστικά και αρχίσαμε να ρυθμίζουμε τις ώρες μας. Τα βράδυα μπορεί να κοιμηθεί πεντάωρο. Οι κολικοί πότε ξεκινούν;

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε; Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας!! Υπομονή στις υπόλοιπες κοντεύουν οι μέρες. Εμείς όλα καλά. Θηλάζουμε αποκλειστικά και αρχίσαμε να ρυθμίζουμε τις ώρες μας. Τα βράδυα μπορεί να κοιμηθεί πεντάωρο. Οι κολικοί πότε ξεκινούν;

Έχω την εντύπωση ότι ξεκινούν μετά το μήνα. Εσύ κάνε του το μασαζάκι και τις ασκησούλες με τα πόδια έτσι κι αλλιώς για να είσαι καλυμμένη. :) Πιες και κανένα γλυκάνισο, καλό θα κάνει.

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!

Βικυ να το χαιρεσαι το παλικαρι σου!!!!!με το καλο να γυρισετε σπιτι σας;;;πως ειστε;;;;

τα υπολοιπα κοριτσια και μπεμπακια πως ειστε μωρε;;;;;

Πειτε μας νεα και εντυπωσεις........εγω προσπαθω να ψιλοδιαβαζω για τον θηλασμο.θελω να θηλασω για να δουμε.βεβαια στην πραξη θα ειναι σιγουρα διαφορετικα αλλα επιμονη και πεισμα θελει!

Στειλτε νεακια......

Αααα!!!!!και τα δικα μας νεα:μεθαυριο ξανα γιατρακο και αν δεν κυριακη μπαινουμε βραδυ να γεννησουμε δευτερα στις 21!!!θα τρελαθω!!!!τα βραδια δεν κοιμαμαι.μετραω μερες και μου φαινεται απιστευτο.αφηστε που καθε μια ωρα σηκωνομαι για τουαλετα.αυτο μεχρι τις 4-5 το πρωι.μετα κοιμαμαι!!!!

Καλημερα κοριτσια! Εμεις ακομη εδω!!!! Δεν εχουμε κανενα σημαδι γεννας!!! Ελπιζω να μας ξαφνιασει ο μπεμπακος!!! Σημερα το απογευμα εχουμε γιατρο!!! Πιστευω θα εχει βαλει αρκετα κιλα και ισως εχουμε φτασει τα 3500!!! Σαββατο ερχεται και η μαμα μου απο Σουηδια, ελπιζω να φερει γουρι και να εχει ερθει και ο μπεμπης μας μεχρι τοτε αλλιως θα δουμε, αρχισα να σκεφτομαι την προκληση ειδικα αν εχει ξεπερασει σημερα τα 3500!!! ΠΗΤ εχω στις 25!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...