Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Δεν έχω λόγια να σας γράφω μόνο χαμόγελα έχω .χαίρομαι που πάνε όλα καλα για όλες μας!!!

Εμείς κάναμε σήμερα την τελική εξέταση για τα μάτια είναι όλα καλά.

Αναπτύσσονται φυσιολογικά! Σε 6 μήνες τώρα.

Εξακολουθούμε να είμαστε κουκλοι! !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω λόγια να σας γράφω μόνο χαμόγελα έχω .χαίρομαι που πάνε όλα καλα για όλες μας!!!

Εμείς κάναμε σήμερα την τελική εξέταση για τα μάτια είναι όλα καλά.

Αναπτύσσονται φυσιολογικά! Σε 6 μήνες τώρα.

Εξακολουθούμε να είμαστε κουκλοι! !!

Κουκλάκι ζωγραφιστό θα είναι ο μπεμπούλης! Και πρωτοπόρος! :D:D:D

Δόξα τω Θεό, όλα καλά πάνε και εύχομαι και για όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια να έχουμε τις καλύτερες στιγμές μπροστά μας.

StW9p2.png etcKp3.png

γεια σας κορίτσια όμορφα

μπήκα στα πεταχτά να σας πώ και τα δικά μας νέα.

Γεννήσαμε 7/11 τον μικρούλι μας, 3600. Ειναι μια απίστευτη φάτσα και έχουμε πάθει κακό μαζί του. Θηλάζουμε και ειμαστε σε ένα συνεχώμενο ξενύχτι. Απο χτες ήρθαμε σπιτάκι μας και ελπίζω να βρούμε σιγά σιγά τους ρυθμούς μας. Φιλιά σε όλες τις μανούλες και τα μωρακια τους.

Θα ξαναμπουμε να σας διαβασουμε μολις καταφέρουμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο

tt1d1da1

γεια σας κορίτσια όμορφα

μπήκα στα πεταχτά να σας πώ και τα δικά μας νέα.

Γεννήσαμε 7/11 τον μικρούλι μας, 3600. Ειναι μια απίστευτη φάτσα και έχουμε πάθει κακό μαζί του. Θηλάζουμε και ειμαστε σε ένα συνεχώμενο ξενύχτι. Απο χτες ήρθαμε σπιτάκι μας και ελπίζω να βρούμε σιγά σιγά τους ρυθμούς μας. Φιλιά σε όλες τις μανούλες και τα μωρακια τους.

Θα ξαναμπουμε να σας διαβασουμε μολις καταφέρουμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο

Να είναι πάντα γερός και καλότυχος ο μικρούλης! Ξετρελαθήκατε κι εσείς ,ε; :D

Κι εμείς μετράμε μέρες... όλο λέμε... αυτό είναι το προ-τελευταίο σκ χωρίς την μπέμπα, αυτή είναι η τελευταία Δευτέρα κτλ κτλ. Ό,τι και να κάνουμε είναι σημείο αναφοράς.

Vikib είσαι έτοιμη για αύριο;

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημέρα!ισαβελλα κ κελκ να σας ζήσουν τα μωρουλινια! Όταν βρείτε χρόνο γράψτε κ για τις γέννες σας..

Χθες δ θα έμπαινε κ η ρεννιε;

Δοανι νομίζω είσαι κοντά.. Κ συ κ η μαμμυ Το αργότερο από βδομάδα πιστεύω θα χετε κ σεις τα αγοράκια σας αγκαλιά!

Ιζαμπελλα μπράβο στον κουκλο σας!

Εγώ αγχώθηκα σήμερα.. Τελευταια μέρα.. Αύριο εισαγωγή για εξετασεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζιλιχερ! Πρακτικά έτοιμη είμαι ψυχολογικά δ ξέρω.. Χθες ήρθε η νονά της μικρής κ έτσι σήμερα έχει βολτουλες κ θα περάσει γρήγορα η μέρα. Αύριο θα πάμε στο πατρικό μου, θα ναι μαζεμένοι όλοι εκεί κ κατά τις 6εγω θα πάω νοσοκομείο. Μόνο η Δευτέρα με στεναχωρει που δ θα μπορώ να σηκωθω. Ακόμη δ ξέρω τι ώρα θα γίνει η καισαρική. Ούτε ξέρω τι θα φάω που μου είπαν ελαφριά κ μέχρι τις 12:30.καλα αύριο το βράδυ δ παίζει να κοιμηθώ, θα ναι πρώτη φορά μακριά από την κόρη μου..

Ευτυχώς έφτασε η ώρα γτ παρόλο που δ έχω συσπάσεις έχω κτ περίεργα που με παραπέμπουν ότι από βδομάδα θα χαμε έτσι κ αλλιώς αφίξεις..

Καλημέρα ζιλιχερ! Πρακτικά έτοιμη είμαι ψυχολογικά δ ξέρω.. Χθες ήρθε η νονά της μικρής κ έτσι σήμερα έχει βολτουλες κ θα περάσει γρήγορα η μέρα. Αύριο θα πάμε στο πατρικό μου, θα ναι μαζεμένοι όλοι εκεί κ κατά τις 6εγω θα πάω νοσοκομείο. Μόνο η Δευτέρα με στεναχωρει που δ θα μπορώ να σηκωθω. Ακόμη δ ξέρω τι ώρα θα γίνει η καισαρική. Ούτε ξέρω τι θα φάω που μου είπαν ελαφριά κ μέχρι τις 12:30.καλα αύριο το βράδυ δ παίζει να κοιμηθώ, θα ναι πρώτη φορά μακριά από την κόρη μου..

Ευτυχώς έφτασε η ώρα γτ παρόλο που δ έχω συσπάσεις έχω κτ περίεργα που με παραπέμπουν ότι από βδομάδα θα χαμε έτσι κ αλλιώς αφίξεις..

Ελαφριά -φαντάζομαι- θα εννοούν κάτι σχετικά στεγνό και σε μικρή ποσότητα, όχι καυτερό και πιθανόν όχι κάτι που μπορεί να ταράξει το έντερο (για να σου κάνουν κλύσμα ή να σου δώσουν το σιροπάκι σέννας που δίνουν καμιά φορά).

Καλό θα ήταν να γίνει νωρίς η καισαρική, μήπως και προς το απογευματο-βραδάκι μπορέσεις τουλάχιστον να σταθείς στα πόδια σου και να σου βγάλουν τον καθετήρα. Κι εγώ έτσι το σκέφτομαι για μένα - να οπλιστώ με κουράγιο και να περπατήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί θα με χρειάζεται το μωρό μου.

Δεν μπορώ να ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κοιμηθείς μακριά από την κόρη σου γιατί δεν έχω άλλο παιδάκι , αλλά προφανώς είναι πολύ πολύ δύσκολο και για τις δυο σας...

Ευτυχώς όμως είναι υπόθεση 1-2 ημερών η αναμονή και η ανάρρωση- Σου εύχομαι να περάσουν πολύ γρήγορα.

StW9p2.png etcKp3.png

δυστυχώς ζιλιχερ είναι 5βραδυα κ πρέπει να μείνω ξάπλα 24ωρες..

Εσυ που θα κάνεις επισκληρηδιο εννοείται το βραδάκι θα μπορείς να σηκωθεις

Ο άντρας μου λέει έχει προαισθημα ότι μεσημεράκι θα με βάλουν μετά τις 12

Κ σε μας παίζει μόνο κλυσμα . Όχι σιροπι

δυστυχώς ζιλιχερ είναι 5βραδυα κ πρέπει να μείνω ξάπλα 24ωρες..

Εσυ που θα κάνεις επισκληρηδιο εννοείται το βραδάκι θα μπορείς να σηκωθεις

Ο άντρας μου λέει έχει προαισθημα ότι μεσημεράκι θα με βάλουν μετά τις 12

Κ σε μας παίζει μόνο κλυσμα . Όχι σιροπι

Κι εγώ 3 βράδια θα μείνω. Δεν ήξερα ότι η ραχιαία είναι διαφορετική από την επισκληρίδιο. Όντως, 5 μέρες είναι αρκετές. Τουλάχιστον να περάσουν πιο γρήγορα μόλις συνέλθεις από τη νάρκωση.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Πως είστε ?

Πλέον δυσκινητη και μόλις προχθές μπήκα στο μήνα μου, έμειναν 17 μέρες ακόμα για να δω το τον μπεμπη μου, μου φαίνεται πως βιάζεται, έχω συχνά αλλά ακανονιστες συσπασεις, χωρίς να μεγαλώνει η ένταση του πόνου.τι να πω κορίτσια ενώ προχθές περπάτουσα άνετα τώρα με μεγάλη δυσκολια. Καμμια σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη, που είχα μόνο δυσπνοια και τπτ αλλο.

Πρέπει να κλείσω τη βαλιτσα να είναι έτοιμη.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Ευχαριστώ ράνια! Πως τα πάτε εσείς;

Πιστεύω αυτή τη φορά θα χω ακόμη πιο γρήγορη ανάρρωση. Ήδη σκέφτομαι το Σάββατο που θα μαστε σπίτι κ θα κόβουμε τούρτα..

Εγώ έχω ετοιμάσει τα πάντα. Έκανα κ το μπάνιο μου. Με δυσκολία έκοψα τα νύχια των ποδιών.. Κ μετά το μπάνιο νιώθω πτώμα λες κ έσκαβα..

Γενικα πονάω παντού. Συσπασεις δ νιώθω αλλά ο μικρός ίσως έχει μπει στη λεκάνη. Πιστεύω σύντομα θα έβγαινε έτσι κ αλλιώς

Ντιακανα κ γω έτσι από τη μια μέρα στην άλλη βαρύ να χωρίς να το καταλάβω ενω πριν πετουσα.κ δ μπορούσα να το συγκρίνω με την πρώτη γτ είχα αλλά θέματα τότε κ ήμουν όλο ξαπλα

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Mama.mia.................1/11/2016... 3200γρ

Ισαβέλλα...................3/11/2016... 3210γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

Rania2810.................4/11/2016... 3160γρ

Ιlianna_P...................4/11/2016... 3000γρ

Kelk.........................7/11/2016... 3600γρ

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!:D

JhFkp2.png

Καλημερα καλημερα!!!!!!!

Κελκ να σας ζησει το μωρο σας!!!!!!γερο να ειναι παντα!!!!!

ΒΙΚΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!Θα περασουν και οι ωρες και οι μερες!!!!!!!και εγω το ιδιο λεω στον εαυτο μου.σας εχω πει τι φοβιτσιαρα ειμαι!!!!!!!εγω βλεπω συριγγα και αλλαζω τετραγωνο.αλλα πιστευω θα το αντεξω!!!:tongue:Σκεψου οτι το αλλο σ.κ θα ειστε σπιτακι ολοκληρη φαμιλια!!!!μην ανησυχεις!!!!

εμεις εδω.χιχι.αυριο ντοκτορ!!!!σαν να μην περασε μια μερα!!!!!περπαταω και ξαναπερπαταω και ξαναματαπερπαταω!!!!!!!!!!!!

Εγω και η ντοανι εχουμε μεινει;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...