Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Viki τον χαιδευω αλλά είναι πολύ υπναρας. Τον λυπάμαι να τον κάνω μπάνιο τα μεσάνυχτα. Έτσι και αλλιως προσπαθώ να μην κλαει πολύ για να μην ξυπνήσει τα κορίτσια. Η παιδίατρος μου είπε μέρα με μέρα υα είμαστε καλυτερα. Ελπίζω!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Viki τον χαιδευω αλλά είναι πολύ υπναρας. Τον λυπάμαι να τον κάνω μπάνιο τα μεσάνυχτα. Έτσι και αλλιως προσπαθώ να μην κλαει πολύ για να μην ξυπνήσει τα κορίτσια. Η παιδίατρος μου είπε μέρα με μέρα υα είμαστε καλυτερα. Ελπίζω!

εχει κ ικτερο?καταλαβαινω..να χεις παιδακι που κοιμαται κ να το ξυπνάς?!αλλα κ μεις επρεπε στην κορη.σκεψου ότι πρεπει να τρωει ανα διωρο κ ότι δ τα ξυπνάμε βραδυ αν εχουν ανακτησει βαρος γεννησης +200γρ

koritsia να σας ζησουν...γεννησα και εγω στις 3.ο μπεμπης 3210 .θηλαζει αποκλειστικα και κουραζομαι πολυ.εγραψα την ιστορια μου αλλα σβηστηκε...οταν βρω χρονο θα επανελθω...με το καλο οι υπολοιπες.

Καλημερα κοριτσια!!!! Ισαβελλα μου να σου ζγσει και εσενα ο μπεμπαρος σου!!!! Να ειναι υγειης και καλοτυχος στη ζωη του!!! Θα περιμενουμε να μας πεις και εσυ την ιστορια σας!!!

Mummy εμεις μαζι παμε. μαζι θα περιμενουμε να σκασουν μυτη τα βλασταρια μας!!! Βεβαια εγω θα περιμενω μεχρι τις 25 αν δεν ερθει πιο μπροστα!!!

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Mama.mia.................1/11/2016... 3200γρ

Ισαβέλλα...................3/11/2016... 3210γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

Rania2810.................4/11/2016... 3160γρ

Ιlianna_P...................4/11/2016... 3000γρ

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!:D

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!!!!!!!!!γεμισαμε μωρουλινια!!!!!!καλη αναρρωση ομως να ευχηθω και στις μανουλες ολες που γεννησαν!!!!

Ισαβελλα να σας ζησει ο παιδαρος!!!!!!!να ειναι γερος!!!!!!!!:D

Ντοανακι χιχιχι.τελευταιες!!!:-Pσημερα που εχει ωραια μερουλα περπατησα περιπου 3τεταρτακια!!!!!!!!!

Θα ξαναπαω και το απογευμα!!!!!!!τραχηλος προχθες ερμητικα κλειστος!!!!!!!βαριεμαι εν τω μεταξυ παρα παρα πολυ να περπαταω τωρα σ αυτη τη φαση.αλλα με τραβολογαει ο αντρας μου με το ζορι!!!!!

Τα νεα σας μανουλες..........

Την αγκαλιαζει, τη φιλαει, της πιανει τα χερακια και τα ποδαρακια! Εμενα τοσα φιλια δεν μου δινει παντως! Χαχα! Θα δουμε , προς το παρων ειναι φοβερος!

Φοβερη εικονα!!!!!μακαρι να την εχει παντα ετσι.η καλυτερη εικονα για χριστουγεννα!!να τα χαιρεσαι και τα δυο!!!:-P

Καλημέρα και από εμένα!

Συγχαρητήρια σε όλες τις φρεσκομανούλες!

Εμείς έχουμε κλείσει καισαρική για τις 23-11 αλλά αν κρίνω από τη βιασύνη της μπεμπουλίτσας τις τελευταίες 2 μέρες, μας βλέπω για νωρίτερα. Είμαι τώρα 2 μέρες με συσπάσεις και φουλ μαγνήσιο. Άντε να δούμε πώς θα την κρατήσω μέσα άλλες 2 εβδομάδες...

Σήμερα έχουμε ραντεβού και με τον γιατρό το μεσημέρι - να δούμε τι θα μου πει. :)

StW9p2.png etcKp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΙΣΑΒΕΛΑ Μ ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ Κ ΔΥΝΑΤΟ

ΖΙΛΙΧΕΡ Μ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΗΡΕΜΙΑ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ Κ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ.

Γεια σας, μανούλες!

Μόλις μπήκαμε από τον γιατρό. 3.040γρ. η μπεμπουλίτσα, πήρε 250γρ. + από την προηγούμενη εβδομάδα.

Όλα καλά - μετράμε μέρες πια εμείς. Εντωμεταξύ λόγω των συσπάσεων των περασμένων ημερών, ο γιατρός μου έγραψε το αναβράζον trofocard (είπε ότι πιο αποτελεσματικό) ώστε να την κρατήσουμε λίγο ακόμα στην κοιλίτσα την ανυπόμονη μικρούλα. Και ξάπλα όσο μπορώ...

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, μανούλες!

Μόλις μπήκαμε από τον γιατρό. 3.040γρ. η μπεμπουλίτσα, πήρε 250γρ. + από την προηγούμενη εβδομάδα.

Όλα καλά - μετράμε μέρες πια εμείς. Εντωμεταξύ λόγω των συσπάσεων των περασμένων ημερών, ο γιατρός μου έγραψε το αναβράζον trofocard (είπε ότι πιο αποτελεσματικό) ώστε να την κρατήσουμε λίγο ακόμα στην κοιλίτσα την ανυπόμονη μικρούλα. Και ξάπλα όσο μπορώ...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΖΙΛΙΧΕΡ Μ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΑΛΑΡΑ ΗΡΕΜΑ Κ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Καλημερα κοιλουμπαρες, μαμαδουλες και μπεμπακια!!!

Τι κανετε?? Εμεις ακομα εδω περιμενουμε!!!! Αυριο το απογευμα θα παμε για καρδιοτοκογραφο να δουμε που βρισκομαστε!!! Παει και η 38η εβδομαδα!!! Χτες με επιασε ενας πονος στη μεση και πονος περιοδου και δεν ηξερα αν ειναι σημαδι οτι πλησιαζει η ωρα!!! Πετρωματακια ειχα αλλα οχι ιδιαιτερα πολλα και ο πονος ειναι συνεχομενος οποτε δεν μπορω να ξερω καθε ποτε ερχεται γτ απλα απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 12.30 το βραδυ που χειροτερευσε δε σταματησε εντελως καθολου!!! Αυτη τη στιγμη ειμαι καλυτερα, αντε να δουμε!!! Παντως περιμενω οτι θα ειναι πιο αισθητο οτι γενναω και γι'αυτο δεν ανησυχησα!

JhFkp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!

Ισαβελλα να σας ζησει!

Μπαινεται ολες σε τελικη ευθεια πλεον! doani και εγω οταν ξεκινηαν τα πονακια δεν περιμενα να ειναι "κατι" και γενικα μεχρι διαστολη 3 για μενα τουλαχιστον ηταν πολυ ανεκτα...μετα τα ειδα ολα!! οταν επιασα 3-4-5 ααασταααα (αργησε να ερθει ο πο*στης ο αναισθησιολογος για την επισκληριδιο) αλλα μετα οντως τα ξεχνας!!

Με αγαπη κ λατρεια ολες να αντικρυσετε γερα και δυνατα τα μωρακια σας!

:) :)

Καλημερουδια!!!!!!!!!!!!:D

και εμεις ακομη εδω!!!!!!!εγω ελαχιστα πονακια εχω που και που αλλα οχι κατι τραγικο!!!!!

Συσπασουλες κανω αλλα οχι συνεχομενες!!!!

Μανουλιτσες σας εχουν απορροφησει τα μωρουλινια???????:D

Ντοανι να μετρας αν κανεις συσπασεις με το ρολοι καθε ποτε.εγω την τριτη που ειχα παει γιατρο εκανα συσπασεις και μαλιστα μου εδειξε ο γιατρος πως να τις καταλαβαινω με το χερι γιατι δεν πονουσα!!!!!

για να δουμε!!!!!!

Μαμα.μια λες να πλησιαζω και εγω! Μακαρι!!!

Mummy δεν μπορω να τις καταλαβω ακριβως τις συσπασεις, καταλαβαινω κατι πετρωματακια και πολλες φορες πετρωνει στη μια πλευρα αλλα λεω μηπως ειναι και ο μπεμπης, ο πονος απο την αλλη ειναι συνεχομενος... Πφφφ δεν ξερω μακαρι να ειναι σημαδια και αυριο στον καρδιοτοκογραφο να μας πουν οτι εφτασε ο καιρος!!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...