Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Mama.mia.................1/11/2016... 3200γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

Rania2810.................4/11/2016... 3160γρ

Ιlianna_P...................4/11/2016... 3000γρ

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!:D

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε??? Ηλιανα και μαμα.μια να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!!! Σιγα σιγα ολες μεταφερομαστε στην κατω λιστα στο πινακακι!!! Με βλεπω να μενω παντως απο τις τελευταιες!!! Βικακι με γεια το μαι ται ευχομαι να το ευχαριστηθειτε και να κανετε πολλες βολτες!!! φιλακια σε ολες!!!

JhFkp2.png

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε??? Ηλιανα και μαμα.μια να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!!! Σιγα σιγα ολες μεταφερομαστε στην κατω λιστα στο πινακακι!!! Με βλεπω να μενω παντως απο τις τελευταιες!!! Βικακι με γεια το μαι ται ευχομαι να το ευχαριστηθειτε και να κανετε πολλες βολτες!!! φιλακια σε ολες!!!

Καλημέρααααα, όντως το πινακάκι έχει αρχίσει να έχει μεγάλο ενδιαφέρον!!!

Κι εγώ υποτίθεται είμαι από τις τελευταίες, αλλά πάμε για 23-11. Βλέπω όμως την μπεμπούλα να βιάζεται. Ίσως έχουμε λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο ... :D

StW9p2.png etcKp3.png

Εντωμεταξύ, στους τελευταίους 3 υπερήχους δεν μας έχει κάνει τη χάρη να την δούμε λίγο έτσι όπως έχει κατέβει μέσα στη λεκάνη. Ανυπομονώ να δω το προσωπάκι της! :) :) :) <3

StW9p2.png etcKp3.png

Κοπελαρες μου .κοιλουμπαρες και μωράκια καλησπέρα!!!

Να μας ζήσουν τα μωρά που ήρθαν γερά δυνατά υγιεί ευτυχισμένα να σας κάνουν πάντα περήφανες μανουλες!!!!

Οι υπόλοιπες περιμένω με αγωνία να.γεμίσει το πινακακι μας!!!

τι καλά!!!άρχισε να μυρίζει μωρουδιλα ολούθε! !!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ Κ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ

ΒΙΚΑΚΙ Μ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ? Κ ΕΣΥ ΜΑΜΗ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΕ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ?

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Τ ΘΕΟΥ. ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Όχι ειρήνη μου.. Εδώ ακόμη με τον μπεμπουλη μέσα. Άλλες 5μερες.. Σήμερα είχα ραντεβού. Αναγκαστικά εισαγωγή από Κυριακή κ όλη τη Δευτέρα δ θα μπορώ να σηκωθω λόγω ραχιαιας. Η Δευτέρα λίγο με στεναχωρει.. Δείχνει να πήρε βάρος ο μικρός αλλά εγώ υπολογίζω λιγότερο. Απλά το πρωί έτρεχα σε υπηρεσίες κ κουράστηκα πάρα πολύ. Κ νιώθω βαριά την κοιλιά μου

Κ η Μαμμυ χάθηκε..

Εφοδιαστηκα με ταπερ από μαμα κ πεθερά κ έτσι δ έχει μαγείρεμα τις επόμενες μέρες!

Περιμένουμε νεότερα από την μπεμπουλα σας αύριο.. Όλα καλά θα είναι!

Κοριτσακια καλημερουδια!!!!!!

δεν ειχα ιντερνετ!!!!!!

Ιλιαννα και Μαμα να σας ζησουν τα αγγελουδια σας!!!!να ειναι παντα υγιη!!!!!!!

εμεις εδω.περιμενουμε!!!!ειμαστε 3100!αν δεν γεννησω μεχρι τις 22 μπαινω με προκληση το βραδυ.πολυ περπατημα και βλεπουμε!!!!!ξανα ραντεβου την δευτερα!!!!

Βικακι εφτασε ο καιρος!!!!!!!αντε αντε!!!!!μη στεναχωριεσαι γλυκια μου!!!!!ολα καλα θα πανε.σκεψου οτι μετα θα ειστε 4!!!!!!!!!!

Ρανια πως το πηρε ο μικρος;;;την κοιταει;;;;;θελει να την ακουμπαει;;;;;

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!τι κανετε?πολυ βροχη εδώ σημερα κ βαρεθήκαμε κλεισμενοι μεσα..

https://4.bp.blogspot.com/-Q9xFrEhXPgA/V3-uKZfiXZI/AAAAAAAAbs0/gZiI8e5hKqEIp0ZzAVpV7LwQ0ZVmCTd4gCLcB/s1600/poso%2Bgala%2Bxoraei%2Bto%2Bstomaxi%2Btou%2Bneognou.jpg

ηθελα μερες να το βαλω αλλα ολο το ξεχνουσα.ειναι για το ποσο χωραει το στομαχακι του μωρου τις πρωτες μερες

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; έχουμε και άλλα γεννητούρια; Ο πρίγκιπας μου δεν μου αφήνει χρόνο να σας διαβάσω. Είμαστε καλά, τα κορίτσια δεν ζήλεψαν, έχουμε λίγο θέμα με τον θηλασμό. Θηλάζει το πολύ 10 λεπτα και κοιμάται και δεν καταφερνω να τον ξυπνησω για να φαει περισσοτερο με αποτέλεσμά να ξυπνάει κάθε λίγο και να πεινάει. Δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου, ελπίζω σύντομα να αλλάξει!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; έχουμε και άλλα γεννητούρια; Ο πρίγκιπας μου δεν μου αφήνει χρόνο να σας διαβάσω. Είμαστε καλά, τα κορίτσια δεν ζήλεψαν, έχουμε λίγο θέμα με τον θηλασμό. Θηλάζει το πολύ 10 λεπτα και κοιμάται και δεν καταφερνω να τον ξυπνησω για να φαει περισσοτερο με αποτέλεσμά να ξυπνάει κάθε λίγο και να πεινάει. Δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου, ελπίζω σύντομα να αλλάξει!

μαρινα να του χαιδευεις μαγουλακι-αυτακι,στην αναγκη ξεντυσε τον κ κανε τον ντουζακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...