Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Μπράβο ειρήνη! Μεγαλώνει η μπεμπουλα σας.. Ωραία που είναι ησυχη

Ωραία μαρίνα! Στο σπίτι θα βρείτε τους ρυθμούς σας. Έλεος πια με αυτούς τους επισκέπτες.. Δ θέλω κανεναν:mad:

Εμείς βόλτα στο εξοχικό το πρωί. Καφέ με θέα τη θάλασσα. Μετά κάστανα στο τζάκι. Κ τώρα σπίτι ήσυχα. Ανυπομονώ για το ραντεβού μεθαυριο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΝΤΕ ΜΑΡΙΝΑ Μ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙΣΕΤΕ

ΒΙΚΗ Μ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΗΡΕΜΟΙ Κ ΧΑΛΑΡΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΑΣ.

Κορίτσια τωρα κατάφερα να μπω...Γεννήσαμε κι εμείς. Το αντράκι μας βγήκε 3 κιλά..Δεν μπορώ να το συνηδητοποιησω ακόμα κορίτσια..Τον κοιτάω οταν μενω μονη μου με τις ώρες και δεν τον χορταίνω. Εχω ξεχάσει τα πάντα με μιας..όλες τις δυσκολιες της κύησης,την ταλαιπωρία των πρώτων ημερών μετά την καισαρική, τα πάντα...χαλάλι όλα..Τώρα ζούμε κι εγώ κι ο άντρας μου γι αυτή την φατσουλα. Μας χαμογελάει και λιώνουμε. Αφήστε που η όλη διαδικασία-ταλαιπωρία είναι φοβερό δέσιμο για το ζευγάρι...Με το καλό και στα δικά σας τα υπόλοιπα κορίτσια. Με ένα πόνο εύχομαι αλλά και με παραπάνω να είναι θα δείτε ότι μετά δεν θα θυμάστε τίποτα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε εναπομεινασες εγκύους, μανούλες κ μωράκια;

Εμείς μια χαρά. Ήρθε κ το μαι ται μου! Ανυπομονώ να βάλω τον μικρό..! Μου φαίνεται πιο απλό από το σλινγκ!

Κορίτσια τωρα κατάφερα να μπω...Γεννήσαμε κι εμείς. Το αντράκι μας βγήκε 3 κιλά..Δεν μπορώ να το συνηδητοποιησω ακόμα κορίτσια..Τον κοιτάω οταν μενω μονη μου με τις ώρες και δεν τον χορταίνω. Εχω ξεχάσει τα πάντα με μιας..όλες τις δυσκολιες της κύησης,την ταλαιπωρία των πρώτων ημερών μετά την καισαρική, τα πάντα...χαλάλι όλα..Τώρα ζούμε κι εγώ κι ο άντρας μου γι αυτή την φατσουλα. Μας χαμογελάει και λιώνουμε. Αφήστε που η όλη διαδικασία-ταλαιπωρία είναι φοβερό δέσιμο για το ζευγάρι...Με το καλό και στα δικά σας τα υπόλοιπα κορίτσια. Με ένα πόνο εύχομαι αλλά και με παραπάνω να είναι θα δείτε ότι μετά δεν θα θυμάστε τίποτα..

Να είναι γερός και τυχερός πάντα!

Γυρίσατε κιόλας σπίτι;:D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας κοριτσια!!

Βλεπω γινεται πανικος απο γεννητουρια, θα μπω να διαβασω αναλυτικα αλλη στιγμη!

Συγχαρητηρια σε ολες, Μαρινα ,Ρανια, Ιλιανα, σορρυ αμα ξεχναω καμια, τρεχωωωω....

Γεννησα κ εγω 1/11 τη μπεμπαρα μου 3200 και την εχω κρεμασει στο στηθος και θηλαζουμε! :) Σημερα ηρθε και η παιδιατρος σπιτι να τη δει!!! αχχχχ εχω λιωσει λεμε...

Βαλτε με στη λιστα με τα γεννητουρια!

Θα μπω αλλη ωρα να σας πω λεπτομερειες!

Φιλια πολλα!!!!!!!

Και καλη αναμονη στις υπολοιπες να ξετρελαθειτε και εσεις!!!!!!

Καλησπερα σας κοριτσια!!

Βλεπω γινεται πανικος απο γεννητουρια, θα μπω να διαβασω αναλυτικα αλλη στιγμη!

Συγχαρητηρια σε ολες, Μαρινα ,Ρανια, Ιλιανα, σορρυ αμα ξεχναω καμια, τρεχωωωω....

Γεννησα κ εγω 1/11 τη μπεμπαρα μου 3200 και την εχω κρεμασει στο στηθος και θηλαζουμε! :) Σημερα ηρθε και η παιδιατρος σπιτι να τη δει!!! αχχχχ εχω λιωσει λεμε...

Βαλτε με στη λιστα με τα γεννητουρια!

Θα μπω αλλη ωρα να σας πω λεπτομερειες!

Φιλια πολλα!!!!!!!

Και καλη αναμονη στις υπολοιπες να ξετρελαθειτε και εσεις!!!!!!

Συγχαρητήρια!!! :D:D:D

Πωπωωωωω, όσο πλησιάζει και η δικιά μας μέρα ανυπομονώ ακόμα περισσότερο!!!!!!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...