Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Ιlianna_P.................ΠΗΤ 11/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

Rania2810.................4/11/2016... 3160γρ

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!:D

JhFkp2.png

Μαμα.μια λογικα εχεις γεννησει και εσυ μιας και εμπαινες καθημερινα! Ελπιζω να ειναι ολα καλα, οπως και στα αλλα κοριτσια που μπηκαν με καισαρικη και προκληση χτες!!!! Περιμενουμε και αλλα χαρμοσινα!!!! Καλημερα σε ολες και καλο Σαββατοκυριακο!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλιτσες!

Ρανια να την χαιρεστε την πριγκηπεσσα σας!!!!!!!να ειναι παντα καλα και γερη!!!!!!πιστευω αυριο μεθαυριο θα πατε σπιτακι σας να σας δει και ο αδερφακος σας!!!:P

Τι κανετε κοριτσοπουλα;;;;;ειρηνη;;;ιζαμπελλα;;;;τα μικρα σας;;;;

εμεις εδω.τα ιδια!δουλιτσες σπιτι και παει λεγοντας!!!!πλεον μου φαινονται ολα βουνο!!!εμεις τριτη εχουμε γιατρο και για να δουμε τι θα μας πει!!!:P

Ντοανακι επιασες δουλεια;;;;;;με το πινακακι!ευχαριστουμε!!!!!

Βικυ τα νεα σου;;;;

Τα ίδια Μαμμυ . Σπίτι με τη μικρή. Ήσυχος ο μικρός σήμερα. Σήμερα θα έκανα φακές. Ψάχνω στο ντουλάπι, τπτ.. Τελικά γλυκό ξινό κοτόπουλο. Η μικρή δ έχει πολύ όρεξη όμως τις τελευταίες μέρες. Αύριο θα πάμε βόλτα στο εξοχικό. Κ γω Τρίτη έχω ραντεβού. Αλλά θα είμαι από το πρωί στους δρόμους για κτ δουλειές. Πλέον ανυπομονώ πολύ να δω τον μπεμπουλη..

Τα ίδια Μαμμυ . Σπίτι με τη μικρή. Ήσυχος ο μικρός σήμερα. Σήμερα θα έκανα φακές. Ψάχνω στο ντουλάπι, τπτ.. Τελικά γλυκό ξινό κοτόπουλο. Η μικρή δ έχει πολύ όρεξη όμως τις τελευταίες μέρες. Αύριο θα πάμε βόλτα στο εξοχικό. Κ γω Τρίτη έχω ραντεβού. Αλλά θα είμαι από το πρωί στους δρόμους για κτ δουλειές. Πλέον ανυπομονώ πολύ να δω τον μπεμπουλη..

Ου καλα εισαι!την εχω πατησει κ εγω με φακες ετσι οπως λες πολλες φορες.να νομιζω και να ειμαι σιγουρη πως εχω.και πλεον τα παιρνω δυο δυο τα σακουλακια να βρισκονται αφου δε ληγουν.εγω ειχα φτιαξει τη δευτερα που μας περασε και κοντεψα να φαω ισαμε 30 ελιες μαζι με τις φακες!

Μηπως η μικρη εχει αρχισει και ψιλιαζεται τον ερχομο του παλικαριου;;;;;;και αρχισαν οι ζηλοτυπιες;;;;;

καλα να περασετε αφου αυριο θα πατε βολτιτσα!!!!λογικα ο καιρος θα ειναι καλος!!!!

Και εγω ανυπομονω αλλα και ψιλοφοβαμαι λιγο ταυτοχρονα.θεο τον εκανα τον γιατρο.βαλε με ανθρωπε μου με ραντεβου.ΟΧΙ αυτος.εκει στο περιμενε.

Τι σε φοβίζει; γτ να μπεις βρε με ραντεβού; για πρόκληση; αν δ έχει έρθει η ώρα είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε καισαρική. Καλή γτ είναι απαραίτητη σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δ παύει να ναι χειρουργείο. Έχεις περάσει κ πιο δύσκολα. Μια χαρά θα τα καταφέρεις!

Μ αρέσει που νόμιζα ότι είχα κ κόκκινη φακη κιόλας.. Δ νομίζω να μη τρώει γ αυτό. Χθες είχε φάει πολύ σούπερ πρωινό κ μετά πίτα. Απλά το βράδυ πάλι δ έφαγε. Σήμερα τελικά οκ. Έφαγε τώρα το μεσημεριανό. Αφού ξέρω ότι της αρέσουν κινέζικα κ τετοια

Ελπίζω να χει ωραία μέρα γτ θα μάστε παραθαλάσσιο. Σήμερα είχε μια ήλιο μια συννεφιά. Βέβαια εγώ λιγουρευομαι κάστανα στο τζάκι. Κ είδα κ μια διαφήμιση κ θέλω μελομακαρονα τώρα..

Πάντως όταν λέμε στη μικρή αν θέλει να βγει ο αδερφός της να παίζουν λέει ναι μες στην τρελή χαρά. Όταν βγει που όλο θα κλαίει κ θα κοιμάται κ θα θηλαζει δ ξέρω τι θα κάνει..

Χθες το βράδυ ήρθε στο κρεβάτι μας για ύπνο.. Καιρό είχε..

Τι σε φοβίζει; γτ να μπεις βρε με ραντεβού; για πρόκληση; αν δ έχει έρθει η ώρα είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε καισαρική. Καλή γτ είναι απαραίτητη σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δ παύει να ναι χειρουργείο. Έχεις περάσει κ πιο δύσκολα. Μια χαρά θα τα καταφέρεις!

Μ αρέσει που νόμιζα ότι είχα κ κόκκινη φακη κιόλας.. Δ νομίζω να μη τρώει γ αυτό. Χθες είχε φάει πολύ σούπερ πρωινό κ μετά πίτα. Απλά το βράδυ πάλι δ έφαγε. Σήμερα τελικά οκ. Έφαγε τώρα το μεσημεριανό. Αφού ξέρω ότι της αρέσουν κινέζικα κ τετοια

Ελπίζω να χει ωραία μέρα γτ θα μάστε παραθαλάσσιο. Σήμερα είχε μια ήλιο μια συννεφιά. Βέβαια εγώ λιγουρευομαι κάστανα στο τζάκι. Κ είδα κ μια διαφήμιση κ θέλω μελομακαρονα τώρα..

Πάντως όταν λέμε στη μικρή αν θέλει να βγει ο αδερφός της να παίζουν λέει ναι μες στην τρελή χαρά. Όταν βγει που όλο θα κλαίει κ θα κοιμάται κ θα θηλαζει δ ξέρω τι θα κάνει..

Χθες το βράδυ ήρθε στο κρεβάτι μας για ύπνο.. Καιρό είχε..

Νομιζα οτι δεν ειχε ορεξη γενικα.οχι για το φαγητο.χαχαχαχα

τα καστανα τα λιγουρευομαι κ εγω.αλλα δεν εχουμε ουτε τζακι ουτε καστανα!!!:confused:

εγω εφαγα πατατακια μολις με κετσαπ.εφτιαξα κ εναν κορμο.και τωρα καθομαι.

Νομιζω οτι καλυτερα να μπω με τεχνητους π.χ να ξερω αποψε μπαινω.για να δουμε την τριτη τι θα πει.

Διαφημίσεις

Α όχι.. Μες στην τρελή χαρά κ ενέργεια είναι. Καλά δ τρώει λόγο. Απλά όχι όσο συνήθως. Ωραίος ο κορμός..! Εμένα μου αρέσουν τα πακοτινια με κέτσαπ. Έχουμε φάει ήδη δύο φορές κάστανα. Την πρώτη ήταν ωραία. Βραστα όμως. Αν βρούμε θα πάρουμε αύριο. Έχει λαϊκή. Τζάκι έχουμε στο εξοχικό. Μπορείς να τα κάνεις στο μάτι της κουζίνας αν δ είναι κεραμικο

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Μ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ

ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΜ ΚΑΚΑ Κ ΝΑΝΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΔΑΚΙΑ Κ ΜΑΝΟΥΛΛΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

Γεια σας κορίτσια. Έχουμε και άλλα γεννητούρια; ειρήνη μου πολύ χαίρομαι για εσάς! Εμείς όλα καλά. Αύριο επιτέλους γυρίζουμε σπιτάκι μας. Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο με τις επισκέψεις αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Μέχρι και παιδι με βήχα μας έφεραν. ευτυχώς αύριο θα πάμε στο σπίτι μας να ηρεμησουμε.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...