Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Κορίτσια γεννησαμε. Όλα καλά 3300 άλλα κατέβηκε μόνο ο ένας όρχις. Μου είπαν να μην ανησυχω. Μέχρι 6 μηνών μπορεί να κατέβει. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα

Συγχαρητήρια!!!! Να είναι πάντα γερός και καλότυχος! Μην ανησυχείς για το πουλάκι του-είναι συχνό φαινόμενο. :D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρίνα, να σας ζήσει ο μικρούλης! Να είναι γερός και καλότυχος! Πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Και της κουμπάρας μου ο γιος γεννήθηκε έτσι και κατέβηκε μετά από μόνο του. Είναι πολύ σύνηθες.

Άντε με το καλό να μάθουμε και τα νέα των υπολοίπων!

Ειρήνη μου, τι νέα απʼ τη μπεμπούλα;

2016.pnghHGHp3.png

Κορίτσια γεννησαμε. Όλα καλά 3300 άλλα κατέβηκε μόνο ο ένας όρχις. Μου είπαν να μην ανησυχω. Μέχρι 6 μηνών μπορεί να κατέβει. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα

Μαρίνα να σας ζήσει! Να μην ανησυχείς, θα κατεβει

Ρανια και ηλιανα να σας ζήσουν κ σας! Λογικά έχετε κάνει τις πρώτες αγκαλιές..

Ειρήνη δ ανησυχώ. Δ έχω συσπασεις, πετρώματα.,πονους.αλλα ποτέ δ ξέρεις. Τώρα που έμειναν μόνο 10μερες κ είναι όλα έτοιμα άρχισα να ανυπομονώ..

Η μπεμπουλα πως είναι; ποτέ θα βγείτε;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Ιlianna_P.................ΠΗΤ 11/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Marina-mou...............4/11/2016... 3300γρ

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!:D

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

ΑΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ? ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ Π ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Π ΝΑ Μ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ. ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Καλησπερα κοριτσοπουλα!!!!!

Μαρινα να σας ζησει!!!!να ειναι γερος και να τον καμαρωνετε!!!!!

Ευχομαι γρηγορη αναρρωση και σε σενα!!!χορτασε τον χαδια και φιλια!!!!!!

Λογικα θα εχει γεννησει και η Ρανια και η Ιλιαννα και η Ισαβελλα!!!!!περιμενουμε νεα!!!!

Οντως Μαμα.μια που εισαι;;;;;γεννησες;;;;;

οι υπολοιπες τι κανετε;;;εμενα με εχει πιασει ορεξη για μαγειρεμα!!!να δω ποιος θα τα πλυνει μετα τα κατσαρολικα.εφτιαξα μεχρι στιγμης 2 φαγητα και τωρα θα φτιαξω και πιτα.με σφολιατα ετοιμη ομως δεν καθομαι να ανοιξω φυλλο.

ΑΚΑΛΕ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ? ΒΓΗΚΑΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ Π ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Π ΝΑ Μ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ. ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Μπραβο σας.δοξα τω θεο!ολα καλα να πανε και να ηρεμησετε στο σπιτακι σας!!!!!!!παρτην αγκαλιτσα οσο μπορεις.

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια, Ράνια μου! Να είναι πάντα υγιής και τυχερή κι εσείς αντίστοιχα να την καμαρώνετε την Ιόλη σας!

Ειρήνη μας, μπράβο! Τα καλά νέα να μην τα ξεχνάς, να χαιρόμαστε κι εμείς μαζί σας!

Mama mia;;;;; Πού είσαι;;;

2016.pnghHGHp3.png

ΡΑΝΙΑ Μ ΓΛΥΚΙΑ ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΙΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. Χ Χ Χ

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΡΕΝΗ Μ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ Π ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Σ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ Κ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ Μ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ.

Κοριτσια μου γεννησαμε το πρωι 9.10 την Ιολη μας 3160γρ. Ολα καλα, τωρα βρηκα ιντερνετ! Με το καλο και στα δικα σας! Ειρηνη μου πολυ χαρηκα με τα νεα σας!

Συγχαρητήρια! Να την χαίρεστε κ να την καμαρώνετε! 😀😀😀

StW9p2.png etcKp3.png

Να σας ζήσει ρανια η κουκλίτσα! Γερή, τυχερή κ ευτυχισμένη πάντα στη ζωή της. Γράψε αντιδράσεις του μικρού όταν έρθουν σε επαφή.

Μπράβο Μαμμυ! Τι καλό έκανες; εγώ έκανα αρακά μετά από πολύ καιρό γτ δ τον λιγουρευομουν στην εγκυμοσύνη κ η μικρή δ έφαγε καθόλου. Ενώ της αρέσει κανονικά. Κ έτσι της έδωσα πιτουλα με σπιτικό φύλλο της γιαγιάς.. Χι χι.. Σιγά μην ανοίξω κ φύλλο..

Κ η ισαβελλα θα έμπαινε με πρόκληση; Αντε να σου ζήσει κ σένα κορίτσι! Φαντάζομαι θα ναι τώρα αγκαλιά!

Σίγουρα η μαμά. Μια γέννησε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...