Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες!!!!!!!!!

Ντοανι σε περιμενει δουλιτσα απο αυριο.......:tongue:εχεις να συμπληρωσεις μπεμπινια στο πινακακι μας.........:P

πως ειστε;;;;;σε ολες οσες γεννατε αυριο με το καλο............

θα αντικρυσετε τα ζουζουνελια σας μωρε!!!!:Pτι χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Βικυ μπραβο σου για τη γενικη.αφου ειχες κουραγιο να πας και βολτιτσα.μια χαρα.:Pεγω σπιτι.ο αντρας μου δουλευει.ο μικρος τεντωνεται που και που.οχι τοσο συχνα.αλλα τον νιωθω.

Πειναω πολυ και συνεχεια!!!!!!αυτα τα ολιγα απο εμας!!!!!

Σημερα το πρωι βρηκα μια γνωστη στο σουπερ και μου εκανε την καρδια περιβολι.σκιαχτηκα η αληθεια ειναι.μου ειπε εχεις να τραβηξεις πονους απο τα ραμματα απο κατω.χ@στηκα πανω μου σας λεω.μου ρθε να κλαψω.μετα λεω οτι ειναι να γινει θα γινει.εχει ο θεος.να ειναι καλα το μωρο και ας πονεσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ όλες!

Πρόσεξα ότι λέει για πόσα τετραγωνικά είναι αλλά από το τι λένε μέχρι την πραγματικότητα καμιά φορά έχει απόσταση. Θα δω πώς θα πάει τότε με τον καιρό και το καλοριφέρ και βλέπουμε.

Γυρίσαμε από τον γιατρό πριν λίγο. Η μπέμπα έφτασε 2.800γρ., όλα καλά και με το λώρο γύρω από το κεφαλάκι της, είναι χαλαρός, και κλείσαμε και ραντεβού για την καισαρική. 23-11 εμείς. :D

Τελεια τα νεα σας.αρχισε να μετρας αντιστροφα μερουλες.:P

Τελεια τα νεα σας.αρχισε να μετρας αντιστροφα μερουλες.:P

Ναι ναι, ήδη μετράμε και τα σκ που θα είμαστε ως ζευγάρι άνευ μπεμπούλας. Να κανονίσουμε και εξόδους! :) :)

mummy87 Μην ακούς τον έναν και τον άλλον. Το κάθε σώμα ανταπεξέρχεται διαφορετικά στον πόνο. Κι εγώ που χα κάνει καισαρική πέρισυ (για την αφαίρεση των ινομυωμάτων) με τρελάνανε οι αναισθησιολόγοι στην μορφίνη για να μην πονάω, ενώ ο γιατρός μου είχε προτείνει μόνο βολταρέν, με αποτέλεσμα να πέσει την 1η μέρα η πίεσή μου στο 3 (!) και να μην μπορώ φυσικά να σηκωθώ όπως έπρεπε. Τώρα που θα ξανακάνω καισαρική, θα σου πω, αν και έχω άλλη ψυχολογία, ξέρω τι να περιμένω και πιστεύω ότι δεν θα με ταλαιπωρήσει.

Και για να ευθυμήσουμε (αν κι εμένα πάλι κατάφερε να με εκνευρίσει την ώρα που μιλούσαμε...) : Το είπα στη μαμά μου ότι κανονίσαμε για 23/11. Πρώτη αντίδραση: "Μα, καλά δεν θα είναι πολύ μεγάλο το μωρό τότε;" (σημ.: 39 εβδομάδων). Δεύτερη αντίδραση: "Γιατί το αλλάξατε; Αφού μου είχατε πει 18/11." Απάντηση: "Ο γιατρός θεώρησε ότι αφού μπορούμε, καλό είναι να πάρει λίγες μέρες ακόμα." Απάντηση μάνας: "Κι εγώ τι θα κάνω να έρθω από τις 15/11; Έπρεπε να το ξέρω για να βγάλω αργότερα εισιτήριο." (σημειωτέον : μηδέν βοήθεια σε όλη την εγκυμοσύνη, με πολλή δουλειά και κούραση εκ μέρους μου).

Είναι πάντως αυτό που μου λέτε κι εσείς και μου πε και μια φίλη μου: Το καλύτερο που έχω να κάνω για την ηρεμία μας είναι να το πάρω απόφαση και να μην έχω καμιά αξίωση για να μην στεναχωριέμαι. Ααααα και όταν περάσουν οι πρώτες μέρες που θα βλέπω ότι θα έχει έρθει για τουρισμό να της βγάλω και το εισιτήριο της επιστροφής.

Παραλίγο να το ξεχάσω - μου είπε ο γιατρός φουλ μαγνήσιο, να αποφεύγω να περπατάω και να είμαι σε καθιστή θέση πολλή ώρα ώστε να μην προκαλέσουμε τον τοκετό νωρίτερα.

Αυτά τα νέα μας. :D

Με το καλό οι μανουλίτσες αύριο!!! Καινούριες αφίξεις να κάνουν παρέα με τον μπέμπη-ποντικάκι της Ιζαμπέλας και την κουκλίτσα της Ειρήνης! :D:D:D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Κορίτσια πώς είστε; Μπήκα να σας πω μόνο μια καλησπέρα..Θα κάνω ένα μπάνιο να χαλαρώσω και σε λίγο θα πέσω για ύπνο γιατί έχουμε πρωινό ξύπνημα. Έφτασε ο καιρός επιτέλους..Θα τα πούμε με το καλό όταν γεννήσω. Με το καλό και στις άλλες κοπέλες που γεννάνε αύριο και αντε να παιρνουν σειρά και οι επόμενες!!!!

Διαφημίσεις

Μαμμυ μου.2,5μερες την κάναμε τη γενική.κ τα περισσότερα με τον άντρα μου.εγω σε δόσεις.

Μην ακούς την καθεμια..μπορει να μην έχεις πολλά ράμματα η να αντέχεις πιο πολύ τον πόνο.τους πόνους της γέννας του σε ξεχνάς

Ζιλιχερ με το καλό.αφου μπορείτε να περιμένετε..πες τη μαμά σου να το αλλάξει το εισιτήριο.κ ότι το καθυστερείτε για την αλλαγη ζωδιου:tongue:

Ηλιάνα,ρανια κμαρινα με το καλό να πάρετε στην αγκαλιά σας τα νινακια σας!περιμένουμε νεότερα οποτε μπορεσετε

Καλημερα κοριτσια!!!! Ειμαι ετοιμη να πιασω δουλεια και να ανανεωσω το πινακακι μας με γεννητουρια!!! Με το καλο σημερα σε ολες τις κοπελες που θα γεννησουν!!!!

Μαμα.μια που χαθηκες εσυ χτες??? λες να εχουμε ευχαριστα και απο εσενα???

Εμεις εδω στη θεση μας ακομα! Νιωθω οτι η κοιλια αρχισε να κατεβαινει λιγακι και ο μπεμπης δεν εχει σταματησει να κλωτσαει!!! Μετα θα μου λειψουν βεβαια οι κλωτσιες του!!! Εκει που λεω οτι τελειωσα με πλυσιματα αρχισαν να μου δινουν φορμακια πανουλες και τσουπ παλι απο την αρχη χαχα!!!

JhFkp2.png

Καλημέρα! Λογικά γεννησανε τα κορίτσια. Κ αν όχι ακόμη σε λίγο θα ναι αγκαλιά με τα μωράκια τους..

Ύποπτη η εξαφάνιση της μαμά. Μια..

Δοανι που να δεις μετά τη συχνότητα των πλυντηριων..

Κ μένα κατέβηκε πολύ η κοιλιά μου. Ελπίζω να μην έχουμε τπτ έκτακτο. Δ έχω ετοιμάσει βαλίτσα. Έχω ότι χρειάζομαι αλλά δ τα έχω βάλει μεσα

Καλημέρα! Λογικά γεννησανε τα κορίτσια. Κ αν όχι ακόμη σε λίγο θα ναι αγκαλιά με τα μωράκια τους..

Ύποπτη η εξαφάνιση της μαμά. Μια..

Δοανι που να δεις μετά τη συχνότητα των πλυντηριων..

Κ μένα κατέβηκε πολύ η κοιλιά μου. Ελπίζω να μην έχουμε τπτ έκτακτο. Δ έχω ετοιμάσει βαλίτσα. Έχω ότι χρειάζομαι αλλά δ τα έχω βάλει μεσα

Και εμενα Βικακι μερα με τη μερα βλεπω οτι αλλαζει η κοιλια! Λιγο να περπατησω και τσουπ τον νιωθω πιο χαμηλα! Το ΣΚ θα παω βολτιτσες με τον αντρα μου! Βολτα στην παραλια της Θεσσαλονικης αν δε βρεχει!!!! ;)

Φανταζομαι μετα χαμος τα πλυντηρια και απορω πως θα τα στεγνωνω!!!! Αν ζητησω και στεγνωτηριο δε με βλεπω καλα χαχα!!!

Απο βαλιτσα εγω αφησα αυτα που χρησιμοποιω τωρα χτενα οδοντοβουρτσα σαμπουαν σφουγγαρι, τα υπολοιπα ειναι ολα ετοιμα!!! Αλλα δεν αγχωνομαι οτι ξεχασω θα μου το φερει ο αντρας μου!!!:D Χτες πρεπει να ειχα λιγες συσπασουλες το βραδακι αλλα τιποτα ιδιαιτερο!!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Και εμενα Βικακι μερα με τη μερα βλεπω οτι αλλαζει η κοιλια! Λιγο να περπατησω και τσουπ τον νιωθω πιο χαμηλα! Το ΣΚ θα παω βολτιτσες με τον αντρα μου! Βολτα στην παραλια της Θεσσαλονικης αν δε βρεχει!!!! ;)

Φανταζομαι μετα χαμος τα πλυντηρια και απορω πως θα τα στεγνωνω!!!! Αν ζητησω και στεγνωτηριο δε με βλεπω καλα χαχα!!!

Απο βαλιτσα εγω αφησα αυτα που χρησιμοποιω τωρα χτενα οδοντοβουρτσα σαμπουαν σφουγγαρι, τα υπολοιπα ειναι ολα ετοιμα!!! Αλλα δεν αγχωνομαι οτι ξεχασω θα μου το φερει ο αντρας μου!!!:D Χτες πρεπει να ειχα λιγες συσπασουλες το βραδακι αλλα τιποτα ιδιαιτερο!!!!

Καλά αν περπάτημα χαμός από πόνους κάτω.. Ειδικά χθες που πηγαίναμε με το ρυθμό της μικρής γτ την είχαμε χωρίς καροτσι

Εμένα μου άρεσε πολύ κ προς το λιμάνι. Πολύ ωραία την κάνανε. Την τελευταία φορά είχε κ έκθεση με κρητικά προϊόντα όταν έτυχε να παμε

Οπωσδήποτε θα έρθω μες στην άνοιξη. Λιγουρευομαι κ κτ φαγωσιμα

Στην κόρη μου έκανα κτ υπερβολές κάθε μέρα μπάνιο κ όλα καθαρά αλλά δ ξέρω μην ο μικρός έχει γουλιες πχ η εκεί που τον αλλάζεις κ είναι καθαρός τα κατουραει όλα.. Αλλιώς δ θα βάζω τόσο συχνά. Θα χω μαζί κ της μικρής οπότε θα γεμίζει το πλυντηριο

Εγώ έχω δει διαφορά με τον αφυγραντηρα όταν απλώνω. Έξω δ μπορώ να άπλωσω. Η μαμά μου τα βάζει στο καλοριφέρ η τα βγάζει χωλ δίπλα στους σωλήνες. Εγώ το πήρα το πλυντηριο-στεγνωτηριο! Μεγάλη βοηθεια

Εγώ δ θέλω να τον στέλνω 50χλμ να τα φέρει.. Την Τετάρτη θα την κλείσω.

Ίσως ήταν προπαρασκευαστικες. Δ έχω νιώσει ποτε

ΡΑΝΙΑ Μ Κ ΙΛΙΑΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ Κ ΣΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΣΑΣΧΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ Μ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΒΙΚΗ Μ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ Κ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14.

ΝΤΟΑΝΑΚΙ Μ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΗΡΕΜΗΣΑΙ Κ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...