Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολα καλα θα πανε κοριτσακια!αλλη μια μερα με την κοιλιτσα.κ σε μιαμιση με τα μπεμπακια αγκαλιτσα!

Να θυμηθειτε να μου τα λετε εμενα στις 13αυτα αν εχει μεινει καμια..

Αυτο που με ενοχλει στο θεμα της θερμανσης η ρυπανση απο τα τζακια κ αυτα που δ θα επρεπε να καινε..κατανοητο ως ενα βαθμο αλλα δ ειναι εδω τοσοι πολλοι αυτοι που δ μππρουν να βρουν ξυλα.

Οταν νοικιαζεις δ μππρεις να κανεις κ πολλα.απλα εμεις ειχαμε σαν προυποθεση να καινε παντα στις πολυκατοικιες που νοικιαζαμε.

Παρασκευη ειναι η ρανια,η μαρινα κ η ηλιανα;η ισαβελλα ποτε ειναι;

Μαμα.μια πουεξαφανιστηκες;

[a2810;2605463]Τι κανει το κουκλακι μας μαμα κουκουβαγια,!!" θα ειναι ο γερακος της παρεας!

Αγαπιόμαστε τώρα.κάνουμε καγκουρό. Άσε που καταχ@σαμε το κόσμο το απόγευμα στο μπάνιο και ηρέμησε το παιδι μου!!κοιμάται ούτε για φαΐ δε ξύπνησε! !!

Πω πω κορίτσια κανονικά αύριο είχα ΠΗΤ! !!!

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? Πω κοριτσια ανυπομονω και εγω να ερθει η στιγμη που θα αντικρισω τον μπεμπουλη μου! Εμεις πηγαμε χτες στο γιατρο και μεγαλωσαμε αρκετα! Το ειχα καταλαβει λογω της κοιλαρας μου, φτασαμε τα 3100-3200γρ ολοκληρο θηριακι το γιαβρακι μου! Συσπασεις ή ανησυχητικα πονακια δεν εχω ακομα και πιστευω αν δεν παρω ολες τις μερες εχω τουλαχιστον αλλες δυο βδομαδες! Αχ αυτος ο πονος στη λεκανη και στη μεση δεν αντεχεται! Πρεπει να σηκωνομαι απο τα χαραματα!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Με το καλό κορίτσια,περιμένουμε νεακια.

Είχα δύσκολη νύχτα. Πονοκεφαλο και πόνους χαμηλά και το κοριτσι μιυ μέντα μάτι γαρίδα από τις 4, πριν μια ώρα κοιμήθηκε. Δενηθελε με τον μπαμπά της να κοιμηθεί μόνο εμένα ήθελε, τα είδα όλα, έφτασα στα όρια μου. Αν είμαι καλά δεν με νοιάζει κάθομαι και όλη νυχτα. Είχε πολύ καιρό σίγουρα πάνω από χρόνο να ξυπνήσει έτσι τόσο νωρίς.Καλημερα

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Καλημερα!

Λοιπον κοριτσακια με το καλο σημερα να κανετε τις εξετασεις κ αυριο να αντικρυσετε τα μωρακια σας!ολα θα γινουν γρηγορα κ ολα θα πανε καλα!καλη αναρρωση κ περιμενουμε νεοτερα..

Αχ ντιακανα κ μενα πριν δυο βραδυα ειχε ανησυχο υπνο κ ολη μερα δ μπορουσα να σταθω απο τον πονοκεφαλο.ευτυχως χθες κοιμηθηκε καλα.ελπιζω σημερα να τελειωσουμε τις δουλιτσες κ να παμε κ καμια βολτα..αυτο παλι που μονο η μαμα μας κανει;ειδικα για τον υπνο..!

Α δοανακι μου δωσες ωραια ιδεα!μου κανε κτ νερα το κιν μου κ ετσι πηρα καινουριο λογω γενεθλιων-γεννας-εορτων..πιοεγαλο,καλυτερη καμερα κ θα κανει κ βιντεοκληση!

Καλημερα!

Λοιπον κοριτσακια με το καλο σημερα να κανετε τις εξετασεις κ αυριο να αντικρυσετε τα μωρακια σας!ολα θα γινουν γρηγορα κ ολα θα πανε καλα!καλη αναρρωση κ περιμενουμε νεοτερα..

Αχ ντιακανα κ μενα πριν δυο βραδυα ειχε ανησυχο υπνο κ ολη μερα δ μπορουσα να σταθω απο τον πονοκεφαλο.ευτυχως χθες κοιμηθηκε καλα.ελπιζω σημερα να τελειωσουμε τις δουλιτσες κ να παμε κ καμια βολτα..αυτο παλι που μονο η μαμα μας κανει;ειδικα για τον υπνο..!

Α δοανακι μου δωσες ωραια ιδεα!μου κανε κτ νερα το κιν μου κ ετσι πηρα καινουριο λογω γενεθλιων-γεννας-εορτων..πιοεγαλο,καλυτερη καμερα κ θα κανει κ βιντεοκληση!

Χαιρομαι Βικακι που βοηθησα! Και εμενα μου πηρε καινουριο κινητο ο αντρουλης μου γιατη γιορτη και για τη γεννα γιατι ηθελα ενα να βγαζει ωραιες φωτογραφιες τον μπεμπουλη μας! ;)

JhFkp2.png

Με το καλό κορίτσια,περιμένουμε νεακια.

Είχα δύσκολη νύχτα. Πονοκεφαλο και πόνους χαμηλά και το κοριτσι μιυ μέντα μάτι γαρίδα από τις 4, πριν μια ώρα κοιμήθηκε. Δενηθελε με τον μπαμπά της να κοιμηθεί μόνο εμένα ήθελε, τα είδα όλα, έφτασα στα όρια μου. Αν είμαι καλά δεν με νοιάζει κάθομαι και όλη νυχτα. Είχε πολύ καιρό σίγουρα πάνω από χρόνο να ξυπνήσει έτσι τόσο νωρίς.Καλημερα

Χαχα, ο δικος μου ειναι συνεχεια ετσι

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα!

Με το καλό, με το καλό!!! :D:D:D:D

Κι εκεί που περιμέναμε τόσους μήνες (προσωπικά δεν κατάλαβα πώς πέρασαν), έρχεται η ώρα εκείνη. Τι όμορφα! Εγώ εκτός απροόπτου έχω 2 εβδομάδες ακριβώς. Χθες κουραστήκαμε πολύ με τον άντρα μου. Σιδερώσαμε 4 πλυντήρια με ρούχα-πετσέτες-σεντόνια της μικρής, φτιάξαμε συρταριέρα, ντουλάπες και μας μένουν μόνο οι βαλίτσες μας. Τουλάχιστον, αν αποφασίσει να μας έρθει νωρίτερα, να είμαστε έτοιμοι.

Να σας ρωτήσω κάτι που θέλω. Εμείς έχουμε καλοριφέρ στο σπίτι με αυτόνομη θέρμανση. Επίσης, το χειμώνα κάποιες μέρες θα κάνει κρύο (στην Κρήτη είμαστε) περίπου τέλος Ιανουαρίου το υπολογίζουμε και φέτος. Υγρασία λόγω της θάλασσας και της Αφρικής, έχουμε χειμώνα -καλοκαίρι. Εξαιτίας του κόστους του πετρελαίου σκεφτόμουν να πάρουμε ένα (;) θερμοπομπό και τώρα λόγω μπεμπούλας ίσως και αφυγραντήρα. Έκανα μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ και λίγο μπερδεύτηκα για το πόσο μεγάλος αφυγραντήρας θα είναι οκ (πόσα λίτρα, πόση ισχύ;) είτε για τον ενιαίο χώρο (σαλόνι -κουζινα) είτε για το δωμάτιο της μικρής. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μάρκα (αν όχι δημόσια, σε πμ) ; Επίσης, αξίζει να πάρω θερμοπομπό; Ή επειδή δεν θα έχουμε αναμμένη την θέρμανση όλο το χειμώνα, δεν θα χρειαστεί; Βέβαια, έχουμε μωρό φέτος, οπότε ίσως να πρέπει να ανάψουμε πιο πολύ κι ας μην κρυώνουμε οι μεγάλοι... Τι με συμβουλεύετε; Ξέρω ότι δεν πρέπει να είναι σάουνα το σπίτι, αλλά τις περασμένες χρονιές, αν λίγο κρυώναμε, ντυνόμασταν λίγο παραπάνω και είμασταν οκ. Το μωρό όμως;

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Με το καλό, με το καλό!!! :D:D:D:D

Κι εκεί που περιμέναμε τόσους μήνες (προσωπικά δεν κατάλαβα πώς πέρασαν), έρχεται η ώρα εκείνη. Τι όμορφα! Εγώ εκτός απροόπτου έχω 2 εβδομάδες ακριβώς. Χθες κουραστήκαμε πολύ με τον άντρα μου. Σιδερώσαμε 4 πλυντήρια με ρούχα-πετσέτες-σεντόνια της μικρής, φτιάξαμε συρταριέρα, ντουλάπες και μας μένουν μόνο οι βαλίτσες μας. Τουλάχιστον, αν αποφασίσει να μας έρθει νωρίτερα, να είμαστε έτοιμοι.

Να σας ρωτήσω κάτι που θέλω. Εμείς έχουμε καλοριφέρ στο σπίτι με αυτόνομη θέρμανση. Επίσης, το χειμώνα κάποιες μέρες θα κάνει κρύο (στην Κρήτη είμαστε) περίπου τέλος Ιανουαρίου το υπολογίζουμε και φέτος. Υγρασία λόγω της θάλασσας και της Αφρικής, έχουμε χειμώνα -καλοκαίρι. Εξαιτίας του κόστους του πετρελαίου σκεφτόμουν να πάρουμε ένα (;) θερμοπομπό και τώρα λόγω μπεμπούλας ίσως και αφυγραντήρα. Έκανα μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ και λίγο μπερδεύτηκα για το πόσο μεγάλος αφυγραντήρας θα είναι οκ (πόσα λίτρα, πόση ισχύ;) είτε για τον ενιαίο χώρο (σαλόνι -κουζινα) είτε για το δωμάτιο της μικρής. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μάρκα (αν όχι δημόσια, σε πμ) ; Επίσης, αξίζει να πάρω θερμοπομπό; Ή επειδή δεν θα έχουμε αναμμένη την θέρμανση όλο το χειμώνα, δεν θα χρειαστεί; Βέβαια, έχουμε μωρό φέτος, οπότε ίσως να πρέπει να ανάψουμε πιο πολύ κι ας μην κρυώνουμε οι μεγάλοι... Τι με συμβουλεύετε; Ξέρω ότι δεν πρέπει να είναι σάουνα το σπίτι, αλλά τις περασμένες χρονιές, αν λίγο κρυώναμε, ντυνόμασταν λίγο παραπάνω και είμασταν οκ. Το μωρό όμως;

Το μωρο θελει θερμοκρασια σταθερη γυρω στους 22 βαθμους. Αν θεωρεις οτι χωρις θερμανση τους πιανεται δεν χρειαζετε κατι παραπανω απο αφυγραντηρσ

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μάρκα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω. Για τα λίτρα στα χαρακτηριστικά λέει κ για πόσα τετραγωνικά.

Εμείς έχουμε και θερμό πομπό για έξτρα. Πχ λίγο στο μπάνιο. Η λίγο πριν ξαπλώσουμε. 18-22ειναι καλή θερμοκρασία. Εγώ και η μικρή δ θέλουμε 20κ πάνω. Αν υπάρχει η δυνατότητα κάντε πιο πολύ πετρελαιο

Ευχαριστώ όλες!

Πρόσεξα ότι λέει για πόσα τετραγωνικά είναι αλλά από το τι λένε μέχρι την πραγματικότητα καμιά φορά έχει απόσταση. Θα δω πώς θα πάει τότε με τον καιρό και το καλοριφέρ και βλέπουμε.

Γυρίσαμε από τον γιατρό πριν λίγο. Η μπέμπα έφτασε 2.800γρ., όλα καλά και με το λώρο γύρω από το κεφαλάκι της, είναι χαλαρός, και κλείσαμε και ραντεβού για την καισαρική. 23-11 εμείς. :D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...