Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

• Καλή τύχη! 1

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΓΚΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ

ΡΑΝΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Π ΜΠΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ.

βρε ειρηνη μου τωρα το διαβασα προσεκτικα. Εκαναν μεταγγιση στη μικρη; πως ειναι τωρα;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια κ μπεμπακια!

Ρανια χαιρομαι που εισαι καλυτερα

Κ μενα ποναει η μεση αλλα γτ ψες βραδυ εκανα δουλειες.η γενικη συνεχιζεται κ σημερα με ρυθμους χελωνας..

Υγρασια δ ξεω αν θα χουμε λογω προσφατης μετακομισης αλλα αφυγραντηρα εχουμε.προς το παρον δ εχει πολυ κρυο.με κουβερτα σκεπαζομαστε.αν κ ψες ηθελε παπλωμα.το καλο ειναι οτι εχουμε κ a/c κ ενα θερμοπομπο που μπορουμε να βαζουμε επιπλεον εκτος απο τα καλοριφερ που εχουν ξεκινησει να καινε εδω..!

Για τη μικρη δ ξερω ακομη αν θα βολεψει φετος υπνοσακος η παπλωμα.δ ξεσκεπαζεται αλλα δ της αρεσει κ η ζεστη

Βικυ μου εισαι λιγο καλυτερα ψυχολογικα;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κατάλαβα Ράνια. Υπάρχουν κάποια κόλπα στονιντερνετ που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ψάξε που είμαι σίγουρη πως το έχεις κάνει.

Τα εχω ψαξει ολα. Βαλαμε και αυτοκολλητα, αφυγραντηρα τα παντα αλλα ειναι φοβερη κατασκευη η πολυκατοικια. Μονοτουβλο! Για τα παιδια φοβαμαι. Εχουμε και αυτη την κληρονομικοτητα με το αναπνευστικο! Βραστα,!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πω ρανια,οικονομικο το σπιτι αλλα με προδιαθεση κ τον μικρο τοσο συχνα αρρωστο θα μετεκομιζα..

Κοιτα,δ ειμαι κ καλα..αλλα δ σκεφτομαι τη νοσηλεια για να μη στεναχωριεμαι.τωρα με εχει πιασει το συνδρομο της φωλιας κ ξεθεωνομαι στις δουλειες αλλα τουλ ειμαι πιο ηρεμη κ χαλαρη χωρις εκκρεμοτητες.μονο δυο θεματακια εχω.την εισαγωγη απο την προηγουμενη για τις εξετασεις κ τη ραχιαια που δ σηκωνεσαι ενα 24ωρο.γι αυτο λεω να τα ξαναρωτησω την αλλη βδομαδα μπας κ τα γλυτωσω.κ ελπιζω να ειμαι απο τις πρωτες καισαρικες γτ εχουν πολλες εκεινη τη μερα.στην ουσια τη δευτερα μονο δ θα δω την κορη μου.το βραδινο με πειραζει για μενα γτ δ θα χω κτ να κανω κ σιγουρα θα μεινω ξυπνια

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες καλησπερα!!!!!!!!

Μιας και μιλατε για υγρασια,εμας και το παλιο και τωρα σ αυτο εχουμε.αφυγραντηρα τωρα λεμε να παρουμε με το μωρο.τουλαχιστον κατι θα κανει πιστευω.παντως λιγα ειναι τα σπιτια που δεν εχουν.σε πολυκατοικιες ειδικα που γινονται αρπα κολλα ,ποιος θα δωσει λεφτα απο τους ιδιοκτητες για καλα υλικα και για μονωσεις κοκ!!!!!εβλεπα ειδησεις τωρα και με επιασαν τα νευρα μου.ανθρωποι ψαχνουν να καψουν ο.τι βρουν για να ζεσταθουν.χαμος!!!!!

Τα νεα σας;εγω τπτ το ιδιαιτερο.περιμενω......

μου εδωσε χθες μια λιστα η μαια του γιατρου και γελασα με τον αντρα μου!τα πραγματα τα εχω ηδη φτιαξει.και μου ειπε η κοπελα οπωσδηποτε βουτυρο κακαο-λιποζαν γιατι στεγνωνουν τα χειλη μετα τον τοκετο.τελοσπαντων.και μου λεει ο καλος μου για να δω:τι γραφει!!αφου τελειωνει ριχνει κατι γελια.του λεω γιατι γελας:μου λεει οπως την κοβω τη λιστα κοστιζει κανα 300-400ευρω αν δεν τα ειχες κιολας τα πραγματα!τα ειδε αρκετα και πεθανα απ τα γελια!!!!χαχαχα!παντως οντως ο.τι εχει σχεση με τα μωρα και τα παιδια γενικως ειναι πανακριβο.

Γεια σας κορίτσια! Πως είστε; Ετοιμαζόμαστε; Ειρήνη μου υπομονή και σύντομα όλα θα περάσουν. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην έχεις το μωράκι σου στο σπίτι. Κορίτσια μια μέρα έμεινε μόνο! Πως έχει περάσει ο καιρός. Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε με αγωνία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Αν δεν ξαναμιλήσουμε σύντομα καλά γεννητούρια σε όλες!!!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Γεια σας κορίτσια! Πως είστε; Ετοιμαζόμαστε; Ειρήνη μου υπομονή και σύντομα όλα θα περάσουν. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην έχεις το μωράκι σου στο σπίτι. Κορίτσια μια μέρα έμεινε μόνο! Πως έχει περάσει ο καιρός. Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε με αγωνία. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Αν δεν ξαναμιλήσουμε σύντομα καλά γεννητούρια σε όλες!!!

Με το καλο να κρατησεις το αστερακι σου μεθαυριο αγκαλια.και να εχεις μια γρηγορη αναρρωση.αχ περασε ο καιρος!!!!!ολα να πανε καλα για ολες τις εγκυουλες.περιμενουμε νεα σου........με το καλο!!!!!!!

Μαρινα μου τι ωρα κλεισατε χειρουργειο? Λοιπον κοριτσια μου μετα τις κορτιζονες σημερα ειμαι σουπερ! Λες και εχω παρει ναρκωτικα! Χαχα! Οσον αφορα τον αφυγραντηρα μιυ τον προτεινε η ιδια η παιδιατρος περυσι για αυτο πηρα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις ευτυχως μονο σε μια γκαρσονιεριτσα που αφησαμε αρον-αρον οταν εμεινα εγκυος ειχαμε υγρασια.ο αφυγραντητρας χρησιμο εργαλειο αλλα παρτε κ ενα ρολοι που να δειχνει θερμοκρασια-υγρασια γτ δ πρεπει να ειναι κ πολυ χαμηλη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...