Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΓΚΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ

ΡΑΝΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΩΡΑ ΠΙΑ Π ΜΠΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μολις γυρισαμε!!!!!!!την αλλη τριτη ραντεβου.τοτε μου ειπε θα με κοιταξει με το χερι και μετα καθε 4 μερες αν δεν γινει τπτ εκτακτο.ο μπουμπουκος μου μια χαρα.μου ειπε αν καταλαβω τπτ να τον παρω τηλ αμεσως ή να παω στο μητερα!οποτε λογικα εχω ακομη.:P

μου φαινεται απιστευτο!!περασε ο καιρος τοσο πολυ!θα τρελαθω οταν τον δω!!!!!!:P

Το μονο που μετραει ειναι γερα παιδια!!!!τιποτε αλλο δεν εχει σημασια!!!!!

ΑΝΤΕ ΜΑΜΗ Μ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Χ Χ

Καλησπέρα κορίτσια..Ειρήνη υπομονή κ θα περάσουν όλα..Το μωρό σου είναι πολύ δυνατό. Το ισχιο αφού το βρηκαν έγκαιρα μην φοβάσαι τίποτα. Διορθώνεται..

Εγώ τελικά την Παρασκευή μπαίνω για καισαρική..39 εβδομαδων ακριβώς. .Αυτές τις μέρες νιωθω την κοιλιά τελειως τσιτα κ πολύ βαριά, κ νερό που πινω βαραινω. Ποναω κ χαμηλά οταν σηκωνομαι η κουραζομαι. Κατά τ άλλα τα ίδια..Από θηλαστρο έχετε καμία άποψη;

ΙΛΙΑΝΑ Μ ΑΝΤΕ ΗΡΘΕ Κ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ

Γειά σας, είμαι από τις μανούλες Δεκεμβρίου, μόλις τελείωσα από το ραντεβού μου, 29/11 με προγραματισε ο γιατρός. Έχω μια κόρη 29 μηνών και τώρα περιμένω μπεμπη. Καλό μας μήνα κορίτσια και με το καλό να δεχτούμε τα μωράκια μας.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ Σ. ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ Κ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ Σ

Δ πειραζει ειρηνη.αν αυτο σας παει πιο γρηγορα σπιτι ειναι για καλο!

Ηλιαννα με το καλο!καισαρικη λογω θεσης ε;θηλαστρο για τι χρηση θες;προληπτικα δ υπαρχει λογος.αν υπαρχει θεμα στην αρχη χρειαζεται νοσοκομειακο που το νοικιαζεις.αν θες να κανεις τραπεζα καλυτερα μετα το σαραντισμο να χει εδραιωθει η γαλουχια να μη δημιουργηθει θεμα υπερπαραγωγης

Διαφημίσεις

Rania 8 Ιουλίου 2014 γέννησα την κόρη μου. Με καισαρικη λόγω θέματος με την καρδιά και απαγορεύεται να ανεβάσω πίεση. Το ίδιο και τώρα.

Irenespyros σου εύχομαι σύντομα να πάτε σπιτάκι σας και όχι άλλες ταλαιπωρίες.

Βρίσκομαι στην 34+5, έχει στ σταματήσει το τικερακι μου θα το διορθώσω κάποια στιγμή. Η πητ μου κανονικά είναι 9/12, κ λόγω τουμικρου θέματος που έχω ο καρδιολογος μόνο με καισαρικη μου έχει πει να γέννησω.

Στο πρώτο τρίμηνο είχα εμετους και σιελορια, όλη την ώρα έφτυνα. Οι εμετοι ήταν υποφερτοι σε σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη όπου νοσηλεύτηκα για αφυδατωση, δραμα τότε, βέβαια δεν σταμάτησαν, κράτησαν μέχρι τον πέμπτο μήνα, οπότε στη δεύτερη εγκυμοσύνη παρόλο που είχα εμετους ήμουν σε καλύτερη κατάσταση μπορούσα να λειτουργησω.

Έφτασε η μέρα της αυχ.διαφανειας, αυξημένο βγήκε 1:80 για σύνδρομο νταουν, έκανα αμνιοπαραγκετηση και όλα καλά. Έπειτα η καμπύλη σακχαρου, οριακά αυξημένη δεν χρειάστηκε βέβαια να κάνω δίαιτα, μόνο να μην τρώω γλυκά και ευτυχώς γιατί είχα απεχθεια στα γλυκά. Β επιπέδου και ντοπλερ όλα καλά . Και πέρασε ο καιρός νερό, δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός, βοηθάει όταν έχεις και ένα μικρό να κυνηγας, βέβαια η κούραση είναι μεγαλυτερη.

Θα γέννησω σέ δημόσιο, αυτά τα λίγα από μένα.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

ΡΑΝΙΑ ΤΑΙΖΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ Κ ΣΕ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ? Η ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ Κ ΕΙΣΑΙ ΟΚ?

Ναι κοριτσι μου. Ειμαι λιγο καλυτερα. Μαλλον με πειραξε η υγρασια που εχω στο σπιτι. Βαλαμε λιγο a/c και συνηλθα καπως.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Έβαλε κρύο..η μικρή μου ήρθε στο κρεββατι μου τα ξημερώματα με κρύα χεράκια κ ποδαράκια για να την ζεστανω, από σήμερα υπνοσακος.

Ο αφυγραντηρας Rania κάνει δουλειά τραβά όλη την υγρασία.

Έβαλε κρύο..η μικρή μου ήρθε στο κρεββατι μου τα ξημερώματα με κρύα χεράκια κ ποδαράκια για να την ζεστανω, από σήμερα υπνοσακος.

Ο αφυγραντηρας Rania κάνει δουλειά τραβά όλη την υγρασία.

Εχουμε αφυγραντηρα αλλα τι να το κανεις αμα μπαζει ολο το σπιτι. Κοριτσια μου ευχαριστω για το ενδιαφερον. Εχθες δεν μπορουσα να περπστησω απο πονους και δεν επιαναν τα αναλγητικα. Σημερα ειμαι αρκετα καλα. ο δικος μου ντιακανα ειναι τσακωμενος με τα σκεπασματα. Δεν δεχετε ουτε υπνοσακο. Οποτε μολις τον βλεπω να κοιμαται βαρια πεταω την κουβερτα πανω του.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Τα σκεπασματα τα θελει στριφογυριζει και ξεσκεπαζεται. Ωχ όπως το σπίτι μου, μπάζει και εμένα, έχω κάνει μια προετοιμασία να μειώσω το κρύο. Άλλαξα τα μισά αλουμίνια, έβαλααυτοκόλλητες ταινίες όπου υπήρχε κενό και έχω δει διαφορά με τον αφυγραντηρα σε σχέση με πέρσι. Θα δείξει. Λέμε να βάλουμε και θερμομονωση.

Γεια σας κοριτσακια κ μπεμπακια!

Ρανια χαιρομαι που εισαι καλυτερα

Κ μενα ποναει η μεση αλλα γτ ψες βραδυ εκανα δουλειες.η γενικη συνεχιζεται κ σημερα με ρυθμους χελωνας..

Υγρασια δ ξεω αν θα χουμε λογω προσφατης μετακομισης αλλα αφυγραντηρα εχουμε.προς το παρον δ εχει πολυ κρυο.με κουβερτα σκεπαζομαστε.αν κ ψες ηθελε παπλωμα.το καλο ειναι οτι εχουμε κ a/c κ ενα θερμοπομπο που μπορουμε να βαζουμε επιπλεον εκτος απο τα καλοριφερ που εχουν ξεκινησει να καινε εδω..!

Για τη μικρη δ ξερω ακομη αν θα βολεψει φετος υπνοσακος η παπλωμα.δ ξεσκεπαζεται αλλα δ της αρεσει κ η ζεστη

Ναι κοριτσι μου. Ειμαι λιγο καλυτερα. Μαλλον με πειραξε η υγρασια που εχω στο σπιτι. Βαλαμε λιγο a/c και συνηλθα καπως.

Αφυγραντηρα ρανια εγώ σώθηκα στο σπίτι !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...