Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ειρηνη μου, αχ αμην Θεε μου να τελειωσει εδω ολο αυτο με τη μπεμπουλιτσα σου!!

Εμας μας ειδε ο δοκτορ, ειμαστε ψηλα μεν αλλα με διαστολη 1...τωρα επειδη δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο κ σοκαριστικα, δε ρωτησα ποσο μπορει να τραβηξει το θεμα ως εχει και μαλιστα σε πρωτοτοκη!

Αυριο ομως θελει να με ξαναδει και να παω για περπατημα σημερα...Η εσωτερικη ενοχληση ειναι οτι ανοιγει ο τραχηλος ετσι ειπε (οταν του ειπα οτι δε μπορω να περπατησω και πολυ γιατι νιωθω μεσα σα σουβλια).

Σκεφτομαι ομως δε θα επρεπε να νιωθω καποιο σχετικο πονο???

Διαφωτιστε με κοριτσια οσες ξερετε...ειμαι και αυπνη, ολο το βραδυ δεν εχω κλεισει ματι.

Παρεπιπτοντως η εξεταση σημερα (με το χερι) πονεσε πολυ λιγο, μαλλον επειδη εχει ηδη ψιλοανοιξει...υποθετω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μήνα κορίτσια και μωράκια όμορφα.

Μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα στα κλεφτά και διαβάζω τα νέα αλλά δεν έχω αξιωθεί να κάτσω να γράψω.

Ειρήνη να σου ευχηθώ να μην έχετε άλλα τρεχάματα πλέον , από δω και πέρα όλα να πηγαίνουν τέλεια και να πάρεις όσο πιο σύντομα γίνετε την μικρή κοντά σου.

Στα δικά μας νέα. Εγώ την πάω όλη την εγκυμοσύνη ανάποδα. Στην αρχή ήμουν ακινησία και ξάπλα και τώρα δουλεύω 10ωρα και θα πάω έτσι μέχρι και την Πέμπτη. Αυτή θα είναι και η τελευταία μέρα.

Δυστυχώς πάθαμε μία μόλυνση και δεν θα μπορέσουμε να γεννήσουμε φυσιολογικά οπότε μας κλείσανε για Δευτέρα 7 του μήνα με καισαρική.

Πάθαμε ένα μικρό σοκ. Το είχαμε φτιάξει αλλιώς στο μυαλό μας, ειδικά έτσι όπως μας τα είχαν περιγράψει και στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, και κάπου γκρεμίστηκε το όνειρο αλλά c ʽest la vie.

Μετά από ένα 2μερο που έκλαιγα με μαύρο δάκρυ συνήλθα και το πήρα αλλιώς. Να είναι καλά ο μικρούλης και όλα τα άλλα είναι πτέσματα. Για τώρα είμαι ήρεμη αλλά δεν με βλέπω βέβαια να πολυκοιμάμε την Κυριακή. Γενικός όλο αυτό δεν το έχω πολύ συνειδητοποιήσει. Ότι θα είμαστε πλέον 3 άτομα. Ότι θα γίνουμε οικογένεια. Αχ ελπίζω να πάνε όλα καλά. Για όλες μας και για όλα τα μικρά μωράκια.

Φιλιά πολλά σε όλες και μόνο ευχάριστα να ακόυμε

tt1d1da1

Καλημερα κ καλο μηνα!εφτασε ο μηνας κ για τα μωρακια μας!

Ειρηνη μου ελπιζω να το ξεπερασετε κ αυτο γρηγορα κ να πατε σπιτι σας.πολυ ταλαιπωρειται η μικρουλα..

Δοανι σε καλη εβδομαδα εισαι,καλο βαρος ειχατε παντα,κανε δουλειτσες να ρθει ο μπεμπουλης!

Κελκ με το καλο!δ εχει σημασια πως θα γεννησουμε.μονο γερα μωρακια.

Μαμα.μια νομιζω το κοστος γιατρου κ κλινικης ειναι γυρω στα 3000.αλλαγια μενα δ ειναι το κοστος.στην επαρχια με το παραμικρο σε στελνουν νοσοκομειο.ειχα κ μια πρωτη εγκυμοσυνη μες στα πρβλμτ οποτε ηταν μονοδρομος

Βιντεοκληση δ κανει το κιν μου:(ιντερνετ μαλλον θα χω να σας ενημερωσω.2ειναι τα δυσκολα σημεια στη νοσηλεια.τη δευτερα της καισαρικης που δ θα μππρω να σηκωθω κ να δωτην κορη μου κ την προηγουμενη που θα χω κανει εισαγωγη για τις εξετασεις.τοσο περιττο.κ δ ανησυχω για τη μικρη.αλλα αππ την υπερενταση δ θα μπορω να κοιμηθω.τι θα κανωτοσες ωρες;εκτος απο το να πειναω..;

Δ σας ειπα γελασετε..μεχρι 28εβδ κτ εκανα με το ξυρισμα.οταν ηταν να παω για το ντοπλερ εκανα 3ωρες,ξεθεωθηκα κ δ εκανα κ δουλεια..

Επισης μια βδομαδα πριν ημουν στα +17κιλα!πως θα τα χασω..;αποκλειεται μεχρι τη βαπτιση..

Μαμα.μια κ εγω οταν μπηκα στο μηνα μου την πρωτη φορα διαστολη1 ειχα αλλα 3βδ μετα κ προσταγλανδινη στην προκληση ουτε 2δ εγινε..

Ευχομαι σε σενα να παρει μπρος..το σ@ξ βοηθαει

Γεια σας, μανούλες και μπεμπάκια και καλό μήνα!

Ειρήνη μου, άντε και η τελευταία σας ταλαιπωρία να είναι αυτή. Φαντάζομαι την ψυχολογία σου, αλλά αλήθεια τα σοβαρά πέρασαν. Αυτά είναι απλώς οδοντόκρεμες…

Ράνια μου, με το καλό την Παρασκευή! Αλήθεια, δε μπορείς να ζητήσεις rooming -in στο Ρέα; Εγώ στο γιο μου στο Ιασώ, αν δεν έμενε στην εντατική, θα τον είχα μαζί μου, όπως στο δημόσιο και ήμουν σε δίκλινο. Το είχα ζητήσει όταν μπήκα.

Εγώ, φίλες αγαπημένες, πήρα παράταση μιας εβδομάδας!! Όλα πάνε καλά και μου είπε ο γιατρός μου ότι δεν υπάρχει λόγος να μπω στις 37 και να διακινδυνεύει η μικρή μέρες στην εντατική! Οπότε θα γεννήσω 11/11 τελικά στις 38 εβδομάδες!!!! Δε φαντάζεστε πόσο χαίρομαι! Έχουμε πραγματικά πιθανότητες να είμαστε μαζί απʼ την αρχή!!!!

Φιλιά σε όλες σας και ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΜΟΝΟ!!!

2016.pnghHGHp3.png

Καλημερα κ καλο μηνα!εφτασε ο μηνας κ για τα μωρακια μας!

Ειρηνη μου ελπιζω να το ξεπερασετε κ αυτο γρηγορα κ να πατε σπιτι σας.πολυ ταλαιπωρειται η μικρουλα..

Δοανι σε καλη εβδομαδα εισαι,καλο βαρος ειχατε παντα,κανε δουλειτσες να ρθει ο μπεμπουλης!

Κελκ με το καλο!δ εχει σημασια πως θα γεννησουμε.μονο γερα μωρακια.

Μαμα.μια νομιζω το κοστος γιατρου κ κλινικης ειναι γυρω στα 3000.αλλαγια μενα δ ειναι το κοστος.στην επαρχια με το παραμικρο σε στελνουν νοσοκομειο.ειχα κ μια πρωτη εγκυμοσυνη μες στα πρβλμτ οποτε ηταν μονοδρομος

Βιντεοκληση δ κανει το κιν μου:(ιντερνετ μαλλον θα χω να σας ενημερωσω.2ειναι τα δυσκολα σημεια στη νοσηλεια.τη δευτερα της καισαρικης που δ θα μππρω να σηκωθω κ να δωτην κορη μου κ την προηγουμενη που θα χω κανει εισαγωγη για τις εξετασεις.τοσο περιττο.κ δ ανησυχω για τη μικρη.αλλα αππ την υπερενταση δ θα μπορω να κοιμηθω.τι θα κανωτοσες ωρες;εκτος απο το να πειναω..;

Δ σας ειπα γελασετε..μεχρι 28εβδ κτ εκανα με το ξυρισμα.οταν ηταν να παω για το ντοπλερ εκανα 3ωρες,ξεθεωθηκα κ δ εκανα κ δουλεια..

Επισης μια βδομαδα πριν ημουν στα +17κιλα!πως θα τα χασω..;αποκλειεται μεχρι τη βαπτιση..

Μαμα.μια κ εγω οταν μπηκα στο μηνα μου την πρωτη φορα διαστολη1 ειχα αλλα 3βδ μετα κ προσταγλανδινη στην προκληση ουτε 2δ εγινε..

Ευχομαι σε σενα να παρει μπρος..το σ@ξ βοηθαει

Βικυ μου κι εμενα μου ειπε να νοσηλευτω απο την προηγουμενη για τις εξετασεις αλλα θα παω και θα φυγω και θα κανω εισαγωγη την επομενη. Κι εγω ειμαι στα +16.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, μανούλες και μπεμπάκια και καλό μήνα!

Ειρήνη μου, άντε και η τελευταία σας ταλαιπωρία να είναι αυτή. Φαντάζομαι την ψυχολογία σου, αλλά αλήθεια τα σοβαρά πέρασαν. Αυτά είναι απλώς οδοντόκρεμες…

Ράνια μου, με το καλό την Παρασκευή! Αλήθεια, δε μπορείς να ζητήσεις rooming -in στο Ρέα; Εγώ στο γιο μου στο Ιασώ, αν δεν έμενε στην εντατική, θα τον είχα μαζί μου, όπως στο δημόσιο και ήμουν σε δίκλινο. Το είχα ζητήσει όταν μπήκα.

Εγώ, φίλες αγαπημένες, πήρα παράταση μιας εβδομάδας!! Όλα πάνε καλά και μου είπε ο γιατρός μου ότι δεν υπάρχει λόγος να μπω στις 37 και να διακινδυνεύει η μικρή μέρες στην εντατική! Οπότε θα γεννήσω 11/11 τελικά στις 38 εβδομάδες!!!! Δε φαντάζεστε πόσο χαίρομαι! Έχουμε πραγματικά πιθανότητες να είμαστε μαζί απʼ την αρχή!!!!

Φιλιά σε όλες σας και ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΜΟΝΟ!!!

Και βεβαια μπορεις. Μα ειχα και στον γιο μου rooming in, θα εχω και στην κορη μου. Με το καλο σου ευχομαι.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

μπραβο ρεννιε!οσο περισσοτερο στην κοιλιτσα τοσο το καλυτερο!μακαρι να την κρατησουν το ελαχιστο λογω διαβητη

ρανια θα ξαναρωτησω την άλλη τριτη μηπως γλυτωσω τη νοσηλεια αλλα δ νομιζω

Γειά σας, είμαι από τις μανούλες Δεκεμβρίου, μόλις τελείωσα από το ραντεβού μου, 29/11 με προγραματισε ο γιατρός. Έχω μια κόρη 29 μηνών και τώρα περιμένω μπεμπη. Καλό μας μήνα κορίτσια και με το καλό να δεχτούμε τα μωράκια μας.

url=http://www.tickerclub.com/]68997032e9.png[/url]

Γειά σας, είμαι από τις μανούλες Δεκεμβρίου, μόλις τελείωσα από το ραντεβού μου, 29/11 με προγραματισε ο γιατρός. Έχω μια κόρη 29 μηνών και τώρα περιμένω μπεμπη. Καλό μας μήνα κορίτσια και με το καλό να δεχτούμε τα μωράκια μας.

καλως μας ηρθες!να τη χαιρεσαι κ με το καλο κ ο μπεμπουλης σου!

εχουμε ηδη στην ομαδα μας μια μανουλα σεπτεμβριου κ μια αυγουστου!κ απο 4-14/11 θα γεμισουμε μωράκια..εχουμε προγραμματισμένες καισαρικες.εγω εχω στις 14!περιμενω κ γω αγορακι κ είναι το δευτερο!η κορη μου είναι 26μηνων

κ φυσικα εχουμε κ τις κοπελες που περιμενουν για φυσιολογικο κ μπορει να εχουμε τπτ εκτακτα!

Κοριτσια μολις γυρισαμε!!!!!!!την αλλη τριτη ραντεβου.τοτε μου ειπε θα με κοιταξει με το χερι και μετα καθε 4 μερες αν δεν γινει τπτ εκτακτο.ο μπουμπουκος μου μια χαρα.μου ειπε αν καταλαβω τπτ να τον παρω τηλ αμεσως ή να παω στο μητερα!οποτε λογικα εχω ακομη.:P

μου φαινεται απιστευτο!!περασε ο καιρος τοσο πολυ!θα τρελαθω οταν τον δω!!!!!!:P

Το μονο που μετραει ειναι γερα παιδια!!!!τιποτε αλλο δεν εχει σημασια!!!!!

Διαφημίσεις

Αρα εισαι μανουλα ιουνιου 14??? Ποτε γεννησες;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα κορίτσια..Ειρήνη υπομονή κ θα περάσουν όλα..Το μωρό σου είναι πολύ δυνατό. Το ισχιο αφού το βρηκαν έγκαιρα μην φοβάσαι τίποτα. Διορθώνεται..

Εγώ τελικά την Παρασκευή μπαίνω για καισαρική..39 εβδομαδων ακριβώς. .Αυτές τις μέρες νιωθω την κοιλιά τελειως τσιτα κ πολύ βαριά, κ νερό που πινω βαραινω. Ποναω κ χαμηλά οταν σηκωνομαι η κουραζομαι. Κατά τ άλλα τα ίδια..Από θηλαστρο έχετε καμία άποψη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...