Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Και θα γραψω κι αυτο γιατι μου φανηκε τραγικο....μια γνωστη μου γεννησε με καισαρικη και η μαια της ( γυναικα που πληρωσε για να τη βοηθησει στο θηλασμο) την συμβουλεψε να θηλασει μετα απο 1,5 μερα με τη δικαιολογια να εχει γαλα!!,! Πληρωσε μαια για να δωσει στο παιδι της μπουκαλι και να μην παρει το πρωτογαλα με τη δικαιολογια της καισαρικης!!,!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για την αναισθησία που με ρώτησες πιο πάνω, δεν έχω ιδέα. Προφανώς όχι ολική.Υποθέτω επισκληρίδιο. Υπάρχει κι άλλη; Κι εγώ για 2 ώρες ανάνηψη ξέρω, απλά έχουν την τάση να παίρνουν το μωρό μετά τη γέννα και να το δείχνουν στους συγγενείς (για τα γνωστά τυχερά κιόλας) και μετά ξεχνάνε να το φέρουν. Ήθελα και τον άντρα μου στην ανάνηψη αλλά απαγορεύεται. Άσε και που πριν την καισαρική θέλουν άλλη 1,5 ώρα για να με ετοιμάσουν. Θα κάνω να τον δω 5 ώρες μέχρι να πάμε στο δωμάτιο.

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έχουν 2 κατηγορίες δωματίων. Αυτά που κάνουν αποκλειστικά rooming in και αναλαμβάνει η μαμά 100% το μωρό (ακόμα και για πάνες, μπάνιο, ρουχαλάκια κτλ κτλ) και τα άλλα που, αν θέλεις, μπορείς να έχεις μαζί το μωρό, αλλά μπορείς και κάποιες ώρες (πχ επισκεπτηρίου, μπάνιου, αλλάγματος, ντους μαμάς), ανάλογα πώς κρίνεις, να ζητάς να σου το κρατάνε στο θάλαμο νεογνών. Κάποιες μανούλες μπορεί και να ζητούν να τους το πηγαίνουν μόνο για να φάει... εξαρτάται.

Απλώς εμένα δεν μου άρεσε που για ένα τόσο σημαντικό θέμα, δηλ. στο να μη δώσουν ξένο, υπήρχε περίπτωση να μην συνεννοηθούν μαζί μου ή και να μην το μάθω ποτέ. Το θέμα είναι ότι έχουν τη δικαιολογία έτοιμη, πχ. "έχει πολύ ίκτερο, έχει υπογλυκαιμία", "πρέπει να φάει" , υπονοώντας βέβαια ότι το γάλα της μαμάς δεν είναι αρκετό (που απ΄ ό,τι έχω διαβάσει, δεν ισχύει). Τουλάχιστον, θα τα σκάσουμε που θα τα σκάσουμε, ας το κάνω όπως θέλω, όχι να μου επιβληθούν έτσι για την ευκολία τους (εννοώ χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος φυσικά).

Μακάρι να ήμουν στην Αθήνα και δεν θα πατούσα σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Με τα στραβα του προτιμω το δημοσιο.ευτυχως της ξανθης ειναι αξιοπρεπες.κ να πληρωνεις κ να μην ακουγεσαι παει πολυ..

Στο δημοσιο ο παιδιατρος περρναει απο το δωματιο για εξεταση.οταν παιρνεις εξιτηριο πας σε ενα χωρο για μετρηση υψους-βαρους κ γενικες οδηγιες.δ ακουσα τραγικα λαθη.γενικα υπερ του θηλασμου.

Υπαρχει κ η ραχιαια που ειναι τοπικη.απλαγια ενα 24δ σηκωνεσαι γτ ζαλιζεσαι.στην ουσια δ εμεινα καθολου ανανηψη.εγινε η καισαρικη,μου εδειξαν το μωρο,το πηγαν στο μπαμπα κ στο γιατρο.με ραψανε κ με πηγαν δωματιο.2ωρες απο τη γεννα κανανε να φερουν το μωρο γτ ειχαν δουλεια.

Στην κουνιαδα μου που εκανε καισαρικη με ολικη σε πανεπιστημιακο αλλης πολης πηγαν το μωρο στην ανανηψη οπως κ ο μπαμπας,οι γιαγιαδες κ εμεις σαν θειοι:confused:δ μου φανηκε κ αυτο πολυ καλο.παντως μπορουσε να θηλασει τοτε.

Στην αδερφη μου δ ξερω γτ ελειπα.ηταν επειγουσα καισαρικη.αλλα γενικα ουτε η αδερφη μου ουτε το μωρο ηταν καλα.

Ουτε εγω ξερω τι ωρα θα γινει η καισαρικη.μου ειπαν παντως οτι εχει πολλες για κεινη τη μερα.μπορειτε να ζητησετε να μη δειξουν το μωρο στους γονεις κ απλα να το φερουν στο δωματιο μαζι σας.αν πατε δωματιο κ αργει το μωρο να πηγαινει καποιος συγγενης να ρωταει γτ αργει.αν πχ κανεις 9καισαρικη θα σε ετοιμασουν 7-8.11-12θα σαι στο δωματιο.εκεινη την ωρα πρεπει να στη φερουν.

Τι να πω κ γω που θα παω απο την προηγουμενη για τον προεγχειρητικο κ θα μου κανουν εισαγωγη..;

Ολο το βραδυ αυπνη θα μεινω απο την υπερενταση κ την πεινα..!

Επισης για το μπανακι του μωρου επρεπε εμεις να ζητησουμε κ πηγαινε κ η μαμα για να της δειξουν πως.αν δ μπορουσες να το αλλαξεις κ δ ειχες συνοδο ερχοντουσαν να σε βοηθησουν.οπως κ αν ηθελες να πας τουαλετα κδ ειχες συνοδο ερχοντουσαν να το κρατησουν.βεβαια συνοδο εχεις παντα ειτε καισαρικη ειτε φυσιολογικο αλλα γυναικα(δυστυχως οχι ο μπαμπας του μωρου)λογω των αλλων γυναικων στο δωματιο.κριμα να μην εχουμε τη δυνατοτητα για μονοκλινο..

Ρανια απλα τραγικο..αν δ βαλεις το μωρο στο στηθος πως θα κατεβει το γαλα;

Επισης για το μπανακι του μωρου επρεπε εμεις να ζητησουμε κ πηγαινε κ η μαμα για να της δειξουν πως.αν δ μπορουσες να το αλλαξεις κ δ ειχες συνοδο ερχοντουσαν να σε βοηθησουν.οπως κ αν ηθελες να πας τουαλετα κδ ειχες συνοδο ερχοντουσαν να το κρατησουν.βεβαια συνοδο εχεις παντα ειτε καισαρικη ειτε φυσιολογικο αλλα γυναικα(δυστυχως οχι ο μπαμπας του μωρου)λογω των αλλων γυναικων στο δωματιο.κριμα να μην εχουμε τη δυνατοτητα για μονοκλινο..

Ρανια απλα τραγικο..αν δ βαλεις το μωρο στο στηθος πως θα κατεβει το γαλα;

Ελα μου ντε!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Λοιπον κοριτσια μου ολα καλα εμεις. Τεταρτη κανω προληπτικες κορτιζονες, πεμπτη παω στο νοσοκομειο για τις γενικες εξετασεις, παρασκευη πρωι γενναω. Παει, περασε ο καιρος.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!πρώτη φορά κ εγώ εδώ κ θέλω βοήθεια! Ήμουν στις γόνιμες μέρες πριν πέντε μέρες. Κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό κ τις τρεις μέρες. Τελείωσε πάνω στο αιδοίο Μου. Έχω τρεις μέρες τώρα με πονακια στην κοιλιά,στην μέση κ κάνω κ εμετό. Βέβαια έχω κακή ψυχολογία.. ίσως να οφείλεται εκεί. Εγω είμαι 34 εκείνος 42.. υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Ρανια αντε με το καλο!! Ειμαστε μια μονο ανασα απο τα μωρακια μας!

Ζουλιετ για να αυξηθουν οι πιθανοτητες πρεπει να ειναι "μεσα", οχι απλως"πανω", το καταλαβαινεις πιστευω...Αλλα παντα μιλαμε για πιθανοτητες ετσι?

Η γνωμη μου ειναι οτι ο Θεος μονο ξερει και αποφασιζει.

Συντομα θα μπορεσεις να κανεις ενα τεστ για να ξερεις κ εσυ.

Οσον αφορα το δημοσιο που σχολιαζετε παραπανω...νομιζω στην εποχη μας ειναι ετσι κ αλλιως μονοδρομος για πολλες κοπελες...απο θεμα κοστους σιγουρα. Αλλιως σου φευγει κοντα ενα 2χιλιαρο "ετσι" μεσα σε 3-4 μερες. Προσωπικα μου θυμιζει στην ταινια τον τιτανικο οταν βουλιαζε και οι αλλοι συνεχιζαν να παιζουν μουσικη! Καπως ετσι μοιαζει για μενα η νοοτροπια των περισσοτερων -νεοπτωχων- Ελληνων δυστυχως. Και να πω οτι κ εγω ετσι ημουν απλα χρειαστηκε να αναθεωρησω...

Εννοειται οτι οποια εχει τη δυνατοτητα κ μπορει να ανταπεξελθει χωρις να "πιεστει" αλλου πολυ καλα κανει, αλλα ΟΧΙ και να πληρωνεις 500 τη βραδια (καπου εκει δεν ειναι?) και να κανουν ΑΥΤΟΙ οτι γουσταρουν στο ΔΙΚΟ σου παιδι, παει πολυ.

Θα "εκμεταλευτω" το "αναγκαστικο" rooming in του δημοσιου, ετσι κ αλλιως πλεον εκει δε μοιραζουν ξενο γαλα, ουτε ταιζουν κρυφα τα μωρα. Μονο αν υπαρχει οντως λόγος και μετα τη συγκαταθεση της μητερας φυσικα...Και ελπιζω να μου βγει σε καλο ωστε να καταφερω να θηλασω.

Τελος παντων πλησιαζει η ωρα που θα τα δουμε ολα αυτα...

Για την ωρα εγω δε βλεπω να κοιμαμαι αποψε...

Ααααααα και καλο μας μηνα κοριτσια...επιτελους Νοεμβρης :)

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια!!!! Εφτασε ο μηνας μας!!!! Χαθηκα λιγακι αλλα ειμαι ακομα εδω!!!!

Λοιπον να πω στην Ειρηνη μας οτι χαρομαι πολυ που παει τοσο καλα η μικρη σας και ξεπερασε τα προβληματα, για τα ισχια μην ανησυχεις εφοσον σου το ειπαν απο τωρα ολα διορθωνονται το θεμα θα ηταν αν δε σε ενημερωναν οι γιατροι τωρα που ειναι ακομη νεογεννητη!

Ρανια μου εφτασε ο καιρος καλε! Πωπω απιστευτο μου φαινεται!

Μαμα.μια πως τα πας εχεις καμια ενδειξη οτι πλησιαζεις? Ισαβελλα που εισαι?

Βικακι υπομονη και θα περασουν οι μερουλες γρηγορα μακρια απο τη μικρη σου, αν θα εχεις ιντερνετ πες τον αντρα σου να κανετε καμια βιντεο κληση να τη βλεπεις και να σε βλεπει και αυτη ωστε να μην ανησυχει! Στα γενεθλια σου θα πλημμυρισετε απο ευτυχια και με τα δυο ζουζουνακια!!!

Ζιλιχερ και εγω θα ζητησω αποκλειστικο θηλασμο και θα βαζω τον αντρα μου να τους το θυμιζει συνεχεια ωστε να μην του δωσουν ξενο βεβαια ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρη, θα τους ζητησω και να με ξυπνανε και βλεπουμε!

Mummy ασε και εμενα οταν τεντωνεται ο μπεμπης λεω παει απο καπου θα πεταχτει!

Τα δικα μας νεα ειναι οτι την Τεταρτη που γιορταζα εκανα μερικες δουλιτσες και ηρθε και μια φιλη για παρεα και μαλλον κουραστηκα και την Πεμπτη και την Παρασκευη ειχα πονους περιοδου, ηταν συνεχομενοι και ξεκινουσαν απο τα ξημερωματα και κρατουσαν ωρες με πονο στη μεση, πιστευα οτι κοντευω σιγα σιγα παρ'ολο που μολις ειχα μπει στο μηνα μου αλλα το Σαββατο ξυπνησα πολυ καλυτερα χωρις πονο και ειχα να παω και για καρδιοτοκογραφο οπου ολα εδειξαν πολυ καλα η μητρα οπως ειπε η μαια εδειξε οτι δεν εκανε μεγαλες συσπασεις και ειχε μικρες μυτουλες στο διαγραμμα, ο μπεμπης κινητικοτατος αφου κλωτσουσε τη ζωνη και μας ειπαν και ζωηρο μωρο, η πιεση μια χαρα και τωρα περιμενουμε σε δυο βδομαδες ξανα για καρδιοτοκογραφο αν δε γεννησω μεχρι τοτε! Στο γιατρο θα παμε αυριο να τον δουμε κιολας και ελπιζω να μη μας εχει παλι γυρισμενη την πλατη! Την Κυριακη καθαρισα καλα καλα το σπιτι, επλυνα κουρτινες και εστρωσα χαλια με τη βοηθεια του αντρουλη μου και ειμαστε ετοιμοι τωρα! Σημερα περιμενω την ξαεδρφη μου για παρεα στο σπιτι και θα μου φερει και κατι πανουλες και μπουρνουζακια απο τις ανηψουλες μου τα οποια ειναι σε ουδετερα χρωματα! Αυτα τα νεα μας!!!!

JhFkp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Ιlianna_P.................ΠΗΤ 11/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!:D

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΡΑΝΙΑ ΒΙΚΗ ΜΑΜΑΜΙΑ ΜΑΜΗ ΖΙΛΙΧΕΡ ΝΤΟΑΝΙ ΙΣΑΒΕΛΛΑ Κ ΑΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΟΙΑ Η ΑΥΠΝΙΑ ΦΤΑΙΕΙ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Π ΛΕΕΙ Κ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΤΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ Κ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ 8.3 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΧ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 8 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΚΙΣΗ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Π ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ Π ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ Κ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΑΛΕ Η ΝΤΟΑΝΙ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ Μ ΤΗ ΡΕΝΗ ΤΗΝ ΙΛΙΑΝΑ Κ ΤΗΝ ΚΕΛΚ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΚΙΑ

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο να υποδεχτουμε αυτον τον μηνα τα μωρα μας!!!θα αρχισουν να σκανε μυτη ενα ενα τα σκορπιουδακια μας!!!!!δεν το πιστευω οτι ηρθε ο νοεμβρης!!!!!!!!

Εμενα μου το ακυρωσε ο γιατρος χθες και θα παμε σημερα!!!!!

Ρανια θα παρεις το κοριτσι σου αγκαλια σε τρεις μερες.θεε μου!!!!με το καλο και στην ισαβελλα που μπαινει πεμπτη και στην ρεννιε.

Ειρηνη κανε λιγο ακομη υπομονη.ο θεος ειναι μεγαλος!πιστευω οι γιατροι να ξερουν καλυτερα!!!!

Μαμα.μια περιμενουμε τα νεα σου!

Ιζαμπελλα τι κανει το αντρακι;;;

Ντοανι χρονια πολλα για την γιορτη σου!!!!!!καθυστερημενα μεν.......μην κουραζεσαι οσο γινεται.

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ οτι εχω φτασει ως εδω μετα απο αυτο που ειχα περασει.τι να πω!!!!!συγκινουμαι πολυ ευκολα!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!

Ρανια αντε με το καλο!! Ειμαστε μια μονο ανασα απο τα μωρακια μας!

Ζουλιετ για να αυξηθουν οι πιθανοτητες πρεπει να ειναι "μεσα", οχι απλως"πανω", το καταλαβαινεις πιστευω...Αλλα παντα μιλαμε για πιθανοτητες ετσι?

Η γνωμη μου ειναι οτι ο Θεος μονο ξερει και αποφασιζει.

Συντομα θα μπορεσεις να κανεις ενα τεστ για να ξερεις κ εσυ.

Οσον αφορα το δημοσιο που σχολιαζετε παραπανω...νομιζω στην εποχη μας ειναι ετσι κ αλλιως μονοδρομος για πολλες κοπελες...απο θεμα κοστους σιγουρα. Αλλιως σου φευγει κοντα ενα 2χιλιαρο "ετσι" μεσα σε 3-4 μερες. Προσωπικα μου θυμιζει στην ταινια τον τιτανικο οταν βουλιαζε και οι αλλοι συνεχιζαν να παιζουν μουσικη! Καπως ετσι μοιαζει για μενα η νοοτροπια των περισσοτερων -νεοπτωχων- Ελληνων δυστυχως. Και να πω οτι κ εγω ετσι ημουν απλα χρειαστηκε να αναθεωρησω...

Εννοειται οτι οποια εχει τη δυνατοτητα κ μπορει να ανταπεξελθει χωρις να "πιεστει" αλλου πολυ καλα κανει, αλλα ΟΧΙ και να πληρωνεις 500 τη βραδια (καπου εκει δεν ειναι?) και να κανουν ΑΥΤΟΙ οτι γουσταρουν στο ΔΙΚΟ σου παιδι, παει πολυ.

Θα "εκμεταλευτω" το "αναγκαστικο" rooming in του δημοσιου, ετσι κ αλλιως πλεον εκει δε μοιραζουν ξενο γαλα, ουτε ταιζουν κρυφα τα μωρα. Μονο αν υπαρχει οντως λόγος και μετα τη συγκαταθεση της μητερας φυσικα...Και ελπιζω να μου βγει σε καλο ωστε να καταφερω να θηλασω.

Τελος παντων πλησιαζει η ωρα που θα τα δουμε ολα αυτα...

Για την ωρα εγω δε βλεπω να κοιμαμαι αποψε...

Ααααααα και καλο μας μηνα κοριτσια...επιτελους Νοεμβρης :)

Δυστυχώς, εδώ (Ηράκλειο) ήταν μονόδρομος για μένα το ιδιωτικό.:mad: έχουν πεθάνει πολλές μανούλες και μωράκια στο δημόσιο νοσοκομείο και οι γιατροί που κάποτε μπορούσες να εμπιστευτείς παραιτήθηκαν και συνεργάζονται μόνο με τα ιδιωτικά.

Ζουλιέτ, μην αγχώνεσαι γιατί όπως και να 'χει κακό κάνεις - είσαι, δεν είσαι έγκυος. Άσε που λόγω άγχους μπορεί να καθυστερήσεις την περίοδό σου- φαύλος κύκλος. Ό,τι έγινε , έγινε τώρα. Περίμενε λίγο να περάσουν οι μέρες και σου εύχομαι να γίνει ό,τι περισσότερο επιθυμείς.

Καλό μήνα και από εμένα μανούλες!!! Τα φετινά Χριστούγεννα θα ΄ναι πολύ πολύ γλυκά! :D:D:D

StW9p2.png etcKp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΡΑΝΙΑ ΒΙΚΗ ΜΑΜΑΜΙΑ ΜΑΜΗ ΖΙΛΙΧΕΡ ΝΤΟΑΝΙ ΙΣΑΒΕΛΛΑ Κ ΑΝ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΟΙΑ Η ΑΥΠΝΙΑ ΦΤΑΙΕΙ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Π ΛΕΕΙ Κ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΤΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ Κ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ 8.3 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΛΛΕΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΧ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 8 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΚΙΣΗ. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Π ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ Π ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ Κ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

Ειρήνη, όλα καλά να πάνε! Ο Θεός είναι μαζί σας σε αυτή της την "περιπέτεια". Πρώτα θα πάτε σπίτι και μετά θα αρχίσουν οι αφίξεις οι υπόλοιπες. ;)

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...