Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Μ Κ ΟΜΟΡΦΕ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ

ΠΟΝΑΚΙΑ ΥΓΡΑ Κ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΝΕΣ ΜΑΣ ΓΕΡΔ Κ ΥΓΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ ΣΑΣ ΣΤΕΛΛΕΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ Τ Κ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Τ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΥΓΙΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΖΥΓΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 2450. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα κοιλουμπες!!

Τι κανετε?

Μummy μηπως εχουμε καμια εξελιξη?

Ειρηνη πολλα φιλακια και αγαπη στη μπεμπουλα σου!

Εμεις σταθερα σε αναμονη, παρατηρω ομως μεγαλη αυξηση υγρων του κολπου.

Αοσμα, αχρωμα, οχι ομως συνεχης ροη! Βηχω ξαναβηχω να δω αν θα τρεξει τιποτα..και τιποτα.

Μηπως ειναι κ αυτο προετοιμασια? Συσπασεις, πονακια σημερα μηδεν...

Αντε παλι σημερα περπατημα...ουφ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Μ Κ ΟΜΟΡΦΕ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ

ΠΟΝΑΚΙΑ ΥΓΡΑ Κ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΝΕΣ ΜΑΣ ΓΕΡΔ Κ ΥΓΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μ ΣΑΣ ΣΤΕΛΛΕΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ Τ Κ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Τ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΥΓΙΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΖΥΓΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 2450. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ.

Ευχαριστούμε, Ειρήνη! Η Παναγιά μαζί σας!

Εμείς έχουμε πει για καισαρική γύρω στις 18/11 (αν έχει φτάσει γύρω στα 3.500), αλλιώς θα πάμε λίγο μετά πιο κοντά στην ΠΗΤ.

Τσίμα-τσίμα θα προλάβω να τελειώσω τις δουλειές μου πριν την μπέμπα, ώστε μετά να είμαι απερίσπαστη.

Την ερχόμενη Πέμπτη ξαναπάμε στον γιατρό μας και την Παρασκευή στο μαιευτήριο για τις προ-τοκετού εξετάσεις (θέλουν να γίνουν στο δικό τους εργαστήριο πριν τη νοσηλεία).

Τι θα κάνετε αυτό το σκ; εδώ επιτέλους θα βρέξει και ανυπομονούμε για λίγη δροσιά. :D

StW9p2.png etcKp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!!!!

δεν με βλεπω ακομη δεν πιστευω.ο μπεμπης τεντωνεται πολυ και ισως και γι αυτο να ποναω.δευτερα εχω γιατρο.πιστευω εχω ακομη κανα διβδομαδο.εσεις;

Αυτη την εβδομαδα θα εχουμε πολλα μωρακια!αχ θεε μου!ολα να πανε καλα για ολες μας!!!!!!!

Εγω δευτερα εχω γιατρο.και θελω να δω τι θα μου πει.εκλεισα και το σακ βουαγιαζ προχθες.του μωρου πηρα μονο εξοδου ρουχα.στο μητερα θα γεννησω.δεν νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο.αν εχετε ιδεα πειτε!για μενα πηρα παντοφλες πυτζαμα νυχτικο σερβιετες κτλ.και 2 μεγαλες πετσετες .περασε κοριτσια ο καιρος.δεν το πιστευω ουτε εγω.κατα τα αλλα ψιλοπονακια υπαρχουν που και που.απλα τρεχω συνεχεια για τουαλετα.και νερο να πιω νιωθω οτι θα κατουρηθω πανω μου.τι πραμα και αυτο!!!!εσεις;οσες εχετε αυτη την εβδομαδα τοκετο προγραμματισμενο σκεφτειτε οτι σαν σημερα την αλλη εβδομαδα θα γνωρισετε απο κοντα τα νινακια.

Εμεις σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια.αντε παναγια μου να φαει λιγο περισσοτερο να φυγετε!!!!!να εισαι καλα εσυ και να της το μεταδιδεις καθε φορα που πας.απο την καισαρικη ςχεις αναρρωσει πληρως?δεν προλαβες να κατσεις και σπιτακι σου μετα το χειρουργειο.ολα να παρουν τον δρομο τους συντομα.αντε.:P

Διαφημίσεις

Mummy σαγιονάρες για το μπάνιο να παρεις. Σερβιέτες σου δίνουν στο νοσοκομείο. Κι εγώ πυτζάμες, νυχτικο πήρα για την πρώτη μέρα που θα έχω καθετήρα, μπλουζάκια κ ζακέτα κ γενικα ειδη προσωπικής υγιεινής οπως πάμε διακοπές, ρούχα εξόδου του μωρού, μία κουβέρτα του μωρού, πανάκια κ φανέλες..Αυτά νομίζω..

Καλημερουδια κοριτσια και μπεμπακια!!

Τι κανετε?

Εγω κ ομως ειμαι ακομα εδω που λεει και το τραγουδι... Εχει γινει δυσκολο, τωρα καταλαβαινω τον ορο που με εκνευριζε "καλη λευτερια"..

Στο νεσεσερ της μπεμπας εχω βαλει ψαλιδακι με στρογγυλες ακρες για τα νυχακια της, και βουρτσα, δεν ξερω αν θα εχει μαλλακια βεβαια αλλα δε θα την αφηνα χωρις βουρτσα τη μπεμπουλα χαχαχα

Ελπιζω να εχουμε ολες μια ομορφη Κυριακη!

Καλημερα!πως ειστε;

Ρανια ειχαμε τπτ εκτακτο;

Βουρτσα κ γω θα παρω για τα μαλλακια.βοηθαει να καθαρισουν.νυχοκοπτη για τοσες μερες δ νομιζω να χρειαστει.θελει προσοχη να μη γρατζουνιουνται αλλα τα νυχακια ειναι τοσο μαλακα σαν πετσακια

Vicib θα μπω με τεχνητους στις 39όχι τόσο λόγω του διαβήτη.τον έχω ρυθμίσει με διατροφή...αλλα για να μην στρεσαρομαι...έχουμε χάσει μωρό.με ρώτησαν αν θέλω να γεννήσω νωρίτερα.διαφορετικα εδώ στη γερμανια έπρεπε να πάω για πρόκληση εξαιτίας του διαβήτη στις 40.

Διαφημίσεις

Vicib θα μπω με τεχνητους στις 39όχι τόσο λόγω του διαβήτη.τον έχω ρυθμίσει με διατροφή...αλλα για να μην στρεσαρομαι...έχουμε χάσει μωρό.με ρώτησαν αν θέλω να γεννήσω νωρίτερα.διαφορετικα εδώ στη γερμανια έπρεπε να πάω για πρόκληση εξαιτίας του διαβήτη στις 40.

Να κανεις οτι σε κανει να νιωθεις καλυτερα εφοσον εχεις αυτην την επιλογη γτ οχι.βοηθησε οσο μπορεις με περπατημα κ ολα θα πανε καλα οπως κ να γεννησεις.απλα προσεξε επειδη εδω δ τρως καθολου μη πεσει το ζαχαρο κ εξαντληθεις

Καλημερα!πως ειστε;

Ρανια ειχαμε τπτ εκτακτο;

Βουρτσα κ γω θα παρω για τα μαλλακια.βοηθαει να καθαρισουν.νυχοκοπτη για τοσες μερες δ νομιζω να χρειαστει.θελει προσοχη να μη γρατζουνιουνται αλλα τα νυχακια ειναι τοσο μαλακα σαν πετσακια

Δίκιο έχεις για τα νυχάκια, απλά μερικές φορές γεννιούνται με μακριά νυχάκια.

StW9p2.png etcKp3.png

Κοριτσια μου εγω ξερω οτι απαγορευετε να κοψουμε νυχακια μεχρι 10 ημερων, για αυτο τους φοραμε ειδικα γαντακια. Βικυ μου τιποτα εκτακτο. Οι συσπααεις ειναι αυξημενες αλλα ολα καλα. Αυριο γιατρο και ελπιζω ολα καλα μεχρι την παρασκευη

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας, μανούλες και μπεμπάκια!

Ειρήνη μου, χαίρομαι πολύ για τη μπεμπούλα που πάει καλά κι εσύ καλύτερα! Γρήγορα να πάτε σπίτι σας να ηρεμήσετε επιτέλους!

Izambella, να καμαρώνεις τον κούκλο σας και μην έχεις τύψεις για τίποτα. Ξέρεις ότι και στη φωτιά θα έπεφτες για να είναι καλά ο μικρός. Απόλαυσέ τον να ξεχάσεις το δράμα της ΜΕΝΝ…

Κορίτσια, μη βιάζεστε να γεννήσετε πριν τις 40 εβδομάδες, καταλαβαίνω την ανυπομονησία αλλά για τα μωράκια είναι καλύτερα όσο πιο πολύ μένουν μέσα! Ειδικά εσύ, mama-mia, αγχωνόσουν μη γεννήσεις πρόωρα, τώρα αγχώνεσαι μη δε γεννήσεις! Χαλάρωσε, γιατί μετά θα ηρεμήσεις στην καλύτερη σε καμιά 30αριά χρόνια που θα είναι πια μεγάλη η κόρη σου και αν…

Για τα νυχάκια υπάρχουν ειδικές βρεφικές λίμες, ώστε να μη χρειάζεται να τα κόψετε αλλά και να μην τους φοράτε γάντια. Επειδή δε βλέπουν καλά, παίρνουν ερεθίσματα από τα χεράκια και δεν πρέπει να τους τα καλύπτουμε. Αντίστοιχα, σκουφάκι να τους φοράτε μόνο έξω γιατί επειδή δεν ρυθμίζουν καλά ακόμη τη θερμοκρασία του σώματός τους, η εξισορρόπηση γίνεται απʼ το κεφάλι και πρέπει να μένει ακάλυπτο σε εσωτερικούς χώρους.

Εγώ πάω αύριο για την τελευταία προγραμματισμένη επίσκεψη. Θα μάθω τα διαδικαστικά για την εισαγωγή που θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή θα γίνει η καισαρική. Εύχομαι να είναι καλά η Ελπίδα μας και να βγει το Σάββατο απʼ τη ΜΕΝΝ να την έχω μαζί μου στο δωμάτιο. Μακάρι να μη χρειαστεί να μείνει καιρό μέσα, φοβάμαι ότι θα μου στοιχίσει πολύ μετά από τόσον καιρό αγωνίας να τη βλέπω να ταλαιπωρείται κι εγώ να μη μπορώ να τη βοηθήσω… Όπως και να γίνει έχω κανονίσει για θήλαστρο, όπως και την άλλη φορά. Απλώς δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρω για πάνω από 6 εβδομάδες, αν δεν πιάσει στήθος. Με το γιο μου πια μεγάλο δεν θα έχω περιθώριο χρόνου να αφοσιωθώ στις αντλήσεις, οπότε ας πάρει τουλάχιστον τα πιο απαραίτητα αντισώματα της αρχής. Να μην είμαι αχάριστη όμως, πήγαμε ανέλπιστα καλά μʼ αυτό που συνέβη… Απλά ωραία θα ήταν να γινόταν και μια φορά κάτι φυσιολογικά και εύκολα απʼ την αρχή μέχρι το τέλος, έτσι για αλλαγή δηλαδή…

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...