Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ Κ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΧ ΠΑΡΕΝΤΕΡΙΚΗ Κ ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Μ

ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΕΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΗ Π ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΕ Κ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΧ ΠΑΡΕΝΤΕΡΙΚΗ Κ ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Μ

ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΕΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Επιτέλους, Ειρήνη... λίγη ανακούφιση! :D Ταχεία ανάρρωση σας εύχομαι.

Όντως, σε λίγο θα γράφουμε για γεννητούρια!!!!! Ανυπομονώ για όλες μας!

StW9p2.png etcKp3.png

Επιτελους κοριτσι μου να ησυχασει η μικρη.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μπράβο βρε Ειρήνη! !!άντε το παιδάκι μου να ηρεμήσει! !!άντε να πάτε σπίτι σας με το καλό και να ηρεμήσετε!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα και χρονια πολλα!!!!!!

Ειρηνη ειδες ?ολα καλα θα πανε με την μικρουλα.σαφως θα αισθανεσαι και εσυ πιο ανακουφισμενη.δεν εχεις περασει λιγη ταλαιπωρια ενα μηνα τωρα.αντε να ξεμπερδευετε!!!

Ιζαμπελλα ο πριγκηπας σου γελαει;;αχ μωρε.πιστευω ειναι τρελλα.δως του πολλα φιλακια!!!!!!

Εγω κοριτσια απο χθες το βραδυ και σημερα ποναω αρκετουτσικα μπορω να πω.πονους περιοδου εντονους σε σημειο να μου μουδιαζουν κ τα ποδια.αλλα δεν ειναι συνεχομενοι.και δεν πηρα το γιατρο.επισης,νιωθω εναν πολυ πολυ εντονο πονο απο "κατω"οταν καθομαι.οταν ειμαι ξαπλωμενη οχι τοσο.

τα υπολοιπα κοριτσια ειστε καλα;;

Καλησπέρα κορίτσια!! Πόνους εχω αρχίσει κι έχω κι εγώ. Κι ένα βάρος χαμηλά κι ας είναι ο μπέμπης ψηλά.Συσπασεις εχω αρχίσει αλλά οχι πολλές στο nst. Επίσης ξεκινησαν τα υγρά κ είδα και λίγο ροζ αιματάκι. Αν δεν προκύψει τίποτα μες στην βδομάδα Πέμπτη η Παρασκευή μπαίνω κι εγώ για καισαρική. Ο ύπνος δύσκολος πολύ. Το ίδιο κι εγώ πρόβλημα με τα πλευρά. Αλλά τι να κάνουμε. Υπομονή για τα μπεμπάκια μας..

Διαφημίσεις

irene θα ξεχαστουν ολα...χαρηκα πολυ.

mummy μου φαινεται πως εισαι κοντα στην μεγαλη αγκαλια οπως και εσυ ηλιαννα,μπορει να ηταν το πωμα του τραχηλου το αιματακι.

ιζαμπελα θελουμε φωτο του κουκλου σου. μαμαμια οχι ακομη δεν γεννησα.σημερα στον καρδιοτοκογραφο μεχρι 40 οι συσπασεις και δεν περπατησα και καθολου...θα παω το βραδυ...μετα το φαγητο.

αν δεν γεννησω μονη μου την πεμπτη εχω ραντεβου για προκληση...για φυσιολογικο παω.θα ειμαι ακριβως 39.πως να γεννησουμε μαμα μια με τοση προγεστερονη,μαγνησιο και ξαπλα...

Μαμμυ κ ηλιαννα νομιζω πλησιαζει η ωρα να γνωρισετε τα θαυματακια σας!

Ισαβελλα σε βαζουν 39η λογω διαβητη;κ γω ετσι μπηκα στην πρωτη αλλα δ ειχα καθολου συσπασεις κ ο τραχηλος ουτε 2εκ.αλλα δ μπορουσα κ να περπατησω.η μικρη ψηλα,ξαπλα συνεχεια,προγεστερονη κ μαγνησιο.

Επειδη δ θα μπορεις να φας να μετρας παρολα αυτα το ζαχαρο σου μην πεσει πολυ κ νιωθεις εξαντλημενη.ισως χρειαστεις ορο για ενυδατωση κ αντι φαι

Κοιλουμπιτσες λετε να ξεκινουν τα επισημα γεννητουρια του Νοεμβρη??

Με το καλο να ακουσουμε τα ευχαριστα Mummy και Ιλαννα!!

Ισαβελλα εμενα η ξαπλα και το καθισιο με εφαγαν...μαγνησιο δε μου εδωσε, μονο 1 utro καθε βραδυ επαιρνα γιατι ειχα δει κατι σαν σταγονιτσες αιματακι γυρω στην 30w..

Tωρα που περπαταω τι να σου κανει και το μωρο...μιση ωρα σημερα, παραπανω δε τη βγαζω...με πιανει η μεση, νιωθω σα γρια κατακοπη!

Καλα η επομενη εβδομαδα προβλεπεται να εχει πολλα μωρακια...

Τα 100% σιγουρα ειναι Ιλιαννα, Μαρινα, Rennie, Ρανια, Ισαβελλα...Καισαρικες και προκληση...

Σορρυ αμα ξεχασα καμια. Ολες οι αλλες εμεις στην αναμονη......

Ελπιζω να παρουμε και οι αλλες σειρα!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ. ΜΟΝΟ Π ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΗΡΕΜΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ, ΗΡΕΜΕΙΣΑ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

Ειρηνη μου σου στελνω καθε ευχη να ηρεμησετε επιτελους και να σταματησουν τα τρεχαματα. Η Παναγια να ειναι μαζι σας και να σας φυλαει :D

Καλημέρα κορίτσια!!!Πώς πάμε σήμερα? Αν και όσον αφορά τον ύπνο δεν αλλάζει κάτι, σκέτη ταλαιπωρία, αλλά ξύπνησα καλύτερα σήμερα πιο ξεκούραστη. Για την βλέννη και το αίμα μυ είπε ο γιατρός ότι είναι οι συσπάσεις που κάνει η μήτρα, ετοιμάζεται. Πήγα και με είδε κιόλας, όλα καλά. Το πιστεύετε ότι πέρασαν 9 μήνες και σε λίγο καιρό θα τα έχουμε στην αγκαλιά μας? Εγώ όχι πάντως..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...