Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΜΑΜΗ Κ ΡΑΝΙΑ Μ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΑΣ

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΣΤΕΙΛΕ Μ ΚΑΛΗ Μ ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΤΗΛ Σ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΗΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΟ ΒΑΙΠΕΡ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ Π ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ Κ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ Μ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΕΓΩ ΣΑΣ ΝΟΙΩΘΩ ΟΛΕΣ ΦΙΛΕΣ Μ.

Βικυ μου πολλες μερες. Εγω για αυτο θελω παρασκευη. Με τον γιο ειχα μπει παρασκευη μεσημερι και δευτεραωπρωι ημουν σπιτι μου.

Δημοσιο!θελουν εισαγωγη απο την προηγουμενη κ 4βραδυα μεσα μετα την καισαρικη

Περναω επιλοχειο πριν τον τοκετο:(ελπιζω να συνελθω

Κριμα να ταλαιπωρειται η μικρουλα σας ειρηνη:(καμια εξελιξη για το ποτε θα βγειτε;

Χρονια πολλα!κ να χαιρεστε οσους γιορταζουν!

Κοριτσαρες καλημερα!!!!

Ρανια να χαιρομαστε τους καλους μας!!!!γιορταζει και εμενα!!!ουτε εμεις θελαμε να κανουμε τπτ αλλα πηραν τηλ για χρονια πολλα και καποιοι θα ερθουν μας ειπαν.χωρις να ρωτησουν.οποτε τι να πεις;;;λειπω δεν θα ειμαι σπιτι;;;;;:|

κατα τα αλλα εκανα ενα ψιλομαζεμα το σπιτι.ποναω.οταν ειμαι ορθια πιο πολυ.και δεν ξερω αν το νιωθει καμια σας οταν ειμαι ορθια και τεντωνεται κλωτσαει ο μικρος νομιζω θα κατουρηθω ρε κοριτσια.σορρυ που το λεω ετσι.δεν μπορω να κρατηθω με τπτ.τι να πω!!!

Ειρηνη μου υπομονη.καταλαβαινω πως δεν θες να την βλεπεις κ να ξερεις οτι ποναει.αλλα....!!!!!!υπομονη.

Να τον χαιρεσαι κοριτσι μου. Οτι επιθυμειτε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κριμα να ταλαιπωρειται η μικρουλα σας ειρηνη:(καμια εξελιξη για το ποτε θα βγειτε;

Μαλλον το περναμε ολες λιγο πολυ. Ισως ειναι και το αγχος δεν ξερω...

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να χαιρεστε τους αντρες σας!

Βικη εδω στην Αθηνα το εχουν αλλιως σε δημοσιο οσον αφορα την καισαρικη, ναι μεν καθεσαι 4 μερες μεσα, αλλα μια μερα πριν την εισαγωγη, πας απλα για εξετασεις ρουτινας που γινονται λογο της επεμβασης. Εκτος εαν συντρεχει αλλος λογος να σε βαλουν προηγουμενες μερες...

Ρωτησε τους μηπως μπορεις να πας Δευτερα 14/11 για τις εξετασεις και να μπεις εισαγωγη πρωι 15/11...

Εγω κοριτσια viber και τετοια δεν εχω, το κινητο μου ειναι παλιο, κοιταξα να βρω την εφαρμογη και δεν το υποστηριζει μαλλον.

Skype ειχα φτιαξει κάποτε, μπηκα τωρα να κανω ανακτηση (γιατι που να θυμαμαι κωδικους) και πλεον απ οσο καταλαβα χρεωνεται ή ειναι δωρεαν για 1 μηνα.

Εκτος αν ηταν παντα ετσι γιατι να σας πω δε το εχω χρησιμοποιησει κιολας ποτε.

Μεχρι fb εχω φτασει στην τεχνολογια... αντε και μεχρι το forum και τα πμ χαχαχα

Εχω μεγαλη αγωνια για αυριο κοριτσια....τι θα δειξει αυτο το κ@λομηχανημα?? Μακαρι να πατουσα ενα κουμπι και να βρισκομουν τωρα εκει καλωδιωμενη, δε μπορω να περιμενω αλλο!!!!!!

Βικακι νομιζω οτι ολες μας ειμαστε καπως

ειτε πρωτοτοκες ειτε δευτεροτοκες.και εγω εχω ψυχολογικες μεταπτωσεις.μπορει τωρα να γελαω και σε 5λεπτα να μη μιλιεμαι.αγχωνομαι ρε γμτ πολυ να πανε ολα καλα.ενω μεσα μου ιελω να ειμαι ηρεμη.πολλες φορες ουτε και εγω δεν ξερω τι θελω.και απο την παρασκευη που μου ειπε ο γιατρος ειδικα οχι ραντεβου οποτε σπασουν νερα η σε πιασουν πονοι δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.λες σημερα θα γεννησω;;;αυριο;;;σε μια βδομαδα;;;10 μερες;;;;ποτε;;;;ο θεος ξερει.μην το ψαχνεις.

Kαλημερα κοιλουμπες!!

Τι κανετε??

Πηγα σημερα για την εξετασουλα και το nst...πω πω ποναει ρε σεις αυτη η κολπικη εξεταση, ενημερωνω τις επομενες κ οσες δεν το εχουν ξανακανει να εισαστε προετοιμασμενες! Κρυος ιδρωτας με ελουσε!!! Η μπεμπα δεν εχει κατεβει ακομη παντως...

Το nst μια γρηγορη που το ειδε ο γιατρος δεν εδειξε κατι φοβερο, και εγω παντως εκει δεν καταλαβα τιποτα, παραλιγο να με παρει ο υπνος.

Τριτη παλι πρωι πρωι μου ειπε να με δει...

Kαλημερα κοιλουμπες!!

Τι κανετε??

Πηγα σημερα για την εξετασουλα και το nst...πω πω ποναει ρε σεις αυτη η κολπικη εξεταση, ενημερωνω τις επομενες κ οσες δεν το εχουν ξανακανει να εισαστε προετοιμασμενες! Κρυος ιδρωτας με ελουσε!!! Η μπεμπα δεν εχει κατεβει ακομη παντως...

Το nst μια γρηγορη που το ειδε ο γιατρος δεν εδειξε κατι φοβερο, και εγω παντως εκει δεν καταλαβα τιποτα, παραλιγο να με παρει ο υπνος.

Καλημερα μανουλες!!!!

Μαμα οταν λες κολπικη εννοεις τι;;;;σου βαζει......"χερι" ο γιατρος δηλαδη;;;να δει τραχηλο;;;;

συσπασεις ειχες καθολου;;;;

θα ερθει και η τριτη......don't worry!!!!!

Και κατι ασχετο:ωραιος καιρος σημερα!για σπιτι!να μου πειτε κιολας:που ειχες σκοπο να πας κιολας!!!!!!ελα ντε.......

Kαλημερα κοιλουμπες!!

Τι κανετε??

Μπας και σε σκαλησε για να προκαλεσει τοκετο;;; ο δικος μου δεν με εχει πονεσει ποτε. Πολλοι το κανουν εντονα για να προκαλεσουν ρηξη. Για κοιτα μπας και δεις αιματακι αυριο μεθαυριο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Μπας και σε σκαλησε για να προκαλεσει τοκετο;;; ο δικος μου δεν με εχει πονεσει ποτε. Πολλοι το κανουν εντονα για να προκαλεσουν ρηξη. Για κοιτα μπας και δεις αιματακι αυριο μεθαυριο.

Λες να σκεφτηκε μιας και ειναι βροχερος ο καιρος το τριημερο, δεν τρεχω να ξεγενναω καμια??

Δεν ξερω, ετσι κ αλλιως πλεον ολα παιζουν, λιγες μερες ειμαι πριν την Πητ...

Καλημερα μανουλες!!!!

Μαμα οταν λες κολπικη εννοεις τι;;;;σου βαζει......"χερι" ο γιατρος δηλαδη;;;να δει τραχηλο;;;;

συσπασεις ειχες καθολου;;;;

θα ερθει και η τριτη......don't worry!!!!!

Και κατι ασχετο:ωραιος καιρος σημερα!για σπιτι!να μου πειτε κιολας:που ειχες σκοπο να πας κιολας!!!!!!ελα ντε.......

Απο συσπασεις οχι κατι φοβερο, μεχρι 60 εφτασε μια συσπαση, οι παλμοι της μπεμπας μια χαρουλα. Δοξα το Θεο ολα καλα!

Παντως και οταν εφτασε 60 δε μπορω να πω οτι ενιωσα "πονο"...

Ασχετο, οντως ο καιρος τελειος...υπαρχει και δικαιολογια να μην παω για περπατημα χαχαχα :D

Καλημέρα κοιλουμπαρες μπέμπα μας και μαμά της μπέμπας μας.ακολουθεί μαμαδο-παρακρουση...

Έχω το ποιο όμορφο παιδι του κόσμου.το παίρνω αγκαλιά και τον κοιτάω όλη μέρα!!Τον αγαπάω τόσο που νιώθω να πονάει η ψυχή μου από αγάπη.και όταν με κοιτάει και μου χαμογελά λιώνω η μάνα!!λιώνω! ! Αχχχ κορίτσια μου να έχετε μια εύκολη γέννα και θα καταλάβετε,οι πρωτομανές,σύντομα τι εννοώ! !! <3

Καλημερουδια κοιλουμπαρες ατελειωτες και μπεμπακια πανεμορφα!!

Καλο τριημερο να εχουμε, αν και οπως και εγω σπιτι φανταζομαι θα τη βγαλουμε οι περισσοτερες...

Κοριτσια νιωθω οτι θα εκραγω, η κοιλουμπα πλεον εχει ξεφυγει απο καθε ειδους συντεταγμενες...νιωθω οτι θα κανει μπαμ χαχαχαχα

Το βραδυ πρεπει να σηκωθηκα και 6 φορες...συν αλλαζα πλευρο οσο πιο συχνα μπορουσα γιατι μουδιαζει πλεον απο το βαρος η καθε πλευρα...Ποσο θα κρατησει αυτο ακομη...?

Ιzambella φιλακια πολλα στον κουκλο σου!

Ειρηνη πως εισαι εσυ κ η μπεμπουλιτσα??

Οι αλλες που εισαστε? Ισαβελλα δε πιστευω να γεννησες! που εισαι??

Δοανη κ εσυ καιρος εχεις να μας πεις νεα σου, που εισαι καλε??

Καλημέρα κοιλουμπαρες μπέμπα μας και μαμά της μπέμπας μας.ακολουθεί μαμαδο-παρακρουση...

Έχω το ποιο όμορφο παιδι του κόσμου.το παίρνω αγκαλιά και τον κοιτάω όλη μέρα!!Τον αγαπάω τόσο που νιώθω να πονάει η ψυχή μου από αγάπη.και όταν με κοιτάει και μου χαμογελά λιώνω η μάνα!!λιώνω! ! Αχχχ κορίτσια μου να έχετε μια εύκολη γέννα και θα καταλάβετε,οι πρωτομανές,σύντομα τι εννοώ! !! <3

Ετσι ειναι μανουλα! Φυσιιλογικα συναισθηματα ερωτα μαμας-παιδιου!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...